دوستان به زودی سایت ما همراه خرید آنلاین و تحویل آنی راه اندازی میشه
یه سرور دیگه هم راه اندازی میشه که پینگ 4.2.2.4 زیر 60 هست
هر کی دوست داشت از بنده بخره به اندازه 6 ساله من Cod4 پلی کردم و هر کسی من رو میشناسه هر کسی هم دوست نداشت از دوستان دیگه بخره برای من اهمیت نداره.من این کار رو بیشتر برای خودم انجام دادم تا ... برام جنبه تجاری نداره.این بحث هارو تموم کنید لطفا . هرکی از هر کسی دوست داشته باشه میتونه بخره . مسعود لطفا بیا افرادی که میفروشند رو با اطلاعاتشون بذار پست اول .
شکایتی به پلیس فتا ارسال کردم که بزودی بیشتر هم افتخار خواهید کردآقای باهوش خوب من که سایت دارم و همینجا هم چند تا از بچه ها مشتریمن قابل اعتماد ترم یا شما که فقط یه یوزری؟
درضمن کی گفته من بازی نمیکنم؟شما برو ببین تو کلن pmc تو بازیه world of tanks کی عضوه و کی کلی آشنا داره اونجا بعد بیا پست بده.
تازه افتخارم میکنم که چیزشکن فروشم چون تو اون کار هم قیمتا رو کلی آوردم پایین تا جلوی سودجو هارو بگیرم اینجا هم همین کارو میکنم.
دوستای عزیز و محترم بازی سنتر من دیگه اینجا پست نمیدم همون برید از ایشون سرویس بگیرید بهتره. مثل اینکه خیلی به ایشون سخت گذشته که کسی ارزون میخواد بده به بقیه.
شما هم بهتره جای اینکه چهره ی واقعیتو نشون بدی دست از سر ما ورداری و به کار خودت برسی.
یه تاپیک دیگه قبلا بود من چند بار به بچه ها گفتم بیاین همه با هم سرور بگیریم کسی گوش نکرد آخه اگه میخواستم سواستفاده کنم دیوونه بودم که به بقیه هم بگم بیان باهم سرور بگیریم؟
این آخرین پستم بود اینجا . شما خودتو درست کن به جای خراب کردن بقیه.
سلام دوستان بنده یه سوالی دارم.
این اکانتها روی پینگ با سرورهای داخلی هم تاثیری داره؟
من با سایت ورزش3.کام پینگ 28 تا 32 پینگم هستش....
و با سایت دا.نلود.ها حدود 54 هستش پینگم...
میشه کمتر هم بشه با این اکانتها؟؟
Gargarak شما یا خیلی به سرویستون مطمئن نیستید یا قیمتتون فضایی هست که اینطوری از اینکه محیط رقابتی بشه ناراحت میشید!
اول که به سیستک گیر دادید الان هم ایشون چه عیبی داره که دیگران هم همچین سرویسی راه بندازن؟
الان مثلا سیستک 70 گیگ رو 140 هزار تومان میده که میشه هر 10 گیگ 20 هزار تومان ولی شما 5 گیگ رو 20 هزار تومن میدید، اکانت تست هم که نمیدید، موندم با چه رویی به بقیه تهمت میزنید! البته من نمیخوام به شما تهمت بزنم ممکنه بگید سرویس شما بهتره ولی باید اکانت تست بدید تا هم شخص خریدار مطمئن باشه هم اینکه ببینه آیا واقعا سرویستون اینقدر بهتر هست که 2 برابر پول بده یا نه
بنده خودم هنوز هیچ سرویسی از هیچ کس نگرفتم ولی واقعا طرز برخوردتون خیلی بد هست احساس می کنم خیلی براتون داره سخت تموم میشه که دیگران وارد این عرصه بشن
این تهمت نیست؟میشه بگید من کجا و به کی تهمت زدم؟
من کیفیت رو فدای قیمت نمیکنم برادر چون خودمم دارم ازش استفاده میکنم
نظرات کسایی که از سیستک گرفتن بعد از ما هم هست
سیستم ما هم بزودی گرون تر هم میشه حالا هر کی میخاد با هر قیمتی بیاد بده بنده که از این راه نون نمیخورم کارم چیز دیگس
مدرکتون کو؟ چند نفر گفتن که مدرک نمیشهاره چند نفر بم گفتن چه سرورهای قوی خریدین و چند روزه سر کارشون گذاشتین
تصمیم دیگه با دوستانه که از یه v-p-n فروش فرصت طلب بیان این سیستمو بگیرن یا یک گیمر که باهاشون همدرده
این تهمت نیست؟
مدرکتون کو؟ چند نفر گفتن که مدرک نمیشه
یا این
شما همش دیگران رو محکوم به کپی برداری از ایده شما، کیفیت بد سرویساشون و فرصت طلبی میکنید
اگه میتونید، ثابت کنید که از ایده شما کپی برداری کردن (که البته با نبود قانون کپی رایت در این زمینه فایده ای هم نداره)، بهترین کار اینه که با این موضوع کنار بیاید، الان یکی مثل من از اینکه محیط رقابتی بشه خوشحال میشه چون باعث اُفت قیمت و افزایش کیفیت میشه
نهایتش اینه که کسی سرویسش به خوبی سرویس شما نمیشه که خُب در اون صورت از شما خرید میکنیم
شما اول از همه باید یه اکانت تست مثل سیستک ارائه بدید که فقط بشه باهاش پینگ گرفت، اینطوری حداقل خریدار میدونه چی داره میخره
در ضمن اینو مطمئن باشید کسی که سعی کنه دیگران رو خراب کنه که خودشو بهتر از بقیه نشون بده فقط خودشو داره خراب میکنه
حرف آخرم اینکه شما گفتید از این راه نون نمیخورید ولی رفتارتون کاملا بر عکس این موضوع رو نشون میده
سیستم ما تست شده و نیازی به تست کردن ندارهaz doostaye aziz babate s2a ozr mikham agar bazi az doostan ehsas mikonan alafeshoon kardim man mazerat mikham