اتفاقاً نباید نگران باشی شهاب... Dante ای که باهاش تو DMC3 خیلی حال کردی هم خام و جوون بود...رازی شدم ولی باز جوان وخام بودنش من رو نگران میکنه![]()
اتفاقاً نباید نگران باشی شهاب... Dante ای که باهاش تو DMC3 خیلی حال کردی هم خام و جوون بود...![]()
کدوم دو تا خامی رفیق...؟میگم فاصله زمانی این دو تا خامی چطوریاس؟ مال چه زمانیه؟
هنوز به نظر شما تو DMC3 خامه؟؟؟؟؟با اون میکس ایش؟:dکدوم دو تا خامی رفیق...؟
توی خام بودنش تو DMC3 که اصلاً شکی نیست.... توی DMC3 هنوز حتی برای مغازش اسم هم انتخاب نکرده بود...هنوز به نظر شما تو DMC3 خامه؟؟؟؟؟
با اون چی چیش...؟با اون میکس ایش؟:d
منظورم از لحاظ جنگی بودتوی خام بودنش تو DMC3 که اصلاً شکی نیست.... توی DMC3 هنوز حتی برای مغازش اسم هم انتخاب نکرده بود...
---------- نوشته در 04:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:47 PM ارسال شده بود ----------
با اون چی چیش...؟
آره خُب، این مسئله یکی از مشکلات حل نشده دنیای GAME هست که وقتی بازی ای رو میسازند و سال ها بعد برای اون بازی یه Spin Off یا یه Flash Back میدن بیرون و سازنده ها مجبورند بنا بر اقتضای زمان ارائه بازی کومبو و ضربات جدید اضافه کنند، یه تضاد این وسط به وجود می آد...منظورم از لحاظ جنگی بود
نه بابا، چه به دل گرفتنی...؟ اصلاً چی رو باید به دل بگیرم رفیق... شما که حرفی نزدی...!حالا ما یه چیزی پروندیم شما به دل نگیرید....:d
اخه اول برای پول نمی سازن هر چی بلدن میزارن توش اما بعد ها میبینن نونشون تو روغنه الکی یه چیزی رو می پرونن عین من:dآره خُب، این مسئله یکی از مشکلات حل نشده دنیای GAME هست که وقتی بازی ای رو میسازند و سال ها بعد برای اون بازی یه Spin Off یا یه Flash Back میدن بیرون و سازنده ها مجبورند بنا بر اقتضای زمان ارائه بازی کومبو و ضربات جدید اضافه کنند، یه تضاد این وسط به وجود می آد...
جمله ی بسیار زیبایی رو گفتی... معرکه بود...اخه اول برای پول نمی سازن هر چی بلدن میزارن توش اما بعد ها میبینن نونشون تو روغنه الکی یه چیزی رو می پرونن عین من:d
من واقعا همچنان توی این قضیه دچار سردرگمی می شم... واقعا اگه این Dante همون Danteی قبلیه که این کار یه جنایته... اون Danteی قبلی معرکه بود. و اصلاً یک دلیل قانع کننده برای تغییر چهره ی Dante باید باشه... اون هم چنین تغییر چهره ی ناگهانی و آشکار.این دانته ی جدید هم همون دانته ی قدیمه !
C'MOOOOOOOOOOOONE
من واقعا همچنان توی این قضیه دچار سردرگمی می شم... واقعا اگه این Dante همون Danteی قبلیه که این کار یه جنایته... اون Danteی قبلی معرکه بود. و اصلاً یک دلیل قانع کننده برای تغییر چهره ی Dante باید باشه... اون هم چنین تغییر چهره ی ناگهانی و آشکار.
مسلماً، اما Danteی سابق، مخصوصاًً DMC4 خیلی معرکه بود...C'MOOOOOOOOOOOONE
یعنی این دانته اینقدر فاجعه س!!! قبول دارم تو تریلرهای اولی واقعا افتضاح بود اما حالا دیگه نه ! حتی بازیسازها هم صدای اعتراض گیمرها رو شنیدن ! شک نکنین این دانته هم عینا مثه قبلی معرکه س
این جمله قابل ستایشه...با صبر همه چی حل میشه