خیر عزیز به هیچ وج سیسک برای اینکه سیستم میکروتیک و دستور پینگ بسته کلا از لحاظ امنیتی به خوبی راه بستنتابلوئه که همه این حمله ها و دی داس ها زیر سر سیستکه ! چون هم از بقیه بیشتر خرج کرده به خاطر این همه تبلیغ هم این که امکانات بیشتری نسبت به بقیه داره چون بالاخره یه شرکته واسه خودش و هم این که هیچ مشکلی واسه سرویس خودش پیش نیومده ! بالاخره اگه کسه دیگه ای این کارو میکرد به سرور سیستک هم حمله میکرد !!
دوست عزیز تمام کسانی که قبلا از ما سرویس داشتن هنوز اکانتشون موجوده با هر مقدار ترافیکی که باقیمونده ، اون 7 تومن هزینه 2 گیگ ترافیک هست برای سرور جدید در واقع تعرفه جدید هستخیر عزیز به هیچ وج سیسک برای اینکه سیستم میکروتیک و دستور پینگ بسته کلا از لحاظ امنیتی به خوبی راه بستن
درباره صحبت جناب مسعود من موضوع میزارم به دست ناظمین انجمن که به ناظم بخش گزارش دادم دوستان مستندات
در مورد حملات DDOS دارن و بنده خودم این مورد بررسی کردم
همون جناب سجادیه مال فروش روبینا سرور بپرسید تائید میکنن چون مدت هاست ایشون سرور بخاطر حملات پینگ بستن
خودم موقع که خریدم با بدبختی باز کردن دستور پینگ بخاطر DDOS
بعد من خودم از جناب Parspn1 خرید کردم 1 بار بیشتر نخریدم تا الان 2 سرور که تغییر دادن اکانت برام تغییر دادن
همون 6 تومنی که از اول پرداخت کردم
جناب dobidob98 یه 3 تومنی اول بعد سرور جدید 7 تومن (البته درخواست دادم اگر امکانش هست بخش پول برگردونم ) اکانت پس بدم
دوست عزیز تاپیک رو اشتباه اومدی ولی خیلی ها از پارس آنلاین راضی انبچه ها من می خوام اینترنت 256 کیلو بیت نامحدود پارس آنلاین ماهانه 45 تومن بگیرم و فقط می خوام باهاش dota2 بازی کنم به نظرتون خوبه سرعت ه دانلودش چقدره بچه هایی که نامحدود پارس رو دارن در ضمن تو تهران هستم!!
در کل به درد dota2 می خوره یا نه؟
من از dobidob98 اکانت گرفتم و داره کار میکنه!پینگ من با تابناک زیر 30 هست ولی تو بتل پینگم از 140 شروع میشه!!خودشون میگفتن که باید از 100 شروع بشه!کی الان سرویسش کار می کنه؟
بله عزیز فردا با سرور جدید در خدمتتون هستیممن از dobidob98 اکانت گرفتم و داره کار میکنه!پینگ من با تابناک زیر 30 هست ولی تو بتل پینگم از 140 شروع میشه!!خودشون میگفتن که باید از 100 شروع بشه!
به هر حال امیدواریم وضعیت از این هم بهتر شه
لطفا ادرس سایت تون رو هم بدین!بله عزیز فردا با سرور جدید در خدمتتون هستیم
بله عزیز فردا با سرور جدید در خدمتتون هستیم
tiny_pingآدرس سایت یا یاهوتون رو هم به من بدبد
من که از خیر پولی که دادم گذشتم ولی این رسمش نبود...واسه من یه روز هم کار نکرد |هیچ دوست ندارم سره کسی کلاه بزارم یا سره کسی کلاه بره
هر کسی ناراضی از این وضیعت سرور ما میتونه هزینه که کرده رو پس بگیره
به جناب Parspn1 بگید هزینتون رو پس
اینم وضعیت دیتا سنتر ایرانی ری***دن اههههههههههههههههههههههههههههههه
- - -ویرایش - - -
این همه وقت بزاری زحمت بکشی از خواب و زندگی بشی بعدش یک احمق بیاد سرورو به FU____ck بده این دیگه اخرشه بابا
خیر اونا پهنای باند adsl رو از شرکت هایی مثل عصر تلکام میگیرند...برای همین پینگ خوبی رو بستر adsl ندارند و فقط اسم سیستک رو دارند.سلام یه سوالی داشتم اقا اگه از خود سیستک سرویس ای دی اس ال بگیریم بازم نیاز به سرویس کاهش پپینگ هست یا خودش به درد به خور هست؟