بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اگر دقت کنی گفتم دیتا سرور ایرانی من از تبیان داشتم نتونست الان از جایی دیگه دارم بازم موفق نبودن الان بازم می خوام جایی دیگه بگیرم کله ایران رو گشتم
Hetzner دیتا سنتر آلمان هست بله اونجا اونطری هست در صورتی که ما ای پی فرد DDOS کننده رو داشته باشیم و به پشتیبانی سرور Hetzner گزارش بدیم ولی DDOS ایشون به سرور ما نمیرسه به
فیزیک نظری میرسه 194.225.151.9 از اینجا به بعد اینترنت سرور قطع میشه اگر به سرور اصلی برسه وارد ایران میشه که همه چیز نابود میشه :D
یعنی هیچ راهی برای DDos نشدن نیست؟تدابیر امنیتی یا چیزی؟حالا که میدونیم بعضیا مطمعنا میخوان اسیب برسونن بهتر نیست شما هم تدابیر امنیتیتون رو بیشتر کنید

یعنی هیچ راهی برای DDos نشدن نیست؟تدابیر امنیتی یا چیزی؟حالا که میدونیم بعضیا مطمعنا میخوان اسیب برسونن بهتر نیست شما هم تدابیر امنیتیتون رو بیشتر کنید
میگن نداریم خوب شما یک بار به این تبیان زنگ بزن قبلش بگو یک سرور می خوام بگو FIre wall دارید جلوی این DDOS رو بگیره اولش میگه داریم بعدش که سرور خرید میگه اقا FIRE WALL کجا بود
میگم اگه اینطوری باشه الان ایران باید نتش قطع باشه میگه اره همچین چیزی هست میگم چرا پس همچین کاری نمی کنند میگه من نمیدونم
اینجا در کل دیتا سنتر ها مشکل دارن البته این دیتا سنتری که الان ازش سرور داریم خیلی قوی هست این فیزیک نظری مسخره نمیتونه ای پی رو Block کنه چون میگه نمیتونیم ای پی رو پیدا کنیم
شما اگر نظری دارید بگید !
سپاس :-s :x

دوست عزیر تو log های شما IP شخص ddos کننده نیست؟

ظاهرا خنثی کردن ddos باید IP که به شما حمله می کنه رو null route کنید , می تونی از webhostingtalk.ir بپرسی چه جوری اینکار رو انجام بدی یا بری از webhostingtalk.com سوال بپرسی

مطلب بعدی اینکه شخص attacker ایرانی هست و به احتمال زیاد عضو همین فروم , و اگر بخوایم دایره رو کوچکتر کنیم شما به 5-6 نفر می تونید مضنون باشید که از رقبای شما هستن

شما باید برید پلیس فتا یه شکایت هم آنجا تنظیم کنید, شکایتتون که ثبت شد آنوقت می شه دنبال این یارو رفت و پیداش کرد, اگر گرفته بشه غیر از خسارت شما و هزینه های دادگاه و وکیل یه 6 ماه تا 1 سال هم زندان تشریف می برن...

شما فقط IP حمله کننده رو پیدا کن, اسم و مشخصات صاحب سرور رو راحت می شه از دیتاسنترش هر جای دنیا باشه گرفت فقط یه نامه خوش فرم می خواد یه چیزی تو مایه های Cease and desist که اونو من به شما می دم.

میگن نداریم خوب شما یک بار به این تبیان زنگ بزن قبلش بگو یک سرور می خوام بگو FIre wall دارید جلوی این DDOS رو بگیره اولش میگه داریم بعدش که سرور خرید میگه اقا FIRE WALL کجا بود
میگم اگه اینطوری باشه الان ایران باید نتش قطع باشه میگه اره همچین چیزی هست میگم چرا پس همچین کاری نمی کنند میگه من نمیدونم
اینجا در کل دیتا سنتر ها مشکل دارن البته این دیتا سنتری که الان ازش سرور داریم خیلی قوی هست این فیزیک نظری مسخره نمیتونه ای پی رو Block کنه چون میگه نمیتونیم ای پی رو پیدا کنیم
شما اگر نظری دارید بگید !
سپاس :-s :x
در هر صورت امیدوارم درست بشه
حالا این سرور جدید رو کی راه اندازی میکنید؟تو خود سایت اعلام میکنید؟

دوست عزیر تو log های شما IP شخص ddos کننده نیست؟

ظاهرا خنثی کردن ddos باید IP که به شما حمله می کنه رو null route کنید , می تونی از webhostingtalk.ir بپرسی چه جوری اینکار رو انجام بدی یا بری از webhostingtalk.com سوال بپرسی

مطلب بعدی اینکه شخص attacker ایرانی هست و به احتمال زیاد عضو همین فروم , و اگر بخوایم دایره رو کوچکتر کنیم شما به 5-6 نفر می تونید مضنون باشید که از رقبای شما هستن

شما باید برید پلیس فتا یه شکایت هم آنجا تنظیم کنید, شکایتتون که ثبت شد آنوقت می شه دنبال این یارو رفت و پیداش کرد, اگر گرفته بشه غیر از خسارت شما و هزینه های دادگاه و وکیل یه 6 ماه تا 1 سال هم زندان تشریف می برن...

