بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
هر موقع کار کردم و اولین حقوقمو گرفتم میرم میگیرمش...فعلا هدف والاتری دارم... کنسول واجب تره... :d [-o<
---
آها تو این DMC4 به نظرتون environment هاشو از کجا الهام گرفتن؟ مخصوصا اونجایی که تو کلیسا ـه قصره چیه یه آبشار هست که میشکافه و وارد جنگل میشه....

خُب بچه ها، راستش من فقط نقد کمدی الهی دانته رو خوندم و متاسفانه هنوز وقت نکردم خود داستان رو بخونم... اما تا حدودی با داستان آشنام...
متاسفانه یکی دیگه از دلایلی که نمی تونم به طور دقیق تر این بازی و رابطش رو با کمدی الهی بیان کنم، اینه که نه تنها فقط نقدی از کتاب رو خوندم، بلکه خود DMC3 رو هم مدت ها پیش بازی کردم... واقعاً منتظر این Collectionی هستم که داره میاد تا دوباره بازیش کنم...

تا جایی که من از الهامات بازی که برگرفته از کمدی الهیه متوجه شدم، به یک سری از تشابهات و تناقضات رسیدم.

خُب همه ما می دونیم که تو DC "Divine Comedy" کاراکتر Vergil به نوعی هدایت کننده Dante هستش... اولین تناقضی که پیش میاد همینجاست... توی بازی هم Vergil به نوعی Dante رو داره به سمتی که دلش میخواد سوق میده... در واقع برای نفع خودش Dante رو هدایت می کنه... اما تو DC اینطور نیست... در واقع Vergil سعی در کمک کردن Dante داره و با انیمه ای که از روی بازی Dante's Inferno ساخته شده، من اینطور دستگیرم شد.
البته فراموش نکنیم که خود شخصیت های Dante چه تو بازی و چه تو DC کاملاً متفاوتند. در واقع این الهام، به نوعی فقط وجه تشابه در اسم داره. چون Dnateی DC گناه بزرگ و نابخشودنی خیانت رو مرتکب شده بود... اما Danteی جوون و بی تجربه ی DMC3 که به قول آتوسا، خیلی هم جو گیرو سادست، مرتکب گناهی نشده بود...

مسئله بعدی...

وجود هیولاهاییه که تو بازی به عنوان Boss در مقابل ما ظاهر میشند و مسلماً این یه مورد قطعاً برگرفته از DC هست...
یادمه که دوست خوبم، Arth@s به نکته ی ظریفی در مورد مرحله سوم و Cereburus (سگ سه سره) اشاره کرد که کاملاً به جا بود... راجع به Cereburus که مطمئناً همتون اطلاعات دارید...
اما من یه وجه تشابه دیگه پیدا کردم... اون دو تا برادر تق و لق بودند که اگه یادم باشه تو مرحله 2 یا 4 جلومون سبز می شدند به اسم های Agni و Rudra (اگه درست یادم مونده باشه) که بعد از شکست دادنشون اون دوتا شمشیر رو ازشون می گرفتیم... (یکی از سلاح های مورد علاقه ی من تو بازی)...
می دونستید که تو DC هم دو برادر وجود دارند که نگهبان دروازه های جایی به اسم خانگاه مقدس هستند... اگه درست یادم مونده باشه و اینطوری تصور کنیم که با این دو برادر تو مرحله 2 برخورد می کردیم... میشه اینطور قضاوت کرد:
همونطور که تو DC اون دو برادر (اینجا نمی دونم اسامیشون چیه) نگهبان ورودی جایی هستند... تو بازی هم این آقایان تق و لق نگهبان دروازه ای بودند که ما از اون طریق وارد دنیای Demons می شدیم....

نکته ی بعدی...

وجود Lady هست که بعدها مشخص میشه اسمش Mary بوده که فکر کنم ارتباطی با Gentle Marry در DC داشته باشه...

مطمئناً نکات خیلی زیادی هست که میشه به DC ربطش داد، اما من واقعاً خیلی از Locationهای بازی رو یادم نیست... و امیدوارم با بازی کردن Collection بتونیم به نکات بیشتری پی ببریم...

---------- نوشته در 11:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:27 AM ارسال شده بود ----------

آها تو این DMC4 به نظرتون environment هاشو از کجا الهام گرفتن؟ مخصوصا اونجایی که تو کلیسا ـه قصره چیه یه آبشار هست که میشکافه و وارد جنگل میشه....
آرتین به نظرم اگه بخوایم اینطوری راجع به تک تک Locationها صحبت کنیم، قضیه خیلی چروک میشه... ;)

منظورم اینه که....

