بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مثل اینکه امروز از سمت دیتا سنتر دارند تغییرات میدن با پشتیبانی صحبت کردم...گفت وقتی وصل بشه به همه 500 مگ اضافه میکنه بابت قعطی

برای من وصل میشه ولی فقط سرور و سایتهای داخلی پینگ میشن!8-|

مشکل سرور یک حل شد :) سرور جدید هم در راه است که در صورت مشکل از سرور 2 استفاده کنید ! سپاس

چرا فقط گزینه ی 5 گیگ فعاله ؟ شاید من بخوام با 2 گیگ حجم یک تستی بکنم ببینم بصرفه هست یا نه ! اینکه تو سایتتون تعرفه ی 2 گیگ رو زدید ولی وقتی که وارد سایت خرید می شیم فقط 5 گیگ فعاله کار درستی نیست . من که تا اون مرحله رفتم ولی دیدم اینجوری خرید نکردم . لطفا امکان خرید 2 گیگ رو هم اضافه کنید .
یک مورد دیگه اینکه از کجا میشه فهمید چقدر از حجممون باقی مونده ؟

دوستان به زودی سرور جدید با پبنگ عالی و تعرفه های مناسب همراه پرداخت و دریافت آنی راه اندازی میشه

چرا فقط گزینه ی 5 گیگ فعاله ؟ شاید من بخوام با 2 گیگ حجم یک تستی بکنم ببینم بصرفه هست یا نه ! اینکه تو سایتتون تعرفه ی 2 گیگ رو زدید ولی وقتی که وارد سایت خرید می شیم فقط 5 گیگ فعاله کار درستی نیست . من که تا اون مرحله رفتم ولی دیدم اینجوری خرید نکردم . لطفا امکان خرید 2 گیگ رو هم اضافه کنید .
یک مورد دیگه اینکه از کجا میشه فهمید چقدر از حجممون باقی مونده ؟

شرمنده داداش ما اونا را غیر فعال نمیکنیم تموم شده 2 گیگ توی سایت داریم اضافه میکنیم

حق انتخاب با مشتری هست

از دوستان اینجا کسی بلده دی داس کنه؟
من هر چقدر هزینش بشه میدم فقط بهم پیام خصوصی بدید.

من به محض اینکه به کانکشن وصل میشم دیگه پینگ سرورهای خارجی رو نمی گیره و فقط به ایران وصل میشه :| :| :| :|

از دوستان اینجا کسی بلده دی داس کنه؟
من هر چقدر هزینش بشه میدم فقط بهم پیام خصوصی بدید.
کسی جواب نمیده؟
من اون کسی که میشناختم دیگه جواب نمیده دنبال یه ادم جدید میگردم.
پول هم خوب میدم.

دوستان خدایش شرمنده همتون هستم جانه عزیزم از دیشب تا الان خوابه درستی نرفتم همش به فکر این سرور این ور زنگ بزن اون ور زنگ بزن
نمیدونم واقعا این کشور نمیتونه جلوی یک ای پی که داره یک سرور را DDOS میکنه بگیره ؟ واقعا جای تعجب داره یک سرور از خارج از کشور میاد DDOS میکنه راحت میزنه یک سرور رو Down می کنه
بدون این که دیتا سنتر ایران بیاد جلشو بگیری راحت میاد به من میگه اقا دارید DDOS میشد از دست ما هیچ کاری بر نمیاد
الان 3 تا سرور دیگه سفارش دادم که جایگزین بشن اگر برای یکی از سرور ها مشکل پیش بیاد
واقعا جای تعجب داره فقط واسه مااین مشکل پیش میاد چرا بقیه همین مشکلی براشون پیش نمیاد ؟ چرا؟ یعنی کاره کی می تونه باشه خجالت بکش یک خورده کسی که این کارو میکنه زندگی نداریم با این وضعیت همش به فکر اینیم که مشتری الان چی با خودش فکر میکنه
از دوستان که این مشکل براشون پیش اومده من معذرت می خوام
با سپاس فراوان انشاالله که بتونن جلوی این DDOS ها گرفته بشه .
:-*

