بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
به جون خودم اگر فیلمش درست بشه خودمو میکشم.
به نظر من زیاد سر تو به دکو دیوار نکوب ;) بستگی داره فیلمشو کی بسازه ، کننده باشه فیلم میسازه مثل همون یکی که گقتی خوب در امده:-"

به جون خودم اگر فیلمش درست بشه خودمو میکشم.

به نظر من اگه مي خوان يه همچين فيلمي ساخته بشه ,اين ژاپنيا بايد اون حس سوسياليستي شونو بذارن كنار ( كه عمرا" نميشه ) ,امتياز ساخت فيلم رو به يه استووديوي بزرگي بفروشن . حالا اگه بزرگم نشد من New Line آشنا دارم ( بوي حلقه به مشام ميرسه ! ) بعدشم تمام كارا رو بسپارن دست يه كارگردان قوي تو ژانر فانتزي .
من كه فقط جكسن رو پيشنهاد مي كنم . به چند دليل :

1. غير از فانتزي تا حالا هيچ اثر موفقي نداشته !

2.دستش به كم نميره . پول خرج كردنش وحشتناكه و براي ساخت دويل هم پول مي خواد در حد تيم ملي انگليس .

3. تو خلق تكنيك هاي ديجيتالي تو هاليوود اسم رسمي برا خودش داره .

4. اگه جكسن اين فيلم رو بسازه حتما" تو يه بخشي نامزد اسكار ميشه. ابلته فقط تو بخش هاي فني . بعدشم اگه فقط نامزد بشه مي دونيد چه ميشه ؟؟؟

بعد همين ديگه ... دلايل ديگه اي هم هست ولي انگار من اين تاپيك رو با سينه ناتس اشتباه گرفتم .

به هر حال هر چي گفتم آرزو هام بود ... ببخشيد ديگه اگه بي ربط بود . آخه دانته برام خيلي عزيزه . دوست ندارم اين ژاپنيا يه اثر ضعيف بسازن ازش ...

لیدی،آخه او دختره کجاش شبیه لیدیه؟چرا مو های دانته زرده؟آخه چرا؟؟

والا ... ليدي بايد يه ته قيافه از احجام هندسي داشته باشه ... يادتون هست موقع هايي كه وسط بازي تو دمو ها ليدي رو ميديديم چه قدر مي ترسيديم ؟؟؟:cheesygri

1.كسي اين آهنگو نداره؟؟؟

آقا قضيه اين آهنگه چيه ؟ بگو تا من سه سوته ته توشو در بيارم !

ممنون كه همشو خوندي ...

آخرین ویرایش:
والا ... ليدي بايد يه ته قيافه از احجام هندسي داشته باشه ... يادتون هست موقع هايي كه وسط بازي تو دمو ها ليدي رو ميديديم چه قدر مي ترسيديم ؟؟؟
آخه سعید جان لیدی داریم تا لیدی!

2qjzuk4.jpg
49gg6kj.jpg

:cheesygri
لادن سوالاي فلسفي مي پرسيا ... منظورت رو كمي واضح تر بگو تا من جواب بدم !
دانته همش ارزشه آخه !!!
میدونم دانته همش ارزشه،ولی بعضی از دوستان میگن با فک و فامیل کردن این و اون ارزش دانته میره بالا!
این یهنی چی؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
البته ظاهرش نشون نمیده انسان اولیه باشه!
من درونشم ديدم
آقا قضيه اين آهنگه چيه ؟ بگو تا من سه سوته ته توشو در بيارم !
آهنگ DMC3 كه آخر E3 Trailer ميزاره.مربوط به اسپاردا بود
میدونم دانته همش ارزشه،ولی بعضی از دوستان میگن با فک و فامیل کردن این و اون ارزش دانته میره بالا!
این یهنی چی؟؟؟؟؟؟؟
اين دفعه ي سومه كه دارم ميگم.
ارزش دانته ميره بالا و مثبت بودنش بيشتر ثابت ميشه.چون براي نجات بشريت و جلوگيري از تسخير شدن زمين حاضره برادرش رو (يا فاميلهاشو) نابود كنه.

