بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
دانته این نرو بد بخت رو له میکن

يكي اين شك منو بر طرف مي كنه ؟؟؟
اوني كه تو اون سكانس صورتش خونيه مگه دانته نيست ؟؟؟ مي دونيد كجا رو ميگم ؟ اونجا كه يكي ( كه فكر مي كنم نرو باشه نه دانته ) با كف پا ( در واقع جفت پا ) مي زنه ...
واقعا" اين كپكام داره با اعصاب من بازي مي كنه !!!

تا حالا شده به عشق بازی کردن dmc3 روی pc 2 سال شبانه روز منتظر باشی؟؟؟؟
چقدر اين حس برام آشناس ...:love:

فرض کن داری مبارزه میکنی این دختره میاد اپرا میخونه!!!! نه اصلا حسش نیست DMC ===== Heavy Metal

چقدر احساس مشترك ... :cool:
كلا" ضرباهنگ سريع بازي فقط با موسيقي تند و شلوغ ارضا كننده است ... كاملا" باهات موافقم .

خوب پس دانته باید با یکی ازدواج کرده باشه!!!پس این شخص خوشبخت کیه؟؟؟؟
ها ... چي ميگه ؟؟؟ من قصد ازدواج ندارم !!!:blushing: :blink1: :shocked: :sorry:
( اينو از من نشنيده بگيريد )

چی گفتی؟؟؟؟
منظورم اين بود كه دانته مثل بعضي از شخصيت هاي بازي ها پيرپاتال نمي شه !

چرا حالا گیر دادین به ازدواج دانته .نکنه می خواین بگین نرو پسر دانته است؟!!!:eek: نه بابا نرو تقریبا هم سنو ساله دانتست عمرا باعقل جور دربیاد:confused:
اینم که شخیصت اصلی نرو شده کار عمو بیلیه نه کپکام می خواد طرفدارای این بازی رو که تنها بازی انحصاری برای PS3 دلزده کنه که بعدا شماره پنج رو بادانته رو کنسوله خودش بازی کینید:evil:(اگه دستم به این آدم نرسه....)

چرا حالا گیر دادین به ازدواج دانته .نکنه می خواین بگین نرو پسر دانته است؟!

نه ... اين قضيه از پايه كذب محضه !!! :cheesygri
دانته آخه كي , كجا , با كي ...
عمرا" دانته ازدواج نكرده . من بهتون اطمينان ميدم ! شك نكيند !

دانته رو نبايد با اسنيك يا سم فيشر مقايسه كرد ( خدا كنه امين اين جارو نخونه ) قارا نيست رخوت و كهولت و ... تو وجود دانته باشه ! اونم با شخصيتي كه دانته داره و هميشه شوخ و شنگه ...

منظورم اين بود كه دانته مثل بعضي از شخصيت هاي بازي ها پيرپاتال نمي شه !

نداشتیما ! :evil:
البته حرفت قبوله که این دانته شور جوانی داره . ( جوون ِ خام !)
ولی بیاید مقایسه ای داشته باشیم بین سم و دانته :
سم فیشر مسن تر ،و با تجربه تر، و باحال تر، و قوی تر ،و آموزش دیده تر ،و هیکلش ورزیده تر ،و امکاناتش بهتر ، چالاک تر ، حرکاتش قشنگ تر ، واقعگرا تر ، خوشگل تر ، خانواده دار تر ، سریع تر ، و . . . هست. :love:
( این رو از دیدگاه یک فن بوی ِ عقده ای گفتم! )
اسنیک ِ زپرتی هم که . . . ! پیر مرد معتاد ! تا سیگار نکشه نمیتونه راه بره ! سرطان ریه داره . یک چشمش هم کوره ! ایشالله اون یکی هم کور شه ! :-"

حالا خارج از شوخی :

درسته . اصلا دانته نباید با سم فیشر و اسنیک و . . . مقایسه بشه. البته این معنی ش این نیست که دانته از اونا بالاتره . ;)
اصلا جو ِ فانتزی بازی DMC ، با SC و MGS فرق داره .
اون 2 تای دیگه واقع گرا هستن . . . این یکی فانتزی و غیرواقعی . . .

