من برای این موضوع هم برنامه ریزی کردم.یکی رو که از نرو خوشش میاد یا تا حالا اصلا dmc بازی نکرده رو میشونم پای بازی تا با نرو بازی رو تموم کنه،بعد خودم میشینم با دانته بازی میکنم.یه نکته مهم: سعی کنید به نرو علاقه مند شین چون خودتون یه روز متاسفانه قراره با دسته های PS3 حرکاتش رو کنترل کنید و .... از الان شروع کنید تا عادت کنید!
:confused:زياد حرف رايگان نزن،لطفا.
خیلیییییییییییییی هم بعیده!سرنوشت رو طوری رقم میزنن که که مارو عاشق نرو میکنن اما بعیده
فكر نمي كنم شما در اون حدي باشي لازم باشه به من تذكر بدي كه چطور پست بدم ! بعدشم يه نگاه به پستاي خودت بكن بعدا" بپر وسط !!!
اگه نظر شما اينه پس ظاهرا بود و نبود من فرقي نميكنه.خداحافظ.تو هر پستت يا داري ميگي من آهنگ مي خوام يا ميگي اين نرو يه هومو ساپينس (نوعي انسان اوليه) هست .
بچز محترم میگم شاید تکراری عرض میکنم اما توجه کردین که این نرو لباسش هم قرمزه و هم آبی ؟ لوگوی بازی هم همینطور. پس این نرو لعین که گفته شده به دو برادر شباهت داره میتونه این باشه : مهارت دانته (عمرا) به خاطر داشتن اون نوع شمشیر و اسلحش وهمینطور رنگ قرمز و پلیدی ویرجیل (بد تر از اون) که دیگه نیازی به گفتن نداره چقدر بی ادبه
در ضمن در مورد کتک خوردن دانته باید بگم که درخت هرچی پربارتر سر به زیرتر نه مثل نرو که عین کاکتوس با اون وزنش همیشه راست واستاده بس که بی ادبه
راست میگید با ps2 بهتره ولی من خودم توی pc تمومش کردم.دوم : كساني كه DMC 3 رو با pc بازي كردن به نظر من برن PC رو خرد كنن برن يه PS2 بخرن كه معني واقعي DMC بازي كردن رو بفهمن البته به بعضيا توهين نشه
دوست عزيز من اين رو از خودم در نياوردم.تو يه Web Site اينوخوندم.به علاوه دقت كردي كه ورجيل(يا ورجيا)هميشه لباس آبي ميپوشه و دانته لباس قرمز.اين هم ميتونه دليل خوبي به پليد بودن رنگ آبي در اين بازي و در افسانه هاي ژاپن باشه.برد جان با کمال احترام باید بگم . (تعریف از خود نباشه ) من خودم تاریخ و فلسفه و افسانه شناسی و خرافات و زبان شناسی و از این حرفا و اینا هستم. ولی من تقریبا همه جای دنیا دیدم که رنگ آبی آرامش و صلح ( ناتو . سازمان ملل ) و رنگ قرمز هستش که خشونت داره مظهر شیطان تا حالا توجه نکردی پرچم دولت های که افکار شیطانی داشتن قرمز بوده ( آلمان نازی--شوروی سابق) کاش اون کتاب رو پیدا میکردم. که شیطون با رنگ قرمز زندگی میکنه. ولی تو افسانه زاپن هنوز نخوندم که آّبی پلید باشه .
دوست عزيز من شنيدم گرافيك PS2 كه بد تره.دوم : كساني كه DMC 3 رو با pc بازي كردن به نظر من برن PC رو خرد كنن برن يه PS2 بخرن كه معني واقعي DMC بازي كردن رو بفهمن البته به بعضيا توهين نشه
پس اون دمو چي بود كه يك هوموساپنيس(نرو)جف پا ميره تو صورت دانته؟نرو همين الان هم بين اون هايي كه DMC بازي نكردن محبوبه و همين طور بين بعضي از موجودات سست عنصري كه به دانته وفادار نيستند.سوم : با گير نديد به نرو اولا كه عمرا تو هيچ جاي بازي نه "دمو" نخواهيد ديد كه نرو با دانته بجنگه چون مطمئن باشيد كپكاميها مي دونن نبايد اينكارو بكنن اگه مي خواستن اينكارو بكنن توي DMC 3 special edition جايي كه ورجيا با دانته مي جنگيد مي تونستن به جاي اينكه ورجيل با ورجيل بجنگه شما رو در نقش ورجيل بزاردن و با دانته مبارزه كنيد اما اينكارو نكردن چون ميدونن چه بلايي سرشون مياد تازه اون ورجيل بود اگه بخوان كاري كنن كه نرو با دانته بجنگه بايد فاطهه خود رو بخونن نرو هم ممكنه در ادامه ي داستان و پيشرفت بازي به شخصيت محبوبي تبديل بشه
چرا؟؟؟؟؟چهارم : اميدوارم كه اين بازي براي 360 نياد چون اون موقع روز خداحافظي بسياري از طرفدارن دو اتيشه DMC با اين بازي است باور كنيد بازي نكردن اين بازي بسيار بهتر از بازي كردن اون رو يك كنسول ديگه است
نه خيریک سوال: دانته و ورجیل از یک کتابی اسماشون پیدا شده،ولی نرو چی؟نرو تو کمدی الهی بود؟
خوب ميتونم بپرسم برتري اين دو در چيه؟؟راست میگید با ps2 بهتره ولی من خودم توی pc تمومش کردم.
از نظر کنترل.شاید فقط من اینطورم ولی کلا وقتی با pcبازی میکنم در زمان هول بودنم دکمه ها رو با هم اشتباه میگیرم و به همین دلیل هزار بار گیم اور میشم.ولی ps کلا چهار پنج تا دکمه داره که آدم میتونه راحت بازی کنه.خوب ميتونم بپرسم برتري اين دو در چيه؟؟
عزيز من كي گفته كه نسخه ي Ps2 گرافيكش كمتره اتفاقا خيلي بيشتر از نسخه ي Pc گرافيك داره تازه كنترلشون هم از اينجا تا سر كوچه اختلافشونه
من گفتم تو بازي نه گفتم توي "دمو" دقت كن من كي گفتم Dmc 6 بياد ؟ الكي هم به اين شايعه ها گوش نديد كه سوني ديگه كنسول نميسازه
خوب حداقل تو اين بازي كه اينطوري هست.شما هم اشباه خوندي تو فرهنگ ژاپنيها رنگ آبي اصلا يك رنگ مقدسه توي تمام بازيهاي ژاپني دقت كني مي فهمي اصلا چرا راه دور بريم تيمهاي ملي ژاپن همشون آبي ميپوشن با اينكه پرچمشون سفيد و قرمزه
يان هم تو يه مجله خوندم.فكر كنم بازي نما.الكي هم به اين شايعه ها گوش نديد كه سوني ديگه كنسول نميسازه
متاسفانه خبر سایت منبع که یکی از سایت های بازی به نام بازیسنتر هست اشتباه هست و بازی PSP یکی از بازیهای PS2ی این سری هست که طبق نوشته ی زیر منظور DMC1 هست:شما چند وقت پیش پرسیده بودید کدوم شمارش برای psp میاد،منم گفتم شماره 4 که یکی از دوستان کفت شایعه نسازید.این مطلب خود سایت که میگه شماره 4 برای این کنسول میاد:
http://www.bazicenter.com/news-119.html