بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
البته زیاد Vergil رو نبیبینیم
عه عه عه... اذیت نکن یاسین جان...
از دلت میاد Vergil رو کم ببینیم...؟

---------- نوشته در 12:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:58 AM ارسال شده بود ----------

WAIT WAIT WAIT

1- دانته خودش جوونه و به قول معروف کله ش بو قرمه سبزی می ده پس احتمال اینکه بین خوب و بد ندونه کدوم درسته و به سمت بد بره زیاده !!!
این تو بازی های قدیمی بودش... فکر نکنم که سازنده ها دیگه بخوان Flash Back بزنند و جوونی های Dante رو نشون بدن. در ضمن اگه قرار باشه به سمت بد نره و دچار اشتباه نشه که نمی تونه تجربه کسب کنه...

---------- نوشته در 12:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:02 PM ارسال شده بود ----------

WAIT WAIT WAIT

2- دانته با این حالت بی خیالی و بی اهمیتی که به امور میده دیگه نیازی به آدمی مثه جوکر نداره !!!
اتفاقا چنین آدمی آسیب پذیرتره... به نظر من البته!

این تو بازی های قدیمی بودش... فکر نکنم که سازنده ها دیگه بخوان Flash Back بزنند و جوونی های Dante رو نشون بدن. در ضمن اگه قرار باشه به سمت بد نره و دچار اشتباه نشه که نمی تونه تجربه کسب کنه...

ببخشید دانته تو این DmC جدیده جوونه و خام !!!
ببخشید میشه این مورد بی اهمیتی رو برا منم یه توضیحی بدین؟!!!
آخه شما DMC 3 رو بازی نکردین دانته اون موقع به هیچ چیز و هیچ کس اهمیت نمی داده و فقط یه الاف بیکار بوده :d البته قسمت بولد شده نظر آرتاس عزیز بود .....;)

ببخشید دانته تو این DmC جدیده جوونه و خام !!!

آخه شما DMC 3 رو بازی نکردین دانته اون موقع به هیچ چیز و هیچ کس اهمیت نمی داده و فقط یه الاف بیکار بوده :d البته قسمت بولد شده نظر آرتاس عزیز بود .....;)
دانته جدید که به نظر من فاجعه هستش...
معذرت می خوام پس من الآن دارم چی بازی میکنم که خودم خبر ندارم:(

یعنی کلا آدم رله ایه... بی خیال دنیا... سخت نگیر توی زندگی... Care Free به نوعی، Easy Going...

بازم بگم... ;)
سخت گیر که نیس ولی بی اهمیتی رو نمیتونم درک کنم

devil may cry 4 رو حتما داری بازی می کنی ! :d
بابا درسته که بازی رو از شماره آخر شروع کردم ولی دیگه اینقدر وضعم خراب نیس............... جان خودم شماره 3 هستش..............اون سگ سه سر که یادتون هس.......... با اسلحه ای که ازش گرفتم دارم حالشو میبرم:d
آخه یک آدم بی اهمیت میشه اینهمه گرفتاری دور و برش باشه..........مینشس تو آفتاب حالشو میبرد..............
اونوقت کی به داد نیرو میرسید................
این تریش و لدی هم که ولش نمیکنن.........

اتفاقا به نظر من دانته به یه همچین دشمنی احتیاج داره

دانته توی این چند نسخه هیچوقت مشکلی توی مبارزه با دشمناش نداشته و کارش آسون بوده ( یکی از دلایل تکراری شدن سری DMC هم همینه ) ولی اگه الان با یه دشمن قوی که هم از لحاظ جسمانی و هم ذهنی اون رو به چالش بکشه روبرو بشه داستان بازی میتونه خیلی جذاب بشه

همه ما دوست داریم بازی کردن دانته با شیطونا و دست انداختنشون رو ببینیم ولی مطمئنا بعد از چند نسخه دیگه این موضوع خیلی تکراری میشه ( دقیقا همون اتفاقی که برای سری اصلی DMC افتاد ) ، دانته هیچ انگیزه قوی ایی نداشته ، هیچ دشمن ثابت و قوی ایی نداشته که اون رو واقعا به چالش بکشه و یکی از دلایل افت سری اصلی DMC همین بود ، البته توی DMC3 دشمنی خوبی رو بین ورجیل و دانته به تصویر کشیدن ( دشمنی ایی همراه با عشق برادرانه ) که متاسفانه بخاطر روند داستانی نسخه های قبلی و مردن ورجیل توی نسخه یک دیگه نمیتونستن اون رو ادامه بدن

این تریش و لدی هم که ولش نمیکنن.........
آخ آخ، تنها چیزی که بخاطرش با این Dante لعنتی حال می کنم همین بی محلیش نسبت به این دختراست...

---------- نوشته در 12:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:46 PM ارسال شده بود ----------

آخه یک آدم بی اهمیت میشه اینهمه گرفتاری دور و برش باشه..........مینشس تو آفتاب حالشو میبرد..............
اونوقت کی به داد نیرو میرسید................
شنیدی میگن اونی که بیشتر میخنده، بیشتر غم و غصه داره...؟
قضیه Danteست... کاری به کار کسی نداره ولی دیگران سر به سرش میذارن...
خودش رو بی اهمیت به قضایا نشون میده ولی یه ناجیه درجه یکه...
دوستش می دارم و ازش راضیم...

---------- نوشته در 01:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:50 PM ارسال شده بود ----------

هیچ دشمن ثابت و قوی ایی نداشته که اون رو واقعا به چالش بکشه
البته به غیر از Vergil....
یه چیز جالب و ناب به ذهنم رسید...

فکرشو بکنید که یه اتفاقی بیافته و Dante و Sparda در مقابل هم به عنوان دشمن بایستند...

تنها زیبایی دانته تیکه هایی که می انداخت وبیخیالیش بود .نمی دونم این دانته جدیده که مثل معتاد ها است میتونه خاطرات خوبم را از شماره 2و3و4 زنده نگه دارد:) یا گند میزنه به ان ها.:(!!!

البته به غیر از Vergil....یه چیز جالب و ناب به ذهنم رسید...فکرشو بکنید که یه اتفاقی بیافته و Dante و Sparda در مقابل هم به عنوان دشمن بایستند...

خب اون بخش هایی که Bold کردم مهمه دیگه لئون جان

ثابت و قوی ، ورجیل یکی از این خصوصیات که قدرت باشه رو داره ولی بخاطر اتفاقات نسخه 1 نمیتونه دشمن ثابت دانته باشه

تنها زیبایی دانته تیکه هایی که می انداخت وبیخیالیش بود .نمی دونم این دانته جدیده که مثل معتاد ها است میتونه خاطرات خوبم را از شماره 2و3و4 زنده نگه دارد:) یا گند میزنه به ان ها.:(!!!

شهاب خداییش چطوری میتونی به این بگی معتاد :

ffc98347ee35.jpg

طرح اولیه دانته ( همون تریلر معرفی بازی ) خیلی داغون بود ولی الان دیگه خیلی خوب شده

فقط کافیه موهاش رو بلند بزاره تا از لحاظ قیافه بشه همون دانته خودمون :

a7129b8f3edd.jpg

آخرین ویرایش:
علی جان من نسبت به دانته ی قبلی مقایسه کردم وگفتم از نضر هیکل خیلی لاغر است ولی از شمشیرش خوشم می اید:x
اتفاقا از لحاظ هیکل میشه گفت شبیه دانته توی DMC3 ـه ، به قول آتوسا خانوم :دی هنوز جوون و خامه برای همین لاغره و زیاد به سرو وضعش اهمیت نمیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or