فرض کن داری مبارزه میکنی این دختره میاد اپرا میخونه!!!! نه اصلا حسش نیست DMC ===== Heavy Metal

مگه اون گیتار خفنه که سلاح دانته بود رو یادتون رفته ؟! :)
در ضمن کی گفته این دختره چون اپرا میخونه ، شمشیر و اینا تو مرامش نیست ؟!
دو تا حالت داره (که حالت اول خودش 3 تا زیرحالت داره) :
1- یا این دختره یک زنیکه ی ضعیفه هست که :
الف- همش این نرو باید ازش مراقبت کنه .
ب- اصلا کاری به مبارزات نداره.
ج -توی مرام ِ دانته نیست که روی یک زن دست بلند کنه ! :)

2- یا یک شیر زنه که خودش میتونه از خودش مراقبت کنه . :) که در این صورت حتما در مبارزات وارد خواهد شد .

خوب اگر هر 2 تا منفی هستند...مگه مریضن با هم مبارزه میکنن...
در این مورد حرف لادن خانوم درست در میاد :::
شاید منفی باشن ؛ ولی در دو جبهه . ( که البته منفی و + بودن رو خود ِ ما باید برداشت کنیم که از نظر من دانته ++ و نرو --- هست ! )

ولی از دانته بر میاد!یعنی ممکنه نرو پسر دانته باشه!

اون وقت پسر دانته همسن خودشه ؟! :)

اصلا وابستگی وجود نداشت...ورجیل دوست نداشت سر به تن دانته باشه!!!!

تهه دلشون همدیگه رو دوست داشتن . . .ولی غرور ِ ورجیل اجازه نمیداد ابراز علاقه کنه !
در صورتی که دانته همش اینجوری میکرد : :love:

اوني كه تو اون سكانس صورتش خونيه مگه دانته نيست ؟؟؟ مي دونيد كجا رو ميگم ؟ اونجا كه يكي ( كه فكر مي كنم نرو باشه نه دانته ) با كف پا ( در واقع جفت پا ) مي زنه ...
خود ِ خودشه . . . ولی مشخص نیست که خون ِ خود دانته س ، یا خون ِ کس دیگه ایه . . .

پ.ن. خداییش حیله های بازار گرمی capcom رو ببینید . . . چجوری با 2 تا تریلر مبهم و یک داستان زیبا همه رو توی کف گذاشته . . . چه بسا کسانی هم فقط برای اینکه جریان رو بفهمن برن PS3 بخرن . . .

ولی بیاید مقایسه ای داشته باشیم بین سم و دانته :
سم فیشر مسن تر ،و با تجربه تر، و باحال تر، و قوی تر ،و آموزش دیده تر ،و هیکلش ورزیده تر ،و امکاناتش بهتر ، چالاک تر ، حرکاتش قشنگ تر ، واقعگرا تر ، خوشگل تر ، خانواده دار تر ، سریع تر ، و . . . هست.
( این رو از دیدگاه یک فن بوی ِ عقده ای گفتم! )
اسنیک ِ زپرتی هم که . . . ! پیر مرد معتاد ! تا سیگار نکشه نمیتونه راه بره ! سرطان ریه داره . یک چشمش هم کوره ! ایشالله اون یکی هم کور شه !

پسر تو چي ميگمي ؟؟؟:p ميگي مي خوام سم و دانته رو مقايسه كنم اونوقت مياي اين دو تا جونور رو با هم مقايسه مي كني ؟؟؟:cheesygri

مگه اون گیتار خفنه که سلاح دانته بود رو یادتون رفته ؟!

نه ... من كه يادم نرفته ولي تو يادت هست كه دانته اون موقعي كه استفاده ازش مي كرد چي ميگفت ؟؟؟
Let's Rock

خود ِ خودشه . . . ولی مشخص نیست که خون ِ خود دانته س ، یا خون ِ کس دیگه ایه . . .

اميدوارم كه خون خودش نباشه ... چون خيلي بدم مياد صورت دانته رو خوني ببينم . خيلي .:mad:

من اصلا نمیدونم چرا آقای Dante is alive اسم اسنیک رو کنار اسم سم فیشر میارن(فعلا 1-1)

دوستان محترم خواهش مي كنم اگه مي خواين براي هزارمين دفعه سر اين دوتا *** دعوا كنيد يه تاپيك ديگه بزنيد . اينجا فقط مختص DMC fan هاي عزيزه !!!