درسته که بسیاری از مکان های این بازی و الهامات این بازی هدفمنده، اما خُب، بسیاریش هم به نوعی Fake هستند...

اگر توجه کرده باشی، همین مثال آبشاری که باز میشه و به جنگل یا یه ورودی خاصی منتهی میشه... تو بسیاری از بازی ها و فیلم ها از چنین ایده ای استفاده شده...
تو 3 MGS جایی که Eva و Snake شب رو تو غار می مونن و از پشت اون آبشار وارد غار شده بودند...

تو GoW جای که Kratus می خواد از وارد جزیره خواهران سرنوشت بشه...

تو همین RE خودمون.. تو Remakeش... جایی که از حیاط خلوت وارد اون غار میشن از پشت آبشار...

تو Shadow Hearts جایی Shania و Jhonny مجبورند تنها از جنگل رد شن و Malice رو دفع کنند...

همینطور وجود قلعه ها و کاخ های اشرافی که به نوعی تداعی کننده ی سبک Gothic هستند... این جور Location ها وجودشون تو چنین سبک بازی هایی لازمه...

---------- نوشته در 11:43 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:36 AM ارسال شده بود ----------

شاید برا آفریدن شیاطین از خیلی چیزها مثل عقاید و نظریات فرهنگ های مختلف در مورد شیطان و شیطانک ها استفاده شده باشه با توجه به تعدد و تنوع وجود این عنصر تو بازی (البته به نظر من)
کاملاً موافقم... توجیه خیلی ساده و در عین حال به جا و دقیقی بود... در تایید حرف های ابوذر اینم بگم که ..... تا حالا توجه کردید چرا همیشه از یه دلقکِ پا گنده ی دماغ قرمز به عنوان یه آدم خبیث و شیطانی یاد میشه در صورتی که ذات چنین موجودی برای خندوندن بچه ها و دیگرانه... کسی میدونه چرا...؟

وجود غار در پشت آبشار به نوعی در اکثر فیلمها و داستانها و بازی ها وجود داشته و خب البته واقعیت هم داره ! معمولا پشت آبشارهای بزرگ غارهای تنگ و تاریک وجود داره !
توی سری ناروتو هم همچین چیزی بود فکر کنم ! فکر می کنم توی انیمه ناروتو ، اونجایی که برای بار اول ناروتو و ساسوکه می خوان باهم بنجنگ پشت آبشار یه غاری بود که در نهایت به یه محیط سرسبز و شبیه به بهشت ختم میشد :)
خب میشه گفت گاهی اوقات الهامات مکانهای یه بازی از روی داستان ها و فیلمهای دیگه س !!! حتما نیازی نیست که یه نویسنده از کتاب یه شاعر یا نویسنده ی بزرگ الهام بگیره ! گاهی اوقات حتی از فیلم اره هم میشه برای نوشتن یه داستان ترسناک الهام گرفت ;)

خب میشه گفت گاهی اوقات الهامات مکانهای یه بازی از روی داستان ها و فیلمهای دیگه س !!! حتما نیازی نیست که یه نویسنده از کتاب یه شاعر یا نویسنده ی بزرگ الهام بگیره !
حق کاملا با توئه... درسته که خلاقیت چیز خیلی خوبیه... اما اگر همین تقلید از روی ایده های دیگه (البته نه تقلید صرف) با کمی دستکاری نبود، شاهد بازی و فیلم های خوبی نبودیم...

اصلاً برای همینه که بازی هایی مثل DMC تبدیل به شاهکار میشند... چون در ابتدا خلاقیت فوق العاده ای به کار میبرن... اما در آینده، متاسفانه خودشون رو تکرار می کنند.

درسته
بیایم برگردیم به زمان dmc 1 سال 2002 ! جدیدترین موضوع ، جدیدترین کاراکتر، جدید ترین محیطها ، جدید ترین اسامی
خداییش تا قبل از دویل کدوم بازی رو دیدین که سلاح گرم و سرد رو با هم بکار ببره ؟!
کدوم کاراکتر رو دیدین که شوخ طبع باشه با موهای سفید نیمه شیطان نیمه انسان ؟
کدوم داستانی در مورد شیطانی بود که عاشق بشه و صاحب فرزند ؟!
اینا همه یه سنت شکنی کامل در دنیای گیم به حساب می رفت
کامیا یه آنارچ واقعی بود :x

درسته
بیایم برگردیم به زمان dmc 1 سال 2002 ! جدیدترین موضوع ، جدیدترین کاراکتر، جدید ترین محیطها ، جدید ترین اسامی
خداییش تا قبل از دویل کدوم بازی رو دیدین که سلاح گرم و سرد رو با هم بکار ببره ؟!
گیم پلی جدید، ساده و روان رو هم من به لیست بالا اضافه می کنم....

