abouzar337
کاربر سایت
بابا جان خودم دارم بازی میکنم. چطور ثابت کنم؟؟!!!ترمز ترمز بگیر اول به من مشخص کن داری 3 رو بازی میکنی و یا 4 اول این و به من بگو تا جوابته بدم
بابا جان خودم دارم بازی میکنم. چطور ثابت کنم؟؟!!!ترمز ترمز بگیر اول به من مشخص کن داری 3 رو بازی میکنی و یا 4 اول این و به من بگو تا جوابته بدم
من باور می کنم که داری بازی می کنی کاکوی شیرازی...بابا جان خودم دارم بازی میکنم. چطور ثابت کنم؟؟!!!
سلام و تبریکات فراوان برای عضویت در این سایت وزین...مرسی ممنون
توی شماره ی یک جایی گفته نشد که دانته و ورجیل هم دیگه رو نمیشناختن.الحق بحث جالبید و ارمین پس از 100 صفحه پیدا شد!::d
بنظرم طراحی دانته دیگه خیلی خوب شده دیگه جای ایراد نداره!(از نظر من) البته باید بگم اوایل خیلی ناجور طراحی شده بود اما حالا دیگه خیلی خوبه!
میگم دیگه تریلری از بازی منتشرنشد؟
البته در رابطه با مبارزه دانته و ورجیل نگفتم خوشبختانه بازی ریبوت شد و گرنه تو این نسخه مخصوصا الانکه گذشته دانته رو میگن خلل زیادی ایجاد میشد!
چون دویل 1 میگفتن دانته و ورجیل اصلا هم رو نمیشناختن فقط یه گردنبند نشانه بردری اونا بود اما شماره سه دیدیم که دانته و ورججیل همدیگه رو دیده بودن و این خیلی عجیبه!(البته خودم ارادت زیادی به شماره سه دارما!) اما باید اشتباهات هم مطرح میشد دیگه:d
البته من نسخه3 رو تموم نکردم اگه دانته بتونه ورجیل رو شکست بده بعد میشه گفت اون پسرشه و قدرت اسپاردا به اون رسیده....
آرمین جان توی این چند وقته که نبودی چند تا ویدئو از گیم پلی بازی با کیفیت عالی اومد که نشون داد بازی واقعا پیشرفت کرده اولیش همون اولین پارت گیم پلی از TGS بود که اینبار خیلی پیشرفت کرده بود و فوق العاده روون شده بود ( Red Orb هم توش بودالحق بحث جالبید و ارمین پس از 100 صفحه پیدا شد!::d
بنظرم طراحی دانته دیگه خیلی خوب شده دیگه جای ایراد نداره!(از نظر من) البته باید بگم اوایل خیلی ناجور طراحی شده بود اما حالا دیگه خیلی خوبه!
میگم دیگه تریلری از بازی منتشرنشد؟
البته در رابطه با مبارزه دانته و ورجیل نگفتم خوشبختانه بازی ریبوت شد و گرنه تو این نسخه مخصوصا الانکه گذشته دانته رو میگن خلل زیادی ایجاد میشد!
چون دویل 1 میگفتن دانته و ورجیل اصلا هم رو نمیشناختن فقط یه گردنبند نشانه بردری اونا بود اما شماره سه دیدیم که دانته و ورججیل همدیگه رو دیده بودن و این خیلی عجیبه!(البته خودم ارادت زیادی به شماره سه دارما!) اما باید اشتباهات هم مطرح میشد دیگه:d
توی شماره ی یک جایی گفته نشد که دانته و ورجیل هم دیگه رو نمیشناختن.
چون ورجیل با یه قیافه ی شیطانی (حافظه یاری نمیده اسمش یادم بیاد!) ظاهر میشه، دانته نمیشناستش و بعد از مبارزه دانته تازه گردنبند رو میبینه!
تا حدودی درست می گی... ولی این جور کارها همیشه چاشنی بازی DMC هستش...نمیدونم تا حالا کسی اشاره کرده یا نه ولی ظاهرا کمی ته مایه ی پلتفرمینگ بهش اضافه شده!(ظاهرا!)
خوب این کاری نداره خوشبختانه یادم هست باید چیکار کنیدرود
بچه ها من دوباره هنگ کردم
این سوال در مورد DMC 3ست .........بعد از مبارزه ورجیل با دانته میریم تو یه جای عجیب غریب عین یه جوندار ه بعد باید در اولی رو باز میکنی (همون شاخک ها)میری ایتم رو برمیداری چیکککککککککاااااااررررکنم؟؟؟؟؟
البته امروزا امتحانا شروع شدن هفته یه بار هم بازی نمیکنم.....
ممنونخوب این کاری نداره خوشبختانه یادم هست باید چیکار کنی
برگرد همون اتاقی که همش اینه بود و یه مجسمه وسطشون بود و اون ایتم را بده به مجسمه تا اینه عوض بشه و بری به مرحله بعدی
ممنون
البته خدا کنه بدونم کجا رو میگی چون اصلا چنین چایی رو ندیدم تا حالا