بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
می دونستم اینقدر script های دویل طرفدار داره خب زودتر شروع می کردم;)
ممنون دوستان
اگه موافق باشین برای اسکریپتهای کل سری از شماره ی 1 تا 4 با ترجمه ی فارسی یه تاپیک جدا می زنیم >:d
منکه موافقم ولی چرا جداگانه ؟ اگه موضوع برا بحث بوجود بیاد و سوال و نظر داشته باشیم چی؟ اینجا بهتر نیس؟ ( البته هر جور صلاح میدونید)

آخرین ویرایش:
آرتين، تحليلت در مورد رنگ سبز كاملاً درsت بود به نظرم... اما در مورد شياطين...
در مورد اينكه تا حالا شياطين رو ديديم يا نه... من نظر شخصيم رو مي گم...
به نظرم شياطين در همه حال و همه وقت در اطراف ما هستند... نيازي نيست كه حتما موجودي با ظاهري شيطان گونه، با بال هاي گشوده و چهره اي كريه يا حتي زيبا جلوي ما سبز شه كه اسمش رو بذاريم شيطان... اصلاً بايد ببينيم تعريفمون از شيطان چيه.... خُب Dante هم يك نيمه شيطان يود ولي در حال حاظر نيمي از آدماي دنيا از جمله خودمون دوسش داريم... چرا...؟ Sparda چطور...؟ رفتار، برخورد و طرز تفكر آدماست كه از اون ها آدماي شيطان صفت و پليد مي سازه.
شياطين چيزي نيستند جزء انسان هايي كه در اطرافمون هستند و به سادگي از كنارشون رد مي شيم... بدون اينكه ذره اي شناخت در موردشون داشته باشيم...
هستند آدمايي كه با فروختن روحشون به پست ترين اميال، به انسان هايي تبديل مي شن كه در ظاهر ممكنه دلفريبترين چهره رو داشته باشن...
اما...
متوجهم چی میگی...حرف من یه چیز دیگس! میگم پس چرا شیطان رو اونطوری ترسیم میکنن؟! اونا بیشتر هیولا هستن تا شیطان!:d

اين حرفو كي زده آرتين...؟ مي شه بپرسم....؟ :-/
با اين حرفت تجربه ي چندين ساله سگ داري منو بردي زير سوال... :-/
حالا پوشوندن چيزاي مختلف به كنار... كه اصلاً كار درستي نيست... اون كه هيچ...
سگ من "اسمش SAM هستش... عاشقشم.... :-* :x " اگه هفته اي يه بار حموم نره، خودشو مي كشه... اينم بگم كه از اين سگ فوفوليا نيستشا... يه ن‍‍‍ژاد وحشي به اسم GreatDean كه هر ماده سگي عاشقش ميشه... ;)

مثال زدم... ببین در حیوانات یک امر طبیعیه که مثلا سگ ماده به چه علت از سگ نر خوشش میاد! در بعضی موارد سگ نر برای خود نمایی یا سگ ماده خودشون رو گلی میکنن تا در نظر جنس مقابل زیباتر بشن... درمورد اینکه خودت برای سگت همچین کاری نمیکنی خیلی خوبه ولی میدونی که خیلی ها اینجوری نیستن. نمونشو تو خیابون هم میشه دید. خدا حفظش کنه :d

---
لیدی آتوسا ممنون بازم بذار:d تاپیکم بزنی خوبه... البته ببین میذارن واسه همچین موضوعی تاپیک بزنی؟! شاید بهترباشه همینجا درموردش بحث کنیم...

