بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
دوستان قراره شماره جدیدی از dmc بیاد؟
کسی اطلاعات داره؟
عذر میخوام ولی مثل اینکه شما خیلی از مرحله پرتین!!!
شونصد سال پیش،در زمان های بسیار دور،در سرزمین های غربی،قرار شد که جنگحویی از نو متولد بشه!!! بابا این همه حرف و حدیث و عکس و تریلر و ...........!!! خیلی عجیبه!!!
خوب به نظر خودت چه جوری میتونستند ورجیل رو تو داستان شماره چهار جا بدن؟ قضیه آبگوشتی تر میشد که!:d
ببخشید که میپرم وسط:
نه علی جان (چقدر علی داریم!!! خدا ختم به خیر کنه!!!) ،ابگوشتی تر از این داستان عاشقانه سطحی نمیشد.واقعیتش اینه که روی شخصیت ورجیل بهتر میتونن مانور بدن.اینا میباست اول ورجیل رو به یه جایی برسونن و بعدش نرو رو وارد داستان کنن.
یه چیزی هم در مورد گیم پلی اینDmC :
گیم پلی خیلی سنگین شده!!! کاملا مشخصه دانته داره به زور از شمشیر و داسش استفاده میکنه،بین هر ضربه ای که میزنه 1 ثانیه کامل فاصله هست در حالیکه تو DMC4 فاصله بین هر ضربه0.1 ثانیه بود.
این میتونه اذیت کننده باشه.....

آخرین ویرایش:
آقایی علی جان.

یه سؤال دارم علی جان، دانته ما سیگاری بود؟ معتاد بود؟ آویزون بود؟:d آخه به نظرت این بچه سوسول ابهت دانته مارو پایین نمیاره؟
اون قضیه سیگار که حل شد رفت پی کارش :دی بعد از اعتراضات هوادارای بازی به سیگار کشیدن دانته دیگه توی هیچکدوم از تریلر ها دانته رو با سیگار ندیدیم

من خودم مخالف 100% سیگار کشیدنم و خوشبختانه تا الان اصلا طرفش هم نرفتم ولی اگه دانته توی اون سنین سیگار میکشید واقعا میتونستی بهش ایراد بگیری ؟! یه لحظه خودت رو بزار جای دانته ، مادرش جلوی روش کشته شده ، پدرش معلوم نیست کجاست و به احتمال زیاد مرده ، هیچ خبری از تنها عضو باقی مونده خانواده اش ( برادرش ) نداره ، شیطونا دنبالشن و میخوان بکشنش و مجبوره از دستشون فرار کنه ، مردم عادی فکر میکنند تروریسته و میخوان زندانیش کنند
خداییش چطوری یه نفر میتونه این همه فشار روحی و فیزیکی رو تحمل کنه ؟!
قبول دارم صد در صد، علی جان خیلی وقته کپکام زده جاده خاکی، گند زدن به این IP از همون نسخه چهارم شروع شده، داستان آبکی بود قبول، ولی این رو قبول نداری که شماره چهارم اصالت داشت؟ شباهت بیشتری به مجموعه داشت؟ ابهت دانته رو زیر سؤال نمی‌برد؟ شخصیت پردازی خوبی داشت؟ روایت داستان خوبی داشت؟ گیم پلی خوبی داشت؟ و ...
علی دیگه یه چیزای عجیب غریبی داری میگی ها :دی
اتفاقا تمام این اشکالاتی که گفتی و Bold کردم رو داشت :دی ، تک تک بررسی میکنیم :
شباهت بیشتری به مجموعه داشت؟ محیط و جو بازی کاملا عوض شده بود و از اون حالت گاتیک مانند نسخه های قبلی خارج شده بود ، جو بازی دیگه سنگین و تاریک نبود ، داستان بازی هم که مربوط به یکی از ماموریت های دانته میشد و داستان شخصی اون نبود ، پس نتیجه میگیریم شباهت بازی نسبت به نسخه های قبلی کمتر شده بود

ابهت دانته رو زیر سوال نمی برد ؟ اصلا دانته رو داغون کرد :دی ، دانته توی نسخه 3 جوون و خام بود برای همین خیلی شوخ بود و هیچ چیز رو جدی نمیگرفت اما بعد از اتفاقات نسخه سوم همونطوری که دیدیم دانته به یه بلوغ شخصیتی رسید و تبدیل شد به دانته نسخه 1 که جدی بود ولی به موقع اش شوخی میکرد ( بهترین شخصیت دانته توی تمامی سری ) اما توی نسخه چهارم انگار دانته برگشته بود به دوران بچگیش ، شخصیت خیلی داغونی داشت ، توی نسخه 4 میرقصید!!!! داشت با آگنوس نمایش اجرا میکرد !!!

