بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
حتما این دفعه داستان بازی خیلی تاثیر گزار تره چون این نرو .................... که ................... و همینطور ....................... بد جوری زد تو حال ما . اما یه چیزی هست که ورق رو بر میگردونه. سرنوشت رو طوری رقم میزنن که که مارو عاشق نرو میکنن اما بعیده:eek:

یه نکته مهم: سعی کنید به نرو علاقه مند شین چون خودتون یه روز متاسفانه قراره با دسته های PS3 حرکاتش رو کنترل کنید و .... از الان شروع کنید تا عادت کنید!
من برای این موضوع هم برنامه ریزی کردم.یکی رو که از نرو خوشش میاد یا تا حالا اصلا dmc بازی نکرده رو میشونم پای بازی تا با نرو بازی رو تموم کنه،بعد خودم میشینم با دانته بازی میکنم.
اگر دانته ای باشه!
زياد حرف رايگان نزن،لطفا.
:confused:
سرنوشت رو طوری رقم میزنن که که مارو عاشق نرو میکنن اما بعیده
خیلیییییییییییییی هم بعیده!
--------------
سعید جان مد عوض کردی،از حالا دانته رو انداختی دور؟؟؟؟؟؟؟؟:( :)

يعني حرف بي مورد نزن.يعني...(رايگان=مفت=مجاني= بي ارزش)

فكر نمي كنم شما در اون حدي باشي لازم باشه به من تذكر بدي كه چطور پست بدم ! بعدشم يه نگاه به پستاي خودت بكن بعدا" بپر وسط !!!
تو هر پستت يا داري ميگي من آهنگ مي خوام يا ميگي اين نرو يه هومو ساپينس (نوعي انسان اوليه) هست .

فكر نمي كنم شما در اون حدي باشي لازم باشه به من تذكر بدي كه چطور پست بدم ! بعدشم يه نگاه به پستاي خودت بكن بعدا" بپر وسط !!!

باشه.من معذرت ميخوام.بيا همين جا تمومش كنيم.
تو هر پستت يا داري ميگي من آهنگ مي خوام يا ميگي اين نرو يه هومو ساپينس (نوعي انسان اوليه) هست .
اگه نظر شما اينه پس ظاهرا بود و نبود من فرقي نميكنه.خداحافظ.

آخرین ویرایش:
بچز محترم :) میگم شاید تکراری عرض میکنم اما توجه کردین که این نرو لباسش هم قرمزه و هم آبی ؟ لوگوی بازی هم همینطور. پس این نرو لعین که گفته شده به دو برادر شباهت داره میتونه این باشه : مهارت دانته (عمرا) به خاطر داشتن اون نوع شمشیر و اسلحش وهمینطور رنگ قرمز و پلیدی ویرجیل (بد تر از اون) که دیگه نیازی به گفتن نداره چقدر بی ادبه
در ضمن در مورد کتک خوردن دانته باید بگم که درخت هرچی پربارتر سر به زیرتر ;) نه مثل نرو که عین کاکتوس با اون وزنش همیشه راست واستاده بس که بی ادبه:mad:

بچز محترم :) میگم شاید تکراری عرض میکنم اما توجه کردین که این نرو لباسش هم قرمزه و هم آبی ؟ لوگوی بازی هم همینطور. پس این نرو لعین که گفته شده به دو برادر شباهت داره میتونه این باشه : مهارت دانته (عمرا) به خاطر داشتن اون نوع شمشیر و اسلحش وهمینطور رنگ قرمز و پلیدی ویرجیل (بد تر از اون) که دیگه نیازی به گفتن نداره چقدر بی ادبه
در ضمن در مورد کتک خوردن دانته باید بگم که درخت هرچی پربارتر سر به زیرتر ;) نه مثل نرو که عین کاکتوس با اون وزنش همیشه راست واستاده بس که بی ادبه:mad:

دقيقا.در افسانه هاي ژاپن رنگ آبي رنگ پليدي و رنگ قرمز رنگ خوبي.
اين جمله ي گهربارتان را متوجه نمي شم ميشه بيشتر توضيح بدي:"در ضمن در مورد کتک خوردن دانته باید بگم که درخت هرچی پربارتر سر به زیرت"
"""""""""::::::
راستي چي شد اين سه تا با هم برادرن يا نه؟

