devil girl
کاربر سایت
کدوما؟!خوب من تازه واردم دوبله منم چینیه یا هر زبون دیگه....... میشه بگید اینا چه کسیند؟:d
![7 :-/ :-/](/styles/default/xenforo/smilies/meep/7.gif)
کدوما؟!خوب من تازه واردم دوبله منم چینیه یا هر زبون دیگه....... میشه بگید اینا چه کسیند؟:d
دیدین گفتم !!! من خیلی با این dMc امید دارمراستی یه مقاله دیگه هم در مورد DmC اومده ، اکثرا حرفاشون همون گفته های قبلی توی مصاحبه های دیگه است برای همین اینجا نمیزارمش فقط تنها نکته جالبی که بهش اشاره کردن این بود که دانته هنوز هم مثل همیشه شوخ طبعه و شیطونا رو دست میندازه
نه بابا زود زود بیاد تابستونه مخصوصا که کالکشن قراره آپریل بیاد پس قبل از اون بازی عرضه نمیشه ، هنوز تاریخ ریلیز نداره فقط میدونیم توی 2012 عرضه میشهدیدین گفتم !!! من خیلی با این dMc امید دارم فقط یه سوال : اسفند ماه میاد دیگه ؟!!!!!! یعنی ریلیز میشه ؟!
من ورجیل رو به عنوان یه شخصیت منفی خیلی دوست داشتم چون خیلی قوی بود و برای اولین بار بود که میدیدم دانته توی یه مبارزه از لحاظ قدرت جسمانی کم میارهخودمونیما.... یه نگاه به بقیه گزینه های نظرسنجی بندازین بچه ها....
اگه سازندگان DMC یه سر به این تاپیک بزنن، تمام مبارزات DMC بعدی رو حول محور Dante، Vergil و Arkham میسازن...
دوستان کریسمس مبارک ............اگه قرار باشه دانته هم فرق خوب و بدو ندونه بازی تموم میشه (اونوقت میشه Prince of Persia3) به نظر من این بازی دشمنی بدی و خوبیه......من ورجیل رو به عنوان یه شخصیت منفی خیلی دوست داشتم چون خیلی قوی بود و برای اولین بار بود که میدیدم دانته توی یه مبارزه از لحاظ قدرت جسمانی کم میاره
ولی دوست دارم توی DmC دانته یه دشمنی داشته باشه مثل Joker ، یعنی نه تنها از لحاظ جسمانی بلکه از لحاظ ذهنی هم دانته رو اذیت کنه و کاملا فکر و ذکر دانته رو مشغول خودش بکنه ، میخوام همونطوری که جوکر باعث میشد بتمن به قدرت های خودش شک کنه و کلی مشغله فکری برای بتمن درست میکرد و اون رو از لحاظ فکری به بازی میگرفت ، دشمن جدید دانته هم کاری کنه که دانته به توانایی های خودش شک کنه ، دانته رو به جایی برسونه که دیگه نتونه فرق بین خوب و بد رو تشخیص بده و توی بازی های ذهن ایی که اون براش درست کرده اسیر بشه
Joker که یه دونه بود... مثل Joker دیگه نخواهد آمد. اما با گرفتار شدن Dante توی بازی های ذهنی شدید موافقم... یا مثلاً توطئه...من ورجیل رو به عنوان یه شخصیت منفی خیلی دوست داشتم چون خیلی قوی بود و برای اولین بار بود که میدیدم دانته توی یه مبارزه از لحاظ قدرت جسمانی کم میاره
ولی دوست دارم توی DmC دانته یه دشمنی داشته باشه مثل Joker ، یعنی نه تنها از لحاظ جسمانی بلکه از لحاظ ذهنی هم دانته رو اذیت کنه و کاملا فکر و ذکر دانته رو مشغول خودش بکنه ، میخوام همونطوری که جوکر باعث میشد بتمن به قدرت های خودش شک کنه و کلی مشغله فکری برای بتمن درست میکرد و اون رو از لحاظ فکری به بازی میگرفت ، دشمن جدید دانته هم کاری کنه که دانته به توانایی های خودش شک کنه ، دانته رو به جایی برسونه که دیگه نتونه فرق بین خوب و بد رو تشخیص بده و توی بازی های ذهن ایی که اون براش درست کرده اسیر بشه
اوه.......بازی رو چرا طولش میدید .....شد قسمت اخر GOW1 که کریتوس یه بار با خودش درگیر بود ......البته به لطف اریس..... میخواین DMC هم اینطوری بشهJoker که یه دونه بود... مثل Joker دیگه نخواهد آمد. اما با گرفتار شدن Dante توی بازی های ذهنی شدید موافقم... یا مثلاً توطئه...
Dante و Vergil رو دوست داریم، دلمون میخواد زیاد ببینیمشون...اوه.......بازی رو چرا طولش میدید .....
شک نکن.........البته زیاد Vergil رو نبیبینیم بیشتر نوچه هاش هستن....:dDante و Vergil رو دوست داریم، دلمون میخواد زیاد ببینیمشون...![]()
WAIT WAIT WAITمن ورجیل رو به عنوان یه شخصیت منفی خیلی دوست داشتم چون خیلی قوی بود و برای اولین بار بود که میدیدم دانته توی یه مبارزه از لحاظ قدرت جسمانی کم میاره