شخصیت پردازی خوبی داشت؟ یکی از بدترین شخصیت پردازی ها رو توی کل سری داشت ( اگه نگیم بدترین ) ، دانته رو که بالاتر توضیح دادم ، Kyrie که اصلا من شخصیتی توی این موجود ندیدم ، Nero با وجود اینکه خودم هم ازش خوشم اومد ولی اصلا به شخصیتش پرداخته نشده بود تنها چیزی که ازش میدونستیم اینه که یه ذره مغروره ( مثل دانته ) و خیلی Kyrie رو دوست داره ( به دلایل نامعلوم :دی ) ، میتونم همینطوری ادامه بدم و بقیه شخصیت ها رو هم بگم

روایت داستان خوبی داشت؟ فقط توی چند مرحله اول روایت داستان بازی خوب بود بعد از اون هم داستان و هم روایتش کاملا قابل تشخیص و ساده و کلیشه ایی شد

در مورد گیم پلی هم ، واقعا گیم پلی خوبی داشت ولی خب DmC هم تا الان گیم پلی خیلی خوبی داشته و توی این زمینه اگه بهتر از DMC4 نباشه از اون بدتر نمیشه

نرو رو دیگه نیستم باهات:d خودم طرفدار سر سخته نرو ام فقط و فقط به خاطر شخصیت پردازی خوبش، حضور نرو تو قسمت چهارم هیچ مشکلی نداره، و من هم مثل شما بزرگترین مشکل شماره 4 رو داستان میدونم.

در مورد نرو بالاتر توضیح دادم
خوب به نظر خودت چه جوری میتونستند ورجیل رو تو داستان شماره چهار جا بدن؟ قضیه آبگوشتی تر میشد که!:d
خداییش میتونست سناریو های خیلی بهتری بنویسن ، بجای این سانکتوس و داستان مسخره اش میتونستن یه داستان عالی در مورد نرو و ورجیل بنویسن و اینطوری هم بهتر نرو رو معرفی کنند هم یه ذره اطلاعات بیشتری در مورد ورجیل بدن و هوادارا رو با شخصیتش بیشتر آشنا کنند
مخالفم، کپکام هیچ وقت سعی نمیکنه IP هاش رو از گل در بیاره، فقط سعی میکنه از هر موقعیتی پول به جیب بزنه، به هر قیمتی که شده، حالا اگه قبول نداری صبر کن و ببین.
کاپکام توی این چند سال گذشته خیلی از Ip هاش رو خراب کرده ولی این چند وقته مثل اینکه داره سعی میکنه اشکالاتش رو برطرف کنه و IP هاش رو به اوج برگردونه ( شایعات پیرامون RE6 حاکی از برگشتن اون به روز های اوجشه ) علاوه بر اون کاپکام واقعا میخواد توی DmC همه تلاشش رو بکنه تا IP ـش رو نجات بده و خیلی داره برای بازی خرج میکنه و به NT هر امکاناتی که میخوان فراهم میکنه ( حتی حاضر شده تا بازی از سیستم موشن کپچر آواتار استفاده کنه تا NT بتونه داستان بازی رو خیلی واقع گرایانه تر بیان بکنه )

آخرین ویرایش:
سلام دارم خدمت باتجربهای عزیز
من فقط به عنوان کسی که تازه 2 شماره آخریه دویل رو بازی کرده اینو بگم که با حرفهای Dante Never Cry تا حدود زیادی موافقم. واقعا اون جو سنگین وتاریکی که تو شماره 3 بود در شماره 4 ازبین رفته بود اما فکر میکنم این فضا هم به طور کامل تو این سری جدیده هم تکرار نشه (با توجه به این چیزایی که در مورد محیط بازی دیدم) و برا معرفی کردن یک شخصیت جدید مثل نیرو فرزند ورجیل روایت داستان خیلی سطحی بود (با استفاده از داستان عشقولانه )
بقول بانو آتوسا باید کمی صبر داشت... شاید این تنفر برا اوایل بازی باشه اما به گفته دوستان قراره این شخصیت از اول ساخته بشه و به بلوغ برسه . پس میتونه قابل پذیرش باشه (مثل دانته نچسب اول دویل 3 و دانته متشخص انتهای بازی).. ولی اینم که بیان بگن این دانته هس و با دانته قبلی خداحافظی کنین قبولش برا خیلی ها سخته( حتی اگر تولید کننده رضایت غربی هارو بیشتر جلب کنه)

