soheilarfaei
کاربر سایت
از این سرویسهای کاهش پینگ برای وایمکس ایرانسل آیا تحت هیچ شرایطی نمیشه استفاده کرد؟ راهی نداره ؟
برای بازی های آنلاین با 8.8.8.8 تست بگیریم یا 4.2.2.4 ؟ چون من پینگم با 8.8 تقریبا 130-140 هست اکثر وقتا درحالی که با 4.2 نزدیک 180 اینا هست. سرویس پینگ که فعال می کنم پینگم با 8.8 رو میبره بالا! ولی با 4.2 نزدیک 30-40 تا از پینگم کم میکنه عجیب نیست؟
من با 8.8.8.8 پینگم 320 اما با 4.2.2.4 پپینگم 210 هست!!!!!!!!!!!نخیر عجیب نیست چون 8.8 مال سرور های اروپاست بخاطر همینه پینگ کمتری داره و وی پی ان تاثیر زیادی نداره
و 4.2 هم مال امریکاست و وی پی ان اونو پایین میاره چون پینگت با اونجا زیاده
شما از چه شرکتی سرویس میگیری؟برای بازی های آنلاین با 8.8.8.8 تست بگیریم یا 4.2.2.4 ؟ چون من پینگم با 8.8 تقریبا 130-140 هست اکثر وقتا درحالی که با 4.2 نزدیک 180 اینا هست. سرویس پینگ که فعال می کنم پینگم با 8.8 رو میبره بالا! ولی با 4.2 نزدیک 30-40 تا از پینگم کم میکنه عجیب نیست؟
در حال حاضر به نظرتون کدوم بهتره؟؟
من ایران تورنومنت چند ماهی هست دارم بدی نبوده ! بیشتر به isp بر میگرده که با چه سرورهای درست کار میکنه !اصلآ معلوم نیست! یکی سیستک استفاده میکنه میگه راضی هست ,یکی دیکه با همین سیستک پینگش داغون میشه! مثل خود بنده!
فقط از ایران تورنمت نخرید چون مثلا در ظاهر دارای 11 تا سرور هست دریغ از اینکه یک دونش درست کار کنه!
دوستان کسی سرویس کاهش پینگ رو سرور اختصاصی سراغ داره؟؟
من یبار ازشون سرویس گرفتم دیگه پشت دستم رو داغ کردم که.....!سرویس افتضاح از اونطرف وقتی بهشون میگی سرویستون اینطوری بجایه این که قبول کنند یا مشکل طرف رو حل کنند میگن سرویس نگیر خوب زوری!!!اخلاق حوصله نمونده اصلا تو این فروشندها الا از این استفاده می کنم که از هر نظر عالیهGODPING افتضاح ست ! پشتیبانی شم افتضاح تر از خود سرویس اش ! کلی پول دادم اما اصلا خوب نیست همه اش تایم اوت داره ....
من ایران تورنومنت چند ماهی هست دارم بدی نبوده ! بیشتر به isp بر میگرده که با چه سرورهای درست کار میکنه !