تاپیکه رو زدم ! فعلا دارم ترجمه رو انجام میدم ;)
ولی اگه دوست داشته باشین صحنه ی آخر رو همین جا تمومش می کنم ؟!
ها یا از اول تو همون تاپیک پایینیه ؟!!!
تازه زدم حتما یه سری بزنین !

salam bache ha. Sorry ke finglish minevisam. Delam vasatoon tangoolide bood. Didam bahs daghe, delam naumad sherkat nakonam. dar morede in ke sazande ha too dmc4 aghdashoono avaz kardan bayad begam ke be nazare man dmc4 bishtar az in ke dastane falsafi dashte bashe, dastanesh siasie ! Dar vaghe neshoon mide ke chetor hokoomat ha ba sooestefade az eteghadat mardom .be una hokoomat mikonan va ghodrat kasb mikonan

متوجهم چی میگی...حرف من یه چیز دیگس! میگم پس چرا شیطان رو اونطوری ترسیم میکنن؟! اونا بیشتر هیولا هستن تا شیطان!:d
با سازنده ها یه رایزنی بکن حتماً... ;) ببینیم چرا این شیاطین رو شبیه هیولاها میسازن...
حالا بی شوخی... فکر کنم بشه یه دلیل منطقی آورد...

ببین شیاطین و هیولا ها تو یک چیز وجه اشتراک دارند و اون بدذاتیه... خُب میشه اینطور برداشت کرد که شیاطین از هیولاها برای اعمال قدرت استفاده می کنند و Level خودشون رو تا این اندازه پایین نمیارن...

برداشت دیگه ای که میشه کرد و الان به ذهنم رسید اینه که هیولاها به نوعی مرتبه فرومایه شیاطین هستند... همونطور هم که تو بازی می دیدیم اکثر Boss Battle ها با شیاطین نی قلیون و یا زیبا بود که بیشترین جنبه ی قدرتیشون، شیطان صفتی و استفاده از قدرت های شیطانی و پلید بوده، نه استفاده از قدرت های فیزیکی... و بیشتر دشمنان همونطوری که تو به زیبایی یادآور شدی، هیولاهای تق و لق بودند....

---------- نوشته در 03:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:41 PM ارسال شده بود ----------

][/QUOTE

SPOILER]
در مورد سگ و به طور کلی حیوانات جاش اینجا نیست، یهو دیدی مدیر و ناظم ها آوار شدن رو سرمون... با PM تجربیاتی که در طی سال ها نگهداری از حیوانات مختلف به دست آوردم، حتماً در اختیارت می ذارم...
yahoo_3.gif

ببین شیاطین و هیولا ها تو یک چیز وجه اشتراک دارند و اون بدذاتیه... خُب میشه اینطور برداشت کرد که شیاطین از هیولاها برای اعمال قدرت استفاده می کنند و Level خودشون رو تا این اندازه پایین نمیارن...
لئون عزیز من :d همه ی هیولاها بدذات نیستن! از زمان بچگی تا همین الانشم کلی کتاب خوندیم و فیلم دیدیم تو کمتر داستانی دیدیم که هیولاها واقعا بد باشن! اتفاقا معمولا ذات خوبی دارن... :-?
چشم من حتما یه قرار ملاقات با سازندگان بازی میگیرم به صورت گفت و گوی زنده ی تلویزیونی هم میگم پخشش کنن تا این سوال که ذهن خیلی هارو مشغول کرده جواب داده بشه... البته با دارن شان هم باید این مصاحبه رو حالا این یکی به صورت مکتوب انجام بدم چون اون هم تو کتاب هاش شیاطین رو چه نوچه چه سرور همینطوری کج و معوج توصیف میکنه... :d:d

دارن شان کتاباش که راجع به خوناشامها بود ؟!!!!
نکنه نبرد با شیاطین هم مال دارنه؟!!!!!!:-o پناه بر خدا!!!!
heeeeeeey guuuuuuuuuuuyyyyyyyyys
یحث شیطان و هیولا از هم جداست !!! شیطان یا همون اهریمنی که از بهشت رانده شد یه جن بود و از جنس آتش ! پس با این حساب اسپاردا هم که شیطانه از جنس آتش و از دسته جنیانه !! جنیان رو نمیشه با چشم ظاهر دید! اما هیولاها عبارتند از : دایناسورها! لاک پشتهای غول آسا ، پرندگان عجیب
که در نقاط دور دست دنیا می تونن پیدا بشن و حتی اونا رو بگیرن در قفسی زندانی کنن و در مقابل چشم انسان ها قرار بدن!
اونچه که به عنوان هیولا یا monster در فیلمها و بازی ها می بینیم هم در واقع نماد انسانهای بدذات و شیطان صفت هست ! چرا راه دور بریم نمونش : ضحاک مار دوش :>

