تصویری نیست؟؟؟؟؟؟!!!!!
اون عکس ورجیل که سیاه و سفیده عالیه!!!
یه جورایی حس ناامیدی و تنهایی به ادم میده..؟؟!!![7 :-/ :-/](/styles/default/xenforo/smilies/meep/7.gif)
یه جورایی حس ناامیدی و تنهایی به ادم میده..؟؟!!
![7 :-/ :-/](/styles/default/xenforo/smilies/meep/7.gif)
پست ویرایش شدوالاه ما که هیچ تصویری نمی بینیم
پست ویرایش شد عکسها در متن پنهان قرار گرفتند، منتها باید صبر کنید چون کیفیت بالا هستند. بازم اگه مشکل بود بگید اینا هم لینکای مستقیمشون:تصویری نیست؟؟؟؟؟؟!!!!!
یه جورایی حس ناامیدی و تنهایی به ادم میده..؟؟!!![]()
آره الان دیدمش خیلی باحاله ، یکی از بخش هاییه که شهر میخواد دانته رو بکشهاین تریلر یعنی از قبلی جدید تره ؟!!!!!!!!
از میون نکاتی که گفتی من این یکی رو بیشتر پسندیدم :d خب من فکر می کنم بعد از اینکه دانته فرار می کنه از بس به هر کی می رسیده می گفته شیاطین پدر مادر منو کشتن که مردم فکر می کنن دیوونه س برای همین می برنش تیمارستان خلاصه اونجا که آدما اسمش رو نمی دونستن برای همین چند بار ازش می پرسن و بعد از اونکه متوجه شدن آدمای مزدور لیمبو دانته رو سعی می کنن به لیمبو تحویل بدن ! از این جاس که لیمبو هم اسم دانته رو می فهمه !نکته بعدی زمانی که دوربین دانته رو میبینه خود شهر اسم دانته رو صدا میزنه و اون رو به لیمبو میکشه ، پس شیطونا دانته رو میشناسن حالا که شیطونا میدونن دانته کیه و میخوان بکشنش پس اون کسی که توی تریلر اول دانته رو شکنجه میکرد و اسمش رو میپرسید کیه ؟!