بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
از میون نکاتی که گفتی من این یکی رو بیشتر پسندیدم :d خب من فکر می کنم بعد از اینکه دانته فرار می کنه از بس به هر کی می رسیده می گفته شیاطین پدر مادر منو کشتن که مردم فکر می کنن دیوونه س برای همین می برنش تیمارستان خلاصه اونجا که آدما اسمش رو نمی دونستن برای همین چند بار ازش می پرسن و بعد از اونکه متوجه شدن آدمای مزدور لیمبو دانته رو سعی می کنن به لیمبو تحویل بدن ! از این جاس که لیمبو هم اسم دانته رو می فهمه !
البته ممکنه یه دلیل دیگه هم باشه ، مثلا دانته یه فرد شیطانی که یه مقامی داشته مثلا شهرداری چیزی رو می کشه اونا هم دانته رو می گیرن و ازش بازجویی می کنن !!!!
اینا همه احتمالاته
بیاین در مورد این بحث کنیم دیگه
از اون سوالا بودا :biggrin1: معلومه از گیم پلیه دیگه :biggrin1:
گفتم شاید صحنه هایی از داستان رو نشون داده باشن :d

احتمال اولی که به نظرم خیلی بعیده ولی با اینکه یه شخصیت شیطانی رو کشته و مردم دنبالشن و فکر میکنند تروریسته موافقم

راستی آتوسا خانوم شما هنوز تریلر جدیده رو ندیدی ؟! حتما نگاش کن خیلی باحاله

راستی یه نکته دیگه هم الان دیدم گفتم اضافه کنم :دی

توی این دوتا تریلر آخری و همون اولین تریلر ( معرفی بازی ) تعدادی پرنده توی لیمبو حضور داشتن ، مخصوصا توی تریلر های آخری قبل از شروع شدن مبارزه یا قبل از اینکه لیمبو سعی کنه دانته رو بکشه پرنده ها از روی زمین بلند میشن و پرواز میکنند ، شاید ربطی به داستان بازی داشته باشه شاید هم بی ربط باشه

راستی حرفای شهر به دانته توی این تریلر آخری باحال بود :دی
We Hate You
Die
Fall
Dante
F*ck You

آهنگ بازی هم توی این تریلر خیلی باحالتر شده بود و کاملا به جو بازی میخورد

احتمال اولی که به نظرم خیلی بعیده ولی با اینکه یه شخصیت شیطانی رو کشته و مردم دنبالشن و فکر میکنند تروریسته موافقم

راستی آتوسا خانوم شما هنوز تریلر جدیده رو ندیدی ؟! حتما نگاش کن خیلی باحاله

راستی یه نکته دیگه هم الان دیدم گفتم اضافه کنم :دی

توی این دوتا تریلر آخری و همون اولین تریلر ( معرفی بازی ) تعدادی پرنده توی لیمبو حضور داشتن ، مخصوصا توی تریلر های آخری قبل از شروع شدن مبارزه یا قبل از اینکه لیمبو سعی کنه دانته رو بکشه پرنده ها از روی زمین بلند میشن و پرواز میکنند ، شاید ربطی به داستان بازی داشته باشه شاید هم بی ربط باشه

راستی حرفای شهر به دانته توی این تریلر آخری باحال بود :دی
We Hate You
Die
Fall
Dante
F*ck You

آهنگ بازی هم توی این تریلر خیلی باحالتر شده بود و کاملا به جو بازی میخورد
نه ندیدم تریلر رو آخه مشکل ترافیک دارم ببینم یعنی می گین ارزشش رو داره که دان کنم ؟!
به نظر میاد شهر خیلی از دانته متنفر باشه :d
معلوم نیست دانته باهاش چیکار کرده ؟! تازه توجه کردین این اولین بار در سری dmc هست که این قدر الفاظ ناپسند توی بازی شنیده میشه :d

