بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
پس دانته خودمون هنوز توی دنیای خودش وجود داره و احتمالش هست که DMC 5 رو هم بسازن ولی این یکی دانته هم تقریبا همونه با کمی تغییرات توی گذشته ، قیافه و شخصیتش
Nice ! امیداورم همینطور باشه ;)

البته الان دیگه یه ریبوت نیست

الان به قول خود سازنده ها یه "تولد دوباره" است که توی یکی از دنیاهای موازی اتفاق میوفته

پس دانته خودمون هنوز توی دنیای خودش وجود داره و احتمالش هست که DMC 5 رو هم بسازن ولی این یکی دانته هم تقریبا همونه با کمی تغییرات توی گذشته ، قیافه و شخصیتش
یعنی DMC4 اخرین نسخه است؟؟؟؟؟پس برای PS2 نیومده ونمیاد؟؟؟؟؟برای PC چطور؟؟؟؟:-/

کاملا مشخصه که داستان سری جدید تو دنیای موازی میگذره!!
اگه تو تریلر جدید هم دقت کرده باشین دوتا دنیا یه جورایی با هم تداخل دارن
مردمی رو میبینیم که به صورت کمرنگ تصویری ازشون میاد و میره!!
راستی چهره دانته هم خیلی بهتر شده از اون حالت داغونی دراومده!
یه مقدار به بازی امیدوار شدم

آخرین ویرایش:
همون خامی و ناپختگی و جوانی که تو دویل 3 داره و این دانته جدید با ظاهر جدید؟ یعنی یه خط سیر سنی رو طی نکردن؟ کدومش جلوتر هس؟
DmC توی یه دنیای دیگه داره اتفاق میوفته و از لحاظ داستانی ربطی به DMC3 نداره

DmC توی یه دنیای دیگه داره اتفاق میوفته و از لحاظ داستانی ربطی به DMC3 نداره

پس اینطوری جایی برا بحث سر تغییر چهره یا قدرت و شخصیت باقی نمی مونه!!!!!؟؟؟ دنیای جدید با المانها و اهداف جدید؟؟!!!

...........ببخشید که من زیاد گیرم..............

به نطر من اگه بازی ها طبق یه روال بود بهتر میشد.......یه دانته با یه دانته دیگه فرق داره مثل مسئله ریاضی ادم رو گیج می کنه.......:-o
خوب حتما برای خارج کردن بازی از دور تسلسل و تکرار وایجاد تنوع بیشتر لازم باشه (فکر کنم این بازی هم زمینه این کار رو زیاد داره)
.
مسئله ریاضی هم حل کردن خیلی خوبه ها.................... انگار که کوه جابه جا میکنه آدم...............بعدش احساس خوبی به آدم دست میده!!!!

به هر حال بچه ها به نظر من تنها چاره مون "البته به قول Devil.G " صبره... تا بازی Release نشه نمیشه با قاطعیت چیزی رو گفت.

ولی فکر کنم همتون با من موافق باشید که هر چی باشه، این بازی یه DMC هستش و ماها هم FANهای بازی... که از دیدن شخصیت های مورد علاقمون لذت خواهیم برد.

خوب حتما برای خارج کردن بازی از دور تسلسل و تکرار وایجاد تنوع بیشتر لازم باشه (فکر کنم این بازی هم زمینه این کار رو زیاد داره)
.
مسئله ریاضی هم حل کردن خیلی خوبه ها.................... انگار که کوه جابه جا میکنه آدم...............بعدش احساس خوبی به آدم دست میده!!!!
معلومه دیگه ریاضی شیرینه ولی حوصله می خواد.......

نه بابا پیچیدگی نداره ، فکر کن یه بازی جدیده :دی
خوب می تونستن یه اسم جدید واسش انتخاب کنن.......
البته من نسخه3 رو تموم نکردم اگه دانته بتونه ورجیل رو شکست بده بعد میشه گفت اون پسرشه و قدرت اسپاردا به اون رسیده....

معلومه دیگه ریاضی شیرینه ولی حوصله می خواد.......

خوب می تونستن یه اسم جدید واسش انتخاب کنن.......
البته من نسخه3 رو تموم نکردم اگه دانته بتونه ورجیل رو شکست بده بعد میشه گفت اون پسرشه و قدرت اسپاردا به اون رسیده....
شما نسخه 3 رو بازی نکردید واقعا عجیب برام اگر یه گمیر باشید باید حتما تا اخرش برید چون واقعا قشنگه و خوشنت هم داره

شما نسخه 3 رو بازی نکردید واقعا عجیب برام اگر یه گمیر باشید باید حتما تا اخرش برید چون واقعا قشنگه و خوشنت هم داره
واقعا همین طوره............منکه دارم بازی میکنم (البته آتوسا خانوم میگن اونی که من بازی میکنم شماره 4 هس:d:-/)........خیلی خوبه (البته بجز گرافیک که اونم طبیعی هستش که اینجوریه). شیاطینش واقعا عالی هستن نسبت به شماره 4 .
البته جوانی های دانته هم زیاد جالب نیس (البته این نظر شخصی منه)

چرا اینقدر منو آپشن این بازی تو در تو هستش و سختش کردن؟!!!!

واقعا همین طوره............منکه دارم بازی میکنم (البته آتوسا خانوم میگن اونی که من بازی میکنم شماره 4 هس:d:-/)........خیلی خوبه (البته بجز گرافیک که اونم طبیعی هستش که اینجوریه). شیاطینش واقعا عالی هستن نسبت به شماره 4 .
البته جوانی های دانته هم زیاد جالب نیس (البته این نظر شخصی منه)

چرا اینقدر منو آپشن این بازی تو در تو هستش و سختش کردن؟!!!!

ترمز ترمز بگیر اول به من مشخص کن داری 3 رو بازی میکنی و یا 4 اول این و به من بگو تا جوابته بدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or