دوستان سرویس ایشون کیفیت فوق العاده ای داره از سیستک بهتره.برای حفظ کیفیت بزودی فروش اکانت رو متوقف میکنم
دوستان سرویس ایشون کیفیت فوق العاده ای داره از سیستک بهتره.
کسانی که از ایده ی ما کپی برداری میکنن هیچ وقت نمیتونن کیفیتی مثل ما داشته باشن
هنوز قانون کپی رایت توی ایران ثبت نشده این ایده شما نبوده !
دست بالا دست زیاده ×_×
به زودی با بهترین سرور های اختصاصی ایران در خدمت شما پلیر های عزیز
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
من تا سیستک نیومد با قیمت فضایی سرویس بده سیستممونو رو نکردم تا دست v-p-nفروشهای مثل شما و شریکتون به اینجاها باز نشه
فراسو نت
دوستان ببینید این سایت ماله کیه
تصمیم دیگه با دوستانه که از یه v-p-n فروش فرصت طلب بیان این سیستمو بگیرن یا یک گیمر که باهاشون همدرده
من تا سیستک نیومد با قیمت فضایی سرویس بده سیستممونو رو نکردم تا دست v-p-nفروشهای مثل شما و شریکتون به اینجاها باز نشه
فراسو نت
تصمیم دیگه با دوستانه که از یه v-p-n فروش فرصت طلب بیان این سیستمو بگیرن یا یک گیمر که باهاشون همدرده
فراسو نت
واقعا ببنید جو تاپیک بهم ریختید عزیز منچیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
فراسو نت
برای حفظ کیفیت بزودی فروش اکانت رو متوقف میکنم
اگر زمانی ( البته اگه تا اون زمان نابود نشده باشد ) قیمت خدمت به 5 هزار تومن با حجم 3 - 4 گیگ در ماه رسید ( البته بیشتر چه بهتر ). من با کمال میل می خرم. هر چند که بعید به نظر می آد.