بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
خوبه باو! فمنیست کم داشتیم تو تاپیک، شما هم رفتی جزوشون :دی 2باره تو چشایه آواتارم نگاه کن >:)
چه ربطی داشت برادر... من کلاً عشق دختر بچم... راجع به فمنیست بودن هم که من به هیچ وجه فمنیست نیستم... اما به شدت می دونم که باید با فمنیست ها چه باید کرد و چه جوری باید رفتار کرد...
هر چی باشه دور و برم 3 تا فمنیست هست... :( "نه توی بازی سنترها"

---------- نوشته در 01:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:12 PM ارسال شده بود ----------

حالا که انقدر دوست دارید که دانته دختر داشته باشه منم واسش یه داستان مینویسم :p :دی
مادر این دختر لوسیاست:p دانته بعد از اینکه پدر میشه (حتی فکرشم واسم خنده داره =)) =)) =))) دختر بچه هی گیر میده بابا واسم اینو بخر بابا واسم اونو بخر بابا واسم یاماتو بخر! دانته هم هی به بچه میگه ندااااااارم میفهمی؟! خلاصه دختره که میبینه باباش پول خرج بکن نیست میره با یه پسر دیگه رو هم میریزه! حالا این پسره کیه؟! چــــــی؟! نیــــــــــــرو؟! :-o نه خیر! اون کسی نیست جز پسر موندوس >:) خلاصه دانته وقتی میفهمه اینطوری شده میره سه تاشون رو با کمک ورجیل و نیرو به درک واصل میکنه! لوسیا هم طلاق میده! میگه بابا تأهل چیه که هی بچه هایه بی سی گذاشتن تو دامن ما :p مجـــــــــــــــردی رو عــــــــــــــشق اســــــــــــــــت :دی بعدم 2باره میره سراغه شیطنت با تریش و لید >:) >:) >:)
خداییش Dante هر چی بود، گدا نبود... آخره Large بازی و این حرفا بود...
شیطنت هم only با Lady.

چه ربطی داشت برادر... من کلاً عشق دختر بچم... راجع به فمنیست بودن هم که من به هیچ وجه فمنیست نیستم... اما به شدت می دونم که باید با فمنیست ها چه باید کرد و چه جوری باید رفتار کرد...
هر چی باشه دور و برم 3 تا فمنیست هست... :( "نه توی بازی سنترها"
---------- نوشته در 01:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:12 PM ارسال شده بود ----------

خداییش Dante هر چی بود، گدا نبود... آخره Large بازی و این حرفا بود...
شیطنت هم only با Lady.
در مورد فمنیستا که برات آرزویه موفقیت میکنم!
درباره گدا بودن دانته هم بگم که چون دانته اون موقع هرچی شیطان بوده رو ترکونده وضعش دیگه زیاد خوب نیست و بازارش کساده :دی
خب آقا اینم فقط بخاطر شما:
این بچه مادرش معلوم نیست کیه! چون دانته رفته از پرورشگاه آوردش :دی خلاصه دانته بعد از بابا شدن ( =)) =)) =))) صاحب یه بچه اوچولو موچولو میشه :دی دانته این بچه رو تو کمال آسایش و راحتی بزرگ میکنه! دختر میگه: م؛ دانته میره سریع مـک لارن ام پی 4 رو میندازه زیره پاش :-o :دی خلاصه یکی از همین روزا که دانته داشت از دفترش برمیگشت؛ میاد خوونه و ورجیل رو میبینه که یاماتوش به خون آلودست و اثری از آنتونیا (اسم دخترش؛ و اسم یکی دیگه از دخترایه دانته تو کمدی الهی :دی) نیست؛ با یه محاسبه سر انگشتی متوجه میشه که ورجیل دخترش رو کشته؛ و قبل از اینکه بزاره ورجیل چیزی بگه اونو از پا در میاره :( همینجا صدای خنده ای میشنوه و اون کسی نیست جز موندوس >:) که یکی از دستاش بعلت ضربه ای که ورجیل با یاماتو بهش زده (و یاماتوش واسه همین خونی بود) بشدت مجروح شده و تو دست دیگش سر دختر دانته ست! دانته متوجه اشتباهش میشه و شروع میکنه با موندوس به جنگیدن اونم دارای صحنه هایی مناسب برایه +30 سال به بالا :دی و در نهایت موندوس رو به سزاش میرسونه ولی غمگین و افسرده میشه و تبدیل میشه به دانته شماره 2 :( :( :(
من واسه هرکی از این خلاقیتام استفاده نمیکنما :دی >:)

در مورد فمنیستا که برات آرزویه موفقیت میکنم!
دیگه عادی شده... تو پروفایلتم گذاشتم... فکرشو بکن.... یکی از استادا.... یعنی نمره و این جور چیزا واسه پسرا ... :(

---------- نوشته در 01:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:44 PM ارسال شده بود ----------

درباره گدا بودن دانته هم بگم که چون دانته اون موقع هرچی شیطان بوده رو ترکونده وضعش دیگه زیاد خوب نیست و بازارش کساده :دی
راستش الان که یاد انیمه هاش افتادم، می بینم که همچینم بی ربط نمیگی... اوضاع Dante توی انیمه ها خیلی بی ریخته...

