این هم پینگ سیستک
والا اون ۱۰ میلی ثانیه که برای منی که همیشه پینگم ۲۲۰ بود که چیزی نیست :d . بعدش فقط یه کارت ملی خواست من که کاری کار خاصی نمیکنم پس زیاد مهم نیست .۶ ماه سیستک هر گیگ میشه ۲۰۰۰ تومان پس این هم با صرفستسیستک خیلی جدی گرفته برای ثبت نام و خرید کلی مدارک و تایید میخواد!! بعد 2 گیگش 11 ت این 5 گیگ 15 ت فکر نمیکنم 10 میلی ثانیه ارزش اینها رو داشته باشه ...
اینم پینگ سرورهای روسیه:
ساعات غیر پیک شاید پایینتر هم بیاد!
بله منم تایید می کنم.سلام. من از جناب parspn1 یک v,p,n چهار گیگ گرفتم. قبلش هم سیستک داشتم. قیمتش از سیستک خیلی بهتر هست و اینکه محدودیت زمانی نداره.
پینگ 8.8.8.8 من 310 بود و الان 130 شده. داخل بازی CS:GO هم حدود 140 هستم. داخل Dota 2 هم همین حدود بود. قدیم 310 بود.
بقیه بازی ها مثل BF3 رو تست نکردم ولی حتما اونا هم اومده پایین در همین حد.
البته پینگ داخل ایران من 40 هست و این بهترین حالت پینگ برای نت منه. ولی شاید برای دوستانی که تهران زندگی میکنن حتی بهتر هم باشه
خیلی راضیم. و به دوستان هم پیشنهاد میکنم.
با تشکر
من تست سیسیتک و همین ping-lower راگرفتم تفاوت چندانی برا من ایجاد نکرد دلیلش چی میتونه باشه ؟ البته پینگ من اکثر اوقات رو 130-140 هست
سلام منم سرویس ping-lower را گرفتم ولی کانکشنش کانکت نمیکنه چکاری باید انجام بدم لطفا راهنمایی کنید
سیستک یه شرکت ـه که به عنوان اولین شرکت در ایران ، داره *** ایرانی میفروشه که باعث میشه پینگ ـت کمتر بشه . تو به سرور اون وصل میشی و از اون طریق بازی میکنی.سلام قضیه این سیستک چیه ؟
parspsn1 کی هست
برنامست ؟ مثل چیز پی ان میاد رو نتت ؟
یه توضیح مختصر ..
تاثیر گذار هست واقعا ؟ با تشکرات
مثل اینکه امروز از سمت دیتا سنتر دارند تغییرات میدن با پشتیبانی صحبت کردم...گفت وقتی وصل بشه به همه 500 مگ اضافه میکنه بابت قعطیسلام منم سرویس ping-lower را گرفتم ولی کانکشنش کانکت نمیکنه چکاری باید انجام بدم لطفا راهنمایی کنید