بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
اگه موندوس بیاد:
ورجیل هم میاد و این وسط برای جذاب تر شدن داستان،دانته میمیره، (صبر کنین من حرفمو بزنم بعدش ابراز ناراحتی کنین) و یه بار دیگه ورجیل میاد جلوی موندوس ولی مسلما چون دل خوشی ازش نداره با یه ضربه خوشگل یاماتو!!! موندوس رو به هزاران تکه بی روح تبدیل میکنه ولی بعدش میفهمه که موندووس،اسپاردا بود!!!:-o:-/
خلاصه میره دانته رو زنده میکنه و میرن موندوس رو میکشن رو همین جور دانته داره خوشحالی میکنه،یه دفعه میبینه که یه یاماتو از وسط شکمش رد شده!!!
بله دیگه! عاقبت دانته خیلی دردناکه!!!
این وسط هم نیرو میاد و میگه بابا دمت گرم زدی عمو رو ترکوندی و همون موقع یه ضرب یاماتو میخوره و ورجیل میشه ارباب تمام دنیا!!!
بله،اینم از قوه تخیل من!!!

wow thank u guys
ولی بازم هم هیچی به اندازه ی خوندن اسکریپت یه بازی به آدم حال نمیده ، درست نمی گم ؟! ;)

---------- نوشته در 09:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:29 PM ارسال شده بود ----------

اگه موندوس بیاد:
ورجیل هم میاد و این وسط برای جذاب تر شدن داستان،دانته میمیره، (صبر کنین من حرفمو بزنم بعدش ابراز ناراحتی کنین) و یه بار دیگه ورجیل میاد جلوی موندوس ولی مسلما چون دل خوشی ازش نداره با یه ضربه خوشگل یاماتو!!! موندوس رو به هزاران تکه بی روح تبدیل میکنه ولی بعدش میفهمه که موندووس،اسپاردا بود!!!:-o:-/
خلاصه میره دانته رو زنده میکنه و میرن موندوس رو میکشن رو همین جور دانته داره خوشحالی میکنه،یه دفعه میبینه که یه یاماتو از وسط شکمش رد شده!!!
این وسط هم نیرو میاد و میگه بابا دمت گرم زدی عمو رو ترکوندی و همون موقع یه ضرب یاماتو میخوره و ورجیل میشه ارباب تمام دنیا!!!
What the...:|

اون قوه ی تخیلت منو کشته آل ...

اِ ........ حیف که شما dmc 3 رو تموم نکردی مگر نه می فهمیدی که آخرش.............:d
این دوست خوبم چند روز اونجایی که حساس بود ( خانم کلاغه) گیر کرده بدن و دانته رو حسابی خجالت دادن!!!!!!!!! اما بالاخره با مهارت امشب کشتندش. تبریک میگم بهشون

آخر Devil may Cry 3
بیماران قلبی نگاه نکنن .
Devil May Cry 3 - d.rar

فکر کنم نباید نگاه میکردم :d ولی دیدم دیگه همون صبر میکنم HD Collection بیاد با گرافیک بهتر بازی کنم این چیه؟! :d
s
منکه خیلی جلوی خودمو گرفتم که نگاه نکنم.

آخرین ویرایش:
من خودم چون عشق RE هستن بیشتر آواتار و امضام رو از RE میزارم .
این یدونه امضا رو برای شما دوستان درست کردم که از ورجیل هست .
http://www.pic.iran-forum.ir/images/5iawc1jl2n7z2tgdc5pl.jpg
بزن دست قشنگه رو برای سینا که هر چی RE بازه رو عشقه....
=d> =d> =d> =d>

---------- نوشته در 08:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:03 AM ارسال شده بود ----------

موندوس رو به هزاران تکه بی روح تبدیل میکنه ولی بعدش میفهمه که موندووس،اسپاردا بود!!!:-o:-/
بی خیال رفیق... فکر کردی Sparda اینقدر بوق تشریف داره که با یه ضربه ی Yamato بترکه...؟ درسته من خودم عشق Vergil هستم... اما Sparda یه چیز دیگست.... اینجای بازی رو که شما توصیف کردی، یه سری Deleted Scenes داشت که به هر کسی نشونش ندادند...
;)
بعد از اینکه همه فکر می کنن Sparda به هزاران تیکه بی روح تبدیل شده... ییهو...
اینجاشو شرمندت شدم Safe، حتماً برات نسخه ORGش رو می فرستم بازی کن که برات Spoil نشه...
;) ولی بدون که Sparda تموم نشدنیه.

---------- نوشته در 08:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:07 AM ارسال شده بود ----------

اینو هستم، Dante این وسط نباشه خیلی بهتره...

