بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
چی؟ دلتون واسه موضوعات جذاب من تنگ شده؟؟ غصه نداره که :d

قد دانته چند سانته؟ :-/ چند سالشه؟ متولد چه ماهیه؟ سازنده ها بیوگرافی اصلیشو ندادن بیرون؟ :-/
چرا از مطالب تایپیک جدید devil girl برا بحث جدید استفاده نمیشه؟
بنظرتون شیطانهای دویل 3 بهترن یا 4 ؟ من خودم شیطانهای دویل 3 رو بیشتر دوس دارم..........بیشتر حس و حال و قیافه های جهنمی و شیطانی دارن تا شماره 4 (مخصوصا قسمت جنگل ، البت به نظر منا). تو شماره 4 البته به لطف پیشرفت گرافیک بیشتر جلوه دارن(باتجربه ها ببخشن;))

آخرین ویرایش:
بنظرتون شیطانهای دویل 3 بهترن یا 4 ؟ من خودم شیطانهای دویل 3 رو بیشتر دوس دارم..........بیشتر حس و حال و قیافه های جهنمی و شیطانی دارن تا شماره 4 (مخصوصا قسمت جنگل ، البت به نظر منا). تو شماره 4 البته به لطف پیشرفت گرافیک بیشتر جلوه دارن(باتجربه ها ببخشن;))
راستش با موجودات شماره 4 هم حال میکردم...
مخصوصاً با شوالیه هاش....
اگه این بحث پا بگیره فکر کنم بحث جالبی میشه... می تونیم دلایلمون رو به چالش بکشیم....

راستش با موجودات شماره 4 هم حال میکردم...
مخصوصاً با شوالیه هاش....
اگه این بحث پا بگیره فکر کنم بحث جالبی میشه... می تونیم دلایلمون رو به چالش بکشیم....
آخه هیچ کدوم وجهه ترسناکي رو نداشتن.........مخصوصا که تو جنگل درسته بر گرفته از محیط بود ولی حتی boss مرحله هم همچین ویژگی رو نداشت. حالا درسته که مبارزه با شوالیه ها لذت بخش بود....... ولی یه تعدادی ازین شیاطین اون القای اسمیشون رو نداشتن

آخه هیچ کدوم وجهه ترسناکي رو نداشتن.........مخصوصا که تو جنگل درسته بر گرفته از محیط بود ولی حتی boss مرحله هم همچین ویژگی رو نداشت. حالا درسته که مبارزه با شوالیه ها لذت بخش بود....... ولی یه تعدادی ازین شیاطین اون القای اسمیشون رو نداشتن

من هم با شوالیه های شماره 4 خیلی حال کردم ولی از نظر قیافه دشمن های شماره 3 شیطانی تر بودند. ولی هردو غول پایانی شماره های 3و4 عالی بودند.
خُب راستش... من تازه متوجه منظورتون شدم بچه ها...

آره، از این لحاظی که شما میگید، Devilهای DMC3 بیشتر تر Devil بودند...
;)

اصلا مقایسه نکنید که زشته
معلومه که دویل های 3 بهتر از 4 هستن.اصلا دلیل هم نمیخواد.هر کدوم رو نیم ساعت بازی کرده باشین به حرف من میرسین
در ضمن اون مرحله ی جنگل دویل 4 خیلی بیخود بود.اصلا حس و حال نداشت.ادم فکر میکرد داره تامب رایدر بازی میکنه
حیف نیستم و گرنه یک بحث درست حسابی میکردیم=((
خداحافظ تا چند روز دیگه:x
[h=3]http://www.google.com/url?sa=t&rct=...sg=AFQjCNGT9s6RxAJVvNdccnqqN_DqrZcpHw&cad=rjaSweet Dreams [/h]

معلومه که دویل های 3 بهتر از 4 هستن.اصلا دلیل هم نمیخواد.هر کدوم رو نیم ساعت بازی کرده باشین به حرف من میرسین
در ضمن اون مرحله ی جنگل دویل 4 خیلی بیخود بود.اصلا حس و حال نداشت.ادم فکر میکرد داره تامب رایدر بازی میکنه
حیف نیستم و گرنه یک بحث درست حسابی میکردیم=((
خداحافظ تا چند روز دیگه:x
Sweet Dreams
باز تو اومدی یه چیزی گفتی رفتی؟! :|
خداحافظی سفت و سخت! :d
--
ماهشو که مطمئنم تو July هست... مصادف با مرداد...
eeee :d من که 1 جولایم مصادفه با 10 تیر... از کجا معلوم بیفته دهه ی آخر جولای که بشه مرداد؟ :-/
---
خُب الان من DMC3 رو بازی نکردم تکلیفم چیه؟! البته چند مین اولشو بازی کردم فهمیدم سخت تر از DMC4 ـه :d