پس چی فکر کردی؟ :-o من عاشق نبرد با شیاطینم :x
----
من تا حالا نشنیدم ضحاک هیولا باشه هاااا تا اونجایی که میدونم یک انسان شیطان صفت بود :d
راستی قضیه ی جن با شیطان هم فرق داره! به نظرم اینا بحث هاییه که مربوط به اعتقادات و مذهب میشه، بهتر نیست تمومش کنیم یا به پروفایل منتقلش کنیم؟ :-/
-----
بالاخره من نفهمیدم برای ترسیم شیطان سازندگان از چی الهام گرفتن :-??

پس چی فکر کردی؟ :-o من عاشق نبرد با شیاطینم :x
----
من تا حالا نشنیدم ضحاک هیولا باشه هاااا تا اونجایی که میدونم یک انسان شیطان صفت بود :d
راستی قضیه ی جن با شیطان هم فرق داره! به نظرم اینا بحث هاییه که مربوط به اعتقادات و مذهب میشه، بهتر نیست تمومش کنیم یا به پروفایل منتقلش کنیم؟ :-/
-----
بالاخره من نفهمیدم برای ترسیم شیطان سازندگان از چی الهام گرفتن :-??
آره موافقم !!
از مغز مریضشون ! :d

بچه ها اسکریپتها رو حال کردین ؟! نظر یادتون نره ! این تازه اولشه وااااااای نمی دونین موقع ترجمه چقدر خاطرات گذشته برام زنده ش ! یادش بخیر تو صحنه ی اول چقدر به این تریش فش دادیم :d

---------- نوشته در 10:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:24 PM ارسال شده بود ----------

اشکم در اومده ! کاش این کار رو شروع نمی کردم ! من dmc 1 می خواااااااااااااااااااااااام :((

لئون عزیز من :d همه ی هیولاها بدذات نیستن! از زمان بچگی تا همین الانشم کلی کتاب خوندیم و فیلم دیدیم تو کمتر داستانی دیدیم که هیولاها واقعا بد باشن! اتفاقا معمولا ذات خوبی دارن... :-?

دارن شان کتاباش که راجع به خوناشامها بود ؟!!!!
heeeeeeey guuuuuuuuuuuyyyyyyyyys
یحث شیطان و هیولا از هم جداست !!! شیطان یا همون اهریمنی که از بهشت رانده شد یه جن بود و از جنس آتش ! پس با این حساب اسپاردا هم که شیطانه از جنس آتش و از دسته جنیانه !! جنیان رو نمیشه با چشم ظاهر دید! اما هیولاها عبارتند از : دایناسورها! لاک پشتهای غول آسا ، پرندگان عجیب
که در نقاط دور دست دنیا می تونن پیدا بشن و حتی اونا رو بگیرن در قفسی زندانی کنن و در مقابل چشم انسان ها قرار بدن!
اونچه که به عنوان هیولا یا monster در فیلمها و بازی ها می بینیم هم در واقع نماد انسانهای بدذات و شیطان صفت هست ! چرا راه دور بریم نمونش : ضحاک مار دوش :>
آرتین...
فکر کنم با انیمیشین Monsters Corporation خیلی حال کردی که میگی هیولاها بدذات نیستند... البته هیولا داریم تا هیولا...
;)

