بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
والاه ما که هیچ تصویری نمی بینیم
پست ویرایش شد
تصویری نیست؟؟؟؟؟؟!!!!!
اون عکس ورجیل که سیاه و سفیده عالیه!!!
یه جورایی حس ناامیدی و تنهایی به ادم میده..؟؟!!:-/
پست ویرایش شد عکسها در متن پنهان قرار گرفتند، منتها باید صبر کنید چون کیفیت بالا هستند. بازم اگه مشکل بود بگید اینا هم لینکای مستقیمشون:
اون عکس ورجیل جز 10 اثر برتر نشد :(

دوستان دیگه بحثی برای حرف زدن نمونده. تا کالکشن بیاد که اونم بحثی نداره چون قبلا راجع به شماره های 1-2-3 حرف زدیم.
باید DmC بیاد

خب حالا که بی بحث شدیم بزارید چند تا نکته در مورد تریلر جدید DmC بگم لااقل در مورد اون بحث کنیم

همون اوایل تریلر یه ماشین درب و داغون با پلاک DMC5 وجود داره که خیلی در موردش توی فروم های دیگه بحث کردن و به این نتایج رسیدن :

1. چون این پنجمین نسخه از سری بازی های DMC که داره ساخته میشه برای همین این پلاک رو قرار دادن
2. منظور پلاک اینه که DMC5 در حال ساخته
3. ماشین خیلی درب و داغون و از کار افتاده است ، شاید NT داره میگه سری قبلی درب و داغون بوده و نسخه 5 هم اگه ساخته میشد داغون بود
4. NT فقط خواسته یه شوخیی با هوادار بکنه ( bad joke )

دومین نکته توی تریلر که خیلی جالبه زمانی که یه ماشین داره از کنار دانته رد میشه صدای رادیو به گوشمون میرسه : " پلیس به تازگی تصاویر یک تروریست رو منتشر کرده ، این تروریست که توی حمله به کارخونه ( یه اسم عجیب غریبی میگه ) دست داشته ، اسمش ------ است "
دقیقا لحظه ایی که میخواد اسم رو بگه صدای موتور ماشین میاد و نمیشه فهمید اسم کیه ، شاید دانته یا حتی ورجیل !!!

نکته بعدی زمانی که دوربین دانته رو میبینه خود شهر اسم دانته رو صدا میزنه و اون رو به لیمبو میکشه ، پس شیطونا دانته رو میشناسن حالا که شیطونا میدونن دانته کیه و میخوان بکشنش پس اون کسی که توی تریلر اول دانته رو شکنجه میکرد و اسمش رو میپرسید کیه ؟!

خب اینجا میرسیم به لحظه ایی که دانته اسم دختر مرموز رو میگه که دقیقا معلوم نیست اسمش Kat/Pat باشه ؟!

نکته بعدی محیط بود که خیلی جالب و به طور ریال تایم تغییر میکرد ، امیدوارم توی تریلر های بعدی قسمت هایی از حمله کردن شهر به دانته رو ببینیم

و آخرین نکته که ربطی به این تریلر آخری نداره ، تریلر قبلی ( همون کامل شده تریلر TGS ) اگه دقت کنید قبل از اینکه اون جمله You Don't F*ck With A God رو بشنویم یه صدایی دقیقا مثل همون صدای شهر که توی تریلر آخری گفت دانته رو میشنویم که میگه Come ... Here ، پس شهر میخواد دانته رو به طرف خودش بکشه و احتمالا اون شخص داره بهش هشدار میده که از شهر فاصله بگیره (شاید ورجیل)

خب اینم موضوع بحث در مورد کدومشون میخواید بحث کنیم :دی

سلام سلام... چند روز نبودم دلم واسه همه تنگیده بود...
عین این جمله رو اول تو تاپیک RE میبینید و بعدش تو تاپیک SH و حالا هم اینجا... خدا انشاا... شفای عاجل به Leon عنایت کنه که پاک قاطی کرده...
رفیق من فقط عکس اولت رو دیدم... خیلی عکس دلی بود...
Dante Never Cry جان... عجب تریلری بود... من اتفاقا با میمیک صورت این Dante جدیده خیلی حال کردم... عجب کومبوهای باحالی میزد... مخصوصا اونی که وقتی Airborn میشه و بعد یه Slash شوت میکنه سمت دشمن دورتر... هو هو...!!!
رفقا یه پیشنهاد....!
کومبوی محبوبتون و یا اسلحه محبوبتون تو DMC3 چی یا کدوم بود...؟

نکته بعدی زمانی که دوربین دانته رو میبینه خود شهر اسم دانته رو صدا میزنه و اون رو به لیمبو میکشه ، پس شیطونا دانته رو میشناسن حالا که شیطونا میدونن دانته کیه و میخوان بکشنش پس اون کسی که توی تریلر اول دانته رو شکنجه میکرد و اسمش رو میپرسید کیه ؟!
از میون نکاتی که گفتی من این یکی رو بیشتر پسندیدم :d خب من فکر می کنم بعد از اینکه دانته فرار می کنه از بس به هر کی می رسیده می گفته شیاطین پدر مادر منو کشتن که مردم فکر می کنن دیوونه س برای همین می برنش تیمارستان خلاصه اونجا که آدما اسمش رو نمی دونستن برای همین چند بار ازش می پرسن و بعد از اونکه متوجه شدن آدمای مزدور لیمبو دانته رو سعی می کنن به لیمبو تحویل بدن ! از این جاس که لیمبو هم اسم دانته رو می فهمه !
البته ممکنه یه دلیل دیگه هم باشه ، مثلا دانته یه فرد شیطانی که یه مقامی داشته مثلا شهرداری چیزی رو می کشه اونا هم دانته رو می گیرن و ازش بازجویی می کنن !!!!
اینا همه احتمالاته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or