بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
درود
بچه ها من دوباره هنگ کردم
این سوال در مورد DMC 3ست .........بعد از مبارزه ورجیل با دانته میریم تو یه جای عجیب غریب عین یه جوندار ه بعد باید در اولی رو باز میکنی (همون شاخک ها)میری ایتم رو برمیداری چیکککککککککاااااااررررکنم؟؟؟؟؟:-/
البته امروزا امتحانا شروع شدن هفته یه بار هم بازی نمیکنم.....
من این قسمتو دیشب بازی کردم.
باید دوباره برگردی مسیر رو از اول برسی به همون جایی که سه تا چیز مثل کرم :d آویزونن از سقفش... این دیگه boss این قسمته و اون موجود نهنگ مانند کشته وشه!!!!!

آخرین ویرایش:
من این قسمتو دیشب بازی کردم.
باید دوباره برگردی مسیر رو از اول برسی به همون جایی که سه تا چیز مثل کرم :d آویزونن از سقفش... این دیگه boss این قسمته و اون موجود نهنگ مانند کشته وشه!!!!!
اینو همین الانا رفتم رسیدم به اون خانومه (سرور کلاغ ها) گرفتم چه چوری بکشمش اما بعد مردن حوصلم نگرفت دوباره برم انشا ا... فردا

آخرین ویرایش:
نمیدونم تا حالا کسی اشاره کرده یا نه ولی ظاهرا کمی ته مایه ی پلتفرمینگ بهش اضافه شده!(ظاهرا!)
درسته. تو قسمت سوم ترجمه مصاحبه ی PS Mania به این نکته اشاره شده.

اینو همین الانا رفتم رسیدم به اون خانومه (سرور کلاغ ها) گرفتم چه چوری بکشمش اما بعد مردن حوصلم نگرفت دوباره برن انشا ا... فردا

واااااای من عاااااااااشق این باسه تو دویل 3 هستم خداییش انقدر حال می کردم وقتی دانته رو می کشت !! مخصوصا وقتی خونش رو می خورد :d

واااااای من عاااااااااشق این باسه تو دویل 3 هستم خداییش انقدر حال می کردم وقتی دانته رو می کشت !! مخصوصا وقتی خونش رو می خورد :d

بانو آتوسا زیاد احساساتی نشو واست خوب نیست میفتی رو دستمون اونوقت کی جواب دانته رو میده؟! :-o
خانومه (سرور کلاغ ها)
مشخصه چه جور باسی هست :d بازی نکرده گرفتم چی شد :d

اونجا که خونش رو نمی خورد.... بوسش می کرد....!!!!
به قول ابوذر، Dante هم که بی جنبه... =)) =)) 3 سوت سرخ و سفید میشد و از حال می رفت.

بانو آتوسا زیاد احساساتی نشو واست خوب نیست میفتی رو دستمون اونوقت کی جواب دانته رو میده؟! :-o

مشخصه چه جور باسی هست :d بازی نکرده گرفتم چی شد :d
خوب شما منو درک کنید حالا اون چهره ی واقعی شو نگفتم فردا مدیرا میان یه تخلف میدن ......
میخواین بگم ........به هیچ وجه .......:d

باید اونجایی که لدی با آرکام روبرو میشه رو دوباره بازی کنی و به گفتگوهاشون دقت کنی!
ارکام و این خانم انبار مهمات یه نسبتی باهم دارن;)
خوب Arkham
پدر
Lady هستش دیگه....

---------- نوشته در 10:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:32 AM ارسال شده بود ----------

این خانم انبار مهمات
=)) =)) =))
خیلی تیکه باحالی بود....
من نمی دونم چرا این Lady رو دوست دارم، اما اینکه احساس می کنه خیلی شاخه، رو اعصابه....

اونجا که خونش رو نمی خورد.... بوسش می کرد....!!!!
به قول ابوذر، Dante هم که بی جنبه... =)) =)) 3 سوت سرخ و سفید میشد و از حال می رفت.

:-o
راستی بچه ها Lady خواهر ورجیل ودانته است؟؟؟؟

خوب Arkham
پدر
Lady هستش دیگه....

---------- نوشته در 10:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:32 AM ارسال شده بود ----------

=)) =)) =))
خیلی تیکه باحالی بود....
من نمی دونم چرا این Lady رو دوست دارم، اما اینکه احساس می کنه خیلی شاخه، رو اعصابه....

آره همون ! بوسش می کنه :d الهی دانته جیگرم آخه تو دویل 3 تازه تو سن بلوغه این چیزا واسش عجیبه =))
......................
آقا یاسین از این شوخی ها نکن ما قلبمون ضعیفه
......................
حق با لئونه ! آرکام کشیش مخصوص اسپاردا هست
......................
مگه شاخ نیست ؟!:-/

---------- نوشته در 12:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:58 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها یه سوال عکس پروفایل یا آواتار من ایرادی داره ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or