منم اشتباه كردم اون مثال رو زدم ! واقعا" عذر مي خوام از هر دو جبهه !!!

آخرین ویرایش:
دانته این نرو بد بخت رو له میکنه
دوست عزيز دانته فقط جاخالي ميده.البته توي دموي E3
بابا چه قدر زود جوش میاری؟؟؟
تا حالا شده به عشق بازی کردن dmc3 روی pc 2 سال شبانه روز منتظر باشی؟؟؟؟
من منظورم این بود....
منم همين حسو داشتم
چون PS2 خراب شد
به نظر من هیچ چیز از دانته کم نشده که هیچ!!! یه چیزی هم اضافه شده...اونم عطش برای بازی کردن 2باره با دانته هست
دوست عزيز تو كه از زندگي كردن با دانته حرف ميزني عصباني نميشي وقتي اين جونوره نرو جف پا ميره تو صورت دانته
حالا یکی هست دیگه....شما خودت رو ناراحت نکن...ولی 95 % دانته هست...مطمئن باش!!! و شاید برای اولین بار شاهد یک پایان خفن برای بازی باشیم...مثلا آخر بازی دانته نرو رو بکشه
هردو منفي اند
خوب اگر هر 2 تا منفی هستند...مگه مریضن با هم مبارزه میکنن...
در این مورد حرف لادن خانوم درست در میاد :::
هر دو منفي اند اما دانته با كاري كه Holy knight ميخواد انجام بده مخالفه
میشه بگی کجاش افتضاح بود!!!!
دیگه اگر بخان فیلم هندیش کنن...درش رو تخته کنن برن بهتره تا از اسم Dmc سوء استفاده بشه!!!
خيلي از طرفداران Devil May Cry اين نسخه رو حتي افتضاح تر از DMC2 ميدونن
به علاوه تو همين تاپيك هم خيلي ها همين رو گفتن
بابا شما چه گیری دادی به وابستگی؟؟؟؟؟ اینا حتما باید برادر باشن با هم بجنگن؟؟؟؟
غریبه باشن نمیشه جنگید؟؟؟؟
اگه اينطوري باشه مثبت بودن شخصيت اول(يعني دانته)بيشتر ثابت ميشه كه بخواطر نجات بشريت حتي برادرش رو هم ميكشه
اگه دانته جاودان نبود توی dmc 3 مرده بود!!! همون مبارزه اول با ورجیل که ورجیل شمشیرش رو تا خرخره میکنه تو شکم دانته
دوست عزيز دانته ميميره اما با قدرت شمشيرش(يعني شمشير اسپاردا)و نيرو شيطانيش دوباره زنده ميشه.من منظورم پير شدن دانته بود كه در شماره ي 2 به وضوح ديده ميشه
اصلا وابستگی وجود نداشت...ورجیل دوست نداشت سر به تن دانته باشه
هردو همديگر رو دوست داشتن
اما منظور اصلي من اين بود كه تو دموي آخر DMC3 دانته ميخواست از سقوط ورجيل به قعر Demon world جلوگيري كنه.
یا این دختره یک زنیکه ی ضعیفه هست که
ادب را رعايت كن
.............................
1.لطفا جنگ رواني راه نندازين
2.كسي جواب مارا نداد.توي DMC4 دست دانته كنده ميشه
3.دليل خوني بودن صورت دانته همين وحشي بازي نرو هستش.همون كه جف پا ميره تو صورت دانته
4.به نظر شما نرو پسر سوم اسپاردا باشه معقول تره يا پسر دانته باشه
اينطور كه يعني دانته حدودا 1سالگي ازدواج كرده شايد هم كمتر
5.دانته يك نيمه انسان ، نيمه شيطانه پس اونو با يك انسان مثل سم فيشر مقايسه نكنين

آخرین ویرایش:
من آرزوم بود يه روزي اين تاپيكم توش پر بحث بشه ... خداروشكر !

1.لطفا جنگ رواني راه نندازي

بابا جنگ رواني چيه ؟ كسي منظوري نداشته از حرفايي كه زده . ما فقط داريم اينجا تبادل نظر مي كنيم .

2.كسي جواب مارا نداد.توي DMC4 دست دانته كنده ميشه

اين چيزايي كه ديديم و شنيديم نه , دانته بايد سالم باشه . چون داستان به بين شماره ي 1 & 2 بر ميگرده ديگه .

