بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
وااااااااااااااااااااات؟!!
دانته و ورجیل جفتشون چشاشون آبیه :d
نه فکر نکنم .........دانته چشاش قرمزه...:-o

خُب اینجوری که خواهرشون به حساب نمیاد....
...
بچشون به حساب میاد.... ;)
حالا کی نقش پدر رو ایفا می کنه... کی مادر رو...؟
اگه اینطوری باشه باید به اسپاردا رفته باشه......

دوستان بحث رو منحرف نکنید :|
لیدی دختر آرخامه :d دانته در اولای جوانیه :d خانوم باس هم شیطان هستن دیگه خُب چه توقعی دارین؟ :|
موضوع رو عوض کنید یکمی بحث تخصصی شه :d

دوستان بحث رو منحرف نکنید :|
لیدی دختر آرخامه :d دانته در اولای جوانیه :d خانوم باس هم شیطان هستن دیگه خُب چه توقعی دارین؟ :|
موضوع رو عوض کنید یکمی بحث تخصصی شه :d
شما بفرمایید شروع کنید اگه بتونیم ادامه میدیم.....:d

ببخشید چرا باید در اولین تقابل دانته و ویرجیل وقتی بحث از اسپاردا میشه, دانته با تعجب ازون حرف میزنه و میگه پدر نداشتم؟ (لئون عزیز یه توضیحی دادن ولی میخوام بیشتر بدونم)

اینم از خانم انبار مهمات که شاخ شده برا مردم:
fd0fd3efa7c4.jpg
اینم ازون خانوم خفاشه (کلاغ سابق) که بچه مردم می خواد از راه به در کنه:
3f93e7766e8e.jpg
اینم نتیجه این کارا:
b79f8fa58b91.jpg
....
امیدوارم کسی ازین عکسا ناراحت نشده باشه

شما بفرمایید شروع کنید اگه بتونیم ادامه میدیم.....:d

اهم... به نام خدا.... :d
مممممممم.... چطوره درمورد اینکه معیار انتخاب ریخت این شیطان ها چی بوده و چرا این شکلین چندتا پست بدیم؟ :d

نمیدونم چرا ولی تو بقیه ی کتاب ها مخصوصا نبرد با شیاطین، شیطان ها به همین شکل کج و معوج و وصله ای و چل تکه و ترکیبی هستن:-?

اهم... به نام خدا.... :d
مممممممم.... چطوره درمورد اینکه معیار انتخاب ریخت این شیطان ها چی بوده و چرا این شکلین چندتا پست بدیم؟ :d

نمیدونم چرا ولی تو بقیه ی کتاب ها مخصوصا نبرد با شیاطین، شیطان ها به همین شکل کج و معوج و وصله ای و چل تکه و ترکیبی هستن:-?
میدونی چرا؟!
چون شیطانن!!:دی

:o
واقعا جا خوردم :d چرا همچین واقعیتیو زودتر نفهمیدم؟! :-o
خُب چرا شیاطین بدبخت باید بی ریخت باشن یا زیباییشون در راه گمراهی جوامع بشری باشه آخه؟ چراااااااا؟ :-?
کجا کج و کوله هستن ........یه نگاهی به ورجیل بنداز........البته نمیدونم چرا نوچه هاش بی ریختن؟؟؟؟؟؟؟

[/SPOILER]
اینم نتیجه این کارا:
b79f8fa58b91.jpg
....
امیدوارم کسی ازین عکسا ناراحت نشده باشه
Eternal Destructive LOVE Kiss
.....
دوست می دارم...

---------- نوشته در 10:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:32 PM ارسال شده بود ----------

خُب چرا شیاطین بدبخت باید بی ریخت باشن یا زیباییشون در راه گمراهی جوامع بشری باشه آخه؟ چراااااااا؟ :-?

کجا کج و کوله هستن ........یه نگاهی به ورجیل بنداز........البته نمیدونم چرا نوچه هاش بی ریختن؟؟؟؟؟؟؟
با اجازه همه ی اساتید...

خُب.... راجع به چند تیکه بودن شیاطین...

یه قسمتی تو کتاب Lost Paradise وقتی که Lucifer قول Helen رو به "اسمش رو یادم نیست" میده و باعث رونده شدنش از بهشت می شه... جمله ای میگه که می تونه جواب هممون باشه تقریبا...

میگه:
They have ripped apart their souls

منظورش شیاطین فرومایه و شیاطینی که در رتبه های پایین تر قرار دارند بود.... (می دونید که شیاطین هم رتبه بندی و پُست دارند...)