دوستان خدایش شرمنده همتون هستم جانه عزیزم از دیست تا الان خوابه درستی نرفتم همش به فکر این سرور این ور زنگ بزن اون ور زنگ بزن
نمیدونم واقعا این کشور نمیتونه جلوی یک ای پی که داره یک سرور را DDOS میکنه بگیره ؟ واقعا جای تعجب داره یک سرور از خارج از کشور میاد DDOS میکنه راحت میزنه یک سرور رو Down می کنه
بدون این که دیتا سنتر ایران بیاد جلشو بگیری راحت میاد به من میگه اقا دارید DDOS میشد از دست ما هیچ کاری بر نمیاد
الان 3 تا سرور دیگه سفارش دادم که جایگزین بشن اگر برای یکی از سرور ها مشکل پیش بیاد
واقعا جای تعجب داره فقط واسه مااین مشکل پیش میاد چرا بقیه همین مشکلی براشون پیش نمیاد ؟ چرا؟ یعنی کاره کی می تونه باشه خجالت بکش یک خورده کسی که این کارو میکنه زندگی نداریم با این وضعیت همش به فکر اینیم که مشتری الان چی با خودش فکر میکنه
از دوستان که این مشکل براشون پیش اومده من معذرت می خوام
با سپاس فراوان انشاالله که بتونن جلوی این DDOS ها گرفته بشه .
:-*

در تمامی دینا جلوگیری از DDOS بر عهده صاحب سرور هست و در صورت نیاز برخی از دیتاسنتر ها IPS/IDS/Firewall های سخت افزاری هم برای مشتریانشون با دریافت هزینه راه اندازی می کنند
در برخی دیتاسنتر ها مثل Hetzner سرور شما در صورت DDOS بعد از مدت کمی Abuse می خوره و سرور تا پای Null Route شدنم پیش می ره
در کل این وظیفه دیتاسنتر نیست که جلوی DDOS رو بگیره وظیفه صاحب سروره و در صورت DDOS شدن سرور دیتاسنتر اجازه داره سرور مورد نظر رو بلاک کنه

دوستان به زودی سرور جدید با پبنگ عالی و تعرفه های مناسب همراه پرداخت و دریافت آنی راه اندازی میشه
تو اگه این کاره بودی که سرور قبلیتو نگه میداشتی اون همه مشتریاتم ضرر نمیکردن.
این parspn که اینکارس زدن دیداسش کردن چه برسه به تو.

در تمامی دینا جلوگیری از DDOS بر عهده صاحب سرور هست و در صورت نیاز برخی از دیتاسنتر ها IPS/IDS/Firewall های سخت افزاری هم برای مشتریانشون با دریافت هزینه راه اندازی می کنند
در برخی دیتاسنتر ها مثل Hetzner سرور شما در صورت DDOS بعد از مدت کمی Abuse می خوره و سرور تا پای Null Route شدنم پیش می ره
در کل این وظیفه دیتاسنتر نیست که جلوی DDOS رو بگیره وظیفه صاحب سروره و در صورت DDOS شدن سرور دیتاسنتر اجازه داره سرور مورد نظر رو بلاک کنه
اگر دقت کنی گفتم دیتا سرور ایرانی من از تبیان داشتم نتونست الان از جایی دیگه دارم بازم موفق نبودن الان بازم می خوام جایی دیگه بگیرم کله ایران رو گشتم
Hetzner دیتا سنتر آلمان هست بله اونجا اونطری هست در صورتی که ما ای پی فرد DDOS کننده رو داشته باشیم و به پشتیبانی سرور Hetzner گزارش بدیم ولی DDOS ایشون به سرور ما نمیرسه به
فیزیک نظری میرسه 194.225.151.9 از اینجا به بعد اینترنت سرور قطع میشه اگر به سرور اصلی برسه وارد ایران میشه که همه چیز نابود میشه :D - Terminator

81778375553972015625.jpg

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or