دوستان گفتن که دویل می کرای 4 هر دفعه که روی هر درجه تمامش کنی پایان مختلفی داره
برم برم یکبار دیگه بازیش کنم ببینم درسته اگر این جوریه که خیلی بد میشه
نه بابا، اینجوری نیستش که....دوستان گفتن که دویل می کرای 4 هر دفعه که روی هر درجه تمامش کنی پایان مختلفی داره
آره بابا... مطمئنم...مطمئنی که عوض نمیشه
باید برم امتحان کنم ببینم دمو اضافه نشون نمیده
خیلی برای دویل می کرای دل تنگ شدم برم یکباره دیگه بازیش کنم برای تفریح خوبه:d
با اجازه از اساتیددوستان گفتن که دویل می کرای 4 هر دفعه که روی هر درجه تمامش کنی پایان مختلفی داره
خودت استادتری که رفیق....با اجازه از اساتید
قبل از نمایش دادن Cast شما، نیرو و کایریه را کنار هم میبینید که قبل از اینکه بتوانند همدیگه را ببوسن، دیمونها ظاهر میشن و Cast نمایش داده میشه و شما کنترل نیرو را در درست دارید. حال اگر نزارید کایریه دمیج ببینه، این دمو اضافی (تقریبا 30 ثانیه ای) نمایش داده میشود و به مود بستگی ندارد!
[/
آره اون مال نسخه 3 بود ، اگه 100 تا شیطون رو میکشتی دموی جدیدی نشون میداد که ورجیل میرفت تا با شاهزاده تاریکی بجنگهخودت استادتری که رفیق....
من هم اینجاشو یادم نمیومد... که یا باید Demon بترکونی یا از کایری مواظبت کنی... حالا که این رفیقمون گفت هدف همون Protect بوده پس فکر کنم Demon ترکوندن بر میگرده به DMC 3 که Dante و Lady با هم Back to Back اون شیاطین رو به جهنم می فرستن...
نمیدونم تا حالا اینُ دیدین یا نه.ولی به هر حال کمی شکیبا باشید:d
![]()
آخ که داغ دلم تازه شدآره اون مال نسخه 3 بود ، اگه 100 تا شیطون رو میکشتی دموی جدیدی نشون میداد که ورجیل میرفت تا با شاهزاده تاریکی بجنگه![]()
میدونم که DmC پی اس2 (PS2) با PC یکی اه پس میشه به سوالم جواب بدین ؟؟؟؟؟؟؟http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=53952&p=1761795#post1761795
بچه ها من این تریلر جدیده رو نتونستم ببینم اما با چیزی که تو تریلرهای قدیمی دیده بودم با این Dante جدیده حال می کنم...
اما قبول دارم هیچی Dante خودمون نمیشه....
راستی فکر می کنید حالا که Dante چهرش عوض شده، چهره ی Vergil رو هم تغییر می دن...!!!؟؟؟
من که دوست دارم ورجیل رو همونطوری که در رمان نسخه ی اول معرفی شده بود(صورت باند پیچی و پیراهن سبز) ببینم باید جالب باشهبه نظر من که اگه ورجیل توی بازی باشه قیافه اش رو زیاد تغییر نمیدن و به احتمال زیاد هنوز موهاش سفیده چون ورجیل بیشتر از دانته با نیمه شیطونیش سر و کار داره
من که دوست دارم ورجیل رو همونطوری که در رمان نسخه ی اول معرفی شده بود(صورت باند پیچی و پیراهن سبز) ببینم باید جالب باشه
و خیلی هم امیدوارم که ورجیل تو این DmC باشه
میدونم که DmC پی اس2 (PS2) با PC یکی اه پس میشه به سوالم جواب بدین ؟؟؟؟؟؟؟بحث و سوال در بازی Devil may cry
به نظر من که اگه ورجیل توی بازی باشه قیافه اش رو زیاد تغییر نمیدن و به احتمال زیاد هنوز موهاش سفیده چون ورجیل بیشتر از دانته با نیمه شیطونیش سر و کار داره
منم با اینکه Vergil با چهره ی سابقش تو بازی باشه موافقم...ولی به نظرم تو این سری نیست! یا فقط اسمش هست یا اینکه متاسفانه به همین صورتی هست که آتوسا بانو میگهچون همینجوری سر دانته عکس العمل طرفدارا وحشتناک بود در مورد ورجیل که دیگه فَبَها :d