بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کسانی که از ایده ی ما کپی برداری میکنن هیچ وقت نمیتونن کیفیتی مثل ما داشته باشن

هنوز قانون کپی رایت توی ایران ثبت نشده این ایده شما نبوده !

دست بالا دست زیاده ×_×

به زودی با بهترین سرور های اختصاصی ایران در خدمت شما پلیر های عزیز

44515001685139199085.jpg

هنوز قانون کپی رایت توی ایران ثبت نشده این ایده شما نبوده !

دست بالا دست زیاده ×_×

به زودی با بهترین سرور های اختصاصی ایران در خدمت شما پلیر های عزیز

44515001685139199085.jpg

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
من تا سیستک نیومد با قیمت فضایی سرویس بده سیستممونو رو نکردم تا دست v-p-n‌فروشهای مثل شما و شریکتون به اینجاها باز نشه
فراسو نت
دوستان ببینید این سایت ماله کیه
تصمیم دیگه با دوستانه که از یه v-p-n فروش فرصت طلب بیان این سیستمو بگیرن یا یک گیمر که باهاشون همدرده

من تا سیستک نیومد با قیمت فضایی سرویس بده سیستممونو رو نکردم تا دست v-p-n‌فروشهای مثل شما و شریکتون به اینجاها باز نشه
فراسو نت
تصمیم دیگه با دوستانه که از یه v-p-n فروش فرصت طلب بیان این سیستمو بگیرن یا یک گیمر که باهاشون همدرده

حالا انقدر حرص خوردن نداره که . تو هر کاری رقابت وجود داره .

هرکس قیمت و کیفیت خوب بده میرن میگیرن بچه ها .

همینطوری خوبه ! هر چی رقابت بیشتر باشه قیمت تعرفه ها هم کمتر میشه ، روز اول رو که نگو قیمت ها خیلی فضایی بود !

فراسو نت

بله دیگه هستیم افتخار میکنم که هستم چرا چون قبلا تجربه داشتم تجربه خیلی مهمه ولی شما تازه وارد هستی تازه اومدی توی این کار ما از قبل بودیم و هستیم و هیچ وقت دوست نداریم
یک پلیر این همه هزینه کنه واسه یک کاهش پینگ باید قیمت ها بیاد پایین ما این کار رو انجام میدیم
حالا ببین ×_×

فراسو نت

چرا وجود چنین چیزی رو نمی گفتی؟ چرا صبر کردی سیستک بیاد و بعد خواستی چنین فداکاری شدیدی رو انجام بدی؟
در واقع من هیچ یک از شما رو نمی شناسم اما بهتر است یه سر به لغت نامه دهخدا برای یافتن معنی فرصت طلب بزنی. :))

این مال سیستکه رو سرویس پارس انلاین، 1 ماهه 2 گیگ 11 تومن هر کس سرویس بهتر از این داره معرفی کنه
4.2.2.4 رو یکم بیشتر پینگ کنید ببینیم timed out داره یا نه

hf83ev3i356x7lbd5o.jpg

فراسو نت
واقعا ببنید جو تاپیک بهم ریختید عزیز من
خدایش یه رفتار درست ندارید شما
این روش از خیلی وقت پیش کشف شده بود کوتا کردن مسیر Wtfast و این نرم افزار انجام میدادن
فقط وضعیت سرور اینجا هست کسی ترغیب نمیکرد سمتش بره الان همین دیتا سنتر هست که پینگ روتین داره
با فروشنده همین دیتا سنتر تبیان بنده صحبت کردم گفتن تضمین در پایداری نیست و اینجا همه چیز دست زیر ساخت
صبح بلند میشی مبینی همه چیز تغییر کرده (پس زیاد انقدر شما گاز نگیر برو ) پس فردا اینم مسیر از دلتا نت اذربایجان تغییر کنه شما باید جمع کنی :d
جناب parspn1 بنده صحبت کردم واقعا پشتکارشون خوب اطلاعاتشون چون چیز فروخته مطمئن بهتر شما با این رفتاز زندتون
هم خودم کار با VPS بلدم و انواع کانفیک و هم دوستان دارم که بتونم سوال پیچده تر این بپرسم و اگر راهنمایی بخوان راهنمایی شون کنم
هم این که تو اینترنت همه چیز پر :d
چندین سرور ایشون تست متعدد کردن
الان داشتم درباره دیتا سنتر دیگه با اشون صحبت میکردم شاید بهتر از دیتا سنتر تبیان باشه ...

اگر زمانی ( البته اگه تا اون زمان نابود نشده باشد ) قیمت خدمت به 5 هزار تومن با حجم 3 - 4 گیگ در ماه رسید ( البته بیشتر چه بهتر ). من با کمال میل می خرم. هر چند که بعید به نظر می آد.

اگر زمانی ( البته اگه تا اون زمان نابود نشده باشد ) قیمت خدمت به 5 هزار تومن با حجم 3 - 4 گیگ در ماه رسید ( البته بیشتر چه بهتر ). من با کمال میل می خرم. هر چند که بعید به نظر می آد.

داداش این چیزا دور از ذهن نیست
خدایش سرور های ایران خیلی بده چون که محدودیت حجمیشون خیلی کمه خیلی کم میدن اگر هم جدا بخری قیمتش زیاده واسه همین هست بعضی ها این همه ..... ولی ما کاهش میدیم این قیمت ها رو

سیستک هم که این کار ها انجام میده خودش شرکت داره سرور های دولتی داره

اقا این حرفا چیه این zer-o از بچه ها کلن خودمون 150٪ قابل اعتماده خیالتون راحت باشه...

ولی من به شماغ اطمینان میدم که این ادم قابل اعتماده خودشو پیش ما ثابت کرده خیالتون راحت باشه...

مطمئن باشید که پولتون حدر نمیره...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اگه به فرصت طلبی هم باشه شما دارید (اقا یا خانوم Gargarak)) اینکارو انجام می دید چون زمانی که متوجه می شوید کار یه سری از هم وطنا خوب شده سریع می پری وسط تا شاید یه چیزی دستت رو بگیره...:|

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or