بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
سلام بر دویل هانترهایه خفن ;)
خب با تشکر از آریا عزیز نظر سنجی تغییر کرد
به شخصه ممنونم ازت ای علی دانته عزیز :x
3- اگه شما بعنوان نویسنده تو کپکام بودید چه تغییری (یا تغییراتی) تو داستان بازی اعمال میکردید؟!
Well Well Well
دوستان این نظرسنجی و این سؤال کاملاً مکمل هم هستن! هر کس که به هر کارکتری رأی میده باید از نظر خودش هم بگه که چطور باید داستان روایت بشه!
=============
من به اسپاردا رأی دادم! آمااااا چرا؟!
من اگه نویسنده بازی بودم یه داستان دیگه طراحی میکردم مثه داستان شماره 3؛ منتها با این تفاوت که داستان درست بعد از فورتونا کستل رخ بده و ورجیل و دانته جفتشون در اوج پختگی هم دیگه رو ملاقات کنن؛ الان میگید این چه ربطی به اسپاردا داره :-/ :دی
خب بعد از گذشت 10 مرحله از بازی دانته و ورجیل مجداداً باهم روبرو میشن >:) اما این دفعه دانته حسابی پخته شده و واسه ورجیل که هنوز قدرت پدرش رو میخواد؛ شروع میکنه از اسپاردا حرف زدن (در حین مبارزه کردن)؛ و در همین بین قضیه فلش بک میخوره و ما با اسپاردا 10 مرحله دیگه از بازی رو سپری میکنیم و داستانش شفاف سازی میشه...
بماند که میشه این قضیه رو ادامش داد به این شکل که بعد از حرفایه دانته، ورجیل هم از خودش میگه (و 100% یه داستان منقلب کننده) و بماند که بین نیرو و ورجیل هم یکیشون رو میکشتم؛ و مرگ اون یکی به دستایه طرف مقابلش انجام میگرفت... یعنی میشه حداقل تا دویل می کرای 7 رو تو همین سناریو ادامه داد؛ ولی حیف که...
mer30 artas. In manteghitarin javabi bood ke shenidam va TAGHRIBAN ghane shdam.Bebinam bacheha inja ta chehad bayad shounate eslami raayat beshe? Mikham chandta aks az dante va trish bezaram. Kheyli bad nistan.(aslan bad nistan) man too nazarsanji be dante ray midam. Kheyli doost daram bedoonam dante badaz marge eva chetori bozorg shode. Darmorede bachegiash 1 chizaii midoonam. Tosie mikonam hatman khaterate eva ro bekunid. Dante koochooloo kheyli baoamak boode'
خواهش میکنم کاری نکردیم، به هر حال امیدوارم قانع کننده باشه؛ اما شما که انقدر دقتت زیاده به اینکه دانته حدود 5-6بار میگه این شمشیر متعلق به خونواده منه و باید پیشه من بمونه و اونجا که نیرو میره رو حالت یاماتو، دانته میگه در اصل این متعلق به برادر منه و... اینا هم نادیده نگیر دیگه ;) پس نیرو، نیروـه و پسر ورجیل
شئونات اسلامی :-/ =))
راستش اگه عکس اونجوری میخوای بزاری فقط لینکش رو بزار نه مستقیماً خوده عکس رو و تو اسپویلر (متن پنهان) قرارش بده ;)

---------- نوشته در 12:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:46 PM ارسال شده بود ----------

من به Sparda رای دادم...
به به! سلام!
خب چراش هم فراموش نشود دیگه :دی

آخرین ویرایش:
به به! سلام!
خب چراش هم فراموش نشود دیگه :دی
ها... سلام عزیزم!
:-*
فواران احساسات یهویی بود...
چرای رای دادنم به Sparda شاید زیاد به بازی مربوط نباشه... دلیلش یه کم احساسیه... :-&
راستش خیلی دلم می خواد راجع به آدمی که حاضره به خاطر یه عشق و شخص فانی از همه چیزش چشم پوشی کنه و به همنوع خودش پشت کنه بیشتر بدونم... من چنین آدمی رو میپرستم.