آتوسا...
ضحاک نماد یک انسان پلید و شیطان صفت بود، اما به هیچ وجه به هیولا نمی خورد....! نه خصوصیات فیزیکیش و نه ظاهریش و نه چیزای دیگه... البته به غیر از اون دو تا ماری که روی شونه هاش سبز شد... ولی اگه می خوای از داستان شاهنامه مثال بیاری، هیولاهای بهتری می تونستی مثال بزنی... بارزترین و معروفترینشون همین دیو سپید...
بچه ها من فقط فیلم هایی که از داستان های Darren Shan ساخته شده رو دیدم... کتابهاش تو چه Levelیه...؟

در مجموع توضیح بیشتری نمی دم، به نظر من هم بحث جالبیه که می تونه تو پروفایل ها ادامه پیدا کنه...

آرتین...
فکر کنم با انیمیشین Monsters Corporation خیلی حال کردی که میگی هیولاها بدذات نیستند... البته هیولا داریم تا هیولا...
;)

آتوسا...
ضحاک نماد یک انسان پلید و شیطان صفت بود، اما به هیچ وجه به هیولا نمی خورد....! نه خصوصیات فیزیکیش و نه ظاهریش و نه چیزای دیگه... البته به غیر از اون دو تا ماری که روی شونه هاش سبز شد... ولی اگه می خوای از داستان شاهنامه مثال بیاری، هیولاهای بهتری می تونستی مثال بزنی... بارزترین و معروفترینشون همین دیو سپید...
بچه ها من فقط فیلم هایی که از داستان های Darren Shan ساخته شده رو دیدم... کتابهاش تو چه Levelیه...؟

در مجموع توضیح بیشتری نمی دم، به نظر من هم بحث جالبیه که می تونه تو پروفایل ها ادامه پیدا کنه...

خب کتاباش خیلی خیلی بهتر از فیلمهاش هستند ، فیلماش مزخرفن واقعا!
من ضحاکرو مخصوصا مثال زدم خواستم بگم حتما لازم نیست یه هیولا یه چشمی باشه یا بال داشته باشه یا مثلا رنگ پوستش آبی باشه می خواستم بگم گاهی اوقات انسان ها هیولا و یا بدتر از هیولاها می شن

بچه ها دیشب که داشتم اسکریپتها رو ترجمه می کردم خیلی شدید متوجه تناقضاتی که بین dmc 1 و dmc3 وجود داره شدم و البته یه دیالوگی هم آخر بازی dmc 1 هست که موندوس به دانته می گه که برمیگرده و این بار کل خانواده ی اسپاردا رو نابود می کنه و بالاخره بر زمین فرمانروایی می کنه ، که دانته بهش می گه وقتی برگشتی سلام منو به پسرم برسون ! که البته جمله ش طعنه داره ! به نظرتون اگه موندوس برگرده دانته این بار چطوری می خواد جلوش وایسه و دنیا رو نجات بده ؟ آیا این بار دانته شکست می خوره(درست مثل پدرش) یا اینکه نیرو ما رو نجات میده؟ این اینکه ورجیل و دانته متحد می شن؟ نظرتون در این مورد چیه؟!

خب کتاباش خیلی خیلی بهتر از فیلمهاش هستند ، فیلماش مزخرفن واقعا!
این که یه چیز بدیهیه... اصولاً فیلم های اقتباسی از رمان های معروف، هیچ وقت به همون زیبایی در نمیان... اصلاً امکانش نیست... داستانی که تو چند صد، چه بسا هزاران صفحه و به زیبایی و با تمام جزییات توصیف میشه کجا و فیلم کجا...

به نظر من تنها جذابیت فیلم های ساخته شده از داستان های مورد علاقمون، از بُعد حرفه ای، دیدن چهره ی شخصیت ها و محیط های داستانه که ما تو ذهنمون تصور کردیم و به طور عامیانه تر، جلوه های ویژه ی فیلم...

