بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
واقعا جای تاسف داره واسه فروش یه اکانت 2 هزاری فروشنده ها اینجوری ریختن تو سر و کله هم دیگه
من خودم با دو تا از دوستانی که انجا هستند اومدیم یه سرور گرفتیم اما بعدش همین فروشنده هایی که اینجا دارن بال بال میزنن واسه دو هزار انقدر چوب لای چرخ ما گذاشتن که کلا بیخیال همه چی شدیم با اینکه هزینه کرده بودیم
بعد اون اومدیم از این رفیقمون oZer- اکانت گرفتیم که اونم بعد 2 روز اینجوری مورد حمله قرار گرفت
من که میدونم پشت همه این داستانا کی خوابیده اما فقط اینو بدون این پولی که تو داری از این راه میخوری درست نیست با زیر آب زدن و کثافت کاری رقابت نمیکنی
اینجا 4 تا دونه گیمر بیچاره با این وضعیت پینگشون میان اکانت میگرین اونوقت آدم بی شرفی مثه تو میاد به دیتا سنتر حمله میکنه که به چی برسی؟
رقابت کن دوست عزیز نه کثافت کاری

واقعا جای تاسف داره یه واسه فروش یه اکانت 2 هزاری فروشنده ها اینجوری ریختن تو سر و کله هم دیگه
من خودم با دو تا از دوستانی که انجا هستند اومدیم یه سرور گرفتیم اما بعدش همین فروشنده هایی که اینجا دارن بال بال میزنن واسه دو هزار انقدر چوب لای چرخ ما گذاشتن که کلا بیخیال همه چی شدیم با اینکه هزینه کرده بودیم
بعد اون اومدیم از این رفیقمون oZer- اکانت گرفتیم که اونم بعد 2 روز اینجوری مورد حمله قرار گرفت
من که میدونم پشت همه این داستانا کی خوابیده اما فقط اینو بدون این پولی که تو داری از این راه میخوری درست نیست با زیر آب زدن و کثافت کاری رقابت نمیکنی
اینجا 4 تا دونه گیمر بیچاره با این وضعیت پینگشون میان اکانت میگرین اونوقت آدم بی شرفی مثه تو میاد به دیتا سنتر حمله میکنه که به چی برسی؟
رقابت کن دوست عزیز نه کثافت کاری

مشکل سرور آقای zero رو خودشون میدونن از چیه
خواهشا کسانی که اطلاعی از این کار ندارن به توصیه زیر عمل کنن
STFU

مشکل سرور آقای zero رو خودشون میدونن از چیه
خواهشا کسانی که اطلاعی از این کار ندارن به توصیه زیر عمل کنن
STFU
خوشم میاد سریع هم فهمیدی منظورم کی بود که واکنش سریع نشون میدی
من که نه دنبال پول این قضیه بودم نه حوصله این کار رو دارم خود بچه هایی که هم منو میشناسن میدونن برای خودم هزینه کردم اما مشکل ما از اون جا شروع شد که بدون هماهنگی من اومدن با یه سری آدم مثه تو مشورت کردن
این قضیه سرور راه اندختن هسته اورانیوم شکافتن نیست که انقدر کردیش تو بوق
کلا خوب شد این قضیه پیش اومد که چهره امثال تو واسه من و خیلیای دیگه معلوم بشه
در ضمن از اونمجا که این مسائل میدونم نباید اینجا مطرح بشه
@};-

@};-@};-

عذر میخوام از همه دوستان

خوشم میاد سریع هم فهمیدی منظورم کی بود که واکنش سریع نشون میدی
من که نه دنبال پول این قضیه بودم نه حوصله این کار رو دارم خود بچه هایی که هم منو میشناسن میدونن برای خودم هزینه کردم اما مشکل ما از اون جا شروع شد که بدون هماهنگی من اومدن با یه سری آدم مثه تو مشورت کردن
این قضیه سرور راه اندختن هسته اورانیوم شکافتن نیست که انقدر کردیش تو بوق
کلا خوب شد این قضیه پیش اومد که چهره امثال تو واسه من و خیلیای دیگه معلوم بشه
در ضمن از اونمجا که این مسائل میدونم نباید اینجا مطرح بشه
@};-