در ضمن اون مرحله ی جنگل دویل 4 خیلی بیخود بود.اصلا حس و حال نداشت
دوست عزیز اینقدار هم اشکال نداشتا ولی بقیه دوستان هم میدونن این یه بحثی بود از طرف من که اینجا یه فرد کاملا مبتدی هستم. باشه اگه دوس ندارین دیگه چیزی نمیگم!!!
...............
خدمت دوستان عزیزم عرض کنم که من همین الآن دویل 3 رو تموم کردم . کیفیت بازی (بجز گرافیک و دوربین بازی) خیلی عالی بودش
اول از دوستان عزیز لئون که مرتب روحیه میدادن و بانو آتوسا بابت تلاش جهت شناسوندن این بازی وبقیه دوستان تشکر میکنم.
..
خیلی دوس دارم که ورجیل برگرده..راستی حالا میشه تقریبا تو این نظر سنجی شرکت کنم (البته چیزی از نبرد دانته و موندوس نمیدونما)
این نبرد لدی با دانته که خیلی افتضاح بودش........ من به همکاری دو بردار رای میدم(اون صحنه که شمشیراشون علیه دشمن فرزندان اسپاردا عوض شد خیلی عالی بود)

خیلی دوس دارم که ورجیل برگرده..راستی حالا میشه تقریبا تو این نظر سنجی شرکت کنم (البته چیزی از نبرد دانته و موندوس نمیدونما)
این نبرد لدی با دانته که خیلی افتضاح بودش........ من به همکاری دو بردار رای میدم(اون صحنه که شمشیراشون علیه دشمن فرزندان اسپاردا عوض شد خیلی عالی بود)
اوه بچه ها اخر بازی رو نگید منم همین فردا پس فردا میرسم ها.......:d
من بچه ها اشتباه کردم بدون تموم کردن بازی یه نظری دادم حالا وقتی تموم کردم میگم.........اره این نبرد دانته با لیدی خیلی بد بود عین دعوا با یک دویل بود:dاین جا دوست میشن بعدا تو اخرDMC4 می اد؟؟؟؟

دوست عزیز اینقدار هم اشکال نداشتا ولی بقیه دوستان هم میدونن این یه بحثی بود از طرف من که اینجا یه فرد کاملا مبتدی هستم. باشه اگه دوس ندارین دیگه چیزی نمیگم!!!
)x )x )x )x )x
چند بار بهت گفتم ابوذر که تو نه مبتدی هستی نه اون مزخرفایی که در مورد خودت می گی درسته... نباید اینو اینجا بگم ولی مثل اینکه تو گوشت بدهکار نیست...

به هیچ وجه بحث های تو الکی نیست و کسی هم به خودش این اجازه رو نمی ده که چنین حرفی بهت بزنه.... یعنی من این اجازه رو بهش نمیدم....

متوجه شدی....؟؟؟

---------- نوشته در 11:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:25 AM ارسال شده بود ----------

خدمت دوستان عزیزم عرض کنم که من همین الآن دویل 3 رو تموم کردم . کیفیت بازی (بجز گرافیک و دوربین بازی) خیلی عالی بودش
هو هووووووووووووووووووووووووووووووو

بزن دست قشنگه رو....

=d> =d> =d> =d>

الان فقط یاسین مونده که اونم فکر کنم به این زودیا تموم کنه بازی رو...

راستی نظرت راجع به بازی چی بود....؟ با Vergil هم بازی کردی....؟

---------- نوشته در 11:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:28 AM ارسال شده بود ----------

اول از دوستان عزیز لئون که مرتب روحیه میدادن و بانو آتوسا بابت تلاش جهت شناسوندن این بازی وبقیه دوستان تشکر میکنم.
خواهش و تشکرات فراوان... ولی پیر منو در آوردی ابوذر که تمومش کنی... ~x(

---------- نوشته در 11:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:30 AM ارسال شده بود ----------

اوه بچه ها اخر بازی رو نگید منم همین فردا پس فردا میرسم ها.......:d
یاسین بدو دیگه...
;)

