بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
وای خدا!!!ای کاش میمردم و این صحنه مضخرف رو نمیدیدم... :evil: ای کاش تلفن قطع میشد من نمیتونستم این تریلر رو دانلود کنم
3.gif
276.gif
276.gif

این صحنه بسیار توهین آمیز رو دیدم.... این نرو ****************** جفت پا اومد تو حلق دانته!!! ای خدا...من پدر این سازنده های این سری DEVIL رو میارم جلو چشماشون!!!
ای ****************************************************

دارم از فرط عضبانیت میترکم
276.gif
276.gif
276.gif
اون صحنه که نرو دانته رو میزنه جوری انگشتم رو گاز گرفتم که الان بعد از 30 دقیقه جاش مونده!!! شانس آوردم قطع نشد
203.gif

خلاصه من که نفهمیدم چرا نرو ،دانته( :love:) رو زد؟؟؟؟ صدای تریلر مبهم بود و من هم فقط یه بار نگاه کردم!!! دانته رو نشون داد که صورتش خونی بود...بعد یه صدا هایی میومد که دانته به نرو میگفت که یه چیزی رو میخام ...نرو مقاومت کرد و گفت کسایی مثل تو بهتره که برن به جهنم بعد جفت پا اومد تو حلق دانته :(( دانته هم عین ** ایستاد و نگاه کرد تا بزنه!!!
خلاصه بهتون پیشنهاد میکنم این تریلر رو دانلود نکنید...چون عذاب وجدان میاره!!!
دانلود تیزر بازی با حجم 17.47 مگ

والا من مثل شما فکر نمیکنم و فقط نظرمو گفتم ... اون زمانی که DMC 1 رو تو کلوپ بازی میکردم اصلا نمیدونستم اسپاردا کیه ! و دانته چه جور موجودیه و داستانش چیه فقط با شمشیر میزدم و با دو کلت هم آبکش میکردم و حالشو میبردم حالا یکم علم پیشرفت کرده ... به هرحال این نظره من بود ، همین .
يا از اول بازي نكردي.يا دموهاشو نديدي.يا...
این صحنه بسیار توهین آمیز رو دیدم.... این نرو ****************** جفت پا اومد تو حلق دانته!!! ای خدا...من پدر این سازنده های این سری DEVIL رو میارم جلو چشماشون!!!
ای ************************************************** **
قرار بو كله ي نرو رو بدي به من.چي شد هنوز نتونستي بكشيش؟؟
اين صحنه از Studio1 كپكام بعيده.من بهتون گفتم اين نروي هومو ساپينس (نوعي انسان اوليه) جف پا ميره تو صورت دانته جووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون.
گوش نكردي.
-اين آهنگ ما چه شد؟؟؟؟

اون زمانی که DMC 1 رو تو کلوپ بازی میکردم اصلا نمیدونستم اسپاردا کیه ! و دانته چه جور موجودیه و داستانش چیه فقط با شمشیر میزدم و با دو کلت هم آبکش میکردم و حالشو میبردم

شما فقط گيم پلي بازي رو درك كردين و توجهي به روابط كاراكتر ها نداشتين كه اين طور فكر مي كنيد .

دانته هم عین ** ایستاد و نگاه کرد تا بزنه!!!
اين كه معلومه , عمري دانته اونقدر كند باشه كه نتونه جلوي حركت قابل پيش بيني نرو رو بگيره ! يكم هم به تاثير اين جور تيزرها رو افكار گيمر ها دقت كنين . اين كارا بيشتر براي تحريك گيمر هاست .
حالا معلوم نيست اون صحنه در واقعيت اتفاق ميافته يا نه . مثلا" مي تونه اون صحنه , صحنه اي باشه كه از ذهن نرو ميگذره ! ! !

مثلا" مي تونه اون صحنه , صحنه اي باشه كه از ذهن نرو ميگذره ! ! !
پس نرو چه هو مو ساپينيس متفكر و خيال پردازي...همه ي هو مو ساپينس ها عموما كند ذهن اند

كارهاي ناپسند يعني چي.البته در اين جمله.
یعنی کتک کاری بیخودی(مثل جفت پا پریدن تو صورت دانته)

اين آهنگ چي شد.اگر نيست لطفا بگين نيست
آخه کدوم آهنگ؟؟؟:confused:
دانته هم عین ** ایستاد و نگاه کرد تا بزنه!!!
این نشان دهنده شخصیت دانتس که دست روی بچه بلد نمیکنه.:cool:
مثلا" مي تونه اون صحنه , صحنه اي باشه كه از ذهن نرو ميگذره ! ! !
نمیشه هرچی که تا حالا از دول 4 فهمیدیم از ذهن نرو گذشته باشه؟
ای کاش میشد.

