بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
جالبه که همه دوستان اتفاق نظر دارن که Vergil قابلیت از بین رفتنش بیشتره!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا برعکس نشه؟ مثلا دانته کشته بشه و با این کار مثلا هدفهای انسانی و فراموش شده رو به Vergil یادآوری کنه؟
بعدشم Vergil بیاد تو اون مغازه بشینه و راه داداش رو ادامه بده! امیدوارم که حضور خانم ها هم فقط برا گروگان گرفته شدن نباشه!

آخرین ویرایش:
جالبه که همه دوستان اتفاق نظر دارن که Vergil قابلیت از بین رفتنش بیشتره!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا برعکس نشه؟ مثلا دانته کشته بشه و با این کار مثلا هدفهای انسانی و فراموش شده رو به Vergil یادآوری کنه؟
بعدشم Vergil بیاد تو اون مغازه بشینه و راه داداش رو ادامه بده! امیدوارم که حضور خانم ها هم فقط برا گروگان گرفته شدن نباشه!

آخه می دونی چیه ابوذر... کلاً Vergil رفتنش تاثیرگذارتر از رفتن Dante میشه....
تازه اگه توجه کرده باشی من گفتم که Vergil به یه وجودیت بالاتر برسه. هنوز باهاش کار دارم. خداییش Vergil یه دونست...

تازه اگه توجه کرده باشی من گفتم که Vergil به یه وجودیت بالاتر برسه. هنوز باهاش کار دارم. خداییش Vergil یه دونست...

راستش بچه ها من اون موقع که DMC3 رو خریدم فکر کردم بهتره با ورجیل بازی کنم اما نشد ......خوشگل تر و قوی تر از دانته بود ..از همون اوایل این تو مغزم بود:dخود به خود

راستش بچه ها من اون موقع که DMC3 رو خریدم فکر کردم بهتره با ورجیل بازی کنم اما نشد ......خوشگل تر و قوی تر از دانته بود ..از همون اوایل این تو مغزم بود:dخود به خود
می دونید چیه رفقا... به نظرم شخصیت پردازی ؤثrgil واقعا خوب کار شده بود... اول یه پیشینه ی مرموز در موردش ارائه دادند و شخصیتش رو اسرار آمیز نگه داشتند و بعدش توی DMC3 کامل به تصویر کشیدنش و تا حدود زیادی زوایای شخصیتیش رو آشکار کردند...

در ضمن به نظر من اصلاً با یه کاراکتر کلیشه ای طرف نیستیم...

Style و غرورش هم هم مثال زدنیه...

I Love Vergil...

---------- نوشته در 01:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:39 PM ارسال شده بود ----------

راستی یاسین... با Vergil هم میشه بازی کردا... وقتی بازی رو تموم کردی Vergil هم آزاد میشه... و چه لذتی داره بازی با چنین استادی....

ولی من دوس دارم تأثیر نبود Dante رو Vergil ببینم. راه زندگی Vergil بدون دانته چی میشه؟ روزی که بخواد بجای برادر روبروی شیاطین باشه و اونارو نابود کنه برام خیلی جالبه

راستی یاسین... با Vergil هم میشه بازی کردا... وقتی بازی رو تموم کردی Vergil هم آزاد میشه... و چه لذتی داره بازی با چنین استادی....
اخه میگفتم چرا عکس استاد بزرگ هم اونجاست پس میشه باهاش بازی کرد ........انگیزم واسه بازی زیاد شد :d
ممنون لئون جان>:d<

ولی من دوس دارم تأثیر نبود Dante رو Vergil ببینم. راه زندگی Vergil بدون دانته چی میشه؟ روزی که بخواد بجای برادر روبروی شیاطین باشه و اونارو نابود کنه برام خیلی جالبه
Wow
Great
10 امتیاز + ابوذر....

مطمئنم Vergil وحشی میشه و بیرحمانه اون شیاطین تق و لق رو سلاخی میکنه...

حتی شاید یه Level از حالت شیطانیش بالاتر بره و تبدیل به یه موجود خارق العاده بشه....