اینجوری میشه نتیجه گرفت که اگر ما شیاطین رو به این صورت می بینیم به این خاطر که بارها و بارها روحشون رو به بدی ها فروختند و پلیدی روحشون و وجودشون چنین اثری روی ظاهرشون گذاشته....

اما در مورد زیبا بودنشون... خُب قضیه تا حدودی ملموس و قابل درکه.... شیاطین از هیچ فرصتی برای فریفتن آدمای ضعیف به سادگی نمی گذرند و با قدرتی که دارند زیبایی توصیف نکردنی ای برای خودشون دست و پا می کنند و این انسان دو پای شیفته ی زیبایی هم به راحتی تو دامشون میافته...

حالا ممکنه این سوال پیش بیاد که چرا شیاطین تو فُرم زیبای خودشون باقی نمی مونند که باز هم این مسئله توجیه عقلانی داره....

یک روح پلید همیشه از زیبایی فراریه ....
آرتین، موضوع خیلی جالبی رو مطرح کرد و میشه کلی راجع بهش صحبت کرد....

اینم نتیجه این کارا:
وااااااااااای الهی دانته ی بی جنبه رو نیگاه :d نمی دونم چرا هر وقت این صحنه رو می بینم غش می رم
Wow What a Good Point
البته با حرف لئون موافقم و جمله ای که اوردن اما برای پیدا کردن دلیل بهتر باید یه سری به کمدی الهی دانته بزنیم !
در مورد زیباییشون هم حرف من هم همون حرف لئون هست
و اما در مورد ورجیل و دانته :
این دو تا از سایر شیاطین جدا می شن چون نیمه انسان و نیمه شیطان ، ظاهر زیبا مربوط به نیمه ی انسانیشون میشه و اون فرم شیطانی چیزیه که از پدرشون به ارث بردن
البته داستان شیطان می گرید فکر می کنم یه جورایی مربوط بشه به این مسئله که :
اگه بیایم و اسپاردا رو شیطان واقعی تصور کنیم (یعنی همون لوسیفر یا اهریمن ، همونی که از درگاه خدا رانده شده) می تونیم بگیم اسپاردا قبل از اینکه با اوا ازدواج کنه توبه کرد !!!! و به یه انسان تبدیل شد !!! البته اینجا نقش موندوس گم میشه پس میایم اینطور می گیم اگه اسپاردا رو از جنس آتش تصور کنیم پس جز دسته ی جنیان میشه و موندوس رو همون لوسیفر بدونیم :
اسپاردا که پیرو لوسیفر بوده توبه می کنه با اون مبارزه می کنه سپس با اوا ازدواج می کنه ! اما شیطان برمیگرده تا انتقام بگیره !!
البته حالا که فکر می کنم میشه اینطور هم بیان کرد که :
یعنی بیایم و اسپاردا رو جای حضرت آدم در نظر بگیریم که بعد از رانده شدن از بهشت توبه کرد و قسم خورد تا از فرزندانش در مقابل شیطان محافظت کنه (مثله اسپاردا که قسم خورد موندوس رو نابود کنه!) حضرت آدم هم دو تا پسر دو قلو داشت (هابیل و قابیل) یکیشون ناخلف بود وآدمکش (درست مثل ورجیل)یکی دیگه نه(دانته)!!!!!!!!
............................
الان ریشه گرایی داستان دویل رو انجام دادم
البته فکر می کنم این داستان برگرفته از همه ی این موارد باشه
...........................
هنوز هم در مورد اعتقادات سازنده ها چیزی نمی دونیم اما من یه جایی خوندم که رنگ آبی همیشه نماد شیطان بوده و رنگ قرمز نماد انسان
شیطانی که سعی داره بر آدمیان مسلط بشه و قرمز انسانی که سعی داره جلوی شیطان رو بگیره
هر چند انگاری از دویل 4 به بعد عقاید سازنده ها عوض شد!!!! یعنی چیزی که تو هزار تا فیلم و داستان دیگه هم میشه دید و اون تسلط تفکر شیطان پرستی هست

