بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
تو Wiki نوشته بود که Agnus داشته با Yamato آزمایشاتی انجام میداده... احتمالا اشتباهی دروازه جهنم رو باز کرده..
فکر نکنما؟؟؟ منظورم همون جایی هس که دانته میره و از درون او مکان یاماتو رو میکشه بیرون. agnus از عمد رفت اونجا و دروازه رو باز کرد ولی وقتی شیاطین رفتن تو شهر سنکتوس که حالا با مجسمه اسپاردا روی شهره میزنه اونار نابود میکنه.
حالا من می خوام دلیل کا ر این دوتا رو بدونم؟

فکر نکنما؟؟؟ منظورم همون جایی هس که دانته میره و از درون او مکان یاماتو رو میکشه بیرون. agnus از عمد رفت اونجا و دروازه رو باز کرد ولی وقتی شیاطین رفتن تو شهر سنکتوس که حالا با مجسمه اسپاردا روی شهره میزنه اونار نابود میکنه.
منم همینو گفتم دیگه... ;)
شوخی می کنم....
پس با این حساب فکر کنم سوتی دادم... :-s

اینم بخش دوم ترجمه:
[FONT=&quot]PS Mania: اول از همه، آیا ما میتوانیم این دانته ی جدید رو جوانی های دانته ی سری های قبل بدانیم یا این دانته ای از دنیای مجازی است؟[/FONT]
Antoniades : [FONT=&quot]DmC یک شروع جدید برای دویل می کرای است. این بازی کاملا دنباله رو سری بازی های اصلی نیست ولی از آن الهام گرفته. داستان بازی مربوط به جوانی های دانته و زمانی است که او به داشتن قدرت نیمه فرشته و شیطان بودنش عادت نکرده.[/FONT]
PS Mania : از اونجایی که ما دانته رو در بازی در بعضی صحنه ها با لباس قرمز و موی سفید میبینیم میشه گفت این قدرت با قدرت شیطانی دانته ی سری قبل یکی هست؟
A: این قسمتی رو که شما ازش حرف زدید به Devil Trigger جدید برمیگرده جایی که روح شیطانی او از کنترل خارج میشه. این تغییرات ظاهر و احساس دانته رو تغییر میده در عین حال در گیم پلی بازی نیز اثر میگذارد. وقتی Devil Trigger فعال هست قدرت و سرعت او افزایش میابد و تمام شیاطینی که در این قسمت زده میشوند از زمین بلند میشوند و آهسته تر به زمین می افتند. شما میتوانید به حمله ها بین زمین و هوا ادامه بدید و مدت بیشتری آنهارا نگه دارید و داغونشون کنید! در ضمن این حرکت مدت زمان Devil Trigger رو افزایش میده. این یک آزمایش مهارت واقعی است!

این سانکتوس کلا شخصیت پیچیده و عجیب غریبی داشت :دی ، خودش به آگنوس دستور داده بود که دروازه رو بازکنه تا ساسنکتوس بعدش با Savior اونها رو بکشه ، هدفش هم نابودی کامل شیطون ها بود که توی این راه خودش هم بدون اینکه متوجه بشه به یکی از اونها تبدیل شده بود ( همون بحث قدیمی که هه جای دنیا وجود داره : هدف وسیله رو توجیه نمیکنه )
-----------------------------------------------------------------------------------------
راستی نزدیکای کریسمسه این عکس ها رو توی فروم Capcom گذاشتن حیفم اومد اینجا نزارمشون :دی
787344-I6I699Y.jpg

787347-MZU3IYW.png

787348-K19HHGS.jpg

edc13172b872596b910136ae3ed2c6f6.png

این Gif هم تقدیم به هوادارای ورجیل ( از جمله خودم ) :

312b76d24408ba332864cb57550fdd29.gif

دوستان میخواستم سوال نظرسنجی رو عوض کنم به نظرتون این خوبه :

سوال : جذابترین مبارزه در سری DMC

گزینه ها :

Dante Vs Vergil

Nero Vs Dante

Dante Vs Mundus

Dante & Vergil Vs Arkham

گزینه دیگه ایی به ذهنم نمیرسه به نظرتون همینا خوبه ؟!

دانته در مقابل ورجیل!
دانته و ورجیل در مقابل آرخام !

اینا رو که نوشتم :دی
گزینه دیگه ایی غیر از اینا اگه میدونی که خیلی جذاب بوده بگو تا به نظرسنجی اضافه کنم

آهان این هم یادم رفته بود : Dante Vs Dante

توی Devil May Cry 3

سلام سلام صبح بخیر...
بچه ها چه برفی میاد، داشتم از تقاطع نیایش - ولیعصر رد می شدم، ضلع جنوب غربی از جنوب به شمالش که یه مجسمه هست... "شبیه همونیه که تو وزارت سحر و جادوی Harry Potter بود" چه منظره ای شده بود... واقعا روزهای برفی معرکن...

---------- نوشته در 08:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:10 AM ارسال شده بود ----------

دوستان میخواستم سوال نظرسنجی رو عوض کنم به نظرتون این خوبه :

سوال : جذابترین مبارزه در سری DMC

گزینه ها :

Dante Vs Vergil

Nero Vs Dante

Dante Vs Mundus

Dante & Vergil Vs Arkham

گزینه دیگه ایی به ذهنم نمیرسه به نظرتون همینا خوبه ؟!
گزینه های خیلی خوبی بودن...
Dante vs. Lady رو هم میتونی اضافه کنی...
اما من با Dante & Vergil vs. Arkham خیلی موافقم....

من به Dante & Vergil Vs Arkham رای دادم...

خیلی برام جذابه وقتی دو تا دشمن بر علیه یه دشمن قویتر متحد میشن...

خیلی دوست داشتم که نظرسنجی Multi Choice بود و به Dante vs. Lady هم رای میدادم...

کلاً ضد حال هایی که Dante به Lady میزد رو خیلی دوست می داشتم... ;)

باز یه نظرسنجی راه انداختین که دل من آب شه؟ از 3 ناحیه هم بسوزم؟ :|
بابا تا HD Collection صبر میکردید بعد نظرسنجیو عوض میکردید :((
آرخام کیه؟ Jakpot نمنه؟ :-/ :d

چه عجب یکی دیگه از DMC بازای قدیمی هم پیداش شد :دی شهاب کم سر میزنی به تاپیکای DMC دیگه کم کم چیزی نمونده بود شب بیام (دانته) به خوابت :دی

باز یه نظرسنجی راه انداختین که دل من آب شه؟ از 3 ناحیه هم بسوزم؟ :|
بابا تا HD Collection صبر میکردید بعد نظرسنجیو عوض میکردید :((
آرخام کیه؟ Jakpot نمنه؟ :-/ :d

آرتین مگه تو نسخه 3 رو بازی نکردی ؟! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or