بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آقای gargarak عزیز با این کار ها فقط خودتون رو خراب میکنید و دید مشتری رو نسبت به خودتون بد میکنید .
بهتره به جای بد گفتن از دیگران حس رقابت ایجاد بشه و سعی در دادن بهترین کیفیت رو به مشتری داشته باشید تا مشتری خودش تصمیم بگیره . کسی هم لازم نیست زیراب کسی رو بزنه و بگه مال من بهتره . اونی که بخواد سرویس بگیره اول یکم تحقیق میکنه بعد میگیره .

آقای gargarak عزیز با این کار ها فقط خودتون رو خراب میکنید و دید مشتری رو نسبت به خودتون بد میکنید .
بهتره به جای بد گفتن از دیگران حس رقابت ایجاد بشه و سعی در دادن بهترین کیفیت رو به مشتری داشته باشید تا مشتری خودش تصمیم بگیره . کسی هم لازم نیست زیراب کسی رو بزنه و بگه مال من بهتره . اونی که بخواد سرویس بگیره اول یکم تحقیق میکنه بعد میگیره .

فعلا چیزی که من ثابت کردم اینه که کیفیت رو فدای قیمت نمیکنم
خیلی ها بودن که بم گفتن ما حاظریم بیشتر از این هم خرج کنیم
هدف اطلاع رسانی بود که انجام شد

مدرک من s2a تازه ای بود که واسه کسانی فرستاد که چند روزه قول داده با قیمت پایین بشون سرویس بده و هنوز نتونسته
بخشی از S2a

سیستم ما تست شده و نیازی به تست کردن نداره
اگه از این راه نون میخوردم ۱سال پیش سیستم رو رو میکردم!
اول اینکه همین پیغامی که نقل قول کردید هم باید خود ایشون تایید کنه در غیر اینصورت مدرک معتبری نیست، مدرک باید غیر قابل انکار باشه (مثلا شما یه عکس میزاشتید)
دوم اینکه به نظر من ایشون اگه همچین حرفی هم زده باشه نشون میده که حداقل به فکر رفع مشکل هست و این یعنی اینکه به کیفیت سرویسش اهمیت میده و سعی بر ارتقاء اون داره (در یک کلام میشه مشتری مداری)

حالا شما میتونستید به جای این تهمت ها خیلی راحت بگید که ما سرویس هامون امتحانشو پس داده و نیازی به تست نداره

حرف من همون چیزی هست که angel-legend چند تا پست بالاتر گفتن، شما متاسفانه نه طرز برخوردتون خوبه نه اکانت تست ارائه میدید (خود من اگه خاطرتون باشه ازتون شماره حساب گرفتم و گفتم شاید ازتون خرید کنم ولی همچنان دودل هستم تو خریدم به خاطر طرز رفتارتون، قیمت بالا و در عین حال نبود حتی اکانت تست)

من دیگه بحثی ندارم و این حرفهایی هم که زدم به خاطر این بود که شما متوجه اشتباهتون بشید تا بلکه تصحیحش کنید والا نه میخوام به اصلاح مشتری پرونی کنم یا خدایی نکرده به شما تهمت بزنم، حالا دیگه خود دانید

اول اینکه همین پیغامی که نقل قول کردید هم باید خود ایشون تایید کنه در غیر اینصورت مدرک معتبری نیست، مدرک باید غیر قابل انکار باشه (مثلا شما یه عکس میزاشتید)
دوم اینکه به نظر من ایشون اگه همچین حرفی هم زده باشه نشون میده که حداقل به فکر رفع مشکل هست و این یعنی اینکه به کیفیت سرویسش اهمیت میده و سعی بر ارتقاء اون داره (در یک کلام میشه مشتری مداری)

حالا شما میتونستید به جای این تهمت ها خیلی راحت بگید که ما سرویس هامون امتحانشو پس داده و نیازی به تست نداره

حرف من همون چیزی هست که angel-legend چند تا پست بالاتر گفتن، شما متاسفانه نه طرز برخوردتون خوبه نه اکانت تست ارائه میدید (خود من اگه خاطرتون باشه ازتون شماره حساب گرفتم و گفتم شاید ازتون خرید کنم ولی همچنان دودل هستم تو خریدم به خاطر طرز رفتارتون، قیمت بالا و در عین حال نبود حتی اکانت تست)

من دیگه بحثی ندارم و این حرفهایی هم که زدم به خاطر این بود که شما متوجه اشتباهتون بشید تا بلکه تصحیحش کنید والا نه میخوام به اصلاح مشتری پرونی کنم یا خدایی نکرده به شما تهمت بزنم، حالا دیگه خود دانید