درسته
واقعا.........منکه اول نوشته ها رو خوندم باورم نمیشد...........
شیطان با موتور؟!
مخصوصا اون قسمتی که نیرو داره تو کلیسا موزیک گوش میده!!!!! قبلش که خونده بدم خیلی تعجب کرده بودم . اون زمان و ازین چیزا
فضای خیلی دوس داشتنی هستش.

واقعا.........منکه اول نوشته ها رو خوندم باورم نمیشد...........
شیطان با موتور؟!
مخصوصا اون قسمتی که نیرو داره تو کلیسا موزیک گوش میده!!!!! قبلش که خونده بدم خیلی تعجب کرده بودم . اون زمان و ازین چیزا
فضای خیلی دوس داشتنی هستش.
البته زمان بازی یا زمان حال هست یا آینده :d

درسته
دقیقا یه چند تا چیز هم جا انداختی محیط ترسناکش و حتی زیر اب هم شنا میکرد و اون شیطونک ها رو زیر اب میزدشون
و حتی در سال خودش یه غوقایی بود که نگو الانم هم هست>:)

دوستان ببخشید که جو رو خراب کردم ...اما دوباره گیر کردم ...............بعد جنگ عالی دانته با ورجیل و لیدی و... که اگه تو نظرسنجی بود حتما به اون رای میدادم........ولی اون همون زیر مجموعه ی
Dante Vs Vergil
هستش........حالا بگید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟:-/
ولی من تعجب کردم دلقک و ارکام چطوری دانته و لیدی و ورجیل رو زدن؟؟؟؟؟؟؟؟فقط ورجیل دوباره برمیگرده دیگه؟؟؟؟؟

دوستان ببخشید که جو رو خراب کردم ...اما دوباره گیر کردم ...............بعد جنگ عالی دانته با ورجیل و لیدی و... که اگه تو نظرسنجی بود حتما به اون رای میدادم........ولی اون همون زیر مجموعه ی هستش........حالا بگید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟:-/
خُب بعد از اون مبارزه، تا جایی که من یادمه، باید مسیرت رو به سمت بالا و از توی اون محیط ویرون شده پیدا کنی... چیز خاصی نداشت. البته شاید درست متوجه نشده باشم...

---------- نوشته در 02:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:29 PM ارسال شده بود ----------

ولی من تعجب کردم دلقک و ارکام چطوری دانته و لیدی و ورجیل رو زدن؟؟؟؟؟؟؟؟
Arkham و دلقک یکیند... منظورم اینه که جفتشون یه کاراکترند....

---------- نوشته در 02:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:30 PM ارسال شده بود ----------

فقط ورجیل دوباره برمیگرده دیگه؟؟؟؟؟
برای یاسین جان...
راستی قبل از خوندن، هشدار Spoil بدم بهت.... ;)
شک نکن... آخرین شخصی که باهاش یه مبارزه ی جانانه می کنی Vergil هستش...

خُب بعد از اون مبارزه، تا جایی که من یادمه، باید مسیرت رو به سمت بالا و از توی اون محیط ویرون شده پیدا کنی... چیز خاصی نداشت. البته شاید درست متوجه نشده باشم...

---------- نوشته در 02:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:29 PM ارسال شده بود ----------

Arkham و دلقک یکیند... منظورم اینه که جفتشون یه کاراکترند....
اینو که همه می دونن یه راه باید پیدا کرد.........یعنی چی؟یعنی این که جفتشون یه نفرن؟؟؟؟؟؟؟؟

اینو که همه می دونن یه راه باید پیدا کرد........
مچکرم...
;)
منظورم این بود که چیز خاصی نبود اونجا یا معمای خاصی، یا آیتم خاصی نباید استفاده کنی... همین...

---------- نوشته در 02:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:36 PM ارسال شده بود ----------

یعنی چی؟یعنی این که جفتشون یه نفرن؟؟؟؟؟؟؟؟
آره... اون دلقک و قابلیت بازی با Vergil، چیزهایی بود که تو نسخه Gold Editionش اضافه شد.

مچکرم...
;)
منظورم این بود که چیز خاصی نبود اونجا یا معمای خاصی، یا آیتم خاصی نباید استفاده کنی... همین...
راه کدوم طرفه نمی دونم؟؟؟؟؟/البته با اون کفش های اهنی اون مجسمه که شعلش با ضربه خاموش میشه یه راه درست میکنه واسم ...ببینم چی میشه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or