وای خدا!!!ای کاش میمردم و این صحنه مضخرف رو نمیدیدم... ای کاش تلفن قطع میشد من نمیتونستم این تریلر رو دانلود کنم
این صحنه بسیار توهین آمیز رو دیدم.... این نرو ****************** جفت پا اومد تو حلق دانته!!! ای خدا...من پدر این سازنده های این سری DEVIL رو میارم جلو چشماشون!!!
ای ****************************************************
دارم از فرط عضبانیت میترکم
اون صحنه که نرو دانته رو میزنه جوری انگشتم رو گاز گرفتم که الان بعد از 30 دقیقه جاش مونده!!! شانس آوردم قطع نشد
خلاصه من که نفهمیدم چرا نرو ،دانته( ) رو زد؟؟؟؟ صدای تریلر مبهم بود و من هم فقط یه بار نگاه کردم!!! دانته رو نشون داد که صورتش خونی بود...بعد یه صدا هایی میومد که دانته به نرو میگفت که یه چیزی رو میخام ...نرو مقاومت کرد و گفت کسایی مثل تو بهتره که برن به جهنم بعد جفت پا اومد تو حلق دانته دانته هم عین ** ایستاد و نگاه کرد تا بزنه!!!
خلاصه بهتون پیشنهاد میکنم این تریلر رو دانلود نکنید...چون عذاب وجدان میاره!!!
دانلود تیزر بازی با حجم 17.47 مگ
این صحنه بسیار توهین آمیز رو دیدم.... این نرو ****************** جفت پا اومد تو حلق دانته!!! ای خدا...من پدر این سازنده های این سری DEVIL رو میارم جلو چشماشون!!!
ای ****************************************************
دارم از فرط عضبانیت میترکم
خلاصه من که نفهمیدم چرا نرو ،دانته( ) رو زد؟؟؟؟ صدای تریلر مبهم بود و من هم فقط یه بار نگاه کردم!!! دانته رو نشون داد که صورتش خونی بود...بعد یه صدا هایی میومد که دانته به نرو میگفت که یه چیزی رو میخام ...نرو مقاومت کرد و گفت کسایی مثل تو بهتره که برن به جهنم بعد جفت پا اومد تو حلق دانته دانته هم عین ** ایستاد و نگاه کرد تا بزنه!!!
خلاصه بهتون پیشنهاد میکنم این تریلر رو دانلود نکنید...چون عذاب وجدان میاره!!!
دانلود تیزر بازی با حجم 17.47 مگ