بي ادب.به ورجيل جوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون توهين نكن.میگم من پرتم دیگه همینه!!!! مگه ورجیل هم هست؟؟؟؟ از کجا اومد این مرتیکه!!!!
خون دانته يا خون اسپاردااين حادثه كه توش شك و ترديد وجود داره به نظرم واقعا" يه جور بي احتراميه ! هم به بازي كننده و هم به دانته . اميدوارم اون خوني كه رو صورت دانته هست خوني غير از خون اسپاردا باشه ...
شايد از Demon world بيادبه نظر شما ورجيل چه جوري وارد داستان ميشه ؟؟؟
ببين داري بدترش ميكني ها!!!!!"زنیکه" ، بر عکس ِ چیزی که به نظر میاد ، یک فحش ساده ست ، در برابر "مرتیکه" . که معنیش هم میشه "زن ِ احمق" !
"ضعیفه " هم که تابلوئه . . . ضعیف+تای تانیث . . . یعنی "زن ِ ضعیف" !
لادن جان با اجازه تون من بودم و این هم اون متن به صورت کامل :
جو بازي اينو ميگهچررراااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟از کجااااااااااااااااا؟؟؟؟؟
يكبار توضيح دادمصلا چرا باید یک همچین رابطه هایی وجود داشته باشه؟یکی از دیگری مسخره تره!!!
منظورتو نميفهممر چی نظر دیگران رو درباره نرو میبینم دلم بیشتر برای برادرم میسوزه،فکر کنم تنها طرفدار نرو اونه!
ولی بازم از نرو خیلی بدم میاد!
الان كجايي داري خاك CapCom رو شخم ميزني؟؟باید اینجا دید که همچین واقعه شومی اتفاق میوفته یا نه؟؟؟؟
خدا وکیلی اگر همچین بی احترامی به دانته شده باشه ....خاک استدیو سازنده توی capcom رو به توپره میکشم
اسپاردا رو دارن زنده ميكنن تا به فرمانرواييش ادامه بدهحق دانته هست که با این گروه مخالفت کنه...
شما برای یک لحظه خودت رو جای دانته بذار....تا اونجایی که من میدونم مثل اینکه دانته روابط دوستانه ای با پدرش نداشته(نمونه اش توی dmc 3 که ورجیل به دانته میگه من قدرت پدرمون رو میخام...دانته میگه:::درباره چی صحبت میکنی...من پدری ندارم) فرض کن دانته حاضر نیست حتی یک لحظه پدرش رو ببینه.... و با توجه به این که هر چی باشه پدر دانته هست نه پدر اهل و اهالی holy knight !!! پس حق داره مخالفت کنه!!!
در اینجا 2 نوع تصمیم میشه در نظر گرفت...
1. این گروه بدون توجه به اینکه این اسپاردا پسر داره دارن اونو احیا میکنن...یعنی هیچ اجازه ای از دانته نگرفتن.
2.این گروه از دانته اجازه خاسته ولی دانته اجازه نداده و اینا همینطور زیرزمینی دارن پدر دانته رو زنده میکنن.
در هر 2 حالت مشخصه که دانته مخالفه ولی اونا کاری به تصمیم دانته ندارن و راه خودشون رو میرن...
فرض کن توی هر 2 حالت دانته بد از مدتی میفهمه که دارن دورش میزنن....تو باشی چی کار میکنی؟؟؟؟
به نظر من دانته بدون دادن اخطار قبلی رفته و همه رو کشتار کرده
با توجه که من هنوز چیز خاصی از Dmc 4 ندیدم شاید هم چرت گفته باشم....
بين اين دو تا نظر قضاوت كنهیچ کودوم معقول نیستن.....
پس بايد يا قيافه ي نحس نرو رو تحمل كني يا ديگه Devil may cry بازي نكنيى!این رو قبول دارم ولی اگر بخان توی داستان آب بندی کنن و مایه های فیلم هندی توش بیان دیگه چیزی از Dmc نمیمونه
خواهش میکنیم!سلام . چرا ناراحت میشید ؟! خوب شرمنده . . .
ولی حرف بدی نزدم که . . .
"زنیکه" ، بر عکس ِ چیزی که به نظر میاد ، یک فحش ساده ست ، در برابر "مرتیکه" . که معنیش هم میشه "زن ِ احمق" !
"ضعیفه " هم که تابلوئه . . . ضعیف+تای تانیث . . . یعنی "زن ِ ضعیف" !
فکر نکنم ولی میگردم اگر بود لینک میدم.ميگم بچه ها اين لينكي كه لادن زحمتش رو كشيده بود تمام دموهايي بود كه از بازي پخش شده ديگه ؟
چيزي غير از اينا نيست ؟
همونجور که نرو یکهو سروکلش پیدا شد،ورجیل هم یکهو میاد.راستي يه سوال ازتون دارم . به نظر شما ورجيل چه جوري وارد داستان ميشه ؟؟؟
اگه طرفدار دانته باشی هیچ وقت از نرو خوشت نمیاد!از نرو خوشم نیومد به خاطر اون رفتارش با دانته حالا بازیش بیاد شاید نظرم عوض شد
البته راه های دیگم هست.پس بايد يا قيافه ي نحس نرو رو تحمل كني يا ديگه Devil may cry بازي نكنيى!
