بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این هم پینگ سیستک
mXg

این هم پینگ سیستک

سیستک خیلی جدی گرفته برای ثبت نام و خرید کلی مدارک و تایید میخواد!! بعد 2 گیگش 11 ت این 5 گیگ 15 ت فکر نمیکنم 10 میلی ثانیه ارزش اینها رو داشته باشه ...

اینم پینگ سرورهای روسیه:

a0dc76378b5f323a1.jpg

;)
ساعات غیر پیک شاید پایینتر هم بیاد!

سیستک خیلی جدی گرفته برای ثبت نام و خرید کلی مدارک و تایید میخواد!! بعد 2 گیگش 11 ت این 5 گیگ 15 ت فکر نمیکنم 10 میلی ثانیه ارزش اینها رو داشته باشه ...

اینم پینگ سرورهای روسیه:

a0dc76378b5f323a1.jpg

;)
ساعات غیر پیک شاید پایینتر هم بیاد!
والا اون ۱۰ میلی‌ ثانیه که برای منی که همیشه پینگم ۲۲۰ بود که چیزی نیست :d . بعدش فقط یه کارت ملی‌ خواست من که کاری کار خاصی‌ نمیکنم پس زیاد مهم نیست .۶ ماه سیستک هر گیگ می‌شه ۲۰۰۰ تومان پس این هم با صرفست

سلام. من از جناب parspn1 یک v,p,n چهار گیگ گرفتم. قبلش هم سیستک داشتم. قیمتش از سیستک خیلی بهتر هست و اینکه محدودیت زمانی نداره.
پینگ 8.8.8.8 من 310 بود و الان 130 شده. داخل بازی CS:GO هم حدود 140 هستم. داخل Dota 2 هم همین حدود بود. قدیم 310 بود.
بقیه بازی ها مثل BF3 رو تست نکردم ولی حتما اونا هم اومده پایین در همین حد.
البته پینگ داخل ایران من 40 هست و این بهترین حالت پینگ برای نت منه. ولی شاید برای دوستانی که تهران زندگی میکنن حتی بهتر هم باشه
خیلی راضیم. و به دوستان هم پیشنهاد میکنم.
با تشکر

سلام. من از جناب parspn1 یک v,p,n چهار گیگ گرفتم. قبلش هم سیستک داشتم. قیمتش از سیستک خیلی بهتر هست و اینکه محدودیت زمانی نداره.
پینگ 8.8.8.8 من 310 بود و الان 130 شده. داخل بازی CS:GO هم حدود 140 هستم. داخل Dota 2 هم همین حدود بود. قدیم 310 بود.
بقیه بازی ها مثل BF3 رو تست نکردم ولی حتما اونا هم اومده پایین در همین حد.
البته پینگ داخل ایران من 40 هست و این بهترین حالت پینگ برای نت منه. ولی شاید برای دوستانی که تهران زندگی میکنن حتی بهتر هم باشه
خیلی راضیم. و به دوستان هم پیشنهاد میکنم.
با تشکر
بله منم تایید می کنم.

من تست سیسیتک و همین ping-lower راگرفتم تفاوت چندانی برا من ایجاد نکرد دلیلش چی میتونه باشه ؟ البته پینگ من اکثر اوقات رو 130-140 هست

من تست سیسیتک و همین ping-lower راگرفتم تفاوت چندانی برا من ایجاد نکرد دلیلش چی میتونه باشه ؟ البته پینگ من اکثر اوقات رو 130-140 هست

با این وجود نیازی به استفاده کانکشن نداری پس در حالت عادی پینگت خیلی خوبه

دوستان عزیز لطفا وقتی میخواید تست بزارید تیک full 1-5 6-10 رو بزنید سرور empty که ارزش نداره سرور هم 32 به بالا باشه وقتی اینطور بکنید اونوقت مینموم ماکزموم واقعی بدست میاد تو سرور هایی که ارزش دارن بازی کنید

سلام قضیه این سیستک چیه ؟

parspsn1 کی هست :دی

برنامست ؟ مثل چیز پی ان میاد رو نتت ؟

یه توضیح مختصر ..

تاثیر گذار هست واقعا ؟ با تشکرات

سلام منم سرویس ping-lower را گرفتم ولی کانکشنش کانکت نمیکنه چکاری باید انجام بدم لطفا راهنمایی کنید

سلام منم سرویس ping-lower را گرفتم ولی کانکشنش کانکت نمیکنه چکاری باید انجام بدم لطفا راهنمایی کنید

منم همین مشکل رو داشتم باید ip رو عوض کنی...وقتی کانکشن رو اجرا میکنی روی properties بزن همون تب اول پینگ رو بزار s1.ping-lower.ir .
راستی اون ip که نوشته رو همینجا میزاری؟الان دوباره کانکت نمیشه

سلام قضیه این سیستک چیه ؟
parspsn1 کی هست :دی
برنامست ؟ مثل چیز پی ان میاد رو نتت ؟
یه توضیح مختصر ..
تاثیر گذار هست واقعا ؟ با تشکرات
سیستک یه شرکت ـه که به عنوان اولین شرکت در ایران ، داره *** ایرانی میفروشه که باعث میشه پینگ ـت کمتر بشه . تو به سرور اون وصل میشی و از اون طریق بازی میکنی.
Parspn1 یه کاربره که داره همینکار رو میکنه ولی با هزینه ی کمتر (سرور رو خودش گرفته و اینا .)
چیز پی ان ـه.
تست های بچه ها میتونی تو پست های قبلی ببینی. تأثیر گذار که هست ( اگر پینگت خوب باشه که دیگه :|)

مثل اینکه امروز از سمت دیتا سنتر دارند تغییرات میدن با پشتیبانی صحبت کردم...گفت وقتی وصل بشه به همه 500 مگ اضافه میکنه بابت قعطی

از داخل بازی bf3 می تونید اسکرین شات بزارید, فکر کنم TAB رو باید بزنید تا لیست یوزر ها بعلاوه پینگشون نمایش داده بشه

چون پینگ من از داخل سایت تا داخل بازی تومنی 5 زار توفیر داره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or