بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
ای بابا، دلم میخواد ببینم وقتی رو حالت Dante Must Die میری، باز هم این حرف رو میزنی....!!!!
;)
لول اخرو میگی؟؟؟؟؟؟؟؟البته اگه کار کردن با ورجیل رو میگی فکر کنم تو PS2 یا بازی من نیستش.........:(

---------- نوشته در 05:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:27 PM ارسال شده بود ----------

دوستان ببخشید که جو رو خراب کردم ...اما دوباره گیر کردم ...............بعد جنگ عالی دانته با ورجیل و لیدی و... که اگه تو نظرسنجی بود حتما به اون رای میدادم........ولی اون همون زیر مجموعه ی هستش........حالا بگید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟:-/
ولی من تعجب کردم دلقک و ارکام چطوری دانته و لیدی و ورجیل رو زدن؟؟؟؟؟؟؟؟فقط ورجیل دوباره برمیگرده دیگه؟؟؟؟؟
حالا اساتید بزرگواری کنن جواب اینو بدن دیگه:((:((:((

راه کدوم طرفه نمی دونم؟؟؟؟؟/البته با اون کفش های اهنی اون مجسمه که شعلش با ضربه خاموش میشه یه راه درست میکنه واسم ...ببینم چی میشه:d
آره یه در پشت مجمسه هست ، مجسمه رو بشکون و برو داخل ، بقیه راه مشخصه چیزی نیست که بخوای توش گیر کنی

خوب میرم اسانسور رو به کار میندازم میرم به سرزمین خانوم کلاغه=)).........بعدا دیوونه میشم:((
آره آره یادم اومد برمیگردی همونجا که خان کلاغه بود ! در واقع دانته داره ساختمان رو میاد پایین !! تقریبا جاهایی میری که قبلا هم رفتی و یه جوری از ساختمون میای پایین ! بعداش میری دوباره تو همون کلاب اول بازی و بعد از اونجا دانته به سمت برج می دوه و بعد سوار موتور سیکلت میشه و حرکات آرتیستیو .....
یکی جلوی منو بگیره حالا آخرشو لو می دم :d

لول اخرو میگی؟؟؟؟؟؟؟؟البته اگه کار کردن با ورجیل رو میگی فکر کنم تو PS2 یا بازی من نیستش.........:(
چرا هست رفیق... وقتی دلقک باشه، بازی با استاد هم هست...
Don't Worry Buddy
;)

---------- نوشته در 06:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:13 PM ارسال شده بود ----------

تقریبا جاهایی میری که قبلا هم رفتی و یه جوری از ساختمون میای پایین !
راست میگه یاسین.. من هم تازه یادم افتاد...
راستی اینم یادت باشه که یه سری از Upgradeها رو هم فقط الان شانس گرفتنشون رو داری...

آره آره یادم اومد برمیگردی همونجا که خان کلاغه بود ! در واقع دانته داره ساختمان رو میاد پایین !! تقریبا جاهایی میری که قبلا هم رفتی و یه جوری از ساختمون میای پایین ! بعداش میری دوباره تو همون کلاب اول بازی و بعد از اونجا دانته به سمت برج می دوه و بعد سوار موتور سیکلت میشه و حرکات آرتیستیو .....
ایــــــــــــــــــــــــــــــــــست :d
برو تو اسپویلر خانوم :d
--
دوستان درمورد محیط بازی که پرسیدم منم همه ی اینا که گفتیدو میدونم گفتم یه چیزی گفته باشم که سر بحث وا بشه... :d

ایــــــــــــــــــــــــــــــــــست :d
برو تو اسپویلر خانوم :d
--
دوستان درمورد محیط بازی که پرسیدم منم همه ی اینا که گفتیدو میدونم گفتم یه چیزی گفته باشم که سر بحث وا بشه... :d
الهی >:d<