---------- نوشته در 01:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:42 PM ارسال شده بود ----------

اگه قرار بود سناریویی به غیر از این نوشته بشه... ترجیح می دادم Sparda و Eva بیشتر به چالش کشیده بشن...
Trish کلا حذف شه و Lady با دانته Making Love.... و از این حرفا... ;)
و Vergil هم به عنوان یه ناجی که در انتها مشخص بشه تمام کاراش به خاطر Dante و دنیای انسان ها بوده و خودش معشوقه Lady بوده ... اما....
به افتخار فیلم هندی بزن کف قشنگرو.....
=d>=d>=d>=d>^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^[-o

من خودم خیلی دوست دارم گذشته اسپاردا و ورجیل رو بدونم ولی اول از همه ترجیح میدم بدونم چه بلایی سر ورجیل اومده که این همه دنبال قدرته و حاضره توی این راه با تنها عضو باقی مونده خانواده اش هم بجنگه
من به اسپاردا رای دادم چون اونجوری از موندوس بیشتر میفهمیم و بچگی های دانته و ورجیل اوا و همه ی اینا مشخص میشه... به نظرم اول از بزرگ خاندان شروع شه بهتره... اینجوری بیشتر قاطی نمیکنیمو یه نظمی به وجود میاد!
سازنده ها کار رو خراب کردن میومدن به جای داستان عشقولانه بی معنی یه ذره گذشته نیرو و ورجیل رو روشن میکردند. اینجور دانته نقش پررنگ تری رو داشت:d طرفدارا این داستان هم بیشتر میپسندیدم درسته.
دوستان خواهشاً به جمله اکتفا نکنید و بیشتر خلاقیت به خرج بدید! مثلاً اگه میگید ورجیل یا اسپاردا یا دانته؛ بگید که اگه نویسنده بودید چه داستانی واسش مینوشتید؛ در اصل میخوام بدونم دوست دارید این کارکترا چجور کارکترایی باشن و چه داستانی داشته باشن؛ از نظر خودتون...;)
اینطوری قشنگ میتونیم درباره نظرایه هم دیگه بحث کنیم :-b

---------- نوشته در 03:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:14 PM ارسال شده بود ----------

راستش خیلی دلم می خواد راجع به آدمی که حاضره به خاطر یه عشق و شخص فانی از همه چیزش چشم پوشی کنه و به همنوع خودش پشت کنه بیشتر بدونم... من چنین آدمی رو میپرستم.

---------- نوشته در 01:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:42 PM ارسال شده بود ----------

اگه قرار بود سناریویی به غیر از این نوشته بشه... ترجیح می دادم Sparda و Eva بیشتر به چالش کشیده بشن...
Trish کلا حذف شه و Lady با دانته Making Love.... و از این حرفا... ;)
و Vergil هم به عنوان یه ناجی که در انتها مشخص بشه تمام کاراش به خاطر Dante و دنیای انسان ها بوده و خودش معشوقه Lady بوده ... اما....
به افتخار فیلم هندی بزن کف قشنگرو.....
=d>=d>=d>=d>^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^[-o
فقط از اون قسمت که بولد کردم خوشم اوومد؛ درباره بقیش هم:
فقط تو چشایه آواتارم نگاه کن :دی

فقط از اون قسمت که بولد کردم خوشم اوومد؛ درباره بقیش هم:
فقط تو چشایه آواتارم نگاه کن :دی
ها ها....
10 امتیاز + آقای Arth@s
ولی به بقیش هم توجه کن... واقعا حیف نیست کاراکتر بزرگی مثل Sparda با اون شخصیتش بخواد انقدر پشت پرده بمونه...؟
چه بازی ای بشه بازی ای که بخواد یه فلش بک بزنه به زندگی Sparda و نحوه زندگی و درگیر شدنش با Eva و مبارزش با همنوعان خودش