---------- نوشته در 11:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:31 AM ارسال شده بود ----------

اره این نبرد دانته با لیدی خیلی بد بود عین دعوا با یک دویل بود:dاین جا دوست میشن بعدا تو اخرDMC4 می اد؟؟؟؟
آره، به نوعی اینجا آشنا میشن... چون Dante همچینا هم به Lady پا نداد...
;)
حالا بی شوخی... اینجا با هم آشنا می شن ولی تو DMC4 که Lady زیاد نقش مهمی رو ایفا نمی کنه... فقط توی دموی آخر که اونم تحت شرایط خاصی می تونی بگیریش، Lady تشریف فرما میشه....

راستی یاسین خوبه که تو اشتباه ابوذر (با عذرخواهی فراوان از رفیق گلم :-* ) رو انجام ندادی و اول DMC3 رو بازی کردی... الان DMC4 بیشتر بهت مزه میده... ;)

متوجه شدی....؟؟؟
چسب!!!!!;)
راستی نظرت راجع به بازی چی بود....؟ با Vergil هم بازی کردی....؟
رشد و سیر تغییر دانته خیلی خوب بود . خیل فرق هس بین دانته اول بازی و آخرش. ولی آخر های بازی دوس نداشتم دو برادر باهم روبرو بشن (یاسین خان ببخشن) (من که شماره های قبلی رو بازی نکردم ولی یعنی دانته اونجا چه روحیه ای داشته که اینجا باید بیشتر با واقعیت ها و درون خودش آشنا بشه؟)
devil ها هم عالی بودن. ولی حالا خیلی بیشتر از قبل دوس دارم که از اسپاردا بدونم:-/
هرچی این خانم های بازی هم کمتر بشه اعصاب ما هم راحتره ........آبرومون هم نمیره:d

آخرین ویرایش:
چسب!!!!!;)

رشد و سیر تغییر دانته خیلی خوب بود . خیل فرق هس بین دانته اول بازی و آخرش. ولی آخر های بازی دوس نداشتم دو برادر باهم روبرو بشن (یاسین خان ببخشن) (من که شماره های قبلی رو بازی نکردم ولی یعنی دانته اونجا چه روحیه ای داشته که اینجا باید بیشتر با واقعیت ها و درون خودش آشنا بشه؟)
devil ها هم عالی بودن. ولی حالا خیلی بیشتر از قبل دوس دارم که از اسپاردا بدونم:-/
هرچی این خانم های بازی هم کمتر بشه اعصاب ما هم راحتره ........آبرومون هم نمیره:d
خیای جالبه اخری DMC 3 دقیقا میشه اول DMC 1 یعنی شروع یه داستان جدید یه جورایی:d

چسب!!!!!;)
خیلی ماهی... خبر داشتی...!!!

---------- نوشته در 12:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:14 PM ارسال شده بود ----------

رشد و سیر تغییر دانته خیلی خوب بود . خیل فرق هس بین دانته اول بازی و آخرش.
کاملاً موافقم.... به نکته ی خیلی ظریفی اشاره کردی... و البته هدف داستان هم بیشتر همین بود...

آخه تو شماره ی 1 بازی، با یه Danteی با تجربه و پخته روبرو هستیم... ولی تو این شماره به علت بازگشت به گذشته ی Dante و نشون دادن شخصیت جوون و شوخ و شنگ بودن باید در نهایت به همون Danteی شماره یک تبدیل میشد دیگه...

---------- نوشته در 12:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:17 PM ارسال شده بود ----------

ولی آخر های بازی دوس نداشتم دو برادر باهم روبرو بشن
اینجا رو نیستم... به نظرم نکته ی اوج داستان همینجا بود و اینکه نشون میداد Vergil در همون سن چقدر با تجربه و فوق العاده هستش...

---------- نوشته در 12:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:19 PM ارسال شده بود ----------

خُب رفیق اینجوری که بهتره... نشون میده که ملت چقدر تو کف بودن....
;)

دقیقا یعنی دانته توی قسمت1 هم با ترجبه هست و هم قویتر>:)
یعنی دوستانی که میخوان کالشن DMC رو بازی کنند بهتر به این ترتیب بازی کنند تا داستان بازی برایشون روایت بهتری داشته باشه
اول باید DMC 3 بعد DMC 1 بعد DMC 2 بعد DMC 4
ای کاش برای دو ساله دیگه DMC 5 تایید بشه:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or