بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
چی ؟! تروریست :-o
صبر کن ببینم دانته اول دیوونه بود حالا هم تروریست ؟!!!!!!! WTF!!! اینا چی دارن می سازن !
با این حال هنوزم منتظرم در مورد داستان بازی اطلاعات بیشتری بیاد بیرون
--------------
ممنون از دانته ی عزیز بابت خبر و لینک تریلر ;)

---------- نوشته در 09:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:36 PM ارسال شده بود ----------

فقط لینکش شیلتره !!!
چیکار کنیم ؟
می تونین رو مدیا فایر بزارین ؟!
بابا این کار شیطوناست سعی دارن دانته رو دیوونه و تروریست جلوه بدن تا مردم بهش اعتماد نکنند و جاش رو پیدا کنند

متاسفانه هنوز نتونستم لینکی ازش برای دانلود پیدا کنم ، خودم هم به زور و با استفاده از فیل شکن دیدمش

بابا این کار شیطوناست سعی دارن دانته رو دیوونه و تروریست جلوه بدن تا مردم بهش اعتماد نکنند و جاش رو پیدا کنند

متاسفانه هنوز نتونستم لینکی ازش برای دانلود پیدا کنم ، خودم هم به زور و با استفاده از فیل شکن دیدمش

فکر می کنی داستانش اینطوری باشه !
مثلا دانته فرار می کنه از دست موندوس بعد شیطونا برای اینکه آدما به دانته و حرفاش اعتماد نکنن همه جا شایعه پراکنی می کنن که مثلا یه آدمکش و تروریست خون خوار تو خیابونا داره پرسه می زنه و هر کس که دیدش باید فورا به نیرو ی انتظامی خبر بده
هووووم؟! چی می گین ؟!

فکر می کنی داستانش اینطوری باشه !
مثلا دانته فرار می کنه از دست موندوس بعد شیطونا برای اینکه آدما به دانته و حرفاش اعتماد نکنن همه جا شایعه پراکنی می کنن که مثلا یه آدمکش و تروریست خون خوار تو خیابونا داره پرسه می زنه و هر کس که دیدش باید فورا به نیرو ی انتظامی خبر بده
هووووم؟! چی می گین ؟!
والا من نمیدونم تو کله نینجا تئوری چی میگذره.........
ولی مطمئن باش اگر میتونستم بفهمم،دوست نداشتم چون مطمئنا چیز خوبی توش نیست!!!:d
این بازی مال کپکامه و خودشم باید بسازتش و هزارتا ابهام بندازه توش دوباره.....
نه اینکه همه چیو توضیح بده و تموم شه و بره دنبال خونه زندگیش.....

والا من نمیدونم تو کله نینجا تئوری چی میگذره.........
ولی مطمئن باش اگر میتونستم بفهمم،دوست نداشتم چون مطمئنا چیز خوبی توش نیست!!!:d
این بازی مال کپکامه و خودشم باید بسازتش و هزارتا ابهام بندازه توش دوباره.....
نه اینکه همه چیو توضیح بده و تموم شه و بره دنبال خونه زندگیش.....

از کجا معلومه ابهام نداره؟؟!!!! شاید 100تا علامت سوال به اون 150تا ی تو مغزمون اضافه کنه! :d

هووووم؟! چی می گین ؟!
احتملش هست... از شیاطین هیچی بعید نیست... ولی میتونه جزو مسائل مملکتی باشه! مثلا یکی از مقامات شهری شیطان بوده دانته هم دخلشو آورده و به عنوان تروریستو اینا شناخته شده! یا چون مقامات منافع خودشونو در نظر میگیرن دانته که یه تهدید واسه همکاری اونا با شیاطین رو دیوونه جلوه میدن تا کسی حرفشو باور نکنه!:d
ای بچه ها اسپاردا داره میبره!!!
بابا ورجیلیا،کجایین؟
همینه خودشه!!! منطقی فکر کنی میبینی اول با اسپاردا شروع شد پس این علامت سوال ها هم نصفش با اومدن اون از بین میره :d

ممنون دیدم
گرافیک که تعریفی نداره اما خب کمبوها و حرکات توی مبارزه خیلی سریعتر و بهتر شده ! یه لحظه فکر کردم دسته دستمه و دارم بازی می کنم :d
صدا پیشه دانته هم خیلی عااااااااااالی بود صداش و به این کاراکتر می خورد اما باز هم....هیشکی روبن نمیشه:(
البته همین عدم حضور روبن جای تامل داره ها! ممکنه دارن روی dmc 5 کار می کنن و روبن هم دوباره داره باهاشون کار می کنه ، نه ؟!

نکته دیگه در مورد این تریلر جدیده ، اسم دختر کلاه به سر معلوم شد : Kat
دانته به همین اسم صداش کرد ، پس شخصیت جدیده ، حیف شد فکر میکردم Lady باشه

بچه ها ببخشید می پرم وسط بحث
ولی این آهنگ Devils never cry چقدر خوبه جدا عالیه مخصوصا کرواس آخرش
اگه یخورده روش بیشتر کار می کردن می تونست تم سری بشه
---
در ضمن من به دادشمون ورجیل رای دادم ;)

آخرین ویرایش:
بچه ببخشید می پرم وسط بحث
ولی این آهنگ Devils never cry چقدر خوبه جدا عالیه مخصوصا کرواس آخرش
اگه یخورده روش بیشتر کار می کردن می تونست تم سری بشه
---
در ضمن من به دادشمون ورجیل رای دادم ;)
به افتخار اقا افشین!!!>:d<
نه بابا این چه حرفیه شما سرورین!!!
به به به ورجیل هم که رای دادین!!! اورین اورین!!!
نکته دیگه در مورد این تریلر جدیده ، اسم دختر کلاه به سر معلوم شد : Kat
دانته به همین اسم صداش کرد ، پس شخصیت جدیده ، حیف شد فکر میکردم Lady باشه​
خدا رو شکر که یه شخصیت دیگه هم وارد داستان کردن.......
داشتم به این نتیجه میرسیدم که DMC به بن بست خورده و کارش تمومه ولی حرکات مثبتی رو دیدیم.اورین اورین!!!

یکی از دلایلی که من این سری رو به هر هک اند اسلشی ترجیح می دم فضای راک و موسیقی راکش در حین بازی که به زیبایی با محیط و درگیری ها عجین میشه
در ضمن بچه ها به سوال چرا اسم سری تو فارسی
شیطان هم می گیرید معنی شده ولی معنیش این نیست

یکی از دلایلی که من این سری رو به هر هک اند اسلشی ترجیح می دم فضای راک و موسیقی راکش در حین بازی که به زیبایی با محیط و درگیری ها عجین میشه
در ضمن بچه ها به سوال چرا اسم سری تو فارسی
شیطان هم می گیرید معنی شده ولی معنیش این نیست
چه عجب... یکی پیدا شد و راجع به ترجمه اشتباه بازی یه نظری داد... همینه دیگه... به این میگن نکته سنجی که فقط تو طرفدارای Leon پیدا میشه...
شوخی بود... آوار نشید لطفاً ;)
من فکر کنم ترجمه ی صحیح بازی با توجه به خود بازی این بشه:
شیطان نیز ممکن است بگرید...!!!
چه ترجمه افتضاحی... :d

آخرین ویرایش:
خاطراته خیلی جالب بود من خیلی دوست داشتم ممنون :d
Processing download request...
من همیشه از مدیا فایر دانلود میکردم اما اولین باریه که میکنم این پیغام تبدیل به پیغام دانلود نمیشه! باید چه کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or