ها... سلام عزیزم!:-*
چرای رای دادنم به Sparda شاید زیاد به بازی مربوط نباشه... دلیلش یه کم احساسیه... :-&راستش خیلی دلم می خواد راجع به آدمی که حاضره به خاطر یه عشق و شخص فانی از همه چیزش چشم پوشی کنه و به همنوع خودش پشت کنه بیشتر بدونم... من چنین آدمی رو میپرستم.---------- نوشته در 01:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:42 PM ارسال شده بود ----------اگه قرار بود سناریویی به غیر از این نوشته بشه... ترجیح می دادم Sparda و Eva بیشتر به چالش کشیده بشن...Trish کلا حذف شه و Lady با دانته Making Love.... و از این حرفا... ;)و Vergil هم به عنوان یه ناجی که در انتها مشخص بشه تمام کاراش به خاطر Dante و دنیای انسان ها بوده و خودش معشوقه Lady بوده ... اما....به افتخار فیلم هندی بزن کف قشنگرو.....=d>=d>=d>=d>^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^[-o
chiii?! Rabete asheghane beine dante va lady?! Aslan dust nadaram. Mashughe dante kasi nist joz trish. Albate in nazare mane va harkas nazare khodesho dare. Man agar nevisande dastan budam, dastano az dide dokhtare dante !!! Mineveshtam. Masalan khaterate madaresho(trish) mikhune va unja trish mige ke bazivaghta khodes va dante ro jaye eva va sparda midide va rajebe gozashte dante tarif mikone. Vai chi mishe! Sare dante va trish hamun blaii biad ke sare eva va sparda umad va dokhtareshun tasmim be entegham begire!!! Badan befahme ke dante(pedaresh)zendas va hala jozve shakhsiataye manfie dastane. Dar akhar ham az happy ending khabari nist va dante javanmardane mimire!

---------- نوشته در 04:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:16 PM ارسال شده بود ----------

ها... سلام عزیزم!:-*
چرای رای دادنم به Sparda شاید زیاد به بازی مربوط نباشه... دلیلش یه کم احساسیه... :-&راستش خیلی دلم می خواد راجع به آدمی که حاضره به خاطر یه عشق و شخص فانی از همه چیزش چشم پوشی کنه و به همنوع خودش پشت کنه بیشتر بدونم... من چنین آدمی رو میپرستم.---------- نوشته در 01:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:42 PM ارسال شده بود ----------اگه قرار بود سناریویی به غیر از این نوشته بشه... ترجیح می دادم Sparda و Eva بیشتر به چالش کشیده بشن...Trish کلا حذف شه و Lady با دانته Making Love.... و از این حرفا... ;)و Vergil هم به عنوان یه ناجی که در انتها مشخص بشه تمام کاراش به خاطر Dante و دنیای انسان ها بوده و خودش معشوقه Lady بوده ... اما....به افتخار فیلم هندی بزن کف قشنگرو.....=d>=d>=d>=d>^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^[-o
chiii?! Rabete asheghane beine dante va lady?! Aslan dust nadaram. Mashughe dante kasi nist joz trish. Albate in nazare mane va harkas nazare khodesho dare. Man agar nevisande dastan budam, dastano az dide dokhtare dante !!! Mineveshtam. Masalan khaterate madaresho(trish) mikhune va unja trish mige ke bazivaghta khodes va dante ro jaye eva va sparda midide va rajebe gozashte dante tarif mikone. Vai chi mishe! Sare dante va trish hamun blaii biad ke sare eva va sparda umad va dokhtareshun tasmim be entegham begire!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: devil girl
فجیعا رای به ورجیل دادم...
نظر سنجی گویای همه چیز هست...
چون واقعا همون طور که داداش علی ورجیل گفت،گذشته ورجیل،گذشته نیرو رو هم پوشش میده...
خیلی دلم میخواد اونایی رو که به دانته رای دادن رو ببینم....)x
اگر جرات دارین خودتونو نشون بدین....

