بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من از سیستک که تست کردم پینگمو از 400 450 اورد رو 150 160... فقط مشکل هزینه اس!! مثلا من یک ماهه بگیرم 11 تومان این 2 گیگ چطور مصرف میشه!؟ ساعتی هستش؟!

شما میتونید با هزینه 30-40 تومان یک سرور با پهنای باند 25-35 گیگابایت تهیه فرمائید.

24 ساعت 300 مگ من 42 ساعت 5 گیگ پرید ! خدایش هنوز نمیدوم چطوری حجم
من تمام شده فکر میکردم مصرف بازی زیاد ولی اینطور که شما میگی واقعا دوباره سوال شده؟
حجم اینترنت من 4 گیگ بود بعد اتمام اکانت 3.100 گیگ بود
به نظر سیسک مطمئن تر شنبه اکانت من میدن
کم شدن حجم در بازی های مختلف متفاوته، بتل 3 کلا کم مصرفه :دی
منم دقیق نمیدونم و تجربه شخصی خودمو گفتم...

شما میتونید با هزینه 30-40 تومان یک سرور با پهنای باند 25-35 گیگابایت تهیه فرمائید.
ممنون از راهنماییتون! چطوری میشه تهیه و استفاده کرد؟ بهترینش از کجا میشه خرید؟

کم شدن حجم در بازی های مختلف متفاوته، بتل 3 کلا کم مصرفه :دی
منم دقیق نمیدونم و تجربه شخصی خودمو گفتم...

ممنون از راهنماییتون! چطوری میشه تهیه و استفاده کرد؟ بهترینش از کجا میشه خرید؟

پ.خ شد

دوستان الان کلا قضیه چطوریه ؟؟ من سرویس اینترنت از مخابرات میگرم الان کافیه فقط یه اکانت کاهش پینگ بخرم و رو کنسول شیر کنم و بعدش تمام ؟؟؟

دیتا سنتر مهم تر همه سرور داخل پینگ stable نیست الان فقط تبیان که 85 یا 90درصد بالانس پینگ بهتر با اروپا و داخل داره
سرور دیگه مثل پارس هست اینم 75 درصد مواقع
سرور دیگه که هنوز تست نکردم ولی سروش رسانه قبلا شنیده بودم
بعد مقدار رم و CPU تعدا یوزر
کانفیک باید درست انجام بشه همه اینا یک فشار کوچیک پینگ بهم میریزه ... :d
---
اینم تست سرور دوست پینگ تا 128 گرفتم :d 10 ms بهتر از سرویس قبلیم
http://up.p30day.com/images3/2013/may/68410579089305386673.png

الان من دقیقا چطور میتونم چنین چیزی و داشته باشم؟! حتی حاضرم بیشتر هم بدم!!!

برای داشتن این شما باید یک سرور مجازی بخرید(دوستان میگن از دیتاسنتر تبیان بخرید خوبه)بعد سیستم عامل میکروتیک بگید نصب کنن و کانفیگش رو اگه بلدید خودتون انجام بدید اگه نه سایتی که سرور رو گرفتید بهش بگید براتون انجام بده
بعد یک اکانت میسازید و تمام.این سرور هایی که میگم میشه با 30-40 تومن تهیه کرد دارای رم پایین هستن و برای 1-3 گیمر خوب هستن برای تعداد بیشتر باید سرویسی با رم و پهنای زیاد بخرید.

ایجاد یک تاپیک موثر ، شروع خوب ، ولی در ادامه واقعا تاپیک متاسفانه به بیراهه کاملا کشیده شده و وضع آشفته ای به خودش گرفته .
قرار بر این بوده که به کمک هم و استفاده از دانش و اطلاع یکدیگه به این وضع نابه سامان پینگ کمکی کنیم ، دست ایجاد تهیه کننده کنندگان این تاپیک واقعا درد نکنه ،
ولی متاسفانه بحث های حاشیه ای همه چی داره خراب می کنه . باعث شد سوال های کلیدی و مهم خیلی ها توی اسپم های پر تعداد گم بشه و رغبتی برای ایجاد سوالی های مهم تر نباشه .

اینجا قرار بوده که حالا هر کسی از هر جایی که سرور تهیه می کنه با هر قیمتی و هر هزینه ای و از هر شرکتی و محلی و مکانی و شخصی حقیقی و غیر حقیقی ، بیاد از مزایا ، معایب ، روش ها ، نکات ، تجربه ها ، تاثیرتش توی بازی ها ، چگونگی استفاده اون شخص در بازی ها و کنسول اطلاعاتی در اختیار بزاره که با کنار هم قرار گرفتن این اطلاعات طیف وسیعی از سوال ها جواب داده بشه و ابهامات بر طرف بشه اما حالا فقط و فقط اسپم های پر تعداد و بی دلیل داره تاپیک نابود می کنه.

