بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
دوساعت پیش توی توییتر Devil May Cry نوشته بود فردا Video جدیدی از Game Play نشون میدن البته شاید اشتباه کرده باشه چون همین 2 روز پیش یه ویدئو جدید رو نشون دادن !!!

راستی دیدم کسی اشاره نکرد گفتم خودم بگم :دی

توی ویدئو DmC که دو روز پیش نشون دادن ( The Secret ) دانته یکی از زنجیر های اون برج رو که شبیه یه شیطون بزرگه شکوند !!! به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه ؟! شاید کسی اونجا زندانیه و دانته میخواد نجاتش بده ( ورجیل ، اسپاردا یا حتی ایوا ) ؟! شاید هم اونجا مرکز اصلی Limbo باشه و دانته داره سعی میکنه ارتباطش رو با دنیای انسان ها قطع بکنه ؟! شاید این همون برج نسخه 3 باشه ( نسخه آپدیت شدش :دی ) و دروازه ایی بین دنیای خودمون ، جهنم و بهشت باشه ؟! اگه اینطوره چرا دانته داره سعی میکنه از دنیای انسان ها جداش کنه ؟!

نظر شما چیه ؟!

راستی دیدم کسی اشاره نکرد گفتم خودم بگم :دی

توی ویدئو DmC که دو روز پیش نشون دادن ( The Secret ) دانته یکی از زنجیر های اون برج رو که شبیه یه شیطون بزرگه شکوند !!! به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه ؟! شاید کسی اونجا زندانیه و دانته میخواد نجاتش بده ( ورجیل ، اسپاردا یا حتی ایوا ) ؟! شاید هم اونجا مرکز اصلی Limbo باشه و دانته داره سعی میکنه ارتباطش رو با دنیای انسان ها قطع بکنه ؟! شاید این همون برج نسخه 3 باشه ( نسخه آپدیت شدش :دی ) و دروازه ایی بین دنیای خودمون ، جهنم و بهشت باشه ؟! اگه اینطوره چرا دانته داره سعی میکنه از دنیای انسان ها جداش کنه ؟!

نظر شما چیه ؟!
ای بابا، من هر کاری کردم نتونستم ببینمش.... با این اینترنتی که ما تو دانشگاه و سر کار داریم.... ~x(
بیاید بچه ها یه مجلس گلریزون برای من بگیرید، پول ندارم اینترنتم رو شارژ کنم... یعنی می خوام شرکت ارائه دهندش رو عوض کنم.... :دی

سلام بچه ها . دلم واستون انقد شده بود----> .
من دیروز انیمه دویل می کرای رو دیدم. اون چیزی نبود که انتظار داشتم. ولی پر از معانی ریز و درشت بود که میخوام بگم: اگه دقیق قسمت آخر رو نگاه کنید به شباهت غیر قابل انکار دانته با حضرت مسیح پی می برید! قسمت آخر بطور کلی نماد آخر الزمانه!!! چرا؟ چون به عقیده برخی گفته میشه که شیطان قبل از این که خودشو نشون بده هیچ کس از وجودش میون مردم خبر نداره. ولی بعد از این که تمام کار های مورد نیازش رو انجام داد و یاراش رو پیدا کرد دست به کار میشه و اون موقس که مسیح پیداش میشه! اگر دقت کرده باشید تو قسمت آخر مادر پتی میگه این آخر دنیاس و دنیا نابود خواهد شد. از طرفی دانته به صلیب کشیده میشه. اون هم درست مثل مسیح!!! در این صورت میشه گفت پتی نماد ورونیکاست.(زنی که با دستمالش خون زخم سر مسیح رو پاک کرد.) لیدی که با توجه به اسم واقعیش(ماری)نماد حضرت مریمه!. تریش هم نماد همسر مسیحه که برخی اعتقاد دارن وجود نداره و هنوز هم در این مورد اختلاف نظر هست. :-b
در کل همه ی شخصیت ها در انیمه نمادین هستن.(از نظر من). شاید اگر بیشتر دقت کنیم نکات ریز دیگه هم توش پیدا بشه.