chiii?! Rabete asheghane beine dante va lady?! Aslan dust nadaram. Mashughe dante kasi nist joz trish. Albate in nazare mane va harkas nazare khodesho dare. Man agar nevisande dastan budam, dastano az dide dokhtare dante !!! Mineveshtam. Masalan khaterate madaresho(trish) mikhune va unja trish mige ke bazivaghta khodes va dante ro jaye eva va sparda midide va rajebe gozashte dante tarif mikone. Vai chi mishe! Sare dante va trish hamun blaii biad ke sare eva va sparda umad va dokhtareshun tasmim be entegham begire!!! Badan befahme ke dante(pedaresh)zendas va hala jozve shakhsiataye manfie dastane. Dar akhar ham az happy ending khabari nist va dante javanmardane mimire!

---------- نوشته در 04:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:16 PM ارسال شده بود ----------

chiii?! Rabete asheghane beine dante va lady?! Aslan dust nadaram. Mashughe dante kasi nist joz trish. Albate in nazare mane va harkas nazare khodesho dare. Man agar nevisande dastan budam, dastano az dide dokhtare dante !!! Mineveshtam. Masalan khaterate madaresho(trish) mikhune va unja trish mige ke bazivaghta khodes va dante ro jaye eva va sparda midide va rajebe gozashte dante tarif mikone. Vai chi mishe! Sare dante va trish hamun blaii biad ke sare eva va sparda umad va dokhtareshun tasmim be entegham begire!!!

OH MY GOD!!!
ببین چی میگه ؟!! جدی جمع رو ترکوندی ها :d
چند تا نکته رو باید ذکر کنم:
1- در مورد این داستانی که خانم تریش عزیز گفتن (من هم شدیدا با اینکه دانته یه دختر داشته باشه موافقم ):d (اینجوری نگاهمون نکنین دیگه بالاخره ما دختریم و اگه دانته جون من یه دختر هم داشته باشه که مثه خودش قدرتمند باشه یعنی می ترکونه بعلهههههههههههه!):d
2- اینکه دانته شخصیت منفی بشه و بلا ملا سرش بیاد اصلا موافقم نیستم به تیریپ دانته اصلا نمی خوره
3- بچه ها خاطرات اوا رو کسی خونده ؟!!! :d

فجیعا رای به ورجیل دادم...
نظر سنجی گویای همه چیز هست...
چون واقعا همون طور که داداش علی ورجیل گفت،گذشته ورجیل،گذشته نیرو رو هم پوشش میده...
خیلی دلم میخواد اونایی رو که به دانته رای دادن رو ببینم....)x
اگر جرات دارین خودتونو نشون بدین....

با افتخار به ورجیل رای دادم چون واقعا خیلی دوست دارم بدونم گذشته اش دقیقا چطوری بوده:d

خوب منم با افتخار به اسپاردا رای دادم حالا چرا
خوب چرا من خیلی زیاده و بخوام بگم دقیقا 2000خط میتوانم دلیل بیارم که چرا اسپاردا را انتخاب کردم حالا یه توصیح کوچیکی میدم
ببین اگر اسپاردا نبود هرگز اتفاق بینه دانته و ورجیل نمیافتاد
بعد من خیلی دوست دارم توی بازی با اسپاردا بازی کنم و ببینم قدرت شیطانی اسپاردا با شمشیرش دقیقا چه جوری و چه جوری میخوان شکلش را بکشند اخ اخ فکرشو کنید اسپاردا بشه شیطون و از قدرتش استفاده کنه چی میشه
من میخوام دقیقا صحنه ای که با مادر دانته و ورجیل اشنا بشه را به صورت زنده ببینم که اون حس را در من زنده کنه و ببینم این دو تا چه جوری عاشق هم شدند
همان طور که گفتم دوست دارم گیم پلیش را ببینم میخوام ببینم به عیراز شمشیرش ایا اصلحه دیگه داشته فکر کنم توی دویل می کرای 1 یه دستکش بود اتیشین که ماله اسپاردا بود که دانته ورش میداره میخوام بدونم اون دستکش ها را از کجا بدست میاره
و اصلا میخوام بدونم ایا اسپاردا اصلا این شمشیر را از کجا بدست اورده و چه جوریه که این همه شمشیره قویه
و اصلا میخوام اون صحنه ای که با مدنوس میجنگه را قشنگ ببینم و ببینم دقیقا کجا زندانی شده
ووووووووووو غیره که خیلی سوال دیگه هست من توی ذهنم دارم:d:d:d:d:d