3.دليل خوني بودن صورت دانته همين وحشي بازي نرو هستش.همون كه جف پا ميره تو صورت دانته
:mad: :((

5.دانته يك نيمه انسان ، نيمه شيطانه پس اونو با يك انسان مثل سم فيشر مقايسه نكنين

من فقط منظورم اين بود كه بگم دانته با اين شخصيتش پيريش براي ما معني نداره . ديگه كشش ندين خواهش مي كنم .

بابا جنگ رواني چيه ؟ كسي منظوري نداشته از حرفايي كه زده . ما فقط داريم اينجا تبادل نظر مي كنيم .
منظورم توهين بعضي ها به Snake و Same fisher بود
اين بحث ها هم قديمي ميشه
بايد يه بحث ديگه رو شرع كنيم

دوست عزيز دانته فقط جاخالي ميده.البته توي دموي E3
خوشبختانه من هنوز هیچ تریلری از dmc4 ندیدم...ولی دارم دانلود میکنم....
همینی که شما میگی نشان دهنده اینه که دانته نمیخاد روی یه الف بچه به نام nero (نه alcohol 120%) دست بلند کنه...میبینی این شخصیت چه قدر متواضع هست... :love:

دوست عزيز تو كه از زندگي كردن با دانته حرف ميزني عصباني نميشي وقتي اين جونوره نرو جف پا ميره تو صورت دانت
باید اینجا دید که همچین واقعه شومی اتفاق میوفته یا نه؟؟؟؟
خدا وکیلی اگر همچین بی احترامی به دانته شده باشه ....خاک استدیو سازنده توی capcom رو به توپره میکشم :evil:

هردو منفي ان
منفی در منفی ====مثبت :-"

هر دو منفي اند اما دانته با كاري كه Holy knight ميخواد انجام بده مخالف
حق دانته هست که با این گروه مخالفت کنه...
شما برای یک لحظه خودت رو جای دانته بذار....تا اونجایی که من میدونم مثل اینکه دانته روابط دوستانه ای با پدرش نداشته(نمونه اش توی dmc 3 که ورجیل به دانته میگه من قدرت پدرمون رو میخام...دانته میگه:::درباره چی صحبت میکنی...من پدری ندارم) فرض کن دانته حاضر نیست حتی یک لحظه پدرش رو ببینه.... و با توجه به این که هر چی باشه پدر دانته هست نه پدر اهل و اهالی holy knight !!! پس حق داره مخالفت کنه!!!
در اینجا 2 نوع تصمیم میشه در نظر گرفت...
1. این گروه بدون توجه به اینکه این اسپاردا پسر داره دارن اونو احیا میکنن...یعنی هیچ اجازه ای از دانته نگرفتن.
2.این گروه از دانته اجازه خاسته ولی دانته اجازه نداده و اینا همینطور زیرزمینی دارن پدر دانته رو زنده میکنن.
در هر 2 حالت مشخصه که دانته مخالفه ولی اونا کاری به تصمیم دانته ندارن و راه خودشون رو میرن...
فرض کن توی هر 2 حالت دانته بد از مدتی میفهمه که دارن دورش میزنن....تو باشی چی کار میکنی؟؟؟؟
به نظر من دانته بدون دادن اخطار قبلی رفته و همه رو کشتار کرده

با توجه که من هنوز چیز خاصی از Dmc 4 ندیدم شاید هم چرت گفته باشم....:-"

خيلي از طرفداران Devil May Cry اين نسخه رو حتي افتضاح تر از DMC2 ميدونن
به علاوه تو همين تاپيك هم خيلي ها همين رو گفت
این رو قبول دارم ولی اگر بخان توی داستان آب بندی کنن و مایه های فیلم هندی توش بیان دیگه چیزی از Dmc نمیمونه

دوست عزيز دانته ميميره اما با قدرت شمشيرش(يعني شمشير اسپاردا)و نيرو شيطانيش دوباره زنده ميشه.
خوب این یعنی چی؟؟؟یعنی تا وقتی شمشیر و قدرت پدرش رو داره هرگز نمیمره...پس میشه جاویدان....

