بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
چی شد؟ قضیه سر پدر شدن دانته بود؟! حالا سر خاطرات اوا؟!!
O_o
اول از همه:
نه خیر! اون کسی نیست جز پسر موندوس >:)
پسر من با دختر حاج دانته کاری نداره :d
همینجا صدای خنده ای میشنوه و اون کسی نیست جز موندوس >:)
حقشه! میخواست واسه پسرم نقشه نکشه :d
خُب حالا در مورد اوا:
موافقم بذار! خودش یه بحثی رو راه میندازه... یه موقع خدایی نکرده تاپیک هم نمیخوابه... :d

نیگا کنین!!!!همه گفتن اسپاردا،دانته،ورجیل و حتی دختر نبوده دانته میگت بعد نمیگن پسر سلطان ورجیل نیرو ممکنه چه گذشته ای داشته باشه(حالا ورجیل میاد میزندتونا!:d)
این همه ادم اومدن هی اسم کاراکتر های تکراری اوردن بابا حداقل یه یادی از ما میکردین و یه چیزی از نیرو میگفتین. حالا بد هم بود قبول میکردیم(اخه دوتا رای اورده:()
یه بحثی رو تو سایت دیدم گفتن دانته دختر داره شاید باورتون نشه اما این یه ایده خانوم روسی بوده و یه دختر 10 ساله برای دانته طراحی کرده بود و اون رو بصورت کمیک در اورده بود که موافق باشین قرار میدن.
prove_it_to_me_by_bloodyimagination-d4g3yce.png

خوب نگفتین من بحث رو به چالش میکشم.
همونطور که یکی از ایده های من در رمانی که طرح شد این بود که نیرو خیلی بیش از حد احساساتی جلوده ندن و همه دیدن که قبل از نجات کایری نیرو چه اخلاق جالب و ریلکسی رو داشت و اصن وضی عصبی نمیشد اما پای کایری اومد وسط اخلاقش افتضاح و بچه گونه شد که اصلا از این قسمتا خوشم نمیومد.
بجای باز کردن بحث جدید و ابهامات جدید در بازی میومدن گذشته رو تعریف میکردن به نوعی از گذشته ورجی شروع میکردن تا به ادامه داستان برسند.
یه مبارزه جالب بین روح ورجیل و نیرو به وجود میوردن
ماد نیرو مشخص شه کیه
اگه کشته شدن ورجیل و موندوس رو ریبوت میکردن چگونگی رو به رو شدن نیرو و ورجیل جالب بود و همینطور موندوس و توطئه های خبیثش!

آخرین ویرایش:
ورجی
وای!!! تو به مقدسات ما توهین کردی!!!:-o
اقا اصلا هرکی باشه،ولی دانته رو فعلا بیخیال شید لطفا.....
چه خبره هرجا نظر سنجی که توش دانته باشه،همه بهش رای میدن؟)x
جمع کنین بابا!!! اقا هر کی از این به بعد نظر سنجی میذاره؛خواهشا دیگه دانته رو وارد نکنه.البته من خودم عشق دانته هستم ولی دیگه دارین شورشو در میارین!!!

آرتین جان، خواهشاً هر کاری می کنی...
دیگه این Dante رو حاجیش نکن...

=))
باشه چشم :d

یه بحثی رو تو سایت دیدم گفتن دانته دختر داره شاید باورتون نشه اما این یه ایده خانوم روسی بوده و یه دختر 10 ساله برای دانته طراحی کرده بود و اون رو بصورت کمیک در اورده بود که موافق باشین قرار میدن.
چه جالب! من موافقم...
--
دوستان چه خبره؟ تاپیک داره لالا میکنه!! :d