مبحث هزینه ها ، فلانی از فلانی می گیره ، فلانی پسر پیغمبره و فلانی نیست ، X از Y کپی کرده و نکرده ، و و و تا به اینجا پر بوده و سایش روی تاپیک سنگینی می کنه ، یک مورد شفاف سازی کامل و دقیق و مردونه برای یکبار صورت بگیره ،چطورش رو یکی از دوستان اشاره کرد تا این بحث های شلوغ و تکراری تموم بشه. اینجا همه اختیار و قدرت تصمیم دارن که انتخاب کنند و متناسب با ذهنیات خودشون تصمیم بگیرن ، کسی که کار درست و منطقی و مردونه داره و آفتاب صفت با همه یک رنگ برخورد می کنه دیگه نیازی نداره این همه از تبلیغ و حاشیه مایه بزاره.

الان هر شخصی خودش و اختیاراتش به راحتی می تونه به یکی از این سرویس ها دسترسی پیدا کنه چه بسا که انقدر عده ای مانور تبلیغاتی و غیره دادن که خواجه حافظ شیراری فقط اطلاعی از سرویس های متنوع کاهش پینگ نداره ، الان دغدغه اون فرد دیگه از سمت خرید کاهش پیدا کرده و به طرز و روش های استفاده و تاثیراتش رسیده .

بیشترین ابهامات دقیقا سر همین موارد هست ، موارد استفاده و کارایی و پایداری سرویس ها ، چگونگی Share کردنش بین کنسول های خانگی ، تاثیراتش توی بازی های مختلف ، روش های استفادش در کنسول ها و , PC ، چگونگی کار کرد این سرویس ها ، تجربیات افراد مختلف که از این سرویس ها استفاده کردن ، و و و ... این موارد می تونه خیلی بیشتر الان کمک کنه تا بحث های حاشیه ای که همه ازش اطلاع دارن و هر کسی می تونه الان چنین سرویس بالاخره از طریق دوستان ، اشنایان ، مانور های عجیب صفحه های قبلی تاپیک ، و جاهای مختلف یک سرویس برای خودش تهیه کنه اما نیمی از ابهامات فکر می کنم الان کارایی سرویس باشه که فرد دو دل و نگران و آشفته در خریدش کرده که متاسفانه به موارد اصلی خیلی کم پرداخته شده.
شرمنده از طولانی شدن صحبت ها.
ایشاله همه به یک نتیجه مثبت و اطلاعات وسیع و دقیق برسیم به لطف خدا و کمک همدیگر .

آخرین ویرایش:
دیتا سنتر مهم تر همه سرور داخل پینگ stable نیست الان فقط تبیان که 85 یا 90درصد بالانس پینگ بهتر با اروپا و داخل داره
سرور دیگه مثل پارس هست اینم 75 درصد مواقع
سرور دیگه که هنوز تست نکردم ولی سروش رسانه قبلا شنیده بودم
بعد مقدار رم و CPU تعدا یوزر
کانفیک باید درست انجام بشه همه اینا یک فشار کوچیک پینگ بهم میریزه ... :d
---
اینم تست سرور دوست پینگ تا 128 گرفتم :d 10 ms بهتر از سرویس قبلیم
http://up.p30day.com/images3/2013/may/68410579089305386673.png
شیطون :D این تازه سرور تست بود یکی از بهتر تو راه یکم دیگه صبر کنی مشکل تو و همه حل میشه :d

شیطون :D این تازه سرور تست بود یکی از بهتر تو راه یکم دیگه صبر کنی مشکل تو و همه حل میشه :d
تقریبا الان که سیستک گرفتم وقبلی بازم سرویس شما کمی بهتر
سرویس شما بالانش بهتر حالا باید یوزر بیشتر ببینم چقدر دوام میاره
مشخصات سرور که مناسب بود فکر نمیکنم مشکلی باشه

پ.ن : پینگ داخلی من زیاد جالب نیست

اونایی که سیستک دارن پینگشون بالا نرفته ؟
بله من صبح خوب بود ولی بعد ظهر کلا ریخته بهم
البته کلا نت امروز اکثریت اینجوری بود من اماری که گرفتم
خدایش الان دوستان که میان میگن وضعیت بهتر میشه کجا الان که بدتر شده وضعت ...

مشکل سراسری هست من بدون هیچ سرویس کاهش پینگی با سرور های ایرانی پینگ 200 داشتم و الان بهتر شده

یکی یه آموزش کامل بگزاره همه که متخصص شبکه نیستم که اینطوری شما میگین خیلی راحته یه سرور میگیری و ...!
چقدر در میاد برای چه مدت!من مثلا ماهی 2 گیگ برای بازی میخوام یه سال میشه 24 گیگ این چقدر درمیاد؟
الان برادر من تو خوابگاهشون نت داره پینگش با آلمان زیر 90 هست میتونم من به اون وصل بشم و به اینصورت پینگم رو بهتر کنم؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or