برد جان با کمال احترام باید بگم . (تعریف از خود نباشه ) من خودم تاریخ و فلسفه و افسانه شناسی و خرافات و زبان شناسی و از این حرفا و اینا هستم. ولی من تقریبا همه جای دنیا دیدم که رنگ آبی آرامش و صلح ( ناتو . سازمان ملل ) و رنگ قرمز هستش که خشونت داره مظهر شیطان تا حالا توجه نکردی پرچم دولت های که افکار شیطانی داشتن قرمز بوده ( آلمان نازی--شوروی سابق) کاش اون کتاب رو پیدا میکردم. که شیطون با رنگ قرمز زندگی میکنه. ولی تو افسانه زاپن هنوز نخوندم که آّبی پلید باشه .

دوم : كساني كه DMC 3 رو با pc بازي كردن به نظر من برن PC رو خرد كنن برن يه PS2 بخرن كه معني واقعي DMC بازي كردن رو بفهمن البته به بعضيا توهين نشه
راست میگید با ps2 بهتره ولی من خودم توی pc تمومش کردم.
شما چند وقت پیش پرسیده بودید کدوم شمارش برای psp میاد،منم گفتم شماره 4 که یکی از دوستان کفت شایعه نسازید.این مطلب خود سایت که میگه شماره 4 برای این کنسول میاد:
http://www.bazicenter.com/news-119.html
---------
یک سوال: دانته و ورجیل از یک کتابی اسماشون پیدا شده،ولی نرو چی؟نرو تو کمدی الهی بود؟

برد جان با کمال احترام باید بگم . (تعریف از خود نباشه ) من خودم تاریخ و فلسفه و افسانه شناسی و خرافات و زبان شناسی و از این حرفا و اینا هستم. ولی من تقریبا همه جای دنیا دیدم که رنگ آبی آرامش و صلح ( ناتو . سازمان ملل ) و رنگ قرمز هستش که خشونت داره مظهر شیطان تا حالا توجه نکردی پرچم دولت های که افکار شیطانی داشتن قرمز بوده ( آلمان نازی--شوروی سابق) کاش اون کتاب رو پیدا میکردم. که شیطون با رنگ قرمز زندگی میکنه. ولی تو افسانه زاپن هنوز نخوندم که آّبی پلید باشه .
دوست عزيز من اين رو از خودم در نياوردم.تو يه Web Site اينوخوندم.به علاوه دقت كردي كه ورجيل(يا ورجيا)هميشه لباس آبي ميپوشه و دانته لباس قرمز.اين هم ميتونه دليل خوبي به پليد بودن رنگ آبي در اين بازي و در افسانه هاي ژاپن باشه.
دوم : كساني كه DMC 3 رو با pc بازي كردن به نظر من برن PC رو خرد كنن برن يه PS2 بخرن كه معني واقعي DMC بازي كردن رو بفهمن البته به بعضيا توهين نشه
دوست عزيز من شنيدم گرافيك PS2 كه بد تره.
سوم : با گير نديد به نرو اولا كه عمرا تو هيچ جاي بازي نه "دمو" نخواهيد ديد كه نرو با دانته بجنگه چون مطمئن باشيد كپكاميها مي دونن نبايد اينكارو بكنن اگه مي خواستن اينكارو بكنن توي DMC 3 special edition جايي كه ورجيا با دانته مي جنگيد مي تونستن به جاي اينكه ورجيل با ورجيل بجنگه شما رو در نقش ورجيل بزاردن و با دانته مبارزه كنيد اما اينكارو نكردن چون ميدونن چه بلايي سرشون مياد تازه اون ورجيل بود اگه بخوان كاري كنن كه نرو با دانته بجنگه بايد فاطهه خود رو بخونن نرو هم ممكنه در ادامه ي داستان و پيشرفت بازي به شخصيت محبوبي تبديل بشه
پس اون دمو چي بود كه يك هوموساپنيس(نرو)جف پا ميره تو صورت دانته؟نرو همين الان هم بين اون هايي كه DMC بازي نكردن محبوبه و همين طور بين بعضي از موجودات سست عنصري كه به دانته وفادار نيستند.
چهارم : اميدوارم كه اين بازي براي 360 نياد چون اون موقع روز خداحافظي بسياري از طرفدارن دو اتيشه DMC با اين بازي است باور كنيد بازي نكردن اين بازي بسيار بهتر از بازي كردن اون رو يك كنسول ديگه است
چرا؟؟؟؟؟
خوب سوني كه ديگه كنسول نداره،بعد اونوقت شما ميگين اميدوارين DMC6 هم بياد؟
یک سوال: دانته و ورجیل از یک کتابی اسماشون پیدا شده،ولی نرو چی؟نرو تو کمدی الهی بود؟
نه خير
راست میگید با ps2 بهتره ولی من خودم توی pc تمومش کردم.
خوب ميتونم بپرسم برتري اين دو در چيه؟؟

