بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
از این کانکشن های کاهش پینگ گرفتم و میتونم باهاش آنلاین بازی کنم ولی فایرفاکس و اوریجین و یاهو آفلاینن ! ولی استیم آنلاین و میتونم باهاش بازی کنم ! مشکل از کجاس ؟:(ویندوزم 8

عزیز شما الآن از ما خرید نکردی ؟ 3 گیگ رو خریدی 3 تومن ؟ یا 1 گیگ رو خریدی 3 تومن ؟

قیمت هر گیگابایت 3 تومنه فرقی نمیکنه 1 گیگ یا 10 گیگ
بله اشتباه گفتم
----
من تو ویندوز 7 مشکلی نداشتم ولی 8 مشکل داره کلا وصل میشی بعد هیچ دیتا رد بدل نمیشه
تو گوگل سرچ میکنم مطالب که میاد بیشتر از یه باگ تو ویندوز 8 میگن ولی مطمئن یه فیکس باید باشه یا خود سرور باید فیکس کنه یا ما ؟!
راستی ویندوز سرور چی 2003 یا 2012؟

چقدر شبه این صفحه ویژوال بیسیک دستی درست کردید؟ :p
الان دوستان هر 3 گیگ صحبت کردم دارن 3 تومن میدن خوب انتظار دارید بیام از شما بگیرم :d
چند نفر با هم جمع میشیم میگیرم اینجوری به صرفه تر تا 20 تومن اونم نه با حجم نامجهول که غیب بشه :d
میام تو p30word بندت میریزم رو اب تاپیک لول به خونت تشنن :p

شما اون دنیا بخاطر این توهینتون به من بدهکارید
بی شرفو بی ناموسه کسی که از 5242880kb‌واسه شما کمتر زده باشه

جو تاپیک خیلی لایت ادم کامنتارو میخونه خوابش میگیره:d
من آسیاتک دارم پینگم با 4.2.2.4 حدود 380 هست از چی و از کجا باد این اکانت رو تهیه کنم تا بتونیم یه دست بازی بدون لگ بکنیم؟! والا ما همرو دیدم میگن اکانت تست گرفتیم این جوری شد اون جوری شد!
این سرور هایی که دوستان میگن سرعت دانلودش چه طوریه خوبه؟!

جو تاپیک خیلی لایت ادم کامنتارو میخونه خوابش میگیره:d
من آسیاتک دارم پینگم با 4.2.2.4 حدود 380 هست از چی و از کجا باد این اکانت رو تهیه کنم تا بتونیم یه دست بازی بدون لگ بکنیم؟! والا ما همرو دیدم میگن اکانت تست گرفتیم این جوری شد اون جوری شد!
این سرور هایی که دوستان میگن سرعت دانلودش چه طوریه خوبه؟!
جو تایپیک از لایت داره به دارک میره ظاهرا آدم که کامنتارو میخونه :))

شما اون دنیا بخاطر این توهینتون به من بدهکارید
بی شرفو بی ناموسه کسی که از 5242880kb‌واسه شما کمتر زده باشه

آقا می دونم کارت درسته من که این سرویس که ایشون خریدم راضیم

از این کانکشن های کاهش پینگ گرفتم و میتونم باهاش آنلاین بازی کنم ولی فایرفاکس و اوریجین و یاهو آفلاینن ! ولی استیم آنلاین و میتونم باهاش بازی کنم ! مشکل از کجاس ؟:(ویندوزم 8
یکی جواب مارو بده دیگه :(
کسایی که ویندوز 8 دارن با کانکشن مشکلی ندارن ؟ که مثلاً فقط با استیم کار کنه مثه مشکل من ؟

عکس جناب Gargarak تو پروفایل گذاشتن نشون میده حجم واقعا تمام شده
ولی خوب من از رفتار ایشون نارضیم اصلا رفتار درست ندارن
به هر حال حرفی زدم در مورد حجم پس میگیرم مشکلی نیست ...

آخرین ویرایش:
عکس جناب Gargarak تو پروفایل گذاشتن نشون میده حجم واقعا تمام شده
ولی خوب من از رفتار ایشون نارضیم اصلا رفتار درست ندارن
به هر هر حرفی زدم در مورد حجم پس میگیرم مشکلی نیست ...

عزیزم من تو بازیم Alt tab میکنم که جواب بدم نمیتونم درست صحبت کنم
بچه ها چندتاش اومدن ts و دیدن
لطف کنید پستاتو ویرایش کن

من خودم ۸ دارم و هیچ مشکلی ندارم
8 64 بیتی هست مال شما ؟ بنده سرویس که گرفتم قشنگ میشه تو cmd پینگ گرفت و تو استیم کاملاً درست و عالی کار میکنه ولی وقتی کار به اوریجین و مرورگر اینترنت و یاهو و کلاً بقیه برنامه ها میرسه نمیتونم بهشون وصل شم ! این مشکل از کجا میتونه باشه ؟ فکر کنم تو نت ورک سیستمم یه اشکالاتی وجود داشته باشه ها !

8 64 بیتی هست مال شما ؟ بنده سرویس که گرفتم قشنگ میشه تو cmd پینگ گرفت و تو استیم کاملاً درست و عالی کار میکنه ولی وقتی کار به اوریجین و مرورگر اینترنت و یاهو و کلاً بقیه برنامه ها میرسه نمیتونم بهشون وصل شم ! این مشکل از کجا میتونه باشه ؟ فکر کنم تو نت ورک سیستمم یه اشکالاتی وجود داشته باشه ها !

64
.....................................

اینکه 5 گیگ میدن 20 تومن سوئ استفادس یا من که گفتم میخوام ارزون بدم؟
هرجور مایلید من که نگفتم از من بگیره کسی هنوزم دارم سرورهای مختلف رو چک میکنم بعد بدم به مردم.

کلی گفتم الان پول شولترینگ رو از ما میگرن درست سرعت هم که نمیدن از اونور یه عده پول میگیرن شولتر شکنشو میدن اینور دوباره پول برا پینگ میگیرن حال جالبه شرکت پول سرویس کامل گرفته یعنی پیج باز کردن دان و پینگ خوب باید همرو ساپورت کنه
ووولی انگار نه انگار ایران خراب شدست دیگه قانون که نداره هر کی هر کاری میخواد میکنه

عزیزم من تو بازیم Alt tab میکنم که جواب بدم نمیتونم درست صحبت کنم
بچه ها چندتاش اومدن ts و دیدن
لطف کنید پستاتو ویرایش کن

جیگر نیستی ts . کی میای ؟ 2 تا مشتری می خواستم بیارم پیشت نیستی ts ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or