بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
به نظرم بازگشت ورجیل اشتباهه.اگه موندوس برگرده یا حتی ورجیل میشه فیلم هندی:d
What the hell...
شک نکن بازگشت Vergil میکندش نهایت HollyWood
همیشه وجود یه دختر هست که باعث هندی شدن قضیه میشه...

---------- نوشته در 02:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:33 PM ارسال شده بود ----------

واقعا....منکه اولش ازش خوشم نیومد تا اولین مبارزش با ورجیل از اونجا شخصیت بهتری داشت و دوسش دارم (مخصوصا اون چشمهای خشمگینش تو مبارزه بالای برج ).......(البته من هنوز بازی رو تموم نکردم:d)
یادته ابوذر می گفتم که بازی رو بری جلو، دیوونش میشی... حالا به Leon، رفیق شفیقت، ایمان آوردی...؟
;)

---------- نوشته در 02:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:35 PM ارسال شده بود ----------

تا امثال آرکام و بعدش سنکتوس هستن نمیشه ......... همیشه یک کسایی هستن که نظران برادرها باهم باشن
از آدمایی مثل Arkham متنفرم...
از کسانی که با خونوادشون و مخصوصاً دخترشون چنین کاری بکنند حالم به هم می خوره...
اگه این Arkham رو میدادن به من...
آخه من عاشق دختر بچم...

---------- نوشته در 02:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:38 PM ارسال شده بود ----------

راستی بچه ها حرف از Arkham شد خواستم بگم با اون همه بدیاش ولی جیگر من کباب شد وقتی که با لیدی در اخرین لحظات عمر صحبت میکرد.......:((
یعنی چی یاسین... جداً متوجه نشدی داشت اون حرف ها رو به Lady میزد که بپیچوندش...
OMG

یه فوفول عاشق پیشه رو وارد می کنی که چی بشه....
والا نیرو در مقایسه با دانته در سن نیرو خیلی عاقلانه تر رفتار میکنه... بماند که احساسی تصمیم میگیره و کلش باد داره ولی ذاتش پاکه! :d:d
---
@ لیدی آتوسا که به منزله ی بانو لایت برای من هستن:
راحت باش! بچه ها کم سوتی ندادن! تازه من اون تیکه ی آخر DMC3 هم که دوست عزیزمون گذاشته بودو دیدم x_x فقط اگه خیلی اسپویله بذارش تو اسپویلر خُب :d

والا نیرو در مقایسه با دانته در سن نیرو خیلی عاقلانه تر رفتار میکنه... بماند که احساسی تصمیم میگیره و کلش باد داره ولی ذاتش پاکه! :d:d
---
@ لیدی آتوسا که به منزله ی بانو لایت برای من هستن:
راحت باش! بچه ها کم سوتی ندادن! تازه من اون تیکه ی آخر DMC3 هم که دوست عزیزمون گذاشته بودو دیدم x_x فقط اگه خیلی اسپویله بذارش تو اسپویلر خُب :d
c'mon my dear Walter:d

دانته تو جوونی هاش خیلی بهتر تر از نیرو بود ! نیرو بچه مثبت بود !!! دانته از این پسر قرطی بود که دوست دخترشون داره کنارشون راه میره یه دختر دیگه تو خیابون می بینن بهش متلک میندازن :d
تازه ته لاف و ژس گیری بود اونم واسه دخترا ! و عشق این بود که یه دختر رو دست بندازه ! به نظرم لیدی خیلی جلوی خودش رو گرفته که ...من اگه جای لیدی بودم :d
دانته رو :-*