یعنی بیایم و اسپاردا رو جای حضرت آدم در نظر بگیریم که بعد از رانده شدن از بهشت توبه کرد و قسم خورد تا از فرزندانش در مقابل شیطان محافظت کنه (مثله اسپاردا که قسم خورد موندوس رو نابود کنه!) حضرت آدم هم دو تا پسر دو قلو داشت (هابیل و قابیل) یکیشون ناخلف بود وآدمکش (درست مثل ورجیل)یکی دیگه نه(دانته)!!!!!!!!
............................
الان ریشه گرایی داستان دویل رو انجام دادم
البته فکر می کنم این داستان برگرفته از همه ی این موارد باشه
...........................
هنوز هم در مورد اعتقادات سازنده ها چیزی نمی دونیم اما من یه جایی خوندم که رنگ آبی همیشه نماد شیطان بوده و رنگ قرمز نماد انسان
شیطانی که سعی داره بر آدمیان مسلط بشه و قرمز انسانی که سعی داره جلوی شیطان رو بگیره
Great!!!
10 امتیاز + برای Devil G ، اینطور هم که ایشون گفتند میشه برداشت کرد و در واقع نظر جدیدی بود که فکر نکنم کسی تا به حال بهش توجه کرده باشه... اما، در مورد داستان یک چیز قطعی و مسلم وجود داره که Sparda جزء جنیان نبوده چون به صراحت چه توی بازی و چه جاهای دیگه Sparda به عنوان شیطان شناخته شده...

در مورد ریشه گرایی داستان، نظرات خیلی متفاوتی میشه داد، اما فکر کنم مراجعه به اصل داستان بتونه بهترین نتیجه گیری رو رقم بزنه. من کتاب کمدی الهی دانته رو نخوندم و فقط موضوعش رو می دونم بنابراین نمی تونم قطعی صحبت کنم. اما از یه چیز مطمئنم و اون اینکه این بازی الهامات فراوانی از این کتاب گرفته. این رو چه از روی مطالبی که تو همین تاپیک و از نوشته های Arth@s عزیز خوندم و چه بنابر گفته سازندگان بازی...، میگم....

در مورد رنگ ها هم اتفاقاً به نظرم رنگ آبی نماد شیطان نمی تونه باشه.... قرمز رو می تونیم برای انسان تصور کنیم به خاطر نشانه حرارت و نماد عشق بودنش که از خصوصیات بارز یک انسانه... البته شاید به خاطر وجودیت سردی رنگ آبی و همچنین زندگی کردن بسیاری از شیاطین در محیط های نه چندان مطبوع و دلپذیر بشه این رنگ رو به شیاطین نسبت داد.... اما... بهترین رنگی که می تونه نماد شیطان باشه، رنگ سبز هستش.

رنگ سبز در بسیاری از رمان ها، نوشته های ادبی و البته فانتزی (فانتزی به معنای رویا، خیال و ماوراء و نه به معنای تلویحیه رایجش)، به شیطان نسبت داده شده...

در کتاب Alice's Adventures in Wonderland (دوست دارم این کتاب رو >:d< ) با اینکه RED QUEEN نماد پلیدی بود اما همیشه از رنگ سبز به عنوان رنگ محبوبش یاد می کرد.

در داستان های Harry Potter (عاشقشم :x ) نماد گروه Slythrine سبز بود...

در فانتزی معرکه و محشره Never Ending Story (عاشقشم
yahoo_8.gif
)، زمانی که پوچی همه دنیا رو فرا می گیره و داستان به محل شروع پوچی میرسه، اونجا رو با رنگ سبز تشبیه می کنه...

در شاهکار J. R. R. Tolkein نشانه Saraman رنگ سبز بود... (این رو زیاد مطمئن نیستم... ولی حداقل تو فیلم( LotR ) محیط قلعه Saraman با رنگ سبز نورپردازی شده بود.)

در Twilight Saga (دوست می دارم:-* ) و بسیاری از داستان ها مرتبط با Vampireها همیشه شاهد پرده های مخمل با رنگ سبز هستیم...

در سری داستان های سنگ قدرت، نشانه پلیدی و جادوگری رنگ سبز بود...

البته تمام این برداشت ها شخصیه و قطعیتی تو درست بودنشون وجود نداره...!

آخرین ویرایش:
درسته ! من نمی دونم چرا با با رنگ سبز یاد جادوگر شهر oz می افتم ! شهر اونجا هم سبز بود نه ؟!
خب صد البته بستگی دادن رنگ سبز به شیاطین و بدی ها می تونه خودش نوعی سلطه ی فکری و جهت ادراکی گروههای شیطان پرستی رو نشون بده
البته فکر کنم و باز در این باز نمیشه نظر قطعی داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or