خواهش ميكنم بس كنيدواهش میکنیم!
نگاه کن این زنیکه و مرتیکه میرن تو هنجار اجتماعی که بحث مفصلیه و در اینجا نمیگنجه
نه ورجيل جوووووووووووووووووووووووووووووووون فرق دارههمونجور که نرو یکهو سروکلش پیدا شد،ورجیل هم یکهو میاد.
ميشه بگي چه راهيالبته راه های دیگم هست
دوست عزيز اگر طرفدار Devil May Cry نيستي لطفا برو بيرون و تاپيك رو بهم نزنببین بحث سم بشه منم میام این تاپیک
سست عنصر!!!ولي سرعتش كه خيلي خوبه ... منو دچار ترديد كرد اين نرو .
درسته ام در آخر دانته ميگه پدرمون ميخواد من جلوي تو رو بگيرم و اين معني ش اينه كه بايد تو رو بكشمحق دانته هست که با این گروه مخالفت کنه...
شما برای یک لحظه خودت رو جای دانته بذار....تا اونجایی که من میدونم مثل اینکه دانته روابط دوستانه ای با پدرش نداشته(نمونه اش توی dmc 3 که ورجیل به دانته میگه من قدرت پدرمون رو میخام...دانته میگه:::درباره چی صحبت میکنی...من پدری ندارم) فرض کن دانته حاضر نیست حتی یک لحظه پدرش رو ببینه.... و با توجه به این که هر چی باشه پدر دانته هست نه پدر اهل و اهالی holy knight !!! پس حق داره مخالفت کنه!!!
اشتباه نكنفكرش رو كنيد كه : دانته vs نرو vs ورجيل !!! چه شود !
در اين مورد خاص ante & Vergil vs Nero
پس مثل آخر DMC3 كه با هم Arkham رو نابود كردن دقيقا همين بلا سر Nero مياد.
:cheesygri :blushing: من منظورم اين بود كه نرو يه رقيب درست حسابي براي دانته به حساب مياد . يه بچه دمون بي دست و پا نيست ولي خب هر چقدرم كه توانايي داشته باشه عمرا" !!!سست عنصر!!!
هومن جان اين موجود عذرش موجه !!! :cheesygriدوست عزيز اگر طرفدار Devil May Cry نيستي لطفا برو بيرون و تاپيك رو بهم نزن
لادن سوالاي فلسفي مي پرسيا ... منظورت رو كمي واضح تر بگو تا من جواب بدم !راستی اگر کسی تونست به من بگه ارزش دانته یعنی چی؟
حالا شما اين حس رو داشته باش بعد بيا ps3 بگير و بازي كن اونوقت با نرو بخواي جلو دانته واستي ...اگه طرفدار دانته باشی هیچ وقت از نرو خوشت نمیاد!
ورجيل باشه ... حالا هر جوري وارد ميشه به روي چشم !همونجور که نرو یکهو سروکلش پیدا شد،ورجیل هم یکهو میاد.
لطف مي كني ... پيشاپيش ممنون ...فکر نکنم ولی میگردم اگر بود لینک میدم.
ميگم پايه ايد يه تاپيك بزنيم . انگار سايتم مي طلبه !!!خواهش میکنیم!
نگاه کن این زنیکه و مرتیکه میرن تو هنجار اجتماعی که بحث مفصلیه و در اینجا نمیگنجه!
من يه اعترافي مي كنم ... من تا مدت ها بعد از اين كه فهميدم قراره نرويي هم در كار باشه همش با دانته ( ) اشتباه مي گرفتمش . ( حالا من بحثم سواست يكم دير ميگيرم )پس بايد يا قيافه ي نحس نرو رو تحمل كني يا ديگه Devil may cry بازي نكنيى!
يه چيزي خون دانته همون خون اسپارداي بزرگه كه تو رگ هاي دانته و ورجيل هست !!! منظورم اين بود كه خون هيچ اسپاردايي نباشه !خون دانته يا خون اسپاردا
بهت قول ميدم خون دانته ست
م م م ... نمي دونم ... e ... داره يه چيزايي يادم مياد !!!:cheesygriسعید،دارم کمکم شک میکنم جنگ جهانی دوم هم تو راه انداختی
من تخصصم قطع دست و پای این جور مسائله...... :biggrin1:اي بابا ... اومدي چشمش رو درست كني زدي دست و پاشم قطع كردي كه ؟ بابا من رو اين خانواده تعصب دارما !!!
فکر کنم باید با چشم مسلح ببنیمبله انگار كه چند تا از كاراكتر هاي ديگه هم هستن ولي هنوز به چشم ديده نشدن
خداییش سرعت دانته تو combo زدن با این نرو مقایسه کن.....ولي سرعتش كه خيلي خوبه ... منو دچار ترديد كرد اين نرو .