---------- نوشته در 09:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:30 AM ارسال شده بود ----------

من ضحاکرو مخصوصا مثال زدم خواستم بگم حتما لازم نیست یه هیولا یه چشمی باشه یا بال داشته باشه یا مثلا رنگ پوستش آبی باشه می خواستم بگم گاهی اوقات انسان ها هیولا و یا بدتر از هیولاها می شن
آره خُب، انسان ها...
به قول شکسپیر:
The Hell is Empty, All the Devils are Walking Around

---------- نوشته در 09:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:32 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها دیشب که داشتم اسکریپتها رو ترجمه می کردم خیلی شدید متوجه تناقضاتی که بین dmc 1 و dmc3 وجود داره شدم و البته یه دیالوگی هم آخر بازی dmc 1 هست که موندوس به دانته می گه که برمیگرده و این بار کل خانواده ی اسپاردا رو نابود می کنه و بالاخره بر زمین فرمانروایی می کنه ، که دانته بهش می گه وقتی برگشتی سلام منو به پسرم برسون ! که البته جمله ش طعنه داره ! به نظرتون اگه موندوس برگرده دانته این بار چطوری می خواد جلوش وایسه و دنیا رو نجات بده ؟ آیا این بار دانته شکست می خوره(درست مثل پدرش) یا اینکه نیرو ما رو نجات میده؟ این اینکه ورجیل و دانته متحد می شن؟ نظرتون در این مورد چیه؟!
موضوع جالبیه....
بعید می دونم که Nero بتونه کاری انجام بده... Dante تا حدودی در نابودی Mundes نقش خواهد داشت.... اما نقش اصلی رو Vergil ایفا می کنه... به عنوان یه ناجی تمام عیار...
Vergil به عنوان کسی که مورد تنفره و جایگاهی در میان اطرافیانش نداره... به تنهایی ثابت می کنه که تمام کارهایی که کرده به خاطر نجات خاندان Sparda، علاقه ی شدید به خانوادش، مخصوصاً Dante و معشوقه ای فراموش شده و خائنه که این کار رو با نابودی ابدی Mundes انجام میده و آخرش هم با کشته شدن خودش، به یه وجودیت برتر میرسه....
اوعه... :-& تَه فیلم هندی شدا... البته آخرش مایه های هالیوودی داشت که به خوبی و خوشی تموم نشد....

آخرین ویرایش:
راستی بچه ها تو کلوب ها یه کلوب درست شده مخالفان دانته جدید .....کدوم یک از اساتید این رو زدن؟؟؟؟؟/البته من تا حالا بازی نکردم اما فکر کنم درست کردن این کلوب خوب نبود.......=((

راستی بچه ها تو کلوب ها یه کلوب درست شده مخالفان دانته جدید .....کدوم یک از اساتید این رو زدن؟؟؟؟؟/البته من تا حالا بازی نکردم اما فکر کنم درست کردن این کلوب خوب نبود.......=((
هنوز که بازیش نیومده بخواییم بازی کنیم :d فن های دانته اون موقع که اولین خبر انتشار DmC اومد و دانته خیلی داغون بود این کلوپ رو زدن....
----
من میگم موندوس میره سراغ نیرو با هم دیگه درگیر میشن دانته متوجه میشه میره کمک نیرو ولی میبینه جا تره و بچه نیست :d بعد موندوس اونو به مبارزه دعوت میکنه و نیرو رو هم که گروگان گرفته... دانته ضربات سختی رو متحمل میشه در لحظه ی نهایی که موندوس میخواد دانته رو نابود کنه ئرجیل سر میرسه و از تمام نیروش برای نابودی موندوس استفاده میکنه ولی مرگ موندوس باعث مرگ نیرو هم میشه... ورجیل طی فن نامشخصی با نیروی حیات خودش نرو رو زنده میکنه و خودش میمیره... این وسط هم فقط کایری زنده میمونه... موندوس قبلا سراغ لیدی و بروبچه ها رفته انداختتشون تو Hell درم روشون قفل کرده... ماموریت بعدی دانته: نجات کودکان :x:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or