بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
هنوز به نظر شما تو DMC3 خامه؟؟؟؟؟
توی خام بودنش تو DMC3 که اصلاً شکی نیست.... توی DMC3 هنوز حتی برای مغازش اسم هم انتخاب نکرده بود...

---------- نوشته در 04:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:47 PM ارسال شده بود ----------

با اون میکس ایش؟:d
با اون چی چیش...؟

توی خام بودنش تو DMC3 که اصلاً شکی نیست.... توی DMC3 هنوز حتی برای مغازش اسم هم انتخاب نکرده بود...

---------- نوشته در 04:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:47 PM ارسال شده بود ----------

با اون چی چیش...؟
منظورم از لحاظ جنگی بود
حالا ما یه چیزی پروندیم شما به دل نگیرید....:d

منظورم از لحاظ جنگی بود
آره خُب، این مسئله یکی از مشکلات حل نشده دنیای GAME هست که وقتی بازی ای رو میسازند و سال ها بعد برای اون بازی یه Spin Off یا یه Flash Back میدن بیرون و سازنده ها مجبورند بنا بر اقتضای زمان ارائه بازی کومبو و ضربات جدید اضافه کنند، یه تضاد این وسط به وجود می آد...

---------- نوشته در 04:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:55 PM ارسال شده بود ----------

حالا ما یه چیزی پروندیم شما به دل نگیرید....:d
نه بابا، چه به دل گرفتنی...؟ اصلاً چی رو باید به دل بگیرم رفیق... شما که حرفی نزدی...!

آره خُب، این مسئله یکی از مشکلات حل نشده دنیای GAME هست که وقتی بازی ای رو میسازند و سال ها بعد برای اون بازی یه Spin Off یا یه Flash Back میدن بیرون و سازنده ها مجبورند بنا بر اقتضای زمان ارائه بازی کومبو و ضربات جدید اضافه کنند، یه تضاد این وسط به وجود می آد...
اخه اول برای پول نمی سازن هر چی بلدن میزارن توش اما بعد ها میبینن نونشون تو روغنه الکی یه چیزی رو می پرونن عین من:d

این بازی فلش بک به گذشته نیست ! این بازی به نوعی ریبوت هست
یعنی شما بیا فکر کن نه دویلی می شناسی ! نه دانته ای و نه ورجیل یا اسپاردا و هر چی !!! حالا بهت یه بازی دادن می گن این devil may cry هست بشین بازی کن حالشو ببر :d
این دانته ی جدید هم همون دانته ی قدیمه ! درسته از لحاظ قیافه ای یه ذره طبیعی تر و واقعی تر شده !! اما چهره ش هیکلش لباساش و محیط شهر همش یه جورایی خلاقیت در دنیای گیم هست ! dmc واقعا یه هم چنین تغییر بزرگی رو نیاز داشت

اخه اول برای پول نمی سازن هر چی بلدن میزارن توش اما بعد ها میبینن نونشون تو روغنه الکی یه چیزی رو می پرونن عین من:d
جمله ی بسیار زیبایی رو گفتی... معرکه بود... ;)

---------- نوشته در 05:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:11 PM ارسال شده بود ----------

این دانته ی جدید هم همون دانته ی قدیمه !
من واقعا همچنان توی این قضیه دچار سردرگمی می شم... واقعا اگه این Dante همون Danteی قبلیه که این کار یه جنایته... اون Danteی قبلی معرکه بود. و اصلاً یک دلیل قانع کننده برای تغییر چهره ی Dante باید باشه... اون هم چنین تغییر چهره ی ناگهانی و آشکار.

من واقعا همچنان توی این قضیه دچار سردرگمی می شم... واقعا اگه این Dante همون Danteی قبلیه که این کار یه جنایته... اون Danteی قبلی معرکه بود. و اصلاً یک دلیل قانع کننده برای تغییر چهره ی Dante باید باشه... اون هم چنین تغییر چهره ی ناگهانی و آشکار.
C'MOOOOOOOOOOOONE
یعنی این دانته اینقدر فاجعه س!!! قبول دارم تو تریلرهای اولی واقعا افتضاح بود اما حالا دیگه نه ! حتی بازیسازها هم صدای اعتراض گیمرها رو شنیدن ! شک نکنین این دانته هم عینا مثه قبلی معرکه س !! با صبر همه چی حل میشه

C'MOOOOOOOOOOOONE
یعنی این دانته اینقدر فاجعه س!!! قبول دارم تو تریلرهای اولی واقعا افتضاح بود اما حالا دیگه نه ! حتی بازیسازها هم صدای اعتراض گیمرها رو شنیدن ! شک نکنین این دانته هم عینا مثه قبلی معرکه س
مسلماً، اما Danteی سابق، مخصوصاًً DMC4 خیلی معرکه بود...

---------- نوشته در 05:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:26 PM ارسال شده بود ----------

با صبر همه چی حل میشه
این جمله قابل ستایشه...
Loyalty to the End

درسته دانته ی شماره4 کاملا با تجربه بود واقعا با او به اوج قدرت میرسیدم . وراستی این لباس ها وشکل دانته که این طوری شده کار گردانش گفته بخاطر این است که می خواستیم بیشتر مورد توجه گیمر های اروپایی باشد.

البته الان دیگه یه ریبوت نیست

الان به قول خود سازنده ها یه "تولد دوباره" است که توی یکی از دنیاهای موازی اتفاق میوفته

پس دانته خودمون هنوز توی دنیای خودش وجود داره و احتمالش هست که DMC 5 رو هم بسازن ولی این یکی دانته هم تقریبا همونه با کمی تغییرات توی گذشته ، قیافه و شخصیتش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or