خب حالا دوباره یه موضوع با حال دیگه بگو ، ما هنگیدیم :d

عذز می خوام بانو اتوسا دیروز وقتی جوابو گرفتم زود رفتم بازی کنم.........تشکر یادم رفت:d
راستی من یه مشکلی دارم که صبح و نهار بازی می کنم به علت نور زیاد و نور کم بازی در و اینجور چیزا رو نمی بینم به همین دلیل هستش نمی تونم برم:((

---------- نوشته در 09:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:35 AM ارسال شده بود ----------

چرا هست رفیق... وقتی دلقک باشه، بازی با استاد هم هست...
Don't Worry Buddy
;)

---------- نوشته در 06:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:13 PM ارسال شده بود ----------

راست میگه یاسین.. من هم تازه یادم افتاد...
راستی اینم یادت باشه که یه سری از Upgradeها رو هم فقط الان شانس گرفتنشون رو داری...
ممنون رفیق .......پس هستش.
فقط من حالی نشدم این Upgrade رو........ اخه میدونی من ناشی هستم :d

اخه میدونی من ناشی هستم :d
بیخیال رفیق... هر کی که Devil بازی کنه آخرشه... ناشی چیه...؟
منظورم از Upgradeها همون Blue Fragment ها هست... همون تیکه های آبی رنگی که به نظر شکسته شده میان و وقتی 4 تاشونو بگیری (فکر کنم البته) یه خط عمر اضافی میگیری و یا اون مجسمه هایی که باید با سلاح مخصوص خودشون بزنی بترکونی تا بهت RED ORB بده... فکر کنم الان تازه اون دستکش و پاپوش رو گرفتی که Dante باهاش Man to Man مبارزه می کنه... (آخ که چقدر اینا رو دوست داشتم...) الان تو راه برگشت یکی دو تا مجسمه ی مخصوصش هست که قبلاً نمیتونستی کاری باهاش بکنی ولی الان میتونی بترکونیشون...

بیخیال رفیق... هر کی که Devil بازی کنه آخرشه... ناشی چیه...؟
منظورم از Upgradeها همون Blue Fragment ها هست... همون تیکه های آبی رنگی که به نظر شکسته شده میان و وقتی 4 تاشونو بگیری (فکر کنم البته) یه خط عمر اضافی میگیری و یا اون مجسمه هایی که باید با سلاح مخصوص خودشون بزنی بترکونی تا بهت RED ORB بده... فکر کنم الان تازه اون دستکش و پاپوش رو گرفتی که Dante باهاش Man to Man مبارزه می کنه... (آخ که چقدر اینا رو دوست داشتم...) الان تو راه برگشت یکی دو تا مجسمه ی مخصوصش هست که قبلاً نمیتونستی کاری باهاش بکنی ولی الان میتونی بترکونیشون...
ممنون رفیق .........الان 3تاشو دارم مونده یکیش

راستی من یه مشکلی دارم که صبح و نهار بازی می کنم به علت نور زیاد و نور کم بازی در و اینجور چیزا رو نمی بینم به همین دلیل هستش نمی تونم برم:((
دوست عزیز من که فکر میکنم یه مقدار از لذت بازی ( بعلت نوع محیط و فضای بازی) رو از دست میدین. من بشخصه خودم اگر فضا روشن باشه سراغ این بازی نمیرم. چون بازی منو نمیگیره:d;)

من بشخصه خودم اگر فضا روشن باشه سراغ این بازی نمیرم. چون بازی منو نمیگیره:d;)
به شدت موافقم... بازی فقط تو یه محیط تاریک...

خدا بگم چی کارتون نکنه شما دو تا رو... "ابوذر و یاسین"

حالا اینقدر بیاین از بازی بگید که وسوسه شم برم بازی کنما....

چی؟ دلتون واسه موضوعات جذاب من تنگ شده؟؟ غصه نداره که :d

قد دانته چند سانته؟ :-/ چند سالشه؟ متولد چه ماهیه؟ سازنده ها بیوگرافی اصلیشو ندادن بیرون؟ :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or