میشهسلام به اساتید
بنده خط همراه اول دارم بسته اینترنت روزانه فعال دارم خواستم ببینم میشه روی همین خط اینترنت شبانه فعال کنم یا روی یک سیم نمیشه همزمان از دو بسته اینترنت استفاده کرد
اساتید لطفا بنده راهنمایی کنید با تشکر
میشهسلام به اساتید
بنده خط همراه اول دارم بسته اینترنت روزانه فعال دارم خواستم ببینم میشه روی همین خط اینترنت شبانه فعال کنم یا روی یک سیم نمیشه همزمان از دو بسته اینترنت استفاده کرد
اساتید لطفا بنده راهنمایی کنید با تشکر
باید صبر کنید.سلام به اساتید
بسته شبانه همراه اول برای بنده سرعتش امد زیر 1mg راهی هست کنسلش کنم و دوباره بسته بخرم یا یک ماه باید صبر کنم
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
داخلیش حداقل از دانلودها (اسپایدرمن که هک شده + دو بازی دیگه کلا ۲۰۰ گیگ شد)سرعت الان شده۱۷۶ کیلو بایت + قبلاً نامحدود بود داخلی که الان زدن اونم محدود کردندوستان شبانه ایرانسل داخلیش 80 گیگ شده جدیدا؟
70 گیگ دانلود کردم هنوز 10 گیگ مونده
شما فکر کنم اشتباه فهمیدید عزیز دوستمون ایرانسل رو میگه نه همراه اولداخلیش حداقل از دانلودها (اسپایدرمن که هک شده + دو بازی دیگه کلا ۲۰۰ گیگ شد)سرعت الان شده۱۷۶ کیلو بایت + قبلاً نامحدود بود داخلی که الان زدن اونم محدود کردن
ایرانسلو میگمداخلیش حداقل از دانلودها (اسپایدرمن که هک شده + دو بازی دیگه کلا ۲۰۰ گیگ شد)سرعت الان شده۱۷۶ کیلو بایت + قبلاً نامحدود بود داخلی که الان زدن اونم محدود کردن
بسته ۳۰ گیگی از ساعت ۲ تا ۷ صبح بهترین بسته هست.دوستان بهترین بسته پر حجم ایرانسل تو ساعات بامداد چیه ؟ کد دستوریش چیه ؟
قیمتش چنده؟بسته ۳۰ گیگی از ساعت ۲ تا ۷ صبح بهترین بسته هست.
من از اپ ایرانسل میگرفتم کذش رو نمیدونم متاسغانه.
رو سیم کارتهای TD-LTE فقط هست این گزینه یا روی سیم کارتهای معمولی هم داره ؟بسته ۳۰ گیگی از ساعت ۲ تا ۷ صبح بهترین بسته هست.
من از اپ ایرانسل میگرفتم کذش رو نمیدونم متاسغانه.