اطلاعاتی در مورد این خانومه تو دول 4:
در فورتونا به دنیا اومده و در همون جا زندگی میکنه.اون خواهر رهبر شمشیره و خواننده ای در فستیبال.
او نرو را بزرگ میکنه و از او نگه داری میکنه.
واما نرو:
او برادر دانته و ورجیل است.در شب مقدسی به دنیا میاد.او با شمشیری به نام ملکه قرمز و تفنگی بلو رز میجنگه.بنا به دلایلی دست به کار های ناپسند نیز میزنه.
هومن جان شما درست میگفتی.
اینا اسلحه های نرون:
http://www.capcom.co.jp/devil4/eng/images/illust/redqueen.jpg
http://www.capcom.co.jp/devil4/eng/images/illust/blueroze.jpg
-----
سعید از این به بعد باید همون قدر که رو ورجیل غیرت داشتی رو نرو هم داشته باشی!
میدونم سخته ولی عادت میکنی.
254.gif
254.gif
254.gif

او برادر دانته و ورجیل است
:eek: :confused: :eek: :shocked: :sick: :wacko:

قبول كنيد كه هضم اين جمله خيلي سخته !!!

لادن اين جملات ويرانگر رو از كجا ترجمه كردي ؟؟؟:book:

انگار يواش يواش بايد تغيير مد بديم , نه ؟

لادن مطمئني كه نيست رو است ننوشتي ؟؟؟ :praying:

دانته و ورجيل ... و حالا نرو . نمي دونم بابت اين خبر ازت تشكر كنم لادن يا ...

:hurted:

این جملات نا امید کننده رو از همون لینک قبلی و
http://en.wikipedia.org/wiki/Characters_in_Devil_May_Cry
اوردم.
من خودم یک بار خونمدم بعد هم دادم یکی که زبانش از من بهتر باشه چک کنه.امیدوارم جفتمون اشتباه کرده باشیم.
که دانته و ورجیل هر دو برادر های او را در بر میگیرند
یک همچین جمله ای بود:(

او شت .مار از پونه بدش میاد .اون وقت گودزیلا در خونش سبز میشه
این شخصیت نفرت انگیز نرو رو که چسبوندنش به برادرا . ای اشقیا چطور رازی میشین این کارو بکنین:mad:

الآن داشتم دوباره تریلر گیم پلی Devil 4 رو میدیدم واقعا نمیدونم چی بگم
icon18.gif
همون حرکات سریع ، شیفت بین اسلحه و شمشیر ، همه چیز سره جاشه ... همه چیز ، حتی محیطها همون محیطهای دویل می کرای هستند .. من کاری ندارم که این یارو واقعا دانته هست یا نه ، ولی همون تیپه و حتی لباس پوشیدنش هم همونه ، تیپه کاراش هم همونه ، یه شمشیر خفنگم داره دیگه ( که خوراکه Combo زدنه ! ) پس به نظر من دلیلی برای نگرانی نیست ، به این نکته هم توجه داشته باشید که شما که MGS بازی نمیکنید که حتما دلتون اسنیک بخواد ! در واقع ارتباط عاطفی یه گیمر با دانته ، یک ارتباط سطحی ( یا متوسط) هست ، یعنی نه به اون عمقی که اصلا بخواد بازی نکنه ، اون شخصیت هم ( حالا همزاد دانته است یا داداشش یا باباش ! ) دقیقا همون تیپ و قیافس ( خدا رو شکر کنید واستون رایدن نساختن که صداتون در بیاد :biggrin1: ) و کلا دویل داستانه به اون صورت دندون گیری نداره که آدم بخواد دلشو بهش خوش کنه ، و چیزی که دویل رو دویل کرده گیم پلی فوق العاده ( واقعا این کلمات ظالم اند :) ) این اثر هنری هستش ! به هر حال من کلا دوتا آرزو دارم !! اول اینکه بتونم این بازی رو بازی کنم !!! ، دوم اینکه اون روز رو نبینم که این بازی واسه Xbox360 اومده باشه حتی خودم اگه کنسول رو داشتم ! امیدوارم آرزوهام محقق بشن :biggrin1: آقا همتون برید حال کنید ، عشق است Devil :)

پ.ن : وای به حال اون Creature ـه احمقی که بیافته زیره شمشیرش که احتمالا از وقتی میفرسیتتش هوا تا برسه به زمین پدر جده یارو در اومده !
icon10.gif