واقعا آدم خجالت می کشه می بینه دانته شخصیت عظیم بازی DMC از یه میمون به نام نرو کتک می خوره!!!!!!!!!!
هو مو ساپينيسها بسيار شبيه به ميمون بودن.
آخه کدوم آهنگ؟؟؟
شد سه بار.سه بار گفتم.آهنگ آخر E3 Trailer براي DMC3 .مربوط به اسپارداست.من آخر سر اين آهنگ خويش كشي ميكنم.
این نشان دهنده شخصیت دانتس که دست روی بچه بلد نمیکنه.
بچه؟؟مگه هم سن نيستن.
_-_-_-_-_-_-
اين جمله رو بايد با آب طلا بنويسم بزنم به ديوار اتاقم
Dante Is Better Of Nero​

چیزی که مشخصه اینا شگردشونه که دانته آخر هر بازی حسابی یه حال درست ودرمون به این نرو که گلابی بیش نیست:) میده . عمدا کاری میکنن که محبوبیت دانته بیشتر شه و نفرت ما از نرو بیشتر.اما یه جای کار میلنگه اونم اینه که نرو شخصیت اول این داستانه پس................:eek:

يه نكته ي انحرافي ... الان از اين عكس پاييني فكر كنم 3 تا آواتار تو سايت هست !!! ( سه تاش رو من ميشناسم ):cheesygri

DMC3%2004.jpg

........................................

آهنگ آخر E3 Trailer براي DMC3 .مربوط به اسپارداست
من كه هر چي تلاش كردم پيدا نشد !

آخرین ویرایش:
Dante Is Better Of Nero

better than!!!!!

يه نكته ي انحرافي ... الان از اين عكس پاييني فكر كنم 3 تا آواتار تو سايت هست !!! ( سه تاش رو من ميشناسم )

:biggrin1:

------

میگم همتون آواتارتون رو مثل من بکنید حال میده:biggrin1:

--------

یه نکته مهم: سعی کنید به نرو علاقه مند شین چون خودتون یه روز متاسفانه قراره با دسته های PS3 حرکاتش رو کنترل کنید و .... از الان شروع کنید تا عادت کنید!

يه نكته ي انحرافي ... الان از اين عكس پاييني فكر كنم 3 تا آواتار تو سايت هست !!! ( سه تاش رو من ميشناسم ):cheesygri

DMC3%2004.jpg

........................................

من كه هر چي تلاش كردم پيدا نشد !

دوتا نه سه تا.من و James Bond 007
زياد حرف رايگان نزن،لطفا.
Dante Is Better Of Nero

آقا من فقط دموی گیم پلی بازیرو که خوده شرکت داده بود بیرون دیده بودم ، ولی این دمویی که این یارو ژاپنیه بازی میکنه ندیده بودم که الآن دیدیم .. واقعا نا امید کننده بود !! اولا این یارو که بازی میکرد کمی کلنگ تشریف داشت در این شکی نیست ! ولی قسمت بی ریخته ماجرا سرعت بازی بود که پایین اومده بود که جای تاسف داره ، DMC بخاطر سرعت گیم پلی اش معروفه ولی اینجا میدیدم که حرکات کند شده و از تیپ اسلحه گرفتنه این یارو هم خوشم نیومد اون Revolve رو کجکی میگیره و میزنه که اصلا در مقایسه با دو کلت گرفتن دانته پشمکی بیش نیست :) خلاصه من که کلی ضد حال خوردم ..

شما فقط گيم پلي بازي رو درك كردين و توجهي به روابط كاراكتر ها نداشتين كه اين طور فكر مي كنيد .
تا حدودی بله !

دوتا نه سه تا.من و James Bond 007

حتما" بايد بگم كيا هستن ؟
زياد حرف رايگان نزن،لطفا.
اين يعني چي ؟؟؟

یه نکته مهم: سعی کنید به نرو علاقه مند شین چون خودتون یه روز متاسفانه قراره با دسته های PS3 حرکاتش رو کنترل کنید و .... از الان شروع کنید تا عادت کنید!

سورنا خوبي ديگه انشالله ؟ :cheesygri
بابا اون متاسفانه چيه ؟؟؟ ps3 و متاسفانه ؟؟؟
در ضمن من اينو بگم كه علي رغم وضعيت موجود من براي بازي لحظه شماري براش مي كنم !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or