بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
من همیشه از مدیا فایر دانلود میکردم اما اولین باریه که میکنم این پیغام تبدیل به پیغام دانلود نمیشه! باید چه کنم؟
با این چیزی که اینجا نوشته... چاره ای جزء صبر نداری... ;)
اما تجربه نشون داده که تا صبح صبر کنی هیچ اتفاقی نمیافته. دوباره دان کن... اگه نشد بزارش واسه بعد. احتمالاً سرورشون مشکل داره...

ا این چیزی که اینجا نوشته... چاره ای جزء صبر نداری... ;)
اما تجربه نشون داده که تا صبح صبر کنی هیچ اتفاقی نمیافته. دوباره دان کن... اگه نشد بزارش واسه بعد. احتمالاً سرورشون مشکل داره..
20 دقیقه صبریدیم هیچی نشد! اره به احتمال زیاد مشکل از سروره ممنون:d

دوستان همانطور که گفته بودم این یه کمیک رو گذاشتم البته قبلش بگم خیلی نقاشی ابتدایی رو داره و حالت طنزه!
c6pcbocvff9clsn5ecdc.jpg

hr31nintt46xdritr61w.jpg

قبل از گفتن اینها میخوام یکی از بهترین کمیک های غیر رسمی رو که دیدم بذارم بنام:

کمیک لوسیفر

profile_picture_by_nevachen-d46pp7p.jpg

طراح کمیک: Neva

ملیت: تایوانی

شخصیت ها حاضر در کمیک:

دانته

نیرو

نوال

البته باید بگم ممکنه برای این کمیک تابیک بزنم چون طولانی هست! اما باید تا اولین ترجمه صبر کرد!

کمیکی که گذاشتی ته خنده بود آرمین جان :d
اینم باکی نیست هرجی تاپیک مربوط به DMC بیشتر بهتر!!
پس ما منتظریم....
---
آتوسا خانوم منتظر پارت 2 شوما هم هستیم /:) :d

چه عجب... یکی پیدا شد و راجع به ترجمه اشتباه بازی یه نظری داد... همینه دیگه... به این میگن نکته سنجی که فقط تو طرفدارای Leon پیدا میشه...
شوخی بود... آوار نشید لطفاً ;)
من فکر کنم ترجمه ی صحیح بازی با توجه به خود بازی این بشه:
شیطان نیز ممکن است بگرید...!!!
چه ترجمه افتضاحی... :d

به به لیان دوست دارم کلا زیاد :دی

تر جمه به نظرم
ممکن است شیطان بگیرد

حالا شیطان میخواهد بگرید،شیطان تصمیم داشت بگرید،شیطان گریست،شیطان این امکان را دارد که بگرید،منم شیطانم و گریه میکنم و کی گریه کرد رو ول کنین!!!:d
بچه ها نظری برای بحث کردن ندارین؟8-|

اوه اوه یه سوتی وحشتناک دادم :دی

اصلا برنده مسابقه اون طرح نبود پست آخر این تاپیک رو بخونید توضیح دادم
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=53085&goto=newpost

در ضمن مثل اینکه امروز DmC به صورت Live استریم شده ، هنوز ویدئوهاش روی نت قرار نگرفته ولی مثل اینکه بخش های کوتاهی رو نشون دادن که شهر چطوری سعی میکنه دانته رو بکشه ( بخش های کوچیکی نه کاملا ) ، یه محض اومدن ویدئو ها توی تاپیک قرارشون میدم ;)

به به لیان دوست دارم کلا زیاد :دی

تر جمه به نظرم
ممکن است شیطان بگیرد
عشق منی افشین... ;)
این ترجمه رو هم میشه پذیرفت... اما اینجا با توجه به داستان بازی و تقریبا غیر ممکن بودن یک عمل خاص "گریستن شیطان" شما نیاز به کلمه ای داری که این اتفاق افتادن اون عمل خاص رو "گریستن شیطان" به نوعی Bold کنه و باعث بشه کمی دور از ذهن به نظر برسه اما، (اما داره) اما در عین حال اون عمل خاص رو در شرایطی، قابل انجام جلوه بده... بنابراین اگر "نیز" یا "هم" رو هم اضافه کنیم شاید صحیح تر بشه...
اگه متوجه نشدی افشین جون، اصلا دپرس نشو.... من از این جفنگیات زیاد میگم... سر کلاس هم وقتی من می خوام دلیل و استدلال بیارم، بچه ها + استاد میزارن در میرن... :p

آرمین به جای این کمیک ها ادامه رو بده به من زووووووود باااااااااااش
البته می دونم درس داری نوه ی گلم ولی همون اول بهت گفتم اگه نمی تونی به من بگو خودت خواستی
تهانوی عزیزم به زودی قسمت دوم خاطراتم رو می زارم :d

سلم بچه ها. خوب... آ... من هیچی ندارم الن بگم!!!:|
فقط دلم براتون تنگ شده بود. گفتم بیام 1 سلامی بکنم. امان از دست این امتحانا که خدا انشا الله ریشه شون رو از زمین بکنه!!!:(
پس این کالکشن و dmc کی میان؟ من دارم دق میکنم.:(( بحث خوابیده .بد جوری هم خوابیده ! شما اینطور فکر نمی کنید؟! تقصیر ما هم نیستا! خبر کم آووردیم!!!

سلام!
با اجازه من این خبر Art Work کاملتر میکنم! ایتسونو (Itsuno) که الان کلا بازی رو دراختیار داره به مناسبت دهمین سالگرد دویل می کرای رقابتی برای انتخاب 10تا از بهترین فن آرت ها برگزار کرد! هم اکنون مسابقه تموم شد و 10 اثر برتر به انتخاب خود ایتسونو معلوم شدن! به جز 4تایی که دوست عزیزمون نشون دادن؛ این 6 تا هم انتخاب شدن که همراه با خود نظر ایتسونو براتون میزارم:

"Incredibly detailed pencil drawing - and you realize all the characters are all there in the background! Fine attention to detail!" - Itsuno-san
kdtr7gamern46uhm25v.jpg
"The only piece with DmC Dante. So happy to see this :-)" - Itsuno-san
fvjmfgvdgwh08ftdxg.jpg
Itsuno-san: "So bad, so strong and so tough. Love the layout and his face."
2t212cwndlvzti0yl5x9.jpg
"All Dante and all cool. Very simple, but has sytle. I want to make this into postcards!" - Itsuno-san.
an15pt37i60nlavelh4.jpg
Slight retro vibe is cool. Want to use it as package art for SNES version! - Itsuno-san
p3oughoubu569ys6p6l.jpg
High score for the headphone! Cool despite deformation. - Itsuno-san
ca93zwg2qsbfwhonl23.jpg

منبع
شما بعنوان فن کدوم تصویر مورد پسنداتان است؟!

تصویر اول واقعا فوق العادست

دانته نیرو ورجیل آرخام لیدی تریش لوسیا (هنوز خودم موفق به پیدا کردنش نشدم) موندوس اسپاردا آریوس اوا (هنوز خودم موفق به پیدا کردنش نشدم [2]) همگی تو عکس هستند

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or