---------- نوشته در 01:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:46 PM ارسال شده بود ----------

خب آقا اینم فقط بخاطر شما:
این بچه مادرش معلوم نیست کیه! چون دانته رفته از پرورشگاه آوردش :دی خلاصه دانته بعد از بابا شدن ( =)) =)) =))) صاحب یه بچه اوچولو موچولو میشه :دی دانته این بچه رو تو کمال آسایش و راحتی بزرگ میکنه! دختر میگه: م؛ دانته میره سریع مـک لارن ام پی 4 رو میندازه زیره پاش :-o :دی خلاصه یکی از همین روزا که دانته داشت از دفترش برمیگشت؛ میاد خوونه و ورجیل رو میبینه که یاماتوش به خون آلودست و اثری از آنتونیا (اسم دخترش؛ و اسم یکی دیگه از دخترایه دانته تو کمدی الهی :دی) نیست؛ با یه محاسبه سر انگشتی متوجه میشه که ورجیل دخترش رو کشته؛ و قبل از اینکه بزاره ورجیل چیزی بگه اونو از پا در میاره :( همینجا صدای خنده ای میشنوه و اون کسی نیست جز موندوس >:) که یکی از دستاش بعلت ضربه ای که ورجیل با یاماتو بهش زده (و یاماتوش واسه همین خونی بود) بشدت مجروح شده و تو دست دیگش سر دختر دانته ست! دانته متوجه اشتباهش میشه و شروع میکنه با موندوس به جنگیدن اونم دارای صحنه هایی مناسب برایه +30 سال به بالا :دی و در نهایت موندوس رو به سزاش میرسونه ولی غمگین و افسرده میشه و تبدیل میشه به دانته شماره 2 :( :( :(
=))=))=))=))=))=))

---------- نوشته در 01:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:47 PM ارسال شده بود ----------

من واسه هرکی از این خلاقیتام استفاده نمیکنما :دی >:)
10 امتیاز + واسه خلاقیت و معرفتت.
=d>=d>=d>:-bd:-bd>:d>:d:thanks:

بسیییییییییییار عااااااااالی و ابته خداییش برای من هم خنده داره دانته بابا بشه :d
ولی خب حالاااااااااا واسه خنده هم شده Well Done >:)
بچه ها موافقین من سری خاطرات اوا رو بنویسم ؟!!
جون من موافقتتون رو اعلام کنین ! :d

این الان چه مودی هست؟! جدیه یا شوخیه؟! خاطرات اوا :-/ من چیزی تا بحال نشنیدم دربارش!!! رسمیه؟! من در آوردیه؟! چیه؟!
ها جدیه ! من یه سری اطلاعاتی در مورد اوا بدست آوردم می خوام بپرورونم به صورت خاطرات اوا بنویسم
موافقاش دستاشون بالا :d

با عرضه سلام و اعلامه اینکه اقا دهنه منو سره اون جمله ی من از نیرو بدم میاد سرویس کردین:d
راستش درسته حرفم احساسی بود چون شخصیت جدیدی به بازی اضافه شده بود که بازم سوالاته زیادی تو ذهن ایجاد کرد و همینطور هم بیشتره داستان حوله اون بود و دانته نقشه مکمل داشت. به شخصه دلیلی که برای اون حرفم دارم این بود که من از همون موقع که dmc4 رو بازی کردم حدس میزدم کم کم میخوان دانته رو کمرنگ کنن که فکر کنم حرفم هم درست از اب در اومد. DmC جدید با دانته ای که تقریبا هیچ کدوم از ما توی هیچ نسخه ای حتی شبیهش رو هم ندیدیم و یه جورایی داستان رو زیره سوال میبره. این نظره 100% شخصیمه و اگه به فن های این شخصیت توهینی کردم معذرت میخوام. درکل به تمامه شخصیت های این بازی احترام میزاریم.:d
دقیقا نیما جان اصلا کلا دانته نیست!!!!!:d

ها جدیه ! من یه سری اطلاعاتی در مورد اوا بدست آوردم می خوام بپرورونم به صورت خاطرات اوا بنویسم
آتوسا خانوم اگه رسمیه بنویس ، البته با لینک معتبر که این خاطرات رو تایید کرده باشه :دی ;)

آتوسا خانوم اگه رسمیه بنویس ، البته با لینک معتبر که این خاطرات رو تایید کرده باشه :دی ;)
عه خب می دونین :">
تنها دو سه جمله از اوا اومده بیرون ! هر چقدر که سرچ کردم چیزی پیدا نکردم این خاطراتی که می خوام بنویسم برگرفته از همین 2-3 تا جمله س ! هنوزم اجازه می فرمایین ؟! :d

