qozmyox
کاربر سایت
عزیزم بحث قانون هست وقتی میگی قانون برای همه باید یکسان باشه ولی متاسفانه ........
اون قانون در قبال ارائه VPS به شخص هست نه فروش پهنای باند به یک شرکت .
عزیزم بحث قانون هست وقتی میگی قانون برای همه باید یکسان باشه ولی متاسفانه ........
حالت خوبه دیگه؟با سلام و خسته نباشید من هم مشکل پینگ داشتم اما بعد از مدتها با دست کاری مودم ای دی اس ال تونستم ttl 43 رو رویه مودمم بیارم که بهترین پینگو تویه ایران می ده من از مخابرات خوزستان نت می گیرم پینگش داغونه ولی وقتی وارد مودم می شم وچند بار تنظیمات رو اکتیو دی اکتیو(مودم رو ریست نمی کنم) می کنم می تونم ttl 43 رو رویه مودمم بیارم و پینگم بشه 120 تایم اوتم نداره شما هم می تونید امتحان کنید
والا عزیز اصلا به پینگ ارتباطی نداره من رفیقم با پینگ ۱۲۰ بدون تایم آوت همش لگ و دیلیه .بله فیکس میشه من سیستک رو امتحان کردم پینگمو از ۲۲۰ اورد رو ۹۵ تو بتل هم با سرورای روسی پینگم بین ۷۰-۸۰ِ با سرورای آلمان هم بین ۹۰-۱۰۰ هیچ مشکلی هم وجود نداره غیر از هزینش :dدوستان یه مشکل من نمیدونستم کجا بپرسم ولی فک کنم اینجا خوبه!
ISP من ماکس نت تبریزه! تا قبل بسته شدن پورت 443، پینگم با 4.2.2.4 تقریبا 90 بود، اما بعدش اومد رو 180
سرویسمم امروز عوض کردم 512 نامحدود ماهی 24 تومن خریدم(نسبت 1 به 8) سرعت بین 40-80 میده ولی بیشتر رو 50 ـه!
تو بتلفیلد 3 هم پینگم 180-190 ـه معمولا! ولی وقتی میرم سرورای 64 نفره، لگ میشه اوووووه
دلیلش چیه؟ از این سرویس کاهش پینگ بگیرم درست میشه؟ سرعت کمه؟
ممنون
دوستان یه مشکل من نمیدونستم کجا بپرسم ولی فک کنم اینجا خوبه!
ISP من ماکس نت تبریزه! تا قبل بسته شدن پورت 443، پینگم با 4.2.2.4 تقریبا 90 بود، اما بعدش اومد رو 180
سرویسمم امروز عوض کردم 512 نامحدود ماهی 24 تومن خریدم(نسبت 1 به 8) سرعت بین 40-80 میده ولی بیشتر رو 50 ـه!
تو بتلفیلد 3 هم پینگم 180-190 ـه معمولا! ولی وقتی میرم سرورای 64 نفره، لگ میشه اوووووه
دلیلش چیه؟ از این سرویس کاهش پینگ بگیرم درست میشه؟ سرعت کمه؟
ممنون
اگه خیلی کم باشه آره ولی سرعت تک کانکشنم +۴۰۰ هست ولی باز لگ و دیلی دارم ( از تابستون اینطوری شده )شما احتمالا سرعت تک کانکشنت پایینه که اینطوری میشه و بیشتر هم بخاطر پهنای باند پایین شرکت ها هست که الان تقریبا همه شرکت ها سرعت تک کانکشنشون پایینه به جز شرکت های وایرلس
اگه خیلی کم باشه آره ولی سرعت تک کانکشنم +۴۰۰ هست ولی باز لگ و دیلی دارم ( از تابستون اینطوری شده )
اگر مشکل سرعت باشه نمیشه با این حل کرد زیاد تو سرعت تاثیر ندارناین چجوریاس؟ با برلینه
قبل بسته شدن پورتا 90-85 بود
صحبت کردم میگه مخابرات مسیرای خوب رو به صورت دوره ای به isp های مختلف میده! میگه مثلا تا اوایل تابستون مسیر خوب ماله ما بود که پینگ میشد 90! اما الآن دسته یکی دیگس!اگر مشکل سرعت باشه نمیشه با این حل کرد زیاد تو سرعت تاثیر ندارن
این مشکل من تو سرویس مخابرات زیاد دیدم سرعت 1 مگ ولی به شکل تک کانکش میاد رو 20 kb
خیلی رو https تاثیر میزاره و رسما سرعت نفله میشه در حد بیت بایت
عوض کن حیف تبریز که کلا مسیر عالی برو جای دیگه ... یا زنگ بزن پشتیبانی رو سرشون خراب شو :d
هستند ولی هیچ تضمینی نیست بهشون...هر لحظه ممکنه کیفیت خراب و قعطی پیش بیاد ..از لحاظ ثبات و پشتیبانی سیستک فعلا از همه بهتر عمل کرده چون تنها isp که داره همیچین سرویسی میده..ولی در آینده نزدیک isp های دیگه هم همچین سرویسی میدهند.الان یه غیر از سیستک کس دیگه ای نیست که vps بده؟
ضمنا این فیزیک نظری چیه که شما میگین؟اسم آدمه؟