بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سرویس ما هنوز برقرار هست ولی پینگ خیلی خوبی نداره در تلاش برای گرفتن سرور جدید هستیم

نه مشکلی‌ نداره 4.2.2.4 بگیر بهت پینگ میده
تا یکی دو روز پیش میشد..هر کاری میکنم پینگ نمیکنه ولی کانکت میشه..دوستان دیگه امتحان کنن..

هزینه من توسط آقای parspn برگشت داده شد...قابل توجه بعضی دوستان

آخرین ویرایش:
داستان این طوری هست که سرور ما ddos نشد بلکه خود دیتا سنتر پورت های مورد استفاده در سرور رو تشخیص میده و این پورت ها رو به صورت اتو بسته میشه :) و اینترنت سرور را قطع میکنه
سیستک هم همین کاری رو که ما داشتیم انجام می دادیم داشت انجام میداد که فکر کنم .....پا.... داشت
الان هم به سر نوشت ما دچار شد سیستک
یا همه باید از این سرور ها داشته باشن یا هیچکس
همه جا پارتی بازی شده ها

داستان این طوری هست که سرور ما ddos نشد بلکه خود دیتا سنتر پورت های مورد استفاده در سرور رو تشخیص میده و این پورت ها رو به صورت اتو بسته میشه :) و اینترنت سرور را قطع میکنه
سیستک هم همین کاری رو که ما داشتیم انجام می دادیم داشت انجام میداد که فکر کنم .....پا.... داشت
الان هم به سر نوشت ما دچار شد سیستک
یا همه باید از این سرور ها داشته باشن یا هیچکس
همه جا پارتی بازی شده ها
دارن استفاده می کنن که بچه ها از سیستک

به زودی یعنی‌ چی‌؟ مگه الکیهٔ پولو بگیرن بعد بزنن زیرش مطمئن باش فکر همه جاشو کردن که دارن اکانتای ۶ ماه و ۱ ساله میفروشن

اگه دیتا سنتر بگه کار ما غیر قانونی هست پس کار اینا هم با ما فرفی نمیکنه غیر قانونی هست !

اگه دیتا سنتر بگه کار ما غیر قانونی هست پس کار اینا هم با ما فرفی نمیکنه غیر قانونی هست !
واسه همین چیزا بود که سیستک کارت ملی، کد پستیو و هزار تا چیز دیگرو می‌خواست که کارشون قانونی باشه

واسه همین چیزا بود که سیستک کارت ملی، کد پستیو و هزار تا چیز دیگرو می‌خواست که کارشون قانونی باشه

وقی یک قانون گذار یک قانونی میذاره میگه قانونی نیست توحالا 1000 تا مدرک بزار
مثل این که تو بخوای ما_هوآ-ره وصل کنی کارت ملی وووو بگی خوب عزیز من این سیستک داره به ....
یک چیزایی هست که بیشتر شما خبر ندارید ما با 10000 جا تماس گرفتیم تا این چیزا را فهمیدیم :-*:x:-*

سیستک که مثل شما نرفته اونجا VPS بخره یا اجاره کنه ، سیستک یک ISP هست که یک پهنای باند میخره با قرارداد و مالکیت 100% . اونا هیچ دستکاری نمیتونند توی اینترنت سیستک بکنند . و اینم مطمئن باشید کسی که میلیون ها تومن پول خرج کرده که پهنای باند بخره قضیش با شما که 100-200 تومن خرج کردین خیلی فرق داره .

سیستک که مثل شما نرفته اونجا VPS بخره یا اجاره کنه ، سیستک یک ISP هست که یک پهنای باند میخره با قرارداد و مالکیت 100% . اونا هیچ دستکاری نمیتونند توی اینترنت سیستک بکنند . و اینم مطمئن باشید کسی که میلیون ها تومن پول خرج کرده که پهنای باند بخره قضیش با شما که 100-200 تومن خرج کردین خیلی فرق داره .

عزیزم بحث قانون هست وقتی میگی قانون برای همه باید یکسان باشه ولی متاسفانه ........

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or