---------- نوشته در 05:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:36 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها احساس می کنم بحثمون خیلی سطحش اومد پایین :d یه موضوع جالب معرفی کنین :
مثلا ورجیل چجوری وقت کرد بچه دار بشه :d

c'mon my dear Walter:d

دانته تو جوونی هاش خیلی بهتر تر از نیرو بود ! نیرو بچه مثبت بود !!! دانته از این پسر قرطی بود که دوست دخترشون داره کنارشون راه میره یه دختر دیگه تو خیابون می بینن بهش متلک میندازن :d
تازه ته لاف و ژس گیری بود اونم واسه دخترا ! و عشق این بود که یه دختر رو دست بندازه ! به نظرم لیدی خیلی جلوی خودش رو گرفته که ...من اگه جای لیدی بودم :d
دانته رو :-*

---------- نوشته در 05:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:36 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها احساس می کنم بحثمون خیلی سطحش اومد پایین :d یه موضوع جالب معرفی کنین :
مثلا ورجیل چجوری وقت کرد بچه دار بشه :d

=)) =)) =)) =))
وای ترکیدم از خنده =)) =))
ورجیل؟ همون موقع که از بعد 3 گذاشت رفت ازش خبری نشد!
یه بحث سطح پایین تر پیشنهاد بده این خیلی بالاس یهو میبینی تاپیک سقوط میکنه ;)

=)) =)) =)) =))
وای ترکیدم از خنده =)) =))
ورجیل؟ همون موقع که از بعد 3 گذاشت رفت ازش خبری نشد!
یه بحث سطح پایین تر پیشنهاد بده این خیلی بالاس یهو میبینی تاپیک سقوط میکنه ;)
آره راست می گی اصلا حواسم نبود بعضی ها اینجا زیر دیپلمن ! اونم دیپلم ریاضی :d

خب بسه دیگه بی تربیتا :| یه بحث متوسط در حد دیپلم ریاضی اینا بیان کنین :d

خُب یه سوال»
از سازندگان کسی تایید کرده که داستان از کمدی الهی الهام گرفته؟
تو کتاب کمدی الهی شیاطین چه شکلی هستن؟ :d
good point ;)

خب آره خوده کامیا علاقه ی زیادی به دانته آلیگیری نویسنده ی کمدی الهی داشته و اسامی و همچنین بعضی فضاهای خاص و حتی چهره و قیافه ی شیاطین رو هم از همون الهام گرفته

good point ;)

خب آره خوده کامیا علاقه ی زیادی به دانته آلیگیری نویسنده ی کمدی الهی داشته و اسامی و همچنین بعضی فضاهای خاص و حتی چهره و قیافه ی شیاطین رو هم از همون الهام گرفته
آها... بعد میشه قسمتی از این توصیف شیاطینش رو گیر بیاری؟ :-/ من خیلی رفتم تو فکر :-?

من کمدی الهی رو نخوندم اما همینی هم که از ویکی پدیا پیدا کردم بیشتر جهنم و بهشت دانته رو توصیف می کنه که خب فضای جهنمیش خیلی شبیه به اون چیزیه که در سری به خصوص دویل 1 نشون داده شده ! حضور ورجیل در جهنم و هم چنین گمراه کردن دانته یکی دیگه از نکات الهام گرفته شده س !! در مورد شیاطین .... نمی تونم نظری بدم ! تا جایی که دیدم چیزی نوشته نشده بود ! در جهنم فقط از گناهان آدمها و عذابهاشون صحبت شده !

صرفا جهت اطلاع!!!
من کمدی الهی رو تا یه جاهاییش خوندم.3 جلده:دوزخ-برزخ-بهشت
توش نویسنده خودشو به تصویر میکشه که پایین دامنه یه کوه واستاده و میخواد بره بالا تا به خدا برسه.اما تو راهش 3تا جونور واستادن و نمیذارن که رد بشه.این وسط یه اشاره به این میکنه که دانته یه طناب داره؟؟!!!
بعدش یه روح به اسم ورجیل ظاهر میشه (یه حالت ادم خیلی دانا) که ظاهری روح مانند داره و خلاصه سفرشون رو از دوزخ شروع میکنن از طبقه هفتم جهنم و هر چی بیشتر جلو میرن،ورجیل ظاهرش بیشتر جامد میشه و اخرش دیگه مثل انسان حالتی جسم مانند پیدا میکنه.
تو سفرشون به شخصیت های اشنایی مثل اشیل هم بر میخورن