بابا منظورم اینه که فقط این قدرت را نداره و یه قدرت شیطانی دیگه که قدرتش را 100برابر میکنه باید داشته باشه
خب این نمیتونه که دوباره شیطون بشه!!! شاید فرشته بشه!!! این شد یه چیزی....

@ آرتاس
خب چی بگم دیگه ؟ :دی دوست دارم بدونم چه بلایی سر ورجیل اومده ، چرا این همه با دانته مشکل داره در صورتی که توی بچگی خیلی به هم دیگه نزدیک بودن از طرف دیگه با حسین هم موافقم و خیلی دوست دارم اسپاردا رو ببینم ، چطوری عاشق ایوا شد ؟ کجا همدیگه رو دیدن ؟ اصلا به ایوا گفته بود که یه شیطونه ؟ رابطه اش با پسراش چطور بوده ؟! (مخصوصا دوست دارم یه فلش بک از وقتی دوقولوها نوزاد بودن ببینم ، اون موقع اسپاردا و ایوا چه حالی داشتن ؟ :دی )

الان احساس بدی دارم که به ورجیل رای دادم:( ، من اسپاردا رو میخوام :(( :دی

خوب منم با افتخار به اسپاردا رای دادم حالا چرا
خوب چرا من خیلی زیاده و بخوام بگم دقیقا 2000خط میتوانم دلیل بیارم که چرا اسپاردا را انتخاب کردم حالا یه توصیح کوچیکی میدم
ببین اگر اسپاردا نبود هرگز اتفاق بینه دانته و ورجیل نمیافتاد
بعد من خیلی دوست دارم توی بازی با اسپاردا بازی کنم و ببینم قدرت شیطانی اسپاردا با شمشیرش دقیقا چه جوری و چه جوری میخوان شکلش را بکشند اخ اخ فکرشو کنید اسپاردا بشه شیطون و از قدرتش استفاده کنه چی میشه
من میخوام دقیقا صحنه ای که با مادر دانته و ورجیل اشنا بشه را به صورت زنده ببینم که اون حس را در من زنده کنه و ببینم این دو تا چه جوری عاشق هم شدند
همان طور که گفتم دوست دارم گیم پلیش را ببینم میخوام ببینم به عیراز شمشیرش ایا اصلحه دیگه داشته فکر کنم توی دویل می کرای 1 یه دستکش بود اتیشین که ماله اسپاردا بود که دانته ورش میداره میخوام بدونم اون دستکش ها را از کجا بدست میاره
و اصلا میخوام بدونم ایا اسپاردا اصلا این شمشیر را از کجا بدست اورده و چه جوریه که این همه شمشیره قویه
و اصلا میخوام اون صحنه ای که با مدنوس میجنگه را قشنگ ببینم و ببینم دقیقا کجا زندانی شده
ووووووووووو غیره که خیلی سوال دیگه هست من توی ذهنم دارم:d:d:d:d:d
10 امتیاز +
دلایلی رو هم که من نگفتم، حسین خیلی زیبا بیان کرد...
به افتخار SPARDA:
:groupwave:

---------- نوشته در 10:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 AM ارسال شده بود ----------

به هیچ وجه ناراحت نباش رفیق...Sparda ندامت شما را خواهد پذیرفت... :hug::thumbsup:

---------- نوشته در 10:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:15 AM ارسال شده بود ----------

فقط با این موافقم که Dante d یه دختر بچه داشته باشه....
لعنتی من میمیرم برای دختر بچه.... @};-@};-:x:x:-*:-*

---------- نوشته در 10:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:19 AM ارسال شده بود ----------

OH MY GOD!!!