نه منظورم این بود که چه حیف شد تو تریلر گیم پلی بازی ندیدمشدر ضمن دانته هم هست ديگه . بهتر بود مي گفتي حيف شخص اول داستان نيست .
خدایا....ما رو از شر اسپم های امین راحت بفرما :biggrin1: (شوخی بود)سلام
ببین بحث سم بشه منم میام این تاپیک
سعید خودت میدونی دیگه...
چی داداش؟؟؟؟بي ادب.به ورجيل جوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووون توهين نكن.
بابا شما دیدی که نرو بزنه تو صورت دانته؟؟؟خون دانته يا خون اسپاردا
بهت قول ميدم خون دانته ست
چون هيچ جونوري به غير از اين نروي انسان اوليه تو دمو نبود
بردار ایشون از نرو خوشش میادمنظورتو نميفهمم
بنده الان از استدیو 1 کپکام دارم مینیوسم..... مقداری خاک به توبره کشیدیم.... حالا داریم شخم میزنیم...فردا صبح هم کشت nero رو آغاز میکنیم... سال دیگه برداشت میکنیمالان كجايي داري خاك CapCom رو شخم ميزني؟؟
نه بیان از من اجازه بگیرن!!!!اسپاردا رو دارن زنده ميكنن تا به فرمانرواييش ادامه بده
بايد بيان از دانته اجازه بگيرن؟؟؟
قیافه نرو کاملا هم خوبه از دور اگه ببینی فکر میکنی دانته هست!!!پس بايد يا قيافه ي نحس نرو رو تحمل كني يا ديگه Devil may cry بازي نكنيى!
دقیقاهمونجور که نرو یکهو سروکلش پیدا شد،ورجیل هم یکهو میاد.
یه دفعه دیدی ورجیل با چتر نجات وسط مبارزه نرو و دانته فرود اومد و نرو رو به درک واصل کرد...رسیدش رو هم گرفتنه ورجيل جوووووووووووووووووووووووو وووووووون فرق داره
وای خدا!!!میخان Dmc رو هم به گند بکشن!!!به نظرم دانته و لیدی هستن؟؟
فراخوان :
هر كي هر چي تريلر داره و يا لينك مرتبط داره بي زحمت لطف كنه بده تا ما رو شرمنده خودش كنه !!!
بله.يه افتضاحه.ولي مدل مو هاش شبيه دانته نيستمن يه اعترافي مي كنم ... من تا مدت ها بعد از اين كه فهميدم قراره نرويي هم در كار باشه همش با دانته ( ) اشتباه مي گرفتمش . ( حالا من بحثم سواست يكم دير ميگيرم )
پس همچينم بد قيافه نيستا ...
با تو نبودمنه بیان از من اجازه بگیرن!!!!
یه خورده مزمزه کن چی میگی بعد بنویس!!!
نکنه دانته پسر منه!!! باید واسه زنده کردن من بیان از دانته اجازه بگیرن!!!!
اگه Nero رو كشتي كله اش رو براي من بفرست ميخوام تاكسيدرميش كنم بچسبونم به سيبل دارت اينقدر با دارت روش بزنم تا هيچي ازش نمونهبنده الان از استدیو 1 کپکام دارم مینیوسم..... مقداری خاک به توبره کشیدیم.... حالا داریم شخم میزنیم...فردا صبح هم کشت nero رو آغاز میکنیم... سال دیگه برداشت میکنیم
آره!!!تو اصلا از اين بازي Trailer ديدي.ادب را رعايت كنبابا شما دیدی که نرو بزنه تو صورت دانته؟؟؟
مطمئن باش اگر بزنه دانته میگه::: i,m going too kick your ass
چه قدر اميدوار و خوشبين!!!!!!هيچ خبري هم از اين فيلم نيست . سال ريليزش هم 2010 فكر مي كنم ...
شما اين سيبيل رو چه جوري ديدي ؟؟؟
بابا اصلا" چهره ي دانته معلوم نيست كه ...
سعید یک سری از حرفاتو واقعا باید آب طلا کرد زد به دیوار ،این یکی از اونا بود!ميرم جلو دانته هي مي خورم ...هي مي خورم ... هي مي خورم ...
البته ظاهرش نشون نمیده انسان اولیه باشه!نروي انسان اوليه تو دمو نبود
تا اون زمان شماره 10 هم برای بازیش اومده اینا تازه میخوان 3 رو بسازن؟!سال ريليزش هم 2010 فكر مي كنم ...
باز تو خوبی،من تا وقتی که جدی از dmc خوشم نیومده بود،فکر میکردم نرو دانتس ،دانته یکی دیگس!من يه اعترافي مي كنم ... من تا مدت ها بعد از اين كه فهميدم قراره نرويي هم در كار باشه همش با دانته ( ) اشتباه مي گرفتمش . ( حالا من بحثم سواست يكم دير ميگيرم )
البته شرمنده ولی کدوم آهنگ؟1.كسي اين آهنگو نداره؟؟؟