آخرین ویرایش:
خوب ميتونم بپرسم برتري اين دو در چيه؟؟
از نظر کنترل.شاید فقط من اینطورم ولی کلا وقتی با pcبازی میکنم در زمان هول بودنم دکمه ها رو با هم اشتباه میگیرم و به همین دلیل هزار بار گیم اور میشم.ولی ps کلا چهار پنج تا دکمه داره که آدم میتونه راحت بازی کنه.
بازم میگم این نظر منه که کمتر با pc بازی میکنم،شاید شما که با pc زیاد بازی میکنید این مشکل رو نداشته باشید.

عزيز من كي گفته كه نسخه ي Ps2 گرافيكش كمتره اتفاقا خيلي بيشتر از نسخه ي Pc گرافيك داره تازه كنترلشون هم از اينجا تا سر كوچه اختلافشونه
من گفتم تو بازي نه گفتم توي "دمو" دقت كن من كي گفتم Dmc 6 بياد ؟ الكي هم به اين شايعه ها گوش نديد كه سوني ديگه كنسول نميسازه
شما هم اشباه خوندي تو فرهنگ ‍ژاپنيها رنگ آبي اصلا يك رنگ مقدسه توي تمام بازيهاي ژاپني دقت كني مي فهمي اصلا چرا راه دور بريم تيمهاي ملي ژاپن همشون آبي ميپوشن با اينكه پرچمشون سفيد و قرمزه

عزيز من كي گفته كه نسخه ي Ps2 گرافيكش كمتره اتفاقا خيلي بيشتر از نسخه ي Pc گرافيك داره تازه كنترلشون هم از اينجا تا سر كوچه اختلافشونه
من گفتم تو بازي نه گفتم توي "دمو" دقت كن من كي گفتم Dmc 6 بياد ؟ الكي هم به اين شايعه ها گوش نديد كه سوني ديگه كنسول نميسازه

من منظورم اين نبود كه تو گفتيDmc 6 هم بياد.يكي ديگه تو همين سايتاينو گفت
شما هم اشباه خوندي تو فرهنگ ‍ژاپنيها رنگ آبي اصلا يك رنگ مقدسه توي تمام بازيهاي ژاپني دقت كني مي فهمي اصلا چرا راه دور بريم تيمهاي ملي ژاپن همشون آبي ميپوشن با اينكه پرچمشون سفيد و قرمزه
خوب حداقل تو اين بازي كه اينطوري هست.
الكي هم به اين شايعه ها گوش نديد كه سوني ديگه كنسول نميسازه
يان هم تو يه مجله خوندم.فكر كنم بازي نما.

شما چند وقت پیش پرسیده بودید کدوم شمارش برای psp میاد،منم گفتم شماره 4 که یکی از دوستان کفت شایعه نسازید.این مطلب خود سایت که میگه شماره 4 برای این کنسول میاد:
http://www.bazicenter.com/news-119.html
متاسفانه خبر سایت منبع که یکی از سایت های بازی به نام بازیسنتر هست اشتباه هست و بازی PSP یکی از بازیهای PS2ی این سری هست که طبق نوشته ی زیر منظور DMC1 هست:

Battle demons and other unearthly souls in this PSP version of the PS2 classic Devil May Cry

Release Date: TBA 2007
Also On: PS2

http://www.gamespot.com/psp/action/devilmaycry/index.html?q=devil may

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or