بله اشتباه گفتمعزیز شما الآن از ما خرید نکردی ؟ 3 گیگ رو خریدی 3 تومن ؟ یا 1 گیگ رو خریدی 3 تومن ؟
قیمت هر گیگابایت 3 تومنه فرقی نمیکنه 1 گیگ یا 10 گیگ
چقدر شبه این صفحه ویژوال بیسیک دستی درست کردید؟
الان دوستان هر 3 گیگ صحبت کردم دارن 3 تومن میدن خوب انتظار دارید بیام از شما بگیرم :d
چند نفر با هم جمع میشیم میگیرم اینجوری به صرفه تر تا 20 تومن اونم نه با حجم نامجهول که غیب بشه :d
میام تو p30word بندت میریزم رو اب تاپیک لول به خونت تشنن
جو تایپیک از لایت داره به دارک میره ظاهرا آدم که کامنتارو میخونهجو تاپیک خیلی لایت ادم کامنتارو میخونه خوابش میگیره:d
من آسیاتک دارم پینگم با 4.2.2.4 حدود 380 هست از چی و از کجا باد این اکانت رو تهیه کنم تا بتونیم یه دست بازی بدون لگ بکنیم؟! والا ما همرو دیدم میگن اکانت تست گرفتیم این جوری شد اون جوری شد!
این سرور هایی که دوستان میگن سرعت دانلودش چه طوریه خوبه؟!
شما اون دنیا بخاطر این توهینتون به من بدهکارید
بی شرفو بی ناموسه کسی که از 5242880kbواسه شما کمتر زده باشه
یکی جواب مارو بده دیگهاز این کانکشن های کاهش پینگ گرفتم و میتونم باهاش آنلاین بازی کنم ولی فایرفاکس و اوریجین و یاهو آفلاینن ! ولی استیم آنلاین و میتونم باهاش بازی کنم ! مشکل از کجاس ؟ویندوزم 8
یکی جواب مارو بده دیگه
کسایی که ویندوز 8 دارن با کانکشن مشکلی ندارن ؟ که مثلاً فقط با استیم کار کنه مثه مشکل من ؟
عکس جناب Gargarak تو پروفایل گذاشتن نشون میده حجم واقعا تمام شده
ولی خوب من از رفتار ایشون نارضیم اصلا رفتار درست ندارن
به هر هر حرفی زدم در مورد حجم پس میگیرم مشکلی نیست ...
8 64 بیتی هست مال شما ؟ بنده سرویس که گرفتم قشنگ میشه تو cmd پینگ گرفت و تو استیم کاملاً درست و عالی کار میکنه ولی وقتی کار به اوریجین و مرورگر اینترنت و یاهو و کلاً بقیه برنامه ها میرسه نمیتونم بهشون وصل شم ! این مشکل از کجا میتونه باشه ؟ فکر کنم تو نت ورک سیستمم یه اشکالاتی وجود داشته باشه ها !من خودم ۸ دارم و هیچ مشکلی ندارم
8 64 بیتی هست مال شما ؟ بنده سرویس که گرفتم قشنگ میشه تو cmd پینگ گرفت و تو استیم کاملاً درست و عالی کار میکنه ولی وقتی کار به اوریجین و مرورگر اینترنت و یاهو و کلاً بقیه برنامه ها میرسه نمیتونم بهشون وصل شم ! این مشکل از کجا میتونه باشه ؟ فکر کنم تو نت ورک سیستمم یه اشکالاتی وجود داشته باشه ها !
اینکه 5 گیگ میدن 20 تومن سوئ استفادس یا من که گفتم میخوام ارزون بدم؟
هرجور مایلید من که نگفتم از من بگیره کسی هنوزم دارم سرورهای مختلف رو چک میکنم بعد بدم به مردم.
عزیزم من تو بازیم Alt tab میکنم که جواب بدم نمیتونم درست صحبت کنم
بچه ها چندتاش اومدن ts و دیدن
لطف کنید پستاتو ویرایش کن
جیگر نیستی ts . کی میای ؟ 2 تا مشتری می خواستم بیارم پیشت نیستی ts ؟