من منظورم پير شدن دانته بود كه در شماره ي 2 به وضوح ديده ميشه
متاسفانه بنده Dmc2 رو بازی نکردم

.به نظر شما نرو پسر سوم اسپاردا باشه معقول تره يا پسر دانته باشه
هیچ کودوم معقول نیستن.....
از الان تا همیشه اینجوری میمونه
8.gif

اين چيزايي كه ديديم و شنيديم نه , دانته بايد سالم باشه . چون داستان به بين شماره ي 1 & 2 بر ميگرده ديگه .
خوب اگر بین این 2 شماره باشه.... ترسی از بابت ناقص دشن دانته نداشته باشین...آخرش حال این مرتیکه نرو رو میگیره....

منظورم توهين بعضي ها به Snake و Same fisher بود
میشه بگی که توهین کرد...

شروع میکنیم به نقل قول:

هردو منفي اند
چررراااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟از کجااااااااااااااااا؟؟؟؟؟
اینو کی نوشته؟؟
حالا هر کی که نوشته،صفت دیگه ای نداشتی بذاری؟خجالت نکش ترو خدا بفرما!
به نظر شما نرو پسر سوم اسپاردا باشه معقول تره يا پسر دانته باشه
اصلا چرا باید یک همچین رابطه هایی وجود داشته باشه؟یکی از دیگری مسخره تره!!!
اين بحث ها هم قديمي ميشه
چرا بد بین باشیم؟؟
در کنار این بحث یک بحث دیگرو شروع میکنیم.
متاسفانه بنده Dmc2 رو بازی نکردم
خوب یک نگاه دقیق به آواتار سعید بنداز ،پیری رو درک میکنی:)
خوب اگر بین این 2 شماره باشه.... ترسی از بابت ناقص دشن دانته نداشته باشین...آخرش حال این مرتیکه نرو رو میگیره....
ولی معلوم نیست،شاید نرو فقط برای یک قسمت دست از سر دانته برداره و دوباره سر شماره پنج حمله کنه!(امیدوارم در این صورت شماره پنجی وجود نداشته باشه)
------------
هر چی نظر دیگران رو درباره نرو میبینم دلم بیشتر برای برادرم میسوزه،فکر کنم تنها طرفدار نرو اونه!
ولی بازم از نرو خیلی بدم میاد!

اینو کی نوشته؟؟

ادب را رعايت كن

سلام . چرا ناراحت میشید ؟! خوب شرمنده . . . :blushing:
ولی حرف بدی نزدم که . . . :blushing:
"زنیکه" ، بر عکس ِ چیزی که به نظر میاد ، یک فحش ساده ست ، در برابر "مرتیکه" . که معنیش هم میشه "زن ِ احمق" !
"ضعیفه " هم که تابلوئه . . . ضعیف+تای تانیث . . . یعنی "زن ِ ضعیف" !

لادن جان با اجازه تون من بودم و این هم اون متن به صورت کامل :

در ضمن کی گفته این دختره چون اپرا میخونه ، شمشیر و اینا تو مرامش نیست ؟!
دو تا حالت داره (که حالت اول خودش 3 تا زیرحالت داره) :
1- یا این دختره یک زنیکه ی ضعیفه هست که :
الف- همش این نرو باید ازش مراقبت کنه .
ب- اصلا کاری به مبارزات نداره.
ج -توی مرام ِ دانته نیست که روی یک زن دست بلند کنه !

2- یا یک شیر زنه که خودش میتونه از خودش مراقبت کنه . که در این صورت حتما در مبارزات وارد خواهد شد .

در مورد منفی و مثبت هم همونطوری که گفتم اینا مفاهیم ِ نسبی هستن . یعنی هر کس یک برداشتی داره.;)
مثلا برداشت ِ شما در مورد کسی که توی جنگ اسیر شده و میره غذای نگهبان ها رو میدزده چیه ؟
مثلا یکی ممکنه بگه که کار ِ خوبی میکنه چون به هر حال نگهبانه هم جزو دشمنانه.
یا یکی ممکنه بگه کار ِ بدی میکنه چون نگهبانه در اسیر شدن ِ طرف مقصر نیست و فقط یک فردیه که داره کار خودش رو میکنه .

