بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
وقتی که عرب واسه دانته Artwork دیزاین میکنه...
http://up2.iranblog.com/images/o3eerh8v6nhdyt0wgvo4.jpg
o3eerh8v6nhdyt0wgvo4.jpg

• Like
Reactions: Muse
وقتی که عرب واسه دانته Artwork دیزاین میکنه...
ها....
من که بدم نیومد... شبیه این یارو پسر عربست که آخر فیلم Taken جلوی Liam Nesson می خوره به در و دیوار.... =))

---------- نوشته در 10:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:30 AM ارسال شده بود ----------

راجع به AW هم مگه قرار نبود به صورت DLC بذارنش...؟؟؟

اعتباری به شما اهدا کردم . نوش جان من منتظر بودم ولی تاریخش رو نمیدونستم متاسفانه نسخه اول رو نتونستم بازی کنم
;)
Thanks
ببین شماره ی یکش محشره... زمان خودش تحول بود... به علاوه اینکه الان هم اگه بخوای حتی نسخه غیر HDش رو بازی کنی... بازم با گرافیکش حال می کنی... اما SH1.... )x

هی میگن موضوع نداریم بحث کنیم :|
من چند صفحه قبل این همه موضوع رو کردم :دی
ایناهاش :

خب حالا که بی بحث شدیم بزارید چند تا نکته در مورد تریلر جدید DmC بگم لااقل در مورد اون بحث کنیم

همون اوایل تریلر یه ماشین درب و داغون با پلاک DMC5 وجود داره که خیلی در موردش توی فروم های دیگه بحث کردن و به این نتایج رسیدن :

1. چون این پنجمین نسخه از سری بازی های DMC که داره ساخته میشه برای همین این پلاک رو قرار دادن
2. منظور پلاک اینه که DMC5 در حال ساخته
3. ماشین خیلی درب و داغون و از کار افتاده است ، شاید NT داره میگه سری قبلی درب و داغون بوده و نسخه 5 هم اگه ساخته میشد داغون بود
4. NT فقط خواسته یه شوخیی با هوادار بکنه ( bad joke )

دومین نکته توی تریلر که خیلی جالبه زمانی که یه ماشین داره از کنار دانته رد میشه صدای رادیو به گوشمون میرسه : " پلیس به تازگی تصاویر یک تروریست رو منتشر کرده ، این تروریست که توی حمله به کارخونه ( یه اسم عجیب غریبی میگه ) دست داشته ، اسمش ------ است "
دقیقا لحظه ایی که میخواد اسم رو بگه صدای موتور ماشین میاد و نمیشه فهمید اسم کیه ، شاید دانته یا حتی ورجیل !!!

نکته بعدی زمانی که دوربین دانته رو میبینه خود شهر اسم دانته رو صدا میزنه و اون رو به لیمبو میکشه ، پس شیطونا دانته رو میشناسن حالا که شیطونا میدونن دانته کیه و میخوان بکشنش پس اون کسی که توی تریلر اول دانته رو شکنجه میکرد و اسمش رو میپرسید کیه ؟!

خب اینجا میرسیم به لحظه ایی که دانته اسم دختر مرموز رو میگه که دقیقا معلوم نیست اسمش Kat/Pat باشه ؟!

نکته بعدی محیط بود که خیلی جالب و به طور ریال تایم تغییر میکرد ، امیدوارم توی تریلر های بعدی قسمت هایی از حمله کردن شهر به دانته رو ببینیم

و آخرین نکته که ربطی به این تریلر آخری نداره ، تریلر قبلی ( همون کامل شده تریلر TGS ) اگه دقت کنید قبل از اینکه اون جمله You Don't F*ck With A God رو بشنویم یه صدایی دقیقا مثل همون صدای شهر که توی تریلر آخری گفت دانته رو میشنویم که میگه Come ... Here ، پس شهر میخواد دانته رو به طرف خودش بکشه و احتمالا اون شخص داره بهش هشدار میده که از شهر فاصله بگیره (شاید ورجیل)

خب اینم موضوع بحث در مورد کدومشون میخواید بحث کنیم :دی

اهم... باز اون عکسه نمیاد واسه من! :|
در مورد چی بود؟ ماشینی که تو بازی نشون میده و صدای رادیو؟ چگونگی تروریست شدن دانته؟ اینکه لیمبو اسمشو میدونه؟ شهر میخواد دانته رو بخوره؟ :d

بی بحث بودیم اینم تریلر جدید DmC از گیم پلی از اینجا میتونید تریلر رو ببینید :دی

http://www.eurogamer.de/articles/2011-12-16-exklusiv-neue-spielszenen-aus-dmc-devil-may-cry

این چرا هم دانتس هم نیرو؟ :d
به نظرم خیلی غنی اومد :-o
تازه دویلاشم خوشگل ترن :d
محیطش یکمی منو یاد Prince Of Persia Forgotten Sands نه اون قبلیش :d میندازه :-?
اینا چقدر جان سختن :-?
هی جیرینگ جیرینگ صدای برخورد فلز سپر و اسلحه میاد! اینو خوشم نمیاد :|
آخ نور میزنه تو چشم x_x
خون های پاشیده شده روی دیوار بعد از چند ثانیه از بین میره :-?
خُب راه باز شد :d
رنگ آمیزی محیط محشره :x
چی شد؟چی شد آخرش؟ :-o

اول سلامی دوباره زمان کوتاهی بخاطر
درس و مدرسه و.......
نبودم چقدر تاپیک جون گرفته و همچنین ممنون از اقا علی که این تریلر جدید رو گزاشت بچه ها خدایی بازی خیلی توپ شده مخصوصا گرافیک و کمبو ها عالین دیگه بهونه نیارید خیلی بازی قشنگی داره میشه

اول سلامی دوباره زمان کوتاهی بخاطر
درس و مدرسه و.......
نبودم چقدر تاپیک جون گرفته و همچنین ممنون از اقا علی که این تریلر جدید رو گزاشت بچه ها خدایی بازی خیلی توپ شده مخصوصا گرافیک و کمبو ها عالین دیگه بهونه نیارید خیلی بازی قشنگی داره میشه
بچه ها من این تریلر جدیده رو نتونستم ببینم اما با چیزی که تو تریلرهای قدیمی دیده بودم با این Dante جدیده حال می کنم...

اما قبول دارم هیچی Dante خودمون نمیشه....
راستی فکر می کنید حالا که Dante چهرش عوض شده، چهره ی Vergil رو هم تغییر می دن...!!!؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or