نه ندیدم تریلر رو آخه مشکل ترافیک دارم ببینم یعنی می گین ارزشش رو داره که دان کنم ؟!
به نظر میاد شهر خیلی از دانته متنفر باشه :d
معلوم نیست دانته باهاش چیکار کرده ؟! تازه توجه کردین این اولین بار در سری dmc هست که این قدر الفاظ ناپسند توی بازی شنیده میشه :d
به نظر من که ارزشش رو داره تازه حجمش هم زیاد نیست و فقط 34 مگابایته

درسته اولین باره که داره توی سری DMC از این لفظ ها استفاده میشه ، البته توی نسخه قبلی هم نرو توی یه صحنه به دانته Middle Finger نشون داد که تقریبا همین معنی رو میده :دی

درسته اولین باره که داره توی سری DMC از این لفظ ها استفاده میشه ، البته توی نسخه قبلی هم نرو توی یه صحنه به دانته Middle Finger نشون داد که تقریبا همین معنی رو میده :biggrin1:
درسته حتی جمله ی نیرو به سنکتوس هم یادمه Go Blow UrSelf :d ولی هیچوقت به این صریحی نبود و حتی شما هیچوقت نمی دید یکی از باسهای بازی با نیرو یا دانته که حرف می زنن از این الفاظ استفاده کنن ! بالاخره هنوز تو این فکرم که معلوم نیست این دانته ریبوت چیکار کرده که شهر این قدر عصبانی شده :d

سلام
تو فیس بوک DmC نظر سنجی قرار داده شده مبنی بر اینکه:
کدامیک باس مورد علاقه شماست:
1- ورجیل (شماره 3)
2- نلو آنجلو (شماره 1)
3- دانته (شماره 4)

که تا الان ورجیل 2211 رای و نلو آنجلو 389 رای و دانته 230 رای آوردن
بنظرتون ربطی به این ریبوت داره... یعنی ما ورجیل 2باره بصورت باس میبینیم :-/

دوستانی که بهم پ . خ دادن ، در رابطه با عکسا هم چشم...... حتما بصورت زیپ واستون رو مدیافایر آپلود میکنم. لینکشم بهتون پ.خ میدم یا همینجا میزارم

آخرین ویرایش:
عجب نظر سنجی گذاشتنه
جالب پس مبینیم که همه بیشتر دوست دارند درباره ورجیل بدونن نه دانته و نه نرو اهان جالب شد:d
خب نظر سنجی فقط درباره باس مورد علاقست.
ولی گفتت %100 تاییده منه! واقعا حیف که همچین کارکتری با چنین پتانسیل بالایی همینطوری به حال خودش رها بشه. البته نیرو هم در کنار ورجیل ;)

عجب نظر سنجی گذاشتنه
جالب پس مبینیم که همه بیشتر دوست دارند درباره ورجیل بدونن نه دانته و نه نرو اهان جالب شد:d

خب تا حدودی راجع به دانته می دونیم اما ورجیل خیلی مبهمه با فهمیدن گذشته ی ورجیل گذشته ی نیرو هم مشخص میشه

بالاخره این انیمیشن ها تموم شد... راستش زیاد حال نداد... :(

یه سوال...؟

چرا Dante اینقدر قویه و اصلا حالت شیطانیش بیدار نمیشه....!!! :-/

یه لقب خیلی تُپُل هم واسه Sparda توش به کار بردن...:

Exiled Demon

منم این مشکلو دارم :d زیاد بهش فکر نکن 34 مگ زیاده :d
بالاخره این انیمیشن ها تموم شد... راستش زیاد حال نداد... :(
تصحیح میکنم: انیمه :d شرمنده ها من رو این اسم انیمه حساسم... زیاد؟ اصلا حال نداد!!!! :d
الان دقت کرده باشی کلا اکثر بازیا اینطوری شدن... مخصوصا این یکی که امروزیم میزنه :d
---
سلام میکنم :d
----
اینم لینک دانلود 6 تا آرت ورکی که فنا واسه بازی درست کردن... جدا به اینا میگن سوپر فن!!!! ;)
مرسی... اولی و آخری توشون از بقیه بهترن :d
-----
الان دقیق موضوع بحث رو به من بگید تا نظر سازنده ای بدم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or