یا یکی از معروفترین مثال ها رابین هوده که به نظر خیلی ها کار خوبی میکنه ، و خیلی ها هم میگن یک دزده و کار بدی میکنه . ( من خودم میگم کار بدی میکنه)

پس + و - بودن شخصیت ها یک چیز محض نیست . هر کس یک برداشتی داره.

دانته و نرو هم از این قاعده مستثنی نیستن . . . . . ;)

با اجازه منم نقل قول هامو شروع مي كنم :
( از آخر به اول )

ولی معلوم نیست،شاید نرو فقط برای یک قسمت دست از سر دانته برداره و دوباره سر شماره پنج حمله کنه!(امیدوارم در این صورت شماره پنجی وجود نداشته باشه)
لادن دقت كن كه داستان شماره ي 4 به بين شماره ي 1 & 2 بر ميگرده پس داستان و اتفاقاتي كه تو شماره 4 رخ ميده بايد منطبق بر قسمت هاي بعدي باشن . حالا ممكنه ( ابلته من اميدوارم ) كه شماره ي 5 ( اگه خدا كنه و همچين شماره اي وجود داشته باشه ) واقعا" شماره ي 5 باشه ...بر نگرديم دو تا شماره قبل !
اینو کی نوشته؟؟
اين كار اون وحيده ! اومد تاپيك رو ريخت بهم . من از طرف اين موجود پليد از همه ي دوستان معذرت مي خوام .
بچه ها لطفا" رعايت جو رو بكنيد .

میشه بگی که توهین کرد...
اين قضيه رو هم كه من عنوان كردم اشتباه از من بوده . پس خواهشا" اين بحث هايي كه حاشيه اي هستن و فقط دلخوري به بار ميارن بذاريم كنار .

باید اینجا دید که همچین واقعه شومی اتفاق میوفته یا نه؟؟؟؟

اين حادثه كه توش شك و ترديد وجود داره به نظرم واقعا" يه جور بي احتراميه ! هم به بازي كننده و هم به دانته . اميدوارم اون خوني كه رو صورت دانته هست خوني غير از خون اسپاردا باشه ...

اين بحث ها هم قديمي ميشه
قديمي ؟ نه اصلا" . اتفاقا" اين بحثا الان موقعشه . نه اون موقعي كه بازي ريليز شده .

....................................................

ميگم بچه ها اين لينكي كه لادن زحمتش رو كشيده بود تمام دموهايي بود كه از بازي پخش شده ديگه ؟
چيزي غير از اينا نيست ؟

راستي يه سوال ازتون دارم . به نظر شما ورجيل چه جوري وارد داستان ميشه ؟؟؟

فكرش رو كنيد كه : دانته vs نرو vs ورجيل !!! چه شود !

راستي يه سوال ازتون دارم . به نظر شما ورجيل چه جوري وارد داستان ميشه ؟؟؟
میگم من پرتم دیگه همینه!!!! مگه ورجیل هم هست؟؟؟؟ از کجا اومد این مرتیکه!!!!
تریلر گیم پلی بازی رو دیدم...نرو اصلا سرعت در حد و اندازه دانته نیست....ولی گرافیک بازی خیلی رشد داشته و تقریبا عالی شده ولی حیف که دانته نیست

از کجا اومد این مرتیکه!!!!
اي بابا ... اومدي چشمش رو درست كني زدي دست و پاشم قطع كردي كه ؟ بابا من رو اين خانواده تعصب دارما !!! :mad:

ديگه تكرار نشه لطفا" !!!
بله انگار كه چند تا از كاراكتر هاي ديگه هم هستن ولي هنوز به چشم ديده نشدن .

نرو اصلا سرعت در حد و اندازه دانته نیست
ولي سرعتش كه خيلي خوبه ... منو دچار ترديد كرد اين نرو .

ولی گرافیک بازی خیلی رشد داشته و تقریبا عالی شده ولی حیف که دانته نیست
60 فرم ... اگه 3-4 تاش رو بيشتر از دست نديم فاجعه ميشه ... در ضمن دانته هم هست ديگه . بهتر بود مي گفتي حيف شخص اول داستان نيست .
ولي به نظر من هنوزم ميشه دانته رو شخصيت اول بازي به حساب آورد . شايد فقط بازي از ديد نرو روايت ميشه . ابلته اينا يكمش هم از تخيلاته من سر چشمه ميگيره . . .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or