شما فقط IP حمله کننده رو پیدا کن, اسم و مشخصات صاحب سرور رو راحت می شه از دیتاسنترش هر جای دنیا باشه گرفت فقط یه نامه خوش فرم می خواد یه چیزی تو مایه های Cease and desist که اونو من به شما می دم.
خیر log چیزی نیست گفتم که به سرور اصلی نمیرسه فیزیک نظری به بعد دیگه رد نمیشه از اونجا قطع میشه
بله از ایرانی بودنش که شکی نیست ! ......
ای پی حمله کننده رو بار گفتم به دیتا سنتر که برام گیر بیارن ولی جواب نمیدن

نامه رو به پلیس فتا فرستادم
- - -ویرایش - - -

در هر صورت امیدوارم درست بشه
حالا این سرور جدید رو کی راه اندازی میکنید؟تو خود سایت اعلام میکنید؟
یا امروز یا فردا !

آخرین ویرایش:
با اینکه خودم از سیستک تا حالا نگرفتم ولی تو این مدت برای همه خراب شد این سیستک تکون نخورد:d (کانکشن تستش که همیشه کار میکنه ) از لحاظ امنیت وضع بهتری داره

با اینکه خودم از سیستک تا حالا نگرفتم ولی تو این مدت برای همه خراب شد این سیستک تکون نخورد:d (کانکشن تستش که همیشه کار میکنه ) از لحاظ امنیت وضع بهتری داره

منم اگه دیتا سنتر داشتم با همه تماس داشتم این طوری بود سرور هام :d

تو اگه این کاره بودی که سرور قبلیتو نگه میداشتی اون همه مشتریاتم ضرر نمیکردن.
این parspn که اینکارس زدن دیداسش کردن چه برسه به تو.

دوست عزیز درست صحبت کن من فامیلتون نیستم اینجوری حرف میزنی
بعد هم خود شما داری دنبال کسی میگردی که DDOS کنه معلومه چه کاره ای ...

من نمیفهمم این ملت بیشرف که DDOS میکنن چه سودی میکنن ؟ چشم ندارن ببینن یکی داره پیشرفت میکنه یا یه چیز خوب داره
تف به ذات اونایی که DDOS میکنن

بهترین کار قانونی پیش رفتن و گرنه طرف مشخص و میتونستیم بدتر از این سرش بیاریم :d
پول میدی به این روس پوست میکندن تا خود دیتاسنتر میجویدن ،طرف فقط درجا میزد بعدش، کسی حریف اینا نیست :d
اخه مشکلی هست یکسری سرور وارز هست هلند ... که اینا نمیشه زیاد کاریش کرد قانونی نداره براشون :">

زیادی ازش تعریف کردیم دان شد سرور هاش =))اصلا پینگ زیر 100 من عادت نداشتم نمیتونستم خوب بازی کنم میریم با همون 300 ms خیلی هم بهتره :)) parspn1 شما که یه بار این اتفاق افتاده برات چرا بار دوم بازم!؟یه کاربری سر بن شدنش از همین فروم سایت رو دی داس کرد خارج از کشوره البته شما چه انتظاری داری شکایتت به فتا و ... نتیجه ای بده!

دوستان الان سرور کی روی بورس هست ؟ من میخوام یه دونه بگیرم

همونی که داری!:-$سیستک بدون رقیب!:-&

الان دوباره به سرورها وصل میشه ولی باز هم فقط به سرورهای داخلی پینگ میده و با سرورهای خارج کلا تایم اوت . اگر در طول روز مرتب بخواد اینجوری باشه و بعضی مواقع درست باشه متاسفانه نمیارزه

الان دوباره به سرورها وصل میشه ولی باز هم فقط به سرورهای داخلی پینگ میده و با سرورهای خارج کلا تایم اوت . اگر در طول روز مرتب بخواد اینجوری باشه و بعضی مواقع درست باشه متاسفانه نمیارزه
احتمالا با ان شدن سرور جدید مشکل حل بشه ولی کاش فقط به اونم DDoS نکنن..

Parspn1 هم ترکید ؟!
من فقط 1 بار استفاده کردم ازش :)
حالا تکلیف ما چیه ؟ صبر کنیم یا بریم از یه جا دیگه بخریم ؟

موندم این چه جور دی داسی هست که وصل میشه به سرور هدف ولی اون سرور فقط با سرورهای داخلی ارتباط داره!؟:-/

مطمئن باشید این خود شما فروشنده ها هستین که دارین به سرورهای فروشنده رقیب حمله میکنید.
داستان هم اینجا سر هم نکنید.
اگه ببینم فروشنده ها اینجارو به تاپیک کلاه برداری از کاربران سایت تبدیل کردن میزنم تاپیک رو میبندم. به حقوق مشتریتون احترام بذارین لطفا.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or