@};-@};-

عذر میخوام از همه دوستان
والا من نمیدونم شما از چی داری میسوزی یا مشکلت چیه ؟

همان طور که در جریان هستید داریم هزینه کسایی که خرید داشتن رو برگشت میدیم

این که داره پیش میره فقط یک راه واسم مونده من نزدیک به 500 هزار تومان بالا این سرور ها هزینه کردم خدایش دیگه پولی واسم نمونده دارم روانی میشم یک سرور خریدم 190 تومان به قول دوستان دو روز کار داد از کار افتاد

من میتونم یک پیشنهاد بدم هر کسی که دوست داره یک سرور بگیریم این دفعه با تغیرات خیلی مهم تر ووو همه چیزو نمیتونم اینجا بگم بد میشه

میتونید باید Team SPeak صحبت کنیم در این مورد همه با هم جمع میشم یک سرور میگیریم از یکجا ....

ای پی تیم اسپیک : 88.150.239.49

همان طور که در جریان هستید داریم هزینه کسایی که خرید داشتن رو برگشت میدیم

این که داره پیش میره فقط یک راه واسم مونده من نزدیک به 500 هزار تومان بالا این سرور ها هزینه کردم خدایش دیگه پولی واسم نمونده دارم روانی میشم یک سرور خریدم 190 تومان به قول دوستان دو روز کار داد از کار افتاد

من میتونم یک پیشنهاد بدم هر کسی که دوست داره یک سرور بگیریم این دفعه با تغیرات خیلی مهم تر ووو همه چیزو نمیتونم اینجا بگم بد میشه

میتونید باید Team SPeak صحبت کنیم در این مورد همه با هم جمع میشم یک سرور میگیریم از یکجا ....

ای پی تیم اسپیک : 88.150.239.49
راستم میگه بابا بیاین با هم خرید کنیم اینجوری اگه تعدامون بالا باشه نه کسی جرات میکنه سرمون کلاه بذاره نه هزینه ی اکانت واسمون کمتر میوفته.

ERFan_021 AND DoBiDob98
دوستان این بحث هارو ول کنید با این بحث ها به جایی نمیریسم باید به فکر چاره باشیم نه دشمن هم دیگه باشیم این سیستک ای پیش از فیزیک نظری رد میشه خوب ولی اینترنتش قطع نمیشه یک کاریی میکنه تا جایی که من پیش رفتم فهمیدم چی کار کرده می خوام طرحشو پیاده کنم ولی دیگه هیچ پولی برام نمونده
دوستان بیان تیم اسپیک تا ساعت 12 شب هم هستیم ای پی : 88.150.239.49

ERFan_021 AND DoBiDob98
دوستان این بحث هارو ول کنید با این بحث ها به جایی نمیریسم باید به فکر چاره باشیم نه دشمن هم دیگه باشیم این سیستک ای پیش از فیزیک نظری رد میشه خوب ولی اینترنتش قطع نمیشه یک کاریی میکنه تا جایی که من پیش رفتم فهمیدم چی کار کرده می خوام طرحشو پیاده کنم ولی دیگه هیچ پولی برام نمونده

من تیم اسپیک ندارم و حوصله هم ندارم فقط هر تصمیمی گرفتین به منم خبر بدین ....پایم اساسی

ERFan_021 AND DoBiDob98
دوست عزیز یه راه تماس برای درخواست برگشت حق اشتراک بدین...!!
من 1 مگ هم مصرف نکردم ولی هیچ کس پاسخگو نیست..parspsn1 هم که دیگه انلاین نمیشه تو یاهو..الان کی باید جواب منو بده؟

من 1 مگ هم مصرف نکردم ولی هیچ کس پاسخگو نیست..parspsn1 هم که دیگه انلاین نمیشه تو یاهو..الان کی باید جواب منو بده؟

منم همین مشکلو دارم.

منم همین مشکلو دارم.
شما اگه دقت می کردین می دیدین آی پی تیم اسپیک تو همون پستی که نقل قول کردین گذاشتن ....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or