سلام ای طرفداران DMC :d
من اوا (Eva) هستم ، همسر اسپاردای شوالیه ی افسانه ای :d و مادر دو فرزند جنجالی و مشهور به نام دانته و ورجیل ;;):d
والاه حضور من در اینجا فقط بخاطر خواهش هایی بود که عروس گلم devil girl :d ازم کرد و بهم گفت که انگار پسرای من و همسرم اینجا خیلی طرفدار دارن !;;)
البته توی همین صفحات طی یه خبر شوکه کننده هم شنیدم که من یه نوه هم دارم :-o و اون کسی نیست جز همین نیرو توربوی عزیزم ;;)>:d<
خب به هر حال به من گفتن بیام و اینجا و خاطراتم رو تعریف کنم ! از 16 سالگی تا مرگ(آخه من الان مردم و از ناکجا آباد به نت وصل شدم;))
پس منتظر باشین هر شب ساعت 8 شب همین جا قسمتی از خاطرات منو بخونین
دوستدار شما اوا :xo:-)

• Like
Reactions: Tehanu
nafahmidam chi shod? Manzuret az aruse golam, zane vergil bud dige na? 1 vaght khodaye nakarde yadet nare ke man mesle shi poshte sare dante vaysadam. Baraye etelaate bishtar be name karbari va avataram morajee kon .

---------- نوشته در 10:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:28 PM ارسال شده بود ----------

سلام بر همگی! من رفتم سربازی (دیگه ایندفعه جدیه ها :دی)اگه پستام باعث ناراحتی کسی شد عذر خواهی میکنم...موفق باشید؛ Adi0s :)>-
khoda hafez artas jan. Omidvaram ke harche zudtar 2bare tu sait bebinamet. Good luke!

آخرین ویرایش:
نمیدونم دوستان چقدر در جریان مسابقه Artwork به مناسبت دهمین سالگرد سری DMC بودن ، ولی قرار بر این بود که اثر شخص برنده توی یکی پروژه های اعلام نشده سری DMC و با نام خودش ثبت بشه و علاوه بر اون قرار بود یه نسخه از همون عنوان به عنوان جایزه به صورت رایگان به برنده اهدا بشه

خب این هم برنده مسابقه

اینم تاپیکش توی بخش اخبار : http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=53085&p=1730112#post1730112

سلام بر همگی! من رفتم سربازی (دیگه ایندفعه جدیه ها :دی)
اگه پستام باعث ناراحتی کسی شد عذر خواهی میکنم...
موفق باشید؛ Adi0s :)>-
Artha@s جان، با اینکه می دونم ممکنه دیگه این پست رو نبینی، امیدوارم هر جا هستی سلامت باشی...
زامبی کشی و Devil هانتری هم توی خدمت یادت نره رفیق...

سلام بر همگی! من رفتم سربازی (دیگه ایندفعه جدیه ها :دی)
اگه پستام باعث ناراحتی کسی شد عذر خواهی میکنم...
موفق باشید؛ Adi0s :)>-
انشالله موفق باشی آرتاس جان ، منتظر حضور دوباره ات توی BC و مخصوصا تاپیک های DMC هستیم :x;)

بچه ها Arth@s رفت... لعنتی می خواستم قبل از رفتنش یه برنامه بذارم براش Goodbye Party بگیریم... :d
همه چیزش رو هم بسته، بهش دسترسی ندارم.
کسی دسترسی غیر از سایت بهش نداره...؟

ارتاس رفتی!:( خوش بذگره ما هم ممکنه چند وقت دیگه بیایم اموزشی:دی
از مصاحبت با شما شادیدم:d
البته توی همین صفحات طی یه خبر شوکه کننده هم شنیدم که من یه نوه هم دارم :-o و اون کسی نیست جز همین نیرو توربوی عزیزم ;;)>:d<
سلام مامان بزرگ خوبین؟ بابازرگ خوبن؟ سلام بهشون برسون که بد جوری در زندان پدر اسیریم!
nafahmidam chi shod? Manzuret az aruse golam, zane vergil bud dige na? 1 vaght khodaye nakarde yadet nare ke man mesle shi poshte sare dante vaysadam. Baraye etelaate bishtar be name karbari va avataram morajee kon .
خانوما دعوا نکنین!

بعله این دفعه نه اما چهارشنبه کمیک هارو ترجمه میکنم و میذارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or