:ok: 100% موافقم.
در مورد این هم که گفتی با منفی شدن شخصیت دانته مخالفی باید بگم که من نگفتم که دانته شخصیت منفی باشه. گفتم دخترش میفهمه که دانته کارای بد بد میکنه و البته از اونجایی که دختر هم نفهمی رو از پدرش به ارث برده ! تازه در لحظه ی آخر که دانته داره جونش درمیره میفهمه که اشتباه میکرده و همه ی کارایی که دانته کرده بوده فقط واسه این بوده که دخترشو نجات بده! (این داستان به نظرتون 1 کمی آشنا نبود؟ کدومتون وکالت منو قبول میکنه؟! چون قطعا sasuke و itachi ازم شکایت میکنن!;))
و اما به عنوان آهنگ پایانی هم turn the page از guns N ros رو انتخاب کردم! حالا فقط به 1 گرافیست خوب نیاز دارم. تاریخ عرضه بازی رو هم میذاریم2 ماه دیگه.
نگران بودجه هم نباشید .capcom انقدری بودجه داده که تا پایان سال 10 تا عنوان جدید بسازیم و 5 تا از بهترین عنوان هامون رو به گند بکشیم!!! اینبار هم قصد دارم دانته رو با موهای نارنجی و کت سبز طراحی کنم!!!:punk:

آخرین ویرایش:
:ok: 100% موافقم.
در مورد این هم که گفتی با منفی شدن شخصیت دانته مخالفی باید بگم که من نگفتم که دانته شخصیت منفی باشه. گفتم دخترش میفهمه که دانته کارای بد بد میکنه و البته از اونجایی که دختر هم نفهمی رو از پدرش به ارث برده ! تازه در لحظه ی آخر که دانته داره جونش درمیره میفهمه که اشتباه میکرده و همه ی کارایی که دانته کرده بوده فقط واسه این بوده که دخترشو نجات بده! (این داستان به نظرتون 1 کمی آشنا نبود؟ کدومتون وکالت منو قبول میکنه؟! چون قطعا sasuke و itachi ازم شکایت میکنن!;))
و اما به عنوان آهنگ پایانی هم turn the page از guns N ros رو انتخاب کردم! حالا فقط به 1 گرافیست خوب نیاز دارم. تاریخ عرضه بازی رو هم میذاریم2 ماه دیگه.
نگران بودجه هم نباشید .capcom انقدری بودجه داده که تا پایان سال 10 تا عنوان جدید بسازیم و 5 تا از بهترین عنوان هامون رو به گند بکشیم!!! اینبار هم قصد دارم دانته رو با موهای نارنجی و کت سبز طراحی کنم!!!:punk:
آره همین هم هست :d
تریش جان آواتارت رو عشقه ! :x
خب حالا که همه موافقت کردن من هم شروع می کنم !

اینبار هم قصد دارم دانته رو با موهای نارنجی و کت سبز طراحی کنم!!!
Turn the page واسه Bob Seager هست نه گانز ان روزز، متالیکا هم کاورش کرد! باید آهنگ پایانی November Rain باشه، تا وقتی اسلش سولو میزنه همه گریه کنن ;)
من این شخصیتی که خودت طراحی کردی رو از دانته ریبوت بیشتر دوست دارم :دی

---------- نوشته در 08:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:00 PM ارسال شده بود ----------

خب حالا که همه موافقت کردن من هم شروع می کنم !
خب این اصلاً موضوع خوبیه واسه بحث! شما اون Original Textها رو بیار؛ بعد بحث میکنیم که چرا اوا فلان جا فلان حرفی رو زده! تازه مدرک بیاری که تأیید شدستا! :دی

Turn the page واسه Bob Seager هست نه گانز ان روزز، متالیکا هم کاورش کرد! باید آهنگ پایانی November Rain باشه، تا وقتی اسلش سولو میزنه همه گریه کنن ;)
من این شخصیتی که خودت طراحی کردی رو از دانته ریبوت بیشتر دوست دارم :دی

---------- نوشته در 08:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:00 PM ارسال شده بود ----------

خب این اصلاً موضوع خوبیه واسه بحث! شما اون Original Textها رو بیار؛ بعد بحث میکنیم که چرا اوا فلان جا فلان حرفی رو زده! تازه مدرک بیاری که تأیید شدستا! :دی

هی خدا ! پدر آرتاس هیچ مدرکی به جز یه جمله ی ناقابل از اوا جون وجود نداره ! اون یه جمله هم همین بوده که هی به دانته می گفته (پدر تو خیلی مرد خوبی بود و خیلی قدرتمند بود و برای ضعیفان می جنگید!) همین !:d

هی خدا ! پدر آرتاس هیچ مدرکی به جز یه جمله ی ناقابل از اوا جون وجود نداره ! اون یه جمله هم همین بوده که هی به دانته می گفته (پدر تو خیلی مرد خوبی بود و خیلی قدرتمند بود و برای ضعیفان می جنگید!) همین !:d
آهان از اون نظر :دی
دیدید هی من میگم خلاقیت به خرج بدید، ثمرش این میشه دیگه :دی
اوکی من که نمیتونم مخالفتی داشته باشم... فقط فکر کنم بزاریش تو اسپویلر بهتر باشه؛ تا هرکی خواست بخونه :-/ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or