2- اینکه دانته شخصیت منفی بشه و بلا ملا سرش بیاد اصلا موافقم نیستم به تیریپ دانته اصلا نمی خوره
با اینکه Dante شخصیت منفی داشته باشه منم موافق نیستم کاپیتان، اما این که بلا ملا سرش بیاد و بیفته تو هچل و Vergil بیاد به دادش برسه... شدید پایم... :)
قابل توجه Safe عزیز

@ آرتاس
خب چی بگم دیگه ؟ :دی دوست دارم بدونم چه بلایی سر ورجیل اومده ، چرا این همه با دانته مشکل داره در صورتی که توی بچگی خیلی به هم دیگه نزدیک بودن از طرف دیگه با حسین هم موافقم و خیلی دوست دارم اسپاردا رو ببینم ، چطوری عاشق ایوا شد ؟ کجا همدیگه رو دیدن ؟ اصلا به ایوا گفته بود که یه شیطونه ؟ رابطه اش با پسراش چطور بوده ؟! (مخصوصا دوست دارم یه فلش بک از وقتی دوقولوها نوزاد بودن ببینم ، اون موقع اسپاردا و ایوا چه حالی داشتن ؟ :دی )
دید بی تأثیر نبود :دی
الان خودت متوجه شدی که درستش اسپارداست :دی
ولی من نیدونم چرا بچه ها یه خط داستانی از خودشون نمیارن :(
البته بجز فمنیست هایه تاپیک که میگن دانته دختر داشته باشه؛ گرچه آرزو بر جوانان عیب نیست =))
مهم اینه که منو علی دانته میدونیم که دانته گوشاش دراز نمیشه با حرفایه تریش و لیدی >:)
فقط با این موافقم که Dante d یه دختر بچه داشته باشه....
لعنتی من میمیرم برای دختر بچه.... @};-@};-:x:x:-*:-*
خوبه باو! فمنیست کم داشتیم تو تاپیک، شما هم رفتی جزوشون :دی 2باره تو چشایه آواتارم نگاه کن >:)
OH MY GOD!!!
ببین چی میگه ؟!! جدی جمع رو ترکوندی ها
yahoo_4.gif

چند تا نکته رو باید ذکر کنم:
1- در مورد این داستانی که خانم تریش عزیز گفتن (من هم شدیدا با اینکه دانته یه دختر داشته باشه موافقم )
yahoo_4.gif
(اینجوری نگاهمون نکنین دیگه بالاخره ما دختریم و اگه دانته جون من یه دختر هم داشته باشه که مثه خودش قدرتمند باشه یعنی می ترکونه بعلهههههههههههه!)
yahoo_4.gif

==========
حالا که انقدر دوست دارید که دانته دختر داشته باشه منم واسش یه داستان مینویسم :p :دی
مادر این دختر لوسیاست:p دانته بعد از اینکه پدر میشه (حتی فکرشم واسم خنده داره =)) =)) =))) دختر بچه هی گیر میده بابا واسم اینو بخر بابا واسم اونو بخر بابا واسم یاماتو بخر! دانته هم هی به بچه میگه ندااااااارم میفهمی؟! خلاصه دختره که میبینه باباش پول خرج بکن نیست میره با یه پسر دیگه رو هم میریزه! حالا این پسره کیه؟! چــــــی؟! نیــــــــــــرو؟! :-o نه خیر! اون کسی نیست جز پسر موندوس >:) خلاصه دانته وقتی میفهمه اینطوری شده میره سه تاشون رو با کمک ورجیل و نیرو به درک واصل میکنه! لوسیا هم طلاق میده! میگه بابا تأهل چیه که هی بچه هایه بی سی گذاشتن تو دامن ما :p مجـــــــــــــــردی رو عــــــــــــــشق اســــــــــــــــت :دی بعدم 2باره میره سراغه شیطنت با تریش و لید >:) >:) >:)

• Like
Reactions: Leon.Fox

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or