devil girl
کاربر سایت
یعنی DMC4 اخرین نسخه است؟؟؟؟؟پس برای PS2 نیومده ونمیاد؟؟؟؟؟برای PC چطور؟؟؟؟البته الان دیگه یه ریبوت نیست
الان به قول خود سازنده ها یه "تولد دوباره" است که توی یکی از دنیاهای موازی اتفاق میوفته
پس دانته خودمون هنوز توی دنیای خودش وجود داره و احتمالش هست که DMC 5 رو هم بسازن ولی این یکی دانته هم تقریبا همونه با کمی تغییرات توی گذشته ، قیافه و شخصیتش
همون خامی و ناپختگی و جوانی که تو دویل 3 داره و این دانته جدید با ظاهر جدید؟ یعنی یه خط سیر سنی رو طی نکردن؟ کدومش جلوتر هس؟کدوم دو تا خامی رفیق...؟
DmC توی یه دنیای دیگه داره اتفاق میوفته و از لحاظ داستانی ربطی به DMC3 ندارههمون خامی و ناپختگی و جوانی که تو دویل 3 داره و این دانته جدید با ظاهر جدید؟ یعنی یه خط سیر سنی رو طی نکردن؟ کدومش جلوتر هس؟
DmC توی یه دنیای دیگه داره اتفاق میوفته و از لحاظ داستانی ربطی به DMC3 نداره
به نطر من اگه بازی ها طبق یه روال بود بهتر میشد.......یه دانته با یه دانته دیگه فرق داره مثل مسئله ریاضی ادم رو گیج می کنه.......:-oDmC توی یه دنیای دیگه داره اتفاق میوفته و از لحاظ داستانی ربطی به DMC3 نداره
خوب حتما برای خارج کردن بازی از دور تسلسل و تکرار وایجاد تنوع بیشتر لازم باشه (فکر کنم این بازی هم زمینه این کار رو زیاد داره)به نطر من اگه بازی ها طبق یه روال بود بهتر میشد.......یه دانته با یه دانته دیگه فرق داره مثل مسئله ریاضی ادم رو گیج می کنه.......:-o
نه بابا پیچیدگی نداره ، فکر کن یه بازی جدیدهبه نطر من اگه بازی ها طبق یه روال بود بهتر میشد.......یه دانته با یه دانته دیگه فرق داره مثل مسئله ریاضی ادم رو گیج می کنه.......:-o
معلومه دیگه ریاضی شیرینه ولی حوصله می خواد.......خوب حتما برای خارج کردن بازی از دور تسلسل و تکرار وایجاد تنوع بیشتر لازم باشه (فکر کنم این بازی هم زمینه این کار رو زیاد داره)
.
مسئله ریاضی هم حل کردن خیلی خوبه ها.................... انگار که کوه جابه جا میکنه آدم...............بعدش احساس خوبی به آدم دست میده!!!!
خوب می تونستن یه اسم جدید واسش انتخاب کنن.......نه بابا پیچیدگی نداره ، فکر کن یه بازی جدیده![]()
شما نسخه 3 رو بازی نکردید واقعا عجیب برام اگر یه گمیر باشید باید حتما تا اخرش برید چون واقعا قشنگه و خوشنت هم دارهمعلومه دیگه ریاضی شیرینه ولی حوصله می خواد.......
خوب می تونستن یه اسم جدید واسش انتخاب کنن.......البته من نسخه3 رو تموم نکردم اگه دانته بتونه ورجیل رو شکست بده بعد میشه گفت اون پسرشه و قدرت اسپاردا به اون رسیده....
واقعا همین طوره............منکه دارم بازی میکنم (البته آتوسا خانوم میگن اونی که من بازی میکنم شماره 4 هس:dشما نسخه 3 رو بازی نکردید واقعا عجیب برام اگر یه گمیر باشید باید حتما تا اخرش برید چون واقعا قشنگه و خوشنت هم داره
واقعا همین طوره............منکه دارم بازی میکنم (البته آتوسا خانوم میگن اونی که من بازی میکنم شماره 4 هس:d)........خیلی خوبه (البته بجز گرافیک که اونم طبیعی هستش که اینجوریه). شیاطینش واقعا عالی هستن نسبت به شماره 4 .
البته جوانی های دانته هم زیاد جالب نیس (البته این نظر شخصی منه)
چرا اینقدر منو آپشن این بازی تو در تو هستش و سختش کردن؟!!!!