بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
باز یه نظرسنجی راه انداختین که دل من آب شه؟ از 3 ناحیه هم بسوزم؟ :|
بابا تا HD Collection صبر میکردید بعد نظرسنجیو عوض میکردید :((
آرخام کیه؟ Jakpot نمنه؟ :-/ :d
وای خدای من، چقدر حسودیم میشه نسبت به کسانی که DMC 3 رو بازی نکردن و می خوان یه تجربه خارق العاده داشته باشند....
(آرتین >:d< و ابوذر :-* )

چند روز پیش قید شروع کردن Uncharted 3 رو زدم و می خواستم DMC 3 رو شروع کنم، اصلا Collectionش یادم نبود... فکر کنم تا اون موقع صبر کنم...

.............

راستی بچه ها، 2 نفر به Dante vs. Vergil رای دادن... اون 2 نفر کیا هستن...؟
:-/

چه عجب یکی دیگه از DMC بازای قدیمی هم پیداش شد :biggrin1: شهاب کم سر میزنی به تاپیکای DMC دیگه کم کم چیزی نمونده بود شب بیام (دانته) به خوابت :biggrin1:
چاکریم :دی!

گذشته از اینا نبرد با نرو هم اولش جالب بود. یعنی حرکات دانته باحال بود. کلا نرو رو اسکل کرده بود :))! من از نبرد دانته با Savior هم لذت بردم شخصا.

اُه.هیچ وقت نبرد dante & vergil رُ یادم نمیره.عجب چیزی بود خدایی.عین چی مونده تو ذهنم
البته dante & lady هم بد نبود.مخصوصا این صحنه که dante عملا به lady داره میگه مال این حَرفا نیستی:shrewd:
ba8ucpr2bycgsmoymq5.jpg

وای خدای من، چقدر حسودیم میشه نسبت به کسانی که DMC 3 رو بازی نکردن و می خوان یه تجربه خارق العاده داشته باشند....
(آرتین >:d< و ابوذر :-*
دوست من :xمن که تازه نصب کردم ولی اولش که جا خوردم. عجب گرافیکی!!!!!!! چرا قیافه دانته اینجوریه؟!!
ولی یه چیزی!! تو ترجمه آرتین گفته شده:
PS Mania: اول از همه، آیا ما میتوانیم این دانته ی جدید رو جوانی های دانته ی سری های قبل بدانیم یا این دانته ای از دنیای مجازی است؟​

اگر این دانته جدیده برا جوانیاش باشه پس اونی که تو دویل 3 هست چی هس؟ به نظر من که تازه شروع کردم دانته تو دویل 3 هم جوون به نظر میاد شاید مثل نیرو(البته این نظر برای اول بازی من هستش :d)
.......
دوستان عزیز منکه نمیتونم تو نظرسنجی شرکت کنم چون فقط دویل 4 رو تموم کردم اما فقط میدونم که مبارزه دانته و نیرو اصلا خوب نبود. حتی بنظرم مبارزه دانته و برادر کایری بهتر از او بودش

اما فقط میدونم که مبارزه دانته و نیرو اصلا خوب نبود.

شاید زیاد جذاب نبود ولی به قول شهاب همین که Nero رو گذاشته بود سر کار، کلی مزه می داد....

---------- نوشته در 12:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:57 AM ارسال شده بود ----------

البته dante & lady هم بد نبود.مخصوصا این صحنه که dante عملا به lady داره میگه مال این حَرفا نیستی:shrewd: ]
چقدر حال می کنم این دخترایی که توهم می زنن شاخن، با دماغ می خورن تو دیوار...

"البته من خودم Lady رو خیلی قبول دارما... "

چقدر حال می کنم این دخترایی که توهم می زنن شاخن، با دماغ می خورن تو دیوار...

"البته من خودم Lady رو خیلی قبول دارما... "
lady یکی از دخترای شاخ دنیای گیم هست و خوده دانته هم به خصوص این مسئله رو می دونست مگر نه سر به سرش نمی زاشت راستی بچه ها یه عکس جالب :
سرعت اینترنت پایین نمی تونم آپش کنم مگر نه خیلی جالب بود
به علاوه یادمون نره که دانته همیشه دوست داره با یه نفر بازی کنه ! و حتما طرف هم باید یه قدرتی ادعایی چیزی داشته باشه ! تو دویل 3 لیدی بود و تو دویل 4 نیرو :d

Dante Vs Vergil
صدرد عجب صحنه جنگی داشتند مخصوصا اخری باری که با هم جنگیدند
>:d

قبول دارم که اون مبارزه تا حدود زیادی جذاب بود، ولی به غیر از نسبت برادری اون دو تا کاراکتر "Dante و Vergil" بقیه چیزاش کلیشه بود...

اما مبارزه ی Dante و Vergil در مقابل Arkham یه چیز دیگه و صد البته نویی بود...

آرتین مگه تو نسخه 3 رو بازی نکردی ؟! :biggrin1:
به نظرت بازی کرده بودم دیگه غصه ای داشتم؟ :| یا سوزش این سوختگی های عمیقو تحمل میکردم؟ :-<
--
منم نمیتونم تو نظر سنجی شرکت کنم به همون دلیل سوزش آور :d

قسمت سوم ترجمه (واسه خ.دم که جالب بود!):
PS Mania: در تریلر ما میبینیم کهشهر جلوی چشمان دانته تغییر میکنه.
A: شهر برای مبارزه با راه دانته، محیط های بازی زنده میشوند، البته اگر چیزی زنده باشد به تغییر و پیچ و تاب خوردن ادامه میدهد. مبارزات DmC فقط در برابر شیاطین نخواهد بود، بلکه رد کردن مرحله ها در تماشایی ترین راه ممکن نیز خواهد بود. شهر از بین میرود، شکسته میشود، بی صدا، پیچ وتاب خوران... اگثر اوقات از شما خواسته میشود تا بپرید و مهارت Brova ی خود را آزمایش کنید.(من نمیدونم این یعنی چی " در پارکور") درگیری و دست به گریبان شدن برای نجات در شرایط خاصی نیاز است. نه فقط در مبارزان بلکه... یکمی پلتفرم!
PS Mania: این ماجراجویی هایی که در مراحل DmC هست چقدر مهم هستند؟ ما میتونیم بالا رفتن پرش را در حین بازی مثل Uncharted توقع داشته باشیم؟
A:DmC در یک دنیای سورئال اتفاق می افتد، زنده و داینامیک، که شیطانی قدیمی در آن وجود دارد که میخواهد دانته را بکشد. ما اسمش را Malice گذاشته ایم. در دنیایی که هر کاری میکند تا شما را متوقف کند، حرکات آکروباتیک بازیکننده نقش مهم و موثری را در رد کردن موانعی که راه شما رو سد کردن دارد. توانایی های دانته راه های جدیدی برای کشف محیط به وجود می آورد. برای مثال، شما میتونید از قدرت فرشته ای او برای گرفتن زنجیرها استفاده کنید تا به مناطقی که غیرقابل دسترسی هستند برسید یا برای فرار سریع از زمین لغزه ی سنگ های مربوط به خانه های زیر پای دانته استفاده کنید.در فرم شیطانی دانته شما میتونید محیط اطراف خود را دستکاری کنید یعنی با انداختن و برداشتن مواد موجود راه های جدیدی را برای خود بسازید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or