بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
پینگم با اون سرویس با روسیه بین 65 تا 75 میلی ثانیه بود، بخاطر این بود که پینگم با سرور های تهران 8-9 میلی ثانیه هستش.

امیر شما ISP فکر کنم مخابرات ؟ درست میگم ؟
بله. از مخابرات نت می گیرم.

آخرین ویرایش:
الان رفتن سایت سیستک دیدم محدودیت سرویس 1 ماه برداشته و بازم میشه خرید
تو حساب رفتم دیدم فاکتور همون لحظه میشه حساب کرد یا واریز کرد همین کار کردم
پینگ واقعا ترکوند الان 4 ساعت دارم میرم حتی تا 80 رسید با یکی از سرور روسیه با وجود اینکه پینگ تا خود سرور 52 ...
97956258308066007272.png

قبلا 145 اینا با زور میگرفتم ولی الان واقعا عالی تر شده با هیچ کرودم از سرویس دوستان پینگ 90 یا 80 نگرفته بودم
پینگم با اون سرویس با روسیه بین 65 تا 75 میلی ثانیه بود، بخاطر این بود که پینگم با سرور های تهران 8-9 میلی ثانیه هستش.

این سیستک دقیقا آدرس سایتش چیه ؟ تو 3 صفحه پیش دوستان یه لینک گذاشته بودن که اصلا واسه من باز نمیشه ...

بله. از مخابرات نت می گیرم.

امیر به آی دی پیام بده یه تست بهت بدم با سرور جدید تست کن

پینگ واقعا ترکوند الان 4 ساعت دارم میرم حتی تا 80 رسید با یکی از سرور روسیه با وجود اینکه پینگ تا خود سرور 52 ...
97956258308066007272.png

قبلا 145 اینا با زور میگرفتم ولی الان واقعا عالی تر شده با هیچ کرودم از سرویس دوستان پینگ 90 یا 80 نگرفته بودم

بنده با سرویس خودمون دقیقا همین پیتگ ها رو میگیرم عکسش رو هم گذاشتم . صفحه ی قبله فکر کنم

بنده با سرویس خودمون دقیقا همین پیتگ ها رو میگیرم عکسش رو هم گذاشتم . صفحه ی قبله فکر کنم
سرویس من به جناب هانتر گفتن مشکل کندی داره بعضی مواقع دیتا رد بدل نمیشه .... امیدوارم حل بشه اینم

97956258308066007272.png

داخل بازی چه پینگی بهت می ده؟
چون برای من داخل بازی 2 برابر می شه پینگ

داخل بازی چه پینگی بهت می ده؟
چون برای من داخل بازی 2 برابر می شه پینگ
این مال سیستک که تبلیغ اون بالا سایت
بعد اون اپگرد که انجام دادن واقعا سیستم عالی شده با وجود اینکه پینگ با سرور 52
به احتمال زیاد پنگ این سرور با اروپا حدود 60 تا 70 باشه با المان و روسیه هلند اگر پینگ زیر 10 باشه 100 درصد میتونید زیر 90 تا 150 با کشور اورپایی بازی کنید
جالب سرور انگلیس من دیشب داشتم با 160 بازی میکردم تو BF3 .... سرور خیلی خوب دارن ولی rule سخت میزان معمولا پینگ بالاتر کیک میکنن

bache ha man az dirooz wtfast dl kardam bad hackesh kardam bad dg har 20 min ghat nemishe alaln ham daram estefade mikonam
dg poole alaki nadin!!!

دوست عزیز wtfast مخصوص بازی های mmo هست و کافیه آپدیت بدن واسه کلاینت دیگه نمیتونید استفاده کنید

دوست عزیز wtfast مخصوص بازی های mmo هست و کافیه آپدیت بدن واسه کلاینت دیگه نمیتونید استفاده کنید
من این همه مدته دارم استفاده میکنم هیچ اتفاقی نیوفتاده شما نگران نباش اگه قرار بود بشه تا حالا شده بود!!! :)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or