به جون خودم اگر فیلمش درست بشه خودمو میکشم.
لیدی،آخه او دختره کجاش شبیه لیدیه؟چرا مو های دانته زرده؟آخه چرا؟؟
1.كسي اين آهنگو نداره؟؟؟
آخه سعید جان لیدی داریم تا لیدی!والا ... ليدي بايد يه ته قيافه از احجام هندسي داشته باشه ... يادتون هست موقع هايي كه وسط بازي تو دمو ها ليدي رو ميديديم چه قدر مي ترسيديم ؟؟؟
میدونم دانته همش ارزشه،ولی بعضی از دوستان میگن با فک و فامیل کردن این و اون ارزش دانته میره بالا!لادن سوالاي فلسفي مي پرسيا ... منظورت رو كمي واضح تر بگو تا من جواب بدم !
دانته همش ارزشه آخه !!!
من درونشم ديدمالبته ظاهرش نشون نمیده انسان اولیه باشه!
آهنگ DMC3 كه آخر E3 Trailer ميزاره.مربوط به اسپاردا بودآقا قضيه اين آهنگه چيه ؟ بگو تا من سه سوته ته توشو در بيارم !
اين دفعه ي سومه كه دارم ميگم.میدونم دانته همش ارزشه،ولی بعضی از دوستان میگن با فک و فامیل کردن این و اون ارزش دانته میره بالا!
این یهنی چی؟؟؟؟؟؟؟
:confused: :shocked: :wacko:او برادر دانته و ورجیل است
دوست عزيز خيلي ها براي داستان اين بازي عاشق دانته و DMC شدن،باز شما ميگي داستانش قشنگ نيست.اين ديگه از اون حرفا بودا.کلا دویل داستانه به اون صورت دندون گیری نداره که آدم بخواد دلشو بهش خوش کنه ، و چیزی که دویل رو دویل کرده گیم پلی فوق العاده ( واقعا این کلمات ظالم اند ) این اثر هنری هستش !
اين جمله ي گهربار "خداوندا هم اكنون مرگ ما را برسان"+"البته تا موقعي كه اين نرو بميره"اينجا بدرد ميخوره.که دانته و ورجیل هر دو برادر های او را در بر میگیرند
كارهاي ناپسند يعني چي.البته در اين جمله.او برادر دانته و ورجیل است.در شب مقدسی به دنیا میاد.او با شمشیری به نام ملکه قرمز و تفنگی بلو رز میجنگه.بنا به دلایلی دست به کار های ناپسند نیز میزنه.
سعید از این به بعد باید همون قدر که رو ورجیل غیرت داشتی رو نرو هم داشته باشی!
میدونم سخته ولی عادت میکنی.
ارتباط عاطفی یه گیمر با دانته ، یک ارتباط سطحی ( یا متوسط) هست
چیزی که دویل رو دویل کرده گیم پلی فوق العاده این اثر هنری هستش !
؟؟؟
نه اصلا" اين طور نيست . ببين نمي دونم حسي كه من الان نسبت به دانته دارم رو چه جوري بيان كنم . شايد برات تعجب آور باشه اما بذار بگم , من حتي بعضي مواقع از حركات يا رفتار ( كه شايد اصلا" از دانته سر نزده اما من بهش نسبت ميدم ) الگو برداري مي كنم . سنم هم پايين نيست كه فكر كني جو كودكانه گرفته منو ...
به هر حال اصلا" با اون جمله اي كه گفتي موافق نيستم .
موفق باشي ...