آخرین ویرایش:
کلا دویل داستانه به اون صورت دندون گیری نداره که آدم بخواد دلشو بهش خوش کنه ، و چیزی که دویل رو دویل کرده گیم پلی فوق العاده ( واقعا این کلمات ظالم اند ) این اثر هنری هستش !
دوست عزيز خيلي ها براي داستان اين بازي عاشق دانته و DMC شدن،باز شما ميگي داستانش قشنگ نيست.اين ديگه از اون حرفا بودا.
که دانته و ورجیل هر دو برادر های او را در بر میگیرند
اين جمله ي گهربار "خداوندا هم اكنون مرگ ما را برسان"+"البته تا موقعي كه اين نرو بميره"اينجا بدرد ميخوره.
او برادر دانته و ورجیل است.در شب مقدسی به دنیا میاد.او با شمشیری به نام ملکه قرمز و تفنگی بلو رز میجنگه.بنا به دلایلی دست به کار های ناپسند نیز میزنه.
كارهاي ناپسند يعني چي.البته در اين جمله.
سعید از این به بعد باید همون قدر که رو ورجیل غیرت داشتی رو نرو هم داشته باشی!
میدونم سخته ولی عادت میکنی.
No way ,No way!!​
......................................................
.............
اين آهنگ چي شد.اگر نيست لطفا بگين نيست

ارتباط عاطفی یه گیمر با دانته ، یک ارتباط سطحی ( یا متوسط) هست

من الان مي خوام فقط همينو بگم كه شما كاملا" داري اشتباه ميكني ! ارتباط سطحي ؟؟؟
نه اصلا" اين طور نيست . ببين نمي دونم حسي كه من الان نسبت به دانته دارم رو چه جوري بيان كنم . شايد برات تعجب آور باشه اما بذار بگم , من حتي بعضي مواقع از حركات يا رفتار ( كه شايد اصلا" از دانته سر نزده اما من بهش نسبت ميدم ) الگو برداري مي كنم . سنم هم پايين نيست كه فكر كني جو كودكانه گرفته منو ...

در ضمن همون طور كه شما هم گفتي :

چیزی که دویل رو دویل کرده گیم پلی فوق العاده این اثر هنری هستش !

سري دويل هميشه گيم پلي قوي داشته و گيم پلي سهم زيادي در ارتباط بازي كننده با گيم و در نهايت كاراكتر اصلي بازي داره ...

به هر حال اصلا" با اون جمله اي كه گفتي موافق نيستم .

*** اين فقط نظر منه به عنوان يه dmc fan ***;)

موفق باشي ...

والا من مثل شما فکر نمیکنم و فقط نظرمو گفتم ... اون زمانی که DMC 1 رو تو کلوپ بازی میکردم اصلا نمیدونستم اسپاردا کیه ! و دانته چه جور موجودیه و داستانش چیه :) فقط با شمشیر میزدم و با دو کلت هم آبکش میکردم و حالشو میبردم :) حالا یکم علم پیشرفت کرده ... :biggrin1: به هرحال این نظره من بود ، همین .

"Dante Is Alive" عزیزم شما هم موفق باشی ....

؟؟؟
نه اصلا" اين طور نيست . ببين نمي دونم حسي كه من الان نسبت به دانته دارم رو چه جوري بيان كنم . شايد برات تعجب آور باشه اما بذار بگم , من حتي بعضي مواقع از حركات يا رفتار ( كه شايد اصلا" از دانته سر نزده اما من بهش نسبت ميدم ) الگو برداري مي كنم . سنم هم پايين نيست كه فكر كني جو كودكانه گرفته منو ...

به هر حال اصلا" با اون جمله اي كه گفتي موافق نيستم .
موفق باشي ...

دقیقا میفهمم چی میگی ;) . این یه حسه که تا آدم تجربه نکنه نمی دونه . منم این حس رو نسبت به یه خواننده داشتم حتی بعضی شب ها خواب میدیدم که یه آهنگی رو داده بیرون که
من دوست داشتم اون بخونه
یه چیزی تو این مایه هاس.:eek: :love:

در ضمن دلتون مباد میگین خوب نیست داستانش.
بابا من با یه جای بازی devil may cry 3 زندگی میکنم
اونجای که کشیش داره از آسمون سقوط میکنه و با خوذش میگه : قرار نبود من بمیرم قرار بود من خدا بشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or