ولی بچه ها چی شد اصلا Vergilبا Dante دشمن شد.صحنه ی اول بازی که ارخام اومد سراغ دانته......فقط به خاطر یه گردن بند:-/
یه چیز دیگه مگه ورجیل با دانته در مقابل ارخام متحد میشن؟؟؟؟؟مگه ارخام اون قدر قویه؟؟؟با توجه به نظر سنجی

مطمئنم Vergil وحشی میشه و بیرحمانه اون شیاطین تق و لق رو سلاخی میکنه...
نه اینطوری زیاد خوب نیس باید استایل استاد گونه داشته باشه . ساده و مرموز و خوفناک بودن بهتره . (سکوت سنگین و مرگبار داشته باشه خوبه:d و بعدشم نابودی) ..........(البته یه حالتی سربه زیر ی تو حرکاتش داره Vergil که خیلی لذت میبرم .)
حتی شاید یه Level از حالت شیطانیش بالاتر بره و تبدیل به یه موجود خارق العاده بشه....
به پدر نزدیکتر یا بالاتر از اون؟

ولی بچه ها چی شد اصلا Vergilبا Dante دشمن شد.صحنه ی اول بازی که ارخام اومد سراغ دانته......فقط به خاطر یه گردن بند:-/
یه چیز دیگه مگه ورجیل با دانته در مقابل ارخام متحد میشن؟؟؟؟؟مگه ارخام اون قدر قویه؟؟؟با توجه به نظر سنجی
نه... اینجوری نیست زیاد...
ببین Vergil شیفته ی قدرت بود و Dante کلاً بی خیال این قضایا....

Vergil برای به دست آوردن شمشیر افسانه ایه Sparda به هر دو تا گردنبند نیاز داشت که مادرشون بهشون داده بود و یکیش هم گردن Dante بود...

این وسط Arkham هم موزمار بازی در آورد و از آب گل آلود برای اهداف خودش ماهی گرفت...

باز دوستان دیگه بهتر می تونن راهنماییت کنن....

---------- نوشته در 02:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:06 PM ارسال شده بود ----------

به پدر نزدیکتر یا بالاتر از اون؟
بالاتر از پدر....
;)

نه اینطوری زیاد خوب نیس باید استایل استاد گونه داشته باشه . ساده و مرموز و خوفناک بودن بهتره . (سکوت سنگین و مرگبار داشته باشه خوبه:d و بعدشم نابودی) ..........(البته یه حالتی سربه زیر ی تو حرکاتش داره Vergil که خیلی لذت میبرم .)

اینو هستم.... البته من منظورم از وحشی .... معنای حقیقی و وحشی گری نبود.... منظورم قدرت غیرقابل تصور و ....

من کلاً از واژه ی وحشی برای نهایت توصیف یه چیز استفاده می کنم...

همون به قول تو استایل مرموز اما... وحشیانه مرموز....
;)

Vergil برای به دست آوردن شمشیر افسانه ایه Sparda به هر دو تا گردنبند نیاز داشت که مادرشون بهشون داده بود و یکیش هم گردن Dante بود...

این وسط Arkham هم موزمار بازی در آورد و از آب گل آلود برای اهداف خودش ماهی گرفت...

باز دوستان دیگه بهتر می تونن راهنماییت کنن....

;)
ارخام دستیار اسپاردا بود؟؟؟؟؟اخه اون چیکارست اون وسط؟؟؟؟وای پس تا لولی که رفتم ورجیل میره سراغ شمشیر پدر.......البته شمشیر خودش (که فکر کنم اسمش یاماها ست)خوبه؟؟؟؟؟نه؟؟؟؟؟؟

Vergil برای به دست آوردن شمشیر افسانه ایه Sparda به هر دو تا گردنبند نیاز داشت که مادرشون بهشون داده بود و یکیش هم گردن Dante بود
خوب بعضی از دلایلی که دوس دارم بمونه همین چیزاس............ کسی که از این راهها برگرده و راهش عوض بشه دیدن داره

ارخام دستیار اسپاردا بود؟؟؟؟؟اخه اون چیکارست اون وسط؟؟؟؟وای پس تا لولی که رفتم ورجیل میره سراغ شمشیر پدر.......البته شمشیر خودش (که فکر کنم اسمش یاماها ست)خوبه؟؟؟؟؟نه؟؟؟؟؟؟
نه بابا.... عمراً Sparda چنین آدم مزخرفی رو دستیار خودش نمی کنه...
Arkham به دنبال قدرت افسانه ای Sparda بود...
اسم شمشیر Vergil هم Yamato بود...
یاماها که موتوره رفیق... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or