من نتم ایرانسله و حدوداً یه هفتهای میشه که فیل شکن به سختی وصل میشه و سرعتش هم خیلی پایین اومده. عجیب اینکه در ساعت اوج مصرف (یعنی حدوداً ساعت 9 شب) سرعتش برای دو سه ساعت بهتره. (از ویندسکرایب استفاده میکنم)
من نتم ایرانسله و حدوداً یه هفتهای میشه که فیل شکن به سختی وصل میشه و سرعتش هم خیلی پایین اومده. عجیب اینکه در ساعت اوج مصرف (یعنی حدوداً ساعت 9 شب) سرعتش برای دو سه ساعت بهتره. (از ویندسکرایب استفاده میکنم)
قبلا افتضاح بود ولی الان خوب شده حداقل برای من که اینجوری شده.
بستگی داره چه انتظاری از اینترنتش داشته باشی برای وبگردی اوکیه ولی برای گیم آنلاین و این چیزا یعنی پینگ بالا و عالی روش حساب باز نکنید.
حجم واقعی کم میکنه اینو میتونید تست کنید و مانده حجمتون رو بببینید من دیدم دقیقا همون حجمی که استفاده میشه کم میکنه.
قیمت ها هم که خودتون مقایسه کنید فکر کنم ارزونترین حالت اینترنت رو در کل اینترنت ها داشته باشه.
روی بعضی بسته ها شبانه به همون اندازه حجم بسته روزانه هم میده دو تا هفت صبح.
سلام دوستان
متأسفانه محل سکونتم در شرق تهران فیبر نوری نداره و واقعیتش از ADSL هم خسته شدم. تو فکر سرویس های TD lTE های خانگی افتادم.به نظرتون برای مصرف خانگی مثل گیم و وب گردی و دانلود مناسب هستن؟ اگر اره کدوم شرکت رو توصیه می کنید؟
اگر راهی دیگری هم می شناسید ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان جایی که من هستم روی گوشیم ایرانسل 4G+ میده با 4خط آنتن ، البته سرعت دانلودم کمه روی 14mb هست
حالا اساتید میشه یه مودم معرفی کنن ، نمیخوام خیلی گرون باشه بیشتر هم برای گیم میخوام