سلام عزیز شما پینگتون عالیهپینگ من با تابناک 7-8 بود :d . میشه تعرفه ها و حجم ها رو برام بفرستید ؟ ممنون
لطفا به آی دی یاهو پیام بدید
سلام عزیز شما پینگتون عالیهپینگ من با تابناک 7-8 بود :d . میشه تعرفه ها و حجم ها رو برام بفرستید ؟ ممنون
سلامسلام عزیز شما پینگتون عالیه
لطفا به آی دی یاهو پیام بدید
امیر شما ISP فکر کنم مخابرات ؟ درست میگم ؟پینگم با اون سرویس با روسیه بین 65 تا 75 میلی ثانیه بود، بخاطر این بود که پینگم با سرور های تهران 8-9 میلی ثانیه هستش.
پینگم با اون سرویس با روسیه بین 65 تا 75 میلی ثانیه بود، بخاطر این بود که پینگم با سرور های تهران 8-9 میلی ثانیه هستش.
بله. از مخابرات نت می گیرم.
الان رفتن سایت سیستک دیدم محدودیت سرویس 1 ماه برداشته و بازم میشه خرید
تو حساب رفتم دیدم فاکتور همون لحظه میشه حساب کرد یا واریز کرد همین کار کردم
پینگ واقعا ترکوند الان 4 ساعت دارم میرم حتی تا 80 رسید با یکی از سرور روسیه با وجود اینکه پینگ تا خود سرور 52 ...
قبلا 145 اینا با زور میگرفتم ولی الان واقعا عالی تر شده با هیچ کرودم از سرویس دوستان پینگ 90 یا 80 نگرفته بودم
امیر شما ISP فکر کنم مخابرات ؟ درست میگم ؟
الان رفتن سایت سیستک دیدم محدودیت سرویس 1 ماه برداشته و بازم میشه خرید
تو حساب رفتم دیدم فاکتور همون لحظه میشه حساب کرد یا واریز کرد همین کار کردم
پینگ واقعا ترکوند الان 4 ساعت دارم میرم حتی تا 80 رسید با یکی از سرور روسیه با وجود اینکه پینگ تا خود سرور 52 ...
قبلا 145 اینا با زور میگرفتم ولی الان واقعا عالی تر شده با هیچ کرودم از سرویس دوستان پینگ 90 یا 80 نگرفته بودم
امیر شما ISP فکر کنم مخابرات ؟ درست میگم ؟
فعلا که مشکل حل شده دوستان و همه چیز به حالت عادی برگشته.سرویس من به جناب هانتر گفتن مشکل کندی داره بعضی مواقع دیتا رد بدل نمیشه .... امیدوارم حل بشه اینم
این مال سیستک که تبلیغ اون بالا سایتداخل بازی چه پینگی بهت می ده؟
چون برای من داخل بازی 2 برابر می شه پینگ
شما شاید پهنای باند کم میاری که تا میری تو بازی پینگ میره بالا...داخل بازی چه پینگی بهت می ده؟
چون برای من داخل بازی 2 برابر می شه پینگ
من این همه مدته دارم استفاده میکنم هیچ اتفاقی نیوفتاده شما نگران نباش اگه قرار بود بشه تا حالا شده بود!!!دوست عزیز wtfast مخصوص بازی های mmo هست و کافیه آپدیت بدن واسه کلاینت دیگه نمیتونید استفاده کنید