---------- نوشته در 08:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:08 PM ارسال شده بود ----------

وای من الان هورا شدم خفن. بازم مثل همیشه دانته برنده میشه!:excited: نتیجه رای گیری رو برو تو کارش! :o:thumbsup:

سلام بچه ها . دلم واستون انقد شده بود----> .
من دیروز انیمه دویل می کرای رو دیدم. اون چیزی نبود که انتظار داشتم. ولی پر از معانی ریز و درشت بود که میخوام بگم: اگه دقیق قسمت آخر رو نگاه کنید به شباهت غیر قابل انکار دانته با حضرت مسیح پی می برید! قسمت آخر بطور کلی نماد آخر الزمانه!!! چرا؟ چون به عقیده برخی گفته میشه که شیطان قبل از این که خودشو نشون بده هیچ کس از وجودش میون مردم خبر نداره. ولی بعد از این که تمام کار های مورد نیازش رو انجام داد و یاراش رو پیدا کرد دست به کار میشه و اون موقس که مسیح پیداش میشه! اگر دقت کرده باشید تو قسمت آخر مادر پتی میگه این آخر دنیاس و دنیا نابود خواهد شد. از طرفی دانته به صلیب کشیده میشه. اون هم درست مثل مسیح!!! در این صورت میشه گفت پتی نماد ورونیکاست.(زنی که با دستمالش خون زخم سر مسیح رو پاک کرد.) لیدی که با توجه به اسم واقعیش(ماری)نماد حضرت مریمه!. تریش هم نماد همسر مسیحه که برخی اعتقاد دارن وجود نداره و هنوز هم در این مورد اختلاف نظر هست. :-b
در کل همه ی شخصیت ها در انیمه نمادین هستن.(از نظر من). شاید اگر بیشتر دقت کنیم نکات ریز دیگه هم توش پیدا بشه.

---------- نوشته در 08:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:08 PM ارسال شده بود ----------

وای من الان هورا شدم خفن. بازم مثل همیشه دانته برنده میشه!:excited: نتیجه رای گیری رو برو تو کارش! :o:thumbsup:

جالبه خوب دقت کردی :d
در مورد اینکه انیمه خوب نیست به خاطر اینه که خیلی کوتاه بود! میتونست طولانی تر باشه و به شخصیت دانته بیشتر بپردازه....
تو کل این قسمتا همون قسمت آخرو دوست داشتم مخصوصا قسمتی که پتو میره دنبال دانته... :d

به موضوعات خیلی جالبی اشاره کردی، البته الان چیزی پیدا نمی کنی که توش مسئله آخرالزمان به تصویر کشیده نشه...
تب 2012 هم که همه گیر شده... ;)
ولی من هم زیاد با انیمه ش حال نکردم...
قبلا هم گفتم، Dante رو اینجا خیلی فلک زده و بدهکار به تصویر کشیدن...
از Vergil هم خبری نبود...

منم زیاد از انیمه خوشم نیومد (به همون دلایلی که لئون گفت)

در کل پتانسیل بالایی داشت که متاسفانه درست ازش استفاده نشد

همونطوری که فکرش رو میکردم توییتر DMC اشتباه کرده بود و گیم پلی جدیدی در کار نبود ، همون تریلر ( The Secret ) رو پخش کرد ، ولی اطلاعات جالبی در مورد این بخش داد که تمام فرضیاتم رو از بین برد :دی :|

این بخش ( کل اون محیط ها و برج زنجیر شده ) یه بخش مخفی توی بازیه که دانته میتونه با پیداکردن پورتال های مخفی ایی در مراحل مختلف به این بخش بیاد و هر دفعه یکی از زنجیر ها رو بشکنه ، پس این برج اصلا ربطی به داستان اصلی بازی نداره و احتمالا تموم کردنش باعث میشه Unlockable هایی مثل سلاح های مختلف یا Bloody Place و ... باز بشه

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها، به خاطر اسپم عذرخواهی می کنم... اما...

یلدای همتون پیشاپیش مبارک... امیدوارم فوق العاده ترین ساعات، در طولانی ترین شب سال، در کنار عزیزترینانتون به بهترین نحو سپری بشه...
این شب آریایی مبارک...

:clover:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or