صرفا جهت اطلاع!!!
توش نویسنده خودشو به تصویر میکشه که پایین دامنه یه کوه واستاده و میخواد بره بالا تا به خدا برسه.اما تو راهش 3تا جونور واستادن و نمیذارن که رد بشه.این وسط یه اشاره به این میکنه که دانته یه طناب داره؟؟!!!
بعدش یه روح به اسم ورجیل ظاهر میشه (یه حالت ادم خیلی دانا) که ظاهری روح مانند داره و خلاصه سفرشون رو از دوزخ شروع میکنن از طبقه هفتم جهنم و هر چی بیشتر جلو میرن،ورجیل ظاهرش بیشتر جامد میشه و اخرش دیگه مثل انسان حالتی جسم مانند پیدا میکنه.
آره ورجیل در واقع همون شاعر یونانیه که کتاب حماسه ی انه اید رو نوشته !! توی بهشت هم بئاتریس(همون تریش) راهنمای دانته س !!

آها... بعد میشه قسمتی از این توصیف شیاطینش رو گیر بیاری؟ :-/ من خیلی رفتم تو فکر :-?
شاید برا آفریدن شیاطین از خیلی چیزها مثل عقاید و نظریات فرهنگ های مختلف در مورد شیطان و شیطانک ها استفاده شده باشه با توجه به تعدد و تنوع وجود این عنصر تو بازی (البته به نظر من)
تو دو شماره ای که من تا حالا بازی کردم این 2 تا شیطونک بیشتر فکرمو مشغول کرده ( خانوم کلاغه باعث آبرو ریزی شدش:d)مخصوصا که می خندیدن به آدم:
66281581943367258801.jpg
25987117732104416302.jpg

آخرین ویرایش:
شاید برا آفریدن شیاطین از خیلی چیزها مثل عقاید و نظریات فرهنگ های مختلف در مورد شیطان و شیطانک ها استفاده شده باشه با توجه به تعدد و تنوع وجود این عنصر تو بازی (البته به نظر من)
تو دو شماره ای که من تا حالا بازی کردم این 2 تا شیطونک بیشتر فکرمو مشغول کرده ( خانوم کلاغه باعث آبرو ریزی شدش:d)مخصوصا که می خندیدن به آدم:
66281581943367258801.jpg
25987117732104416302.jpg

آره دقیقا! ولی میخوام بدونم از کجا الهام گرفتن... نه فقط این سازنده ها کلا کسایی که شیاطین رو به تصویر میکشن... :d

این دوتا که نمیاد :|

---------- نوشته در 09:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:36 PM ارسال شده بود ----------

صرفا جهت اطلاع!!!

wow فکر کنم کلا کتاب خیلی قشنگ و جالبی باشه... فقط نگارشش سنگینه یا روونه؟ یا اینکه بین این دوتاس؟ اگه سنگین نباشه وسوسه شدم بگیرمش...

wow فکر کنم کلا کتاب خیلی قشنگ و جالبی باشه... فقط نگارشش سنگینه یا روونه؟ یا اینکه بین این دوتاس؟ اگه سنگین نباشه وسوسه شدم بگیرمش...
نگارشش خیلی سنگیه ! اکثرا به شعر نوشته شده ! شبیه کتابای حافظ و سعدی و اینا می مونه ! و تو ایران هم نمی تونی کامل پیداش کنی ! سا*سور داره :d

همون جور که اتوسا لطف کرد و گفت،بیشتر به صورت شعر هستش ولی اگه توش دقیق بشی از خوندنش لذت میبری.اگر میخواهی بخریش که باید بگم هر 3جلدشو با هم میفروشن به قیمت 40000 تومن!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or