کسانی که تو Addlist ایشون هستن میتونن تایید کنن
منو بگو فکر کیم عزیز دلم از زمانی این سیستم رو شده این اقا گفته منم دارم سرور راه میندازم با قیمت پایین و هنوز نتونسته چرا شما موضوع رو درک نمیکنید؟

کسانی که تو Addlist ایشون هستن میتونن تایید کنن
منو بگو فکر کیم عزیز دلم از زمانی این سیستم رو شده این اقا گفته منم دارم سرور راه میندازم با قیمت پایین و هنوز نتونسته چرا شما موضوع رو درک نمیکنید؟
اون کاری که ایشون میکرد تبلیغات و اطلاع رسانی بود

در ضمن اصل بحث بنده سر طرز رفتارتون با بقیه بود، والا من از کسی دفاع نمیکنم
اینکه سرویس ایشون خوبه یا بد یا به حرفای تبلیغاتیشون عمل کردن یا نه به من ربطی نداره، خودشون باید بیان دفاع کنن

تاپیک موقتا قفل شد.
دوستان رعایت کنید خواهشا! این چه طرز رفتار و حرف زدن هست؟

دوستان لطفا رعایت کنید خواهشا!
مشکلی دارین در پیغام خصوصی با هم حل کند و از مطرح کردنش در تاپیک خود داری کن
ید.

دوستان لطفا رعایت کنید خواهشا!
مشکلی دارین در پیغام خصوصی با هم حل کند و از مطرح کردنش در تاپیک خود داری کن
ید.

مسعود اگر میشه افرادی که این سرویس رو ارائه میدن توی پست اول تاپیک با اطلاعات تماسشون بزن .

میشه اینکارو کرد البته اگه اجازه اینکار داده بشه...

شما که توی پست اول یکی از سرویس دهنده ها رو گذاشتید
بقیه رو هم قرار بدید.
--------------------------
درضمن هرکس خواست سرور خصوصی راه بندازه آشنایی نداشت میتونم بصورت پ.خ راهنمایی کنم(بدون هیچ هزینه و ...)
فقط برای سرور های خصوصی نه اکانتینگ

من از سیستک که تست کردم پینگمو از 400 450 اورد رو 150 160... فقط مشکل هزینه اس!! مثلا من یک ماهه بگیرم 11 تومان این 2 گیگ چطور مصرف میشه!؟ ساعتی هستش؟!

من از سیستک که تست کردم پینگمو از 400 450 اورد رو 150 160... فقط مشکل هزینه اس!! مثلا من یک ماهه بگیرم 11 تومان این 2 گیگ چطور مصرف میشه!؟ ساعتی هستش؟!

شما وقتی وصل میشن و از نت استفاده کنید از حجمش کم میشه

شما که توی پست اول یکی از سرویس دهنده ها رو گذاشتید
بقیه رو هم قرار بدید.
--------------------------
درضمن هرکس خواست سرور خصوصی راه بندازه آشنایی نداشت میتونم بصورت پ.خ راهنمایی کنم(بدون هیچ هزینه و ...)
فقط برای سرور های خصوصی نه اکانتینگ
من قصد دارم یه سرور خصوصی برای خودم و بچه های تیم خودمون داشته باشم، ممنون میشم راهنمایی کنی.
از هر کی راهنمایی خواستیم پیچوندن!
ممنون از شما

من از سیستک 1 ماه گرفتم و 24 ساعت بازی کردم و تنها 300مگ کم کرد، ظاهرا مثل کم شدن حجم اینترنت نیست! این رو هم اضافه کنم که من فقط بتل 3 رو بازی کردم.

من قصد دارم یه سرور خصوصی برای خودم و بچه های تیم خودمون داشته باشم، ممنون میشم راهنمایی کنی.
از هر کی راهنمایی خواستیم پیچوندن!
ممنون از شما

من از سیستک 1 ماه گرفتم و 24 ساعت بازی کردم و تنها 300مگ کم کرد، ظاهرا مثل کم شدن حجم اینترنت نیست! این رو هم اضافه کنم که من فقط بتل 3 رو بازی کردم.
24 ساعت 300 مگ من 42 ساعت 5 گیگ پرید ! خدایش هنوز نمیدوم چطوری حجم
من تمام شده فکر میکردم مصرف بازی زیاد ولی اینطور که شما میگی واقعا دوباره سوال شده؟
حجم اینترنت من 4 گیگ بود بعد اتمام اکانت 3.100 گیگ بود
به نظر سیسک مطمئن تر شنبه اکانت من میدن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or