---------- نوشته در 08:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:08 AM ارسال شده بود ----------

تو رو خدا Nero رو بازی نده... آخه وسط مبارزه ی اربابان، یه فوفول عاشق پیشه رو وارد می کنی که چی بشه....

---------- نوشته در 08:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:09 AM ارسال شده بود ----------

GREAT
10 امتیاز + برای قوه تخیل فانتزیت....

---------- نوشته در 08:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:11 AM ارسال شده بود ----------

این دوست خوبم چند روز اونجایی که حساس بود ( خانم کلاغه) گیر کرده بدن و دانته رو حسابی خجالت دادن!!!!!!!!! اما بالاخره با مهارت امشب کشتندش. تبریک میگم بهشون
ها ها...
ابوذر، می بینی چه بلایی دارن سر Dante جوون ما میارن... نمی گن خامه، براش زوده...
;)

ها ها...
ابوذر، می بینی چه بلایی دارن سر Dante جوون ما میارن... نمی گن خامه، براش زوده...
;)
اوه ...........دانته وقت ازدواجش ه
شما هم هی بهش بگین بچه:d

---------- نوشته در 09:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:31 AM ارسال شده بود ----------

ممنون ابوذر بود به لطف شما دیگه.......>:d

دانته ی 3 عشق بود :x البته ورجیل در اون زمان عقلش خیلی بیشتر از دانته بود ! دانته متناسب با سنش می رفت جلو !
اگه پسر بودم حتما یکی مثه دانته می شدم :x

دانته ی 3 عشق بود :x البته ورجیل در اون زمان عقلش خیلی بیشتر از دانته بود ! دانته متناسب با سنش می رفت جلو !
واقعا....منکه اولش ازش خوشم نیومد تا اولین مبارزش با ورجیل از اونجا شخصیت بهتری داشت و دوسش دارم (مخصوصا اون چشمهای خشمگینش تو مبارزه بالای برج ).......(البته من هنوز بازی رو تموم نکردم:d)
اگه پسر بودم حتما یکی مثه دانته می شدم
اونوقت با داداشت چیکار میکری؟;)
اگه به اون خانم کلاغه میرسیدی چی؟:d

اونوقت با داداشت چیکار میکری؟;)
اگه به اون خانم کلاغه میرسیدی چی؟:d
به نکته ی خوبی اشاره کردین :d
من اگه جای دانته بودم سعی می کردم اول بشینم مثه یه آدم عاقل و بالغ ببینم حرف این داداش دوقلو چیه ، شاید راست بگه ! بعد اگه خوشم اومد باهاش همکاری می کردم خوشم هم نیومد اول نصیحتش می کردم اگه دیدم آدم نمیشه پا میشدم یاماتو رو می کردم تو حلقش :d

خب داری از یه دختر در مورد خانم کلاغه می پرسی !! مظمئن باش اگه پسر بودم.... می زاشتم کار خودشو بکنه :d

به نکته ی خوبی اشاره کردین :d
من اگه جای دانته بودم سعی می کردم اول بشینم مثه یه آدم عاقل و بالغ ببینم حرف این داداش دوقلو چیه ، شاید راست بگه ! بعد اگه خوشم اومد باهاش همکاری می کردم خوشم هم نیومد اول نصیحتش می کردم اگه دیدم آدم نمیشه پا میشدم یاماتو رو می کردم تو حلقش :d

خب داری از یه دختر در مورد خانم کلاغه می پرسی !! مظمئن باش اگه پسر بودم.... می زاشتم کار خودشو بکنه :d
تا امثال آرکام و بعدش سنکتوس هستن نمیشه ......... همیشه یک کسایی هستن که نظران برادرها باهم باشن
فرض بر این بود که شما دانته هستین! (ببخشید)

راستی بچه ها حرف از Arkham شد خواستم بگم با اون همه بدیاش ولی جیگر من کباب شد وقتی که با لیدی در اخرین لحظات عمر صحبت میکرد.......:((
این ورجیل هم خیلی نا مردی کرد Arkham رو با اون همه خدمت کشت......البته حقش بود ........اون لیدی بچه هم می خواد استاد ما رو یعنی ورجیل رو بکشه..........اون صحنه جنگ دانته با لیدی چنان خوب نبود .من هنوز پای گفته ام هستم
Dante Vs Vergil
:)

بازی رو تموم کردین اعلام کنین !
من اولین باره که اینقدر دهنم رو بسته نگه داشتم ! همیشه آخره یه بازی رو لو می دم :d
البته من قبلا یه برداشتهایی از نوشته های شما داشتم که تهش چی میشه;) ولی الآن که بازی میکنم خودمو زدم به فراموشی :d
هر چی کل جمع تصمیم بگیره:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or