بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
خوب بعضی از دلایلی که دوس دارم بمونه همین چیزاس............ کسی که از این راهها برگرده و راهش عوض بشه دیدن داره
کاملا موافقم..ما هم میخوایم این ورجیل عاقبت به خیرشه:d

---------- نوشته در 02:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:24 PM ارسال شده بود ----------

نه بابا.... عمراً Sparda چنین آدم مزخرفی رو دستیار خودش نمی کنه...
Arkham به دنبال قدرت افسانه ای Sparda بود...
اسم شمشیر Vergil هم Yamato بود...
یاماها که موتوره رفیق... ;)
پس چرا ورجیل این کار رو کرد؟؟؟؟اوووه Yamato......خوب شد گفتی....اون بچه اخه چطور میتونه به قدرت اسپاردا برسه؟؟؟؟اااااه

این آرکام رابطش با اسپاردا چی بوده؟ کشیش اسپاردا بوده؟ (یکی از دوستان اشاره ای کرده بود فکر کنم)
فکر کنم یا آرتین بوده یا Dante Never Cry....

---------- نوشته در 02:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:51 PM ارسال شده بود ----------

اون بچه اخه چطور میتونه به قدرت اسپاردا برسه؟؟؟؟اااااه
ای بابا... Sparda هم که از اولش اینجوری نبوده...
با اینکه من خودم Sparda رو خیلی قبول دارم... اما مطمئنم که Vergil پتانسیلش رو داره...
;)

فکر کنم یا آرتین بوده یا Dante Never Cry....
نه نه من نبودم :d من خودم هنوز تو کف داستانم بعد از خودم بگم فلانی کشیش بوده؟ :-o :d
راستی یه سوالیه که ذهن منو مشغول کرده... تریش و لیدی داستانشون چیه؟ اصلا از کجا پیداشون شده؟

این آرکام رابطش با اسپاردا چی بوده؟ کشیش اسپاردا بوده؟ (یکی از دوستان اشاره ای کرده بود فکر کنم)
من بودم :d
آرکام کشیش مخصوص اسپاردا بوده (البته با توجه به اطلاعات محدود ما !)

---------- نوشته در 04:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:41 PM ارسال شده بود ----------

نه نه من نبودم :d من خودم هنوز تو کف داستانم بعد از خودم بگم فلانی کشیش بوده؟ :-o :d
راستی یه سوالیه که ذهن منو مشغول کرده... تریش و لیدی داستانشون چیه؟ اصلا از کجا پیداشون شده؟
برای شناختن تریش که همون اسکریپتها رو بخون می فهمی ! برای شناختن لیدی هم یا dmc 3 رو بازی کن یا بزار من ترجمه ی اسکریپتها رو تموم کنم :d

بحث سر اینکه اگه موندوس دوباره برگرده به نظرت دانته اونو شکست میده ؟ یا ورجیل یا نرو؟ یا هیچکدوم لیدی و تریش ! :d
خوب اینو بگیم که ورجیل خیلی قویه........اما فکر کنم اخرDMC3 ورجیل به دست دانته شکست می خوره.........اصولا تو این بازی دانته بر همش مسلطه:horse::mrgreen:

تریش که اصولا قضیه اش درازه. شبیه مادر دانته اس و...
لیدی هم که از 3 وارد داستان میشه. پیشنهاد میکنم بجای اینکه بری جایی بخونی اسپویل شه، وایسی کالکشن بیاد لذتش رو ببری :دی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or