بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من پینگم 50 ایناست ... راه ارتباطی با شما چجوریاست ؟
شما مثل اون نتایجی که بالا گذاشتم پینگتون خواهد بود .

ببین من دوتا 2 بازی می کنم تقریبا پینگ بین 400 - 600 هست
ولی 260 پینگ 4.2.2.4 هست و اینکه فقط آی پی تابناک رو ندارم اگه میشه بگید من بگیرم در ضمن اگه میشه اکانت تست رو به ایمیل daniel3532@ymail.com بفرستید ایمیل دادم ولی هنوز دریافت نکردم اگه میشه قیمت رو با حجم بگید!!

شما داخل cmd این دستور رو رو بنویسید
ping tabnak.ir
بعد اگه پینگتون بین 40 تا 50 بود پیگتون توی بازی از 100 شروع میشه به بالا مثل نتایجی که بالا گذاشتم

دوستان شما این دستور رو در cmd وارد کنید
ping tabnak.ir
بعد اگر پینگتون بین 40 و 50 بود پینگتون مثل نتایجی خواهد بود که بالا ذکر شد‬‎

من از آقای dobidob98 سرویس گرفتم.پینگم از 235 تو بتلفیلد به 140 رسید.بعضی از سرور ها هم 98!قیمتشون هم خوبه:)فقط اگه میتونن یه سایت بزنن بتونیم اینترنتی خرید کنیم
ممنون:bighug:

دوستان شما این دستور رو در cmd وارد کنید
ping tabnak.ir
بعد اگر پینگتون بین 40 و 50 بود پینگتون مثل نتایجی خواهد بود که بالا ذکر شد‬‎

داداش من پینگم با تابناک 48 هست
من ایمیل هم دادم بهتون ولی جوابی نگرفتم اگه میشه به این ایمیل daniel3532@ymail.com اکانت تست ارسال کنید قیمت هم لطف کنید بگید!!!
خیلی ممنون

الان بهترین isp برای بازی تو تهران چیه من دیگه دارم کلافه میشم8-|

من از آقای dobidob98 سرویس گرفتم.پینگم از 235 تو بتلفیلد به 140 رسید.بعضی از سرور ها هم 98!قیمتشون هم خوبه:)فقط اگه میتونن یه سایت بزنن بتونیم اینترنتی خرید کنیم
خوشحالیم که باعث رضایت شما عزیزان شده ایم.
دوست عزیز سایت خرید انلاین به زودی راه اندازی میشه و شما به صورت انلاین میتونید با پرداخت پول در همان لحظه یوزر خود را دریافت کنید.

همونطور که همکارم گفت به زودی سایت همراه درگاه راه اندازی میشه و شما میتونید هر ساعتی از شبانه روز خرید کنید و به صورت اتوماتیک همون لحظه اکانتتون رو دریافت کنید

- - -ویرایش - - -

داداش من پینگم با تابناک 48 هست
من ایمیل هم دادم بهتون ولی جوابی نگرفتم اگه میشه به این ایمیل daniel3532@ymail.com اکانت تست ارسال کنید قیمت هم لطف کنید بگید!!!
خیلی ممنون
دوست عزیز شما به آی دی یاهو پیام بدید چون پسورد لحظه ای تغییر میکنه

جناب dobidob98 من پینگم با تابناک ۲۵ِ . پینگ ۴.۲.۲.۴ هم بین ۲۲۰-۲۴۰ هست می‌خواستم بدونم چقدر پینگم کاهش پیدا می‌کنه؟

جناب dobidob98 من پینگم با تابناک ۲۵ِ . پینگ ۴.۲.۲.۴ هم بین ۲۲۰-۲۴۰ هست می‌خواستم بدونم چقدر پینگم کاهش پیدا می‌کنه؟
دوست عزیز شما پینگتون خیلی خوبه میتونید پینگ زیر 100 هم بگیرید
برای گرفتن تست به آی دی یاهو پیام بدید

دوست عزيز از اين سيستم ميشه براي كنسولها هم استفاده كرد؟؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوست عزیز شما پینگتون خیلی خوبه میتونید پینگ زیر 100 هم بگیرید
برای گرفتن تست به آی دی یاهو پیام بدید

داداش من ایمیل دادم اگه میشه به ایمیل daniel3532@ymail.com اکانت تست و بقیه مشخصات و اینا رو بفرست که من تا آخر یکشنبه ازت یه خرید خوب کنم!!

دو روزی پینگم خوب شده الان 130 هست با سرورای خارج .. 5 ساعت مولتی زدم چشمام داره میپکه:d

پینگ من با تابناک 7-8 بود :d . میشه تعرفه ها و حجم ها رو برام بفرستید ؟ ممنون

دوستان کسی می دونه mtu که باید واسه اینا ست کرد روی ps3 چه عددی هستش چون ارورر dns می ده جدیدآ!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or