آخرین ویرایش:
تمام حرفای داداش علی دانته تایید میشه >:d<
شماره ی 4 بدترین شماره ی سری بود و همونطوری هم که قبلا گفتم کاپکوم با این کار می خواد سری رو از سقوط نجات بده !!
حالا خوبه هیترها یه ذره تامل کنن

من با هیچی یا هیچ کسی کار ندارم فقط الان یه چیزی به ذهنم رسید امیدوارم ناراحت نشید اصلا نخونده بگیریدش:
چرا انقدر به این که DmC چطوریه؟ چه تغییری کرده اهمیت میدید؟ اگه فن DMC هستی و هیترDmC خُب بازیش نکن نذار ذهنیتت از DMC خراب شه! اگرم نه برات فرقی نمیکنه چرا با هم کل کل میکنین؟ چرا هی میخوایین طرفداری کنین؟ اصلا این فن بازی رو بریزید دور! نمیکم فن DMC نباشید میگم فن بازی درنیارید.. با همه ی این حرفا شماها میتونید تولید بازی رو متوقف کنید؟ یا نظر نینجا تئوری رو تغییر بدید؟
به نظرم موضوع رو عوض کنید...
بازم معذرت میخوام ولی این بحث هارو میبینم اعصابم خورد میشه.

درسته اون فضایی که توشماره 1و2و3 بود در 4 نبود ولی شما ره ی 4 از نظر گرافیکی وابتکار در فن ها پیشرفت خوبی داشته است. بنابر این نسخه4 باز هم طرفداران زیادی داشت وهنوز نمی شود گفت که این بازی ماننده سایلنت هیل ورزیدنت اویل که شماره های اخرشان باعث سقوط شان شد دویل می کری هم با شماره 4 سقوط کرد.

اقا ارتین ما بحثمون سر متوقف کردن این بازی نیست.
داریم میگیم باید به جای این که DmC رو درست کنه،اول میبایست DMC5 رو فقط برای ورجیل و موندوس و اسپاردا میساخت،بعدش میومد DmC رو درست میکرد.
نه اینکه اول DmC و DMC5 هم به امون خدا.......
اتفاقا هممون این DmC رو هرچقدر هم بدمون بیاد،بازیش میکنیم چون DmC هست....
فقط کاش اینقدر به این دانته نمیپرداختن.....
بهترین قسمت DMC برای من توی شماره سومش بود که میتونستی جای ورجیل بازی کنی و قدرت رو احساس کنی.....
مشکل اینه که از کمبود شخصیت رنج میبره.....
الان اون دختره لوسیا هم هست.خود تریش هست و ..... ولی تنها چیزی که میبینیم دانته و بازم دانته هست....

آخرین ویرایش:
بچه ها خوبه موضوع بحث رو عوض کنیم ! چون هنوز یه عده قانع نمی شن ! یه عده هم ناراحت می شن و بهشون بر میخوره
پس بیخیال ، اگه سوالی یا ابهامی در مورد اسکریپتهای شماره ی 1 دویل داشتین اینجا مطرح کنین من یا دوستانی که شماره ی اول رو بازی کردیم جوابگو خواهیم بود

Nero با وجود اینکه خودم هم ازش خوشم اومد ولی اصلا به شخصیتش پرداخته نشده بود تنها چیزی که ازش میدونستیم اینه که یه ذره مغروره ( مثل دانته ) و خیلی Kyrie رو دوست داره ( به دلایل نامعلوم :biggrin1: ) ، میتونم همینطوری ادامه بدم و بقیه شخصیت ها رو هم بگم
بنظرم با اینکه درباره گذشته نیرو ثابت نشد اما اخر شخصیتش رو همه شناختیم و بد روی شخصیت کاراکتر کار نشده بود اتفاقا زمینه ساز یه نسخه جدید و بهتر بود که داستان رو دقیقا به هدف اصلی برسنن حالا هم با ریبوتش مخالف نیستم اما اگه این نسخه رو دنباله سری جدید میساختن خیلی بهتر بود چون یه جورایی هم گذشته شخصیت جدید یه داستانی داشت و هم ارتباط فامیلی اون با دانته یه مسئله نوین! اما بقیه حرفات تایید میشه علی!
درباره شخصیت نیرو: پسری جوون و کم سن و سال و نپخته که ریلکس و بیخیاله(البته به غیر از مسائل دوست دخترش!) که زود جوش میاره اونم دلیل داره بخاطر دوست داشتن زیاده! البته شوخ طبع و تیکه اندازه و اصلا مطیع نیست و خیلی کله شقه و به خود مطمئن و صد البته مغرور!(دیگه خیال میکنه دهانه اسمون باز شده و خودش افتاده:d)
شماره ی 4 بدترین شماره ی سری بود و همونطوری هم که قبلا گفتم کاپکوم با این کار می خواد سری رو از سقوط نجات بده !!
حالا خوبه هیترها یه ذره تامل کنن
عه عه عه! چشم من و ارتاس دور شد!)xباو بدترین نسخه شماره 2 بود اینو از هر سایتی ببنید میفهمید دیگه اغراق نکنید!
کپکام میخواست یه نو اوری بده نه نجات!
هیلتر ها هر روز تکمیل تر هم میشه:d
فقط کاش اینقدر به این دانته نمیپرداختن.....
ما هر چی ما اینو میگیم اصن وضی کسی تو گوشش نمیره که! این همه شخصیت...
اصن چرا گذشته ورجیل و اسپاردا رو بطور کامل فاش نمیکنن و بقیه به کنار

واااااااااااااای این نوه ی گله من برگشت ، دلم برات خیلی خیلی زیاد تنگ شده بود عزیزه دلـــــــــــــــــــم>:d

---------- نوشته در 10:50 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:49 AM ارسال شده بود ----------

عه عه عه! چشم من و ارتاس دور شد!)xباو بدترین نسخه شماره 2 بود اینو از هر سایتی ببنید میفهمید دیگه اغراق نکنید!
کپکام میخواست یه نو اوری بده نه نجات!
خب 4 از نظر داستانی خیلی مشکل داشت ولی خب راست میگی شماره ی 2 از همه بدتر بود ! :d

توی DMC2 دانته خیلی تو خودش فرو رفته بود و از اون حس شوخ طبعی گذشته-ش خبری نبود.یه ادم مغرور ولی پخته بود که هیچ چیزی جز ماموریتش رو نمیدید.شخصیتی نداشت که همه ازش خوششون بیاد.به خاطر همین،هیچکس جز شماره های اصلی به حساب نمیارتش.اما به نظر من دانته توی DMC4 توی یهترین وجه خودش قرار داشت.شاد،شوخ طبع،سر زنده،مملو از کنایات و چپ و راست یه چیزی به Demon ها میپروند.
یه چیزی که برام جالبه اینه که نیرو اصلا به ورجیل نرفته و برعکس به دانته رفته!

بحث در مورد ورجیل شد ، دیروز داشتم در مورد ورجیل مطلب میخوندم و به یه نکته جالب رسیدم گفتم اینجا هم مطرح کنم

ورجیل برخلاف دانته یه هیچ عنوان از اسلحه خوشش نمیاد ، بخاطر این که اعتقاد داره یه اسلحه این قدر ارزش نداره که یه مبارز واقعی بخواد از اون استفاده کنه ، ورجیل ترجیح میده بجای استفاده از اسلحه از Summon Sword ها استفاده کنه ( همون شمشیر های کوچیکی که طرف دشمناش پرت میکنه ) ، علاوه بر اون تنها ورجیل یکبار از اسلحه استفاده کرده که اون هم مربوط میشه به DMC3 و مبارزه دانته و ورجیل با آرخام ، توی اون مبارزه ورجیل از Ebony استفاده میکنه تا با کمک دانته بتونند آرخام رو شکست بدن

علاوه بر اعتقاد جالب ورجیل نسبت به اسلحه ها ورجیل توی استفاده از شمشیر ها هم خیلی دقیقه و هر شمشیری رو لایق استفاده کردن نمیدونه ، ورجیل تا الان فقط از شمشیر های Yamato , Force Edge و یکبار هم از Rebellion استفاده کرده ، که Yamato شمشیر خودشه که از پدرش به ارث برده ، Force Edge شمشیر اصلی اسپارداست و Rebellion هم شمشیر